מכבי ת"א - אנדולו אפס (חמישי, 21:45, ערוץ 10 השם יקום דמו)

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי ת"א - אנדולו אפס (חמישי, 21:45, ערוץ 10 השם יקום דמ

הודעהעל ידי יוסי22 » 15 דצמבר 2011, 21:53

asafb96 כתב:תענוג של משחק. כולם כולל כולם
הקבוצה מראה שלמרות מה שאומרים עליה, יש להם ים של כישרון, שהיה חייב להתפוצץ במוקדם או במאוחר, ובא בול בזמן. משחק אדיר
אני מאמין שפאפאס סיים את דרכו במכבי. בלאט לא סופר אותו, והוציא אותו אחרי איבוד אחד מסכן למשך כל המשחק. חבל שכך זה נגמר. אני מאמין שבמקומו יבוא מאלט

אבל מאלט לבד לא מספיק , מכבי צריכה גם את מאלט וגם את פאפס וככה באמת יהיה אפשר לעשות דברים יפים השנה , זה אומנם נראה שבלאט נכנס לתוך הקנוכיה שלו ולא מוכן לצאת משם אבל אני רוצה לקוות שההנהלה תנצח בנושא הזה ופאפס ישאר במכבי יחד עם מאלט או שחקן אחר שיבוא לעמדת הרכז הפותח.

ומכבי לא ניצחה היום בזכות ההגנה אלא כמו תמיד בהיכל בזכות ההתקפה, תחזור לרבע השני ותראה איך מכבי נראתה לפני שסופו חזר ואיך היא נראתה אחרי שהוא נכנס , שם נקבעה תוצאת המשחק.
יוסי22

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 15 דצמבר 2011, 21:55

יוסי22 כתב:
הקבוצה מראה שלמרות מה שאומרים עליה, יש להם ים של כישרון, שהיה חייב להתפוצץ במוקדם או במאוחר, ובא בול בזמן. משחק אדיר
אני מאמין שפאפאס סיים את דרכו במכבי. בלאט לא סופר אותו, והוציא אותו אחרי איבוד אחד מסכן למשך כל המשחק. חבל שכך זה נגמר. אני מאמין שבמקומו יבוא מאלט

אבל מאלט לבד לא מספיק , מכבי צריכה גם את מאלט וגם את פאפס וככה באמת יהיה אפשר לעשות דברים יפים השנה , זה אומנם נראה שבלאט נכנס לתוך הקנוכיה שלו ולא מוכן לצאת משם אבל אני רוצה לקוות שההנהלה תנצח בנושא הזה ופאפס ישאר במכבי יחד עם מאלט או שחקן אחר שיבוא לעמדת הרכז הפותח.

ומכבי לא ניצחה היום בזכות ההגנה אלא כמו תמיד בהיכל בזכות ההתקפה, תחזור לרבע השני ותראה איך מכבי נראתה לפני שסופו חזר ואיך היא נראתה אחרי שהוא נכנס , שם נקבעה תוצאת המשחק.

מה יש לך מפאפס?
פאפס גמור להעיף אותו ולהביא רכז שמפסיק לאבד כדורים כמו אוחיון (שהוא האלוף) ופאפס
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

לשחרר את סמית' אוחיון בורשטיין ופאפס!!!
סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי Mta_atic » 15 דצמבר 2011, 21:56

6 לב צהוב כתב:אפס קבוצה פח ,אין להם שומר אחד טוב .
מאז שקינסי נפצע הם לא משחקים טוב .
אל תחשבו שמכבי יותר מידי טוב פשוט היריב(בדגש על המאמן )אפסים,במחצית הראשונה אפס יכלה לדרוס את מכבי שהיא כבר הובילה ב10 אבל עשתה שטויות ומכבי חזרה.
קבוצה אחרת כבר כמו ברצלונה,צסקא היו מביכים את מכבי.

מציע לך לגזור ולשמור את התגובה שלך.
אפס ממש לא קבוצה פח ואני מוכן להתערב שהיא תעשה הרבה צרות בבית שלה בטופ 16.

