חביב אורנג'ד כתב:משחק מצויין של מכבי.
הגנה טובה, הובלת כדור מצויינת (גם ללא רכז על המגרש) ותרומה יפה מאוד של הקו הקדמי.
נראה שהשתחרר היום הרבה לחץ.
מצד שני, הייתי ממליץ לכולם לא להסתנוור.
למרות המשחק המצויין, לא ראינו היום ממכבי שום דבר שלא ראינו ממנה קודם. בכלל, המשחק הזה היה יותר בגדר חזרה למוטב מאשר משחק המעיד על שידרוג.
מכבי עדיין לא מקבלת תפוקה משמעותית מן הקו האחורי, אלמנט הקליעה נשאר נחלתם של השחקנים בעמדות 3-4 בלבד ולנגפורד (למרות משחק לא רע שלו) עדיין לא נראה לגמרי מחובר ומתאים למרקם הקבוצתי. למעשה, הבעיות שהיו קודם, נשארו בהינן.
כמו כן, חייבים להודות שפילזן התגלתה כקבוצה די חלשה בעלת מאמן עוד יותר חלש ולא הוותה יריב שקול למכבי.
אני גם די בספק אם בורשטיין וסמית' ישחזרו את היכולת שהם הראו היום.
אני מאמין (והאמנתי גם קודם) שמכבי היא קבוצה ראויה לשלב ההצלבה והיא פייבוריטית להעפלה לשלב הזה.
נכון לעכשיו, מכבי לא מראה שהיא שווה יותר מזה.
חביב, תסביר לי כאיש של לוגיקה, איך אפשר לקחת 30 מליון יורו ולשים אותם בידיים של סריצ'ה???
יש לו את פאקינג סטאנקו באראץ', שהוא הסנטר הכי טוב ביורוליג בפוטנציה (או אולי השני אחרי סופו), והוא נראה אצלו כמו פח אשפה.
כל המשחק שלו מתבסס על הפגזות מבחוץ.
כאילו מה, אי אפשר להוציא מהסגל הזה יותר???
לגבי שאר הדברים שאמרת - יש דברים שאני מסכים ויש דברים שלא. טל לא עשה שום דבר חריג. הוא עשה