השאלה היא מתי ימאס "לאוהדים" כמוך להסריח את האווירה גם אחרי נצחונות גדולים?
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 דצמבר 2011, 21:57

תגידו מזל טוב לטל,שני האסיסטים שלו היום הביאו אותו ל-300 אסיסטים ביורוליג..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 15 דצמבר 2011, 21:57

jol9 כתב:
יוסי22 כתב:זה כל כך פשוט - סופו ואליהו טובים שווה מכבי טובה , סופו ואליהו רעים מכבי רעה , מדובר בצמד גבוהים מהטופ של היבשת כשהם טובים הכול נראה כל כך שונה .

בעיני השחקן המצטיין הוא סופו בלי להתלבט אפילו לשניה , את הרבע הראשון לצערי לא ראיתי אבל ברבע השני הוא נכנס בפיגור 24-17 כשמכבי בדיכאון עמוק ויצא בשיוויון 27 כשמכבי במומנטום אדיר , את הרבע השלישי הוא פתח על המגרש ויצא ב-3 עבירות כשמכבי ב-13 הפרש וכל המומנטום יחד איתה , מיד כשהוא יצא היה נראה שהעסק קורס כששתי דקות הכול נתקע אבל אז בא דיוויד בלו ועשה את מה שהוא יודע לעשות כל כך טוב , לעלות מהספפסל ולקבור את היריבה .

בענין בלו שוב ראינו כמה חשוב לשמור על הסדר , כשבלאט פותח עם בלו הוא פוגע גם באליהו וגם בבלו , אפשר לוותר על ההתחכמויות האלה ומכבי תיראה הרבה יותר טוב .

בעניין פאפלוקאס בלאט כנראה הרבה יותר חזק ממה שחושבים והוא החליט שהוא גמר את הסיפור שלו , למזלה של מכבי סופו ואליהו היו כל כך טובים שהם סחפו את כל הקבוצה קדימה כשבשלב מסויים אוחיון באמת נכנס לקצב והזין נפלא את הקלעים , אני עדיין לא חושב שאפדר לצאת איתו לאיזשהו קרב אבל לפחות בחלק מהמשחק הוא היה טוב .

פאפאס שיחק רע מאוד ברבע הראשון, וב-3 הדקות שהוא שיחק אפס ברחה ל-10 הפרש, ככה שהספסול שלו היה מוצדק.
אחרי המשחק היום, אני מאמין שהדרכים של ייפרדו. דייויד גם אמר שיגיע בוודאות שחקן, ואני מאמין שהיה איזשהו סידור שבו פאפאס
יימצא לו קבוצה אחרת.

לגבי ליאור וסופו אתה צודק, אבל ההצטיינות שלהם הרבה פעמים תלויה בקליעה מבחוץ. למרות ששניהם עשו נקודות גם לפני שהידיות השתחררו,
זה עדיין אחרת לגמרי, עבור כל אחד מהם, להתמודד עם שומר אחד ולא עם שלושה.

בעיני דווקא טל הוא השחקן המצטיין, כי הוא היה השותף העיקרי ברבע השני והשלישי שבהם מכבי הפכה את המשחק מפיגור 10, ליתרון גדול.
הוא עשה הכל על המגרש, ובעיקר הכניס הרבה הרבה חוכמה וסבלנות.

אבל 3 דקות זה כלום , פשוט כלום .

כמו שכתבת ליאור וסופו סחפו את מכבי הרבה לפני שהידיות השתחררו ועובדתית דווקא המשחק הגדול של הצמד הזה נתן דחיפה עצומה לכל הקבוצה ושיחרר גם הידיות מבחוץ ולא להיפך.

ולא כל כך חשוב לי ניצחון ב-10 או ב-30 , בוא נאמר שאת הניצחון נתנו סופו ואליהו את התבוסה נתנו הקלעים .
יוסי22

הודעהעל ידי Allan Turing » 15 דצמבר 2011, 21:57

ניחוש שלי? אתה בן 16 או צעיר יותר, ולכן אתה לא יודע מזה תיאו פאפאלוקאס.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי jol9 » 15 דצמבר 2011, 21:59

חביב אורנג'ד כתב:משחק מצויין של מכבי.
הגנה טובה, הובלת כדור מצויינת (גם ללא רכז על המגרש) ותרומה יפה מאוד של הקו הקדמי.
נראה שהשתחרר היום הרבה לחץ.

מצד שני, הייתי ממליץ לכולם לא להסתנוור.
למרות המשחק המצויין, לא ראינו היום ממכבי שום דבר שלא ראינו ממנה קודם. בכלל, המשחק הזה היה יותר בגדר חזרה למוטב מאשר משחק המעיד על שידרוג.
מכבי עדיין לא מקבלת תפוקה משמעותית מן הקו האחורי, אלמנט הקליעה נשאר נחלתם של השחקנים בעמדות 3-4 בלבד ולנגפורד (למרות משחק לא רע שלו) עדיין לא נראה לגמרי מחובר ומתאים למרקם הקבוצתי. למעשה, הבעיות שהיו קודם, נשארו בהינן.
כמו כן, חייבים להודות שפילזן התגלתה כקבוצה די חלשה בעלת מאמן עוד יותר חלש ולא הוותה יריב שקול למכבי.
אני גם די בספק אם בורשטיין וסמית' ישחזרו את היכולת שהם הראו היום.

אני מאמין (והאמנתי גם קודם) שמכבי היא קבוצה ראויה לשלב ההצלבה והיא פייבוריטית להעפלה לשלב הזה.
נכון לעכשיו, מכבי לא מראה שהיא שווה יותר מזה.

חביב, תסביר לי כאיש של לוגיקה, איך אפשר לקחת 30 מליון יורו ולשים אותם בידיים של סריצ'ה???
יש לו את פאקינג סטאנקו באראץ', שהוא הסנטר הכי טוב ביורוליג בפוטנציה (או אולי השני אחרי סופו), והוא נראה אצלו כמו פח אשפה.
כל המשחק שלו מתבסס על הפגזות מבחוץ.
כאילו מה, אי אפשר להוציא מהסגל הזה יותר???

לגבי שאר הדברים שאמרת - יש דברים שאני מסכים ויש דברים שלא. טל לא עשה שום דבר חריג. הוא עשה דברים פשוטים וטובים, והוא יכול לעשות
את זה בכל משחק. יוגב שיחק מצויין בחצי השני, כשהוא נכנס כמחליף והכניס הרבה מאוד אנרגיות ומהירות, כשאפס היתה די בקרשים.
סמית' היה גדול בחצי הראשון. גם לאנגפורד היה מעולה בחצי הראשון.

לגבי הקליעה - טל שם שלשה היום, אבל זה פחות מעניין. מה שיותר מעניין זה השלשה של שייר. דייויד צריך למצוא דרך לשלב אותו.
הבחור חוזר לכושר קליעה מצויין.

סה"כ לא כזה ביג דיל כמו שאתה אומר, ודווקא בגלל זה אפשר להיות אופטימיים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 15 דצמבר 2011, 22:02

יוני, לגבי שאייר- נו באמת. היום אם דייויד היה מעלה את גור שלף הוא גם היה קולע מבחוץ. הגארדים של ריאל השפילו אותו בהגנה.
שחף

הודעהעל ידי asafb96 » 15 דצמבר 2011, 22:03

יוסי22 כתב:

תאמין לי שאני אוהב את פאפאס לא פחות מאף אחד פה. אני חולה עליו, ובטוח ב100% שיש לו עוד מה לתרום. אבל בלאט לא סופר אותו, ובמצב שהוא עולה כל משחק ל3-4 דקות, ואז יורד, פוגע במכבי וגם בו. ביום שמכבי תצטרך אותו ליותר מזה (וזה יקרה), הוא יהיה חסר ביטחון וחלוד, ואנחנו רואים את זה כבר היום.
אני מאוד רוצה שהוא ישאר, וישחק את ה10-20 דקות בקביעות כל משחק, אבל אני לא רואה את זה קורה, ועדיף כבר ל2 הצדדים להיפד. מאלט שחקן של כמעט 20 נקודות ביורוליג עד עכשיו, ואם בלאט יביא אותו, הוא כנראה יתן לו לשחק (מה שיוריד מהדקות של אוחיון, שלמעט הבלחות פה ושם, הוא שחקן משלים, לא יותר), ואולי נראה יותר תרומה התקפית גם מהקוו האחורי
חבל שזה נגמר ככה. באמת חבל
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 15 דצמבר 2011, 22:03

יוסי22 כתב:
jol9 כתב:
יוסי22 כתב:זה כל כך פשוט - סופו ואליהו טובים שווה מכבי טובה , סופו ואליהו רעים מכבי רעה , מדובר בצמד גבוהים מהטופ של היבשת כשהם טובים הכול נראה כל כך שונה .

בעיני השחקן המצטיין הוא סופו בלי להתלבט אפילו לשניה , את הרבע הראשון לצערי לא ראיתי אבל ברבע השני הוא נכנס בפיגור 24-17 כשמכבי בדיכאון עמוק ויצא בשיוויון 27 כשמכבי במומנטום אדיר , את הרבע השלישי הוא פתח על המגרש ויצא ב-3 עבירות כשמכבי ב-13 הפרש וכל המומנטום יחד איתה , מיד כשהוא יצא היה נראה שהעסק קורס כששתי דקות הכול נתקע אבל אז בא דיוויד בלו ועשה את מה שהוא יודע לעשות כל כך טוב , לעלות מהספפסל ולקבור את היריבה .

בענין בלו שוב ראינו כמה חשוב לשמור על הסדר , כשבלאט פותח עם בלו הוא פוגע גם באליהו וגם בבלו , אפשר לוותר על ההתחכמויות האלה ומכבי תיראה הרבה יותר טוב .

בעניין פאפלוקאס בלאט כנראה הרבה יותר חזק ממה שחושבים והוא החליט שהוא גמר את הסיפור שלו , למזלה של מכבי סופו ואליהו היו כל כך טובים שהם סחפו את כל הקבוצה קדימה כשבשלב מסויים אוחיון באמת נכנס לקצב והזין נפלא את הקלעים , אני עדיין לא חושב שאפדר לצאת איתו לאיזשהו קרב אבל לפחות בחלק מהמשחק הוא היה טוב .

פאפאס שיחק רע מאוד ברבע הראשון, וב-3 הדקות שהוא שיחק אפס ברחה ל-10 הפרש, ככה שהספסול שלו היה מוצדק.
אחרי המשחק היום, אני מאמין שהדרכים של ייפרדו. דייויד גם אמר שיגיע בוודאות שחקן, ואני מאמין שהיה איזשהו סידור שבו פאפאס
יימצא לו קבוצה אחרת.

לגבי ליאור וסופו אתה צודק, אבל ההצטיינות שלהם הרבה פעמים תלויה בקליעה מבחוץ. למרות ששניהם עשו נקודות גם לפני שהידיות השתחררו,
זה עדיין אחרת לגמרי, עבור כל אחד מהם, להתמודד עם שומר אחד ולא עם שלושה.

בעיני דווקא טל הוא השחקן המצטיין, כי הוא היה השותף העיקרי ברבע השני והשלישי שבהם מכבי הפכה את המשחק מפיגור 10, ליתרון גדול.
הוא עשה הכל על המגרש, ובעיקר הכניס הרבה הרבה חוכמה וסבלנות.

אבל 3 דקות זה כלום , פשוט כלום .

כמו שכתבת ליאור וסופו סחפו את מכבי הרבה לפני שהידיות השתחררו ועובדתית דווקא המשחק הגדול של הצמד הזה נתן דחיפה עצומה לכל הקבוצה ושיחרר גם הידיות מבחוץ ולא להיפך.

ולא כל כך חשוב לי ניצחון ב-10 או ב-30 , בוא נאמר שאת הניצחון נתנו סופו ואליהו את התבוסה נתנו הקלעים .

OK. אפשר לקבל את זה. סופו ואליהו הם שחקנים נדירים. אין עוד כאלה בשום מקום.
הבעיה של שניהם זה היציבות. דווקא כאן, קלעים טובים על המגרש, יכולים מאוד לעזור להם.
בגלל זה, אני לא אוהב את החמישייה הפותחת שלנו, כי אף שחקן שם לא קלעי טוב לשלוש (גם לא סמית' לפחות כרגע).

לדעתי מספיק לשים את פניני במקום אוחיון, ולליאור וסופו יהיה הרבה יותר קל לעשות את העבודה שלהם.

לגבי פאפאס - תראה בשידור החוזר. הפעם אני מצדיק את בלאט. הוא פשוט היה רע, וטל היה מצויין ולכן לא היתה סיבה להחזיר את פאפאס.
גם אוחיון נכנס מעולה לרבע השלישי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 15 דצמבר 2011, 22:06

שחף כתב:יוני, לגבי שאייר- נו באמת. היום אם דייויד היה מעלה את גור שלף הוא גם היה קולע מבחוץ. הגארדים של ריאל השפילו אותו בהגנה.

מי שהשפיל אותו (ואת כל השאר) הוא השחקן מספר אחד ביורוליג.
לא כל יום מכבי ושייר יפגשו שחקן כמו קארול וזה לא מדד.

מכבי גם היתה גמורה, ושיחקה ללא ביטחון.

מנגד, אני רואה את שייר קצת יותר זז בהתקפה, לא מפחד לזרוק, וגם קולע.
זה סימן מצויין, ודייויד צריך למצוא את הדקות בשבילו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 15 דצמבר 2011, 22:07

jol9 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:משחק מצויין של מכבי.
הגנה טובה, הובלת כדור מצויינת (גם ללא רכז על המגרש) ותרומה יפה מאוד של הקו הקדמי.
נראה שהשתחרר היום הרבה לחץ.

מצד שני, הייתי ממליץ לכולם לא להסתנוור.
למרות המשחק המצויין, לא ראינו היום ממכבי שום דבר שלא ראינו ממנה קודם. בכלל, המשחק הזה היה יותר בגדר חזרה למוטב מאשר משחק המעיד על שידרוג.
מכבי עדיין לא מקבלת תפוקה משמעותית מן הקו האחורי, אלמנט הקליעה נשאר נחלתם של השחקנים בעמדות 3-4 בלבד ולנגפורד (למרות משחק לא רע שלו) עדיין לא נראה לגמרי מחובר ומתאים למרקם הקבוצתי. למעשה, הבעיות שהיו קודם, נשארו בהינן.
כמו כן, חייבים להודות שפילזן התגלתה כקבוצה די חלשה בעלת מאמן עוד יותר חלש ולא הוותה יריב שקול למכבי.
אני גם די בספק אם בורשטיין וסמית' ישחזרו את היכולת שהם הראו היום.

אני מאמין (והאמנתי גם קודם) שמכבי היא קבוצה ראויה לשלב ההצלבה והיא פייבוריטית להעפלה לשלב הזה.
נכון לעכשיו, מכבי לא מראה שהיא שווה יותר מזה.

חביב, תסביר לי כאיש של לוגיקה, איך אפשר לקחת 30 מליון יורו ולשים אותם בידיים של סריצ'ה???
יש לו את פאקינג סטאנקו באראץ', שהוא הסנטר הכי טוב ביורוליג בפוטנציה (או אולי השני אחרי סופו), והוא נראה אצלו כמו פח אשפה.
כל המשחק שלו מתבסס על הפגזות מבחוץ.
כאילו מה, אי אפשר להוציא מהסגל הזה יותר???

לגבי שאר הדברים שאמרת - יש דברים שאני מסכים ויש דברים שלא. טל לא עשה שום דבר חריג. הוא עשה דברים פשוטים וטובים, והוא יכול לעשות
את זה בכל משחק. יוגב שיחק מצויין בחצי השני, כשהוא נכנס כמחליף והכניס הרבה מאוד אנרגיות ומהירות, כשאפס היתה די בקרשים.
סמית' היה גדול בחצי הראשון. גם לאנגפורד היה מעולה בחצי הראשון.

לגבי הקליעה - טל שם שלשה היום, אבל זה פחות מעניין. מה שיותר מעניין זה השלשה של שייר. דייויד צריך למצוא דרך לשלב אותו.
הבחור חוזר לכושר קליעה מצויין.

סה"כ לא כזה ביג דיל כמו שאתה אומר, ודווקא בגלל זה אפשר להיות אופטימיים.

אומר זאת כך, אותי מכבי ממש לא הפתיעה היום. מצד אחד זה טוב ומצד שני, קצת פחות.

אני חושב שכולנו ידענו שיש למכבי הגנה טובה, הובלת כדור טובה וקו קדמי אימתני. אילו בדיוק הסיבות שכל הזמן חשבתי שהמצב הוא פחות גרוע ממה שהוא נראה ושמכבי בכל זאת פייבורטית להעפלה לשלב רבע הגמר.
למה בכל זאת המצב היה נראה יותר גרוע? הרבה בגלל כושר רע ותקופה לא טובה של כמה משחקנים. היום נראה שהתקופה הרעה הסתיימה (טפו טפו טפו) וראינו ממכבי את מה שהיא יודעת לעשות.

האם ראינו דברים שלא ראינו קודם? בגדול לא.
אני מסכים ששאייר מראה מגמת השתפרות ואני מקווה מאוד שהוא ימשיך כך, אבל חוץ מזה, שוב, אני חושב שראינו ממכבי דברים שכבר ידענו שהיא יכולה לבצע.

לגבי סאריצ'ה מה אומר... פילזן לא קבוצה חכמה במיוחד...
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי שחף » 15 דצמבר 2011, 22:08

אני לא חושב שקארול זה השחקן מספר 1 ביורוליג. נראה לי שקצת הגזמת. בכל מקרה שאייר לא שומר טוב על קונוסים. יש סיבה שהוא לא מקבל דקות ויוגב שהורס את הטבעת עם הזריקות שלו מבחוץ כן.
שחף

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 15 דצמבר 2011, 22:10

Allan Turing כתב:ניחוש שלי? אתה בן 16 או צעיר יותר, ולכן אתה לא יודע מזה תיאו פאפאלוקאס.

בן 5 וחצי
אתה לא יודע כנראה מה זה שחקן גמור ושחקן שלא שווה דקת יורוליג
אוחיון הנגר "מר איבוד לדקה" מועדף על פאפס לא סתם
ראינו ממנו מספיק לשחרר ולהביא רכז נורמלי
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

לשחרר את סמית' אוחיון בורשטיין ופאפס!!!
סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי asafb96 » 15 דצמבר 2011, 22:11

שחף כתב:אני לא חושב שקארול זה השחקן מספר 1 ביורוליג. נראה לי שקצת הגזמת. בכל מקרה שאייר לא שומר טוב על קונוסים. יש סיבה שהוא לא מקבל דקות ויוגב שהורס את הטבעת עם הזריקות שלו מבחוץ כן.

די די די עם השטויות
שאייר שחקן הגנה בכלל בכלל לא רע
asafb96

הודעהעל ידי asafb96 » 15 דצמבר 2011, 22:13

JasonWilliams12 כתב:
Allan Turing כתב:ניחוש שלי? אתה בן 16 או צעיר יותר, ולכן אתה לא יודע מזה תיאו פאפאלוקאס.

בן 5 וחצי
אתה לא יודע כנראה מה זה שחקן גמור ושחקן שלא שווה דקת יורוליג
אוחיון הנגר "מר איבוד לדקה" מועדף על פאפס לא סתם
ראינו ממנו מספיק לשחרר ולהביא רכז נורמלי

בוא אני ישבור לך איזה מיתוס, אוחיון מאבד, 1.2 כדורים שזה בכלל בכלל לא הרבה. בטח ובטח שהוא חוטף בדיוק את אותו מספר, ואני לא מדבר על אסיסטים וריבאונד
הבעיה היחידה שלו, זה הקליעה והסיומת ליד הסל. אם הוא ישפר את זה, הוא יכול ליהיות שחקן יורוליג מצוין. כרגע הוא שחקן משלים סביר. לא שחקן של 18 דקות, אבל לא אפס מאופס
asafb96

הודעהעל ידי חנו'ש » 15 דצמבר 2011, 22:14

לאנגפורד היה היום בסדר גמור.
הוא ניהל את המשחק בצורה נהדרת במחצית הראשונה כשבלאט התייאש לחלוטין מהרכזים שלו.

האמת שאני השתכנעתי שראוי לשחרר את פאפאס.
זה פשוט לא מתאים וזה לא בגלל פאפאס.
במעט דקות שהוא שיחק זה היה פשוט עצוב, הבנאדם עומד עם הכדור בטופ אוף דה קי ואף שחקן לא זז, אפילו לא חצי תנועה, פשוט עומדים ומסתכלים.
כאילו מה הם מצפים שיקרה? שפאפאס יתחיל לעבור את השחקן שלו באחד על אחד? הוא לא מסוגל לזה כיום וכשהוא ניסה הוא איבד את הכדור.
פאפאס יכול לעשות עבודה טובה כאשר יש תנועה של יתר השחקנים עד שאחד מהם מתפנה ופאפאס ידע לתת מסירה גאונית בתזמון מושלם.
אבל אם המשחק של מכבי מבוסס על חדירות באחד על אחד של השחקנים, אין מקום לפאפאס בכזה משחק וזה מסביר למה לאנגפורד ואוחיון דווקא כן עשו עבודה טובה בניהול המשחק.

בכל מקרה היה באמת משחק נהדר, סוף סוף נהנתי מהקבוצה הזווזה ההבדל כשמוסרים 24 אסיסטים ולא 5!!!
אבל בלי קשר למשחק הנהדר של מכבי חייבים לציין שאפס היא פשוט קבוצה מטומטמת!!
יש להם אחלה שחקנים וסגל מוכשר, אבל זו פשוט קבוצה מטומטמת!!
כמה פעמים ברצף אפשר להשאיר את בלו חופשי לקליעה??
אתמול הכרתם את השחקן הזה?? אשכרה נתנו לו אימון קליעה חופשי...
ומה אתם עוזבים את הקלעים פעם אחרי פעם כדי לעזור על החדירות של אוחיון??
המאמן שלהם היה צריך איזו הדרכה מאפי על איך שומרים נכון את מכבי....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 15 דצמבר 2011, 22:15

שחף כתב:אני לא חושב שקארול זה השחקן מספר 1 ביורוליג. נראה לי שקצת הגזמת. בכל מקרה שאייר לא שומר טוב על קונוסים. יש סיבה שהוא לא מקבל דקות ויוגב שהורס את הטבעת עם הזריקות שלו מבחוץ כן.

נכון להיום קארול הוא אחד מ2-3 השחקנים הכי טובים ביורוליג. אתה כמובן מוזמן לסתור את זה, אבל לאחר עזיבתם של פארמר, קירי, באטום, גלינארי, פקוביץ' וכוכבי NBA אחרים, אני לא רואה
מישהו שהייתי לוקח לקבוצה לפניו, פרט למקאלב ולדיא.

שייר משחק בלי ביטחון. הוא יתחיל לקבל דקות, יתחיל לצבור נקודות, ביטחון וגם ההגנה תיראה טוב יותר. הוא בכל זאת הצליח לשמור על גארדים מצויינים במכללות, לא?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 15 דצמבר 2011, 22:18

הייתי לוקח את סופו לפניו. יש סיכוי לא רע שגם את קרסטיץ'. כנ''ל טלטוביץ'.
שחף

הודעהעל ידי asafb96 » 15 דצמבר 2011, 22:20

jol9 כתב:

נכון להיום קארול הוא אחד מ2-3 השחקנים הכי טובים ביורוליג. אתה כמובן מוזמן לסתור את זה, אבל לאחר עזיבתם של פארמר, קירי, באטום, גלינארי, פקוביץ' וכוכבי NBA אחרים, אני לא רואה
מישהו שהייתי לוקח לקבוצה לפניו, פרט למקאלב ולדיא.

שייר משחק בלי ביטחון. הוא יתחיל לקבל דקות, יתחיל לצבור נקודות, ביטחון וגם ההגנה תיראה טוב יותר. הוא בכל זאת הצליח לשמור על גארדים מצויינים במכללות, לא?

קצת הגזמת לדעתי, כי גם טלטוביץ' קרסטיץ' לדוגמא, יותר טובים, והוא לא הכי טוב, וגם לא בין ה2-3. אבל הוא כן אחד המצטיינים, ובטח אחד הגארדים והסקוררים הטובים במפעל.
אבל אני בטוח שהאחוזים שלו בסוף יתיישרו. זה לא היגיוני שהוא ימשיך לקלוע ככה. גם לבלו, לפניני, ללאנגדון, לנבארו, ולכל הקלעים הגדולים יש תקופות גדולות, אבל גם תקופות שכלום לא נכנס
עריכה: שחף הקדים אותי :)
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 15 דצמבר 2011, 22:21, נערך פעם אחת בסך הכל.
asafb96

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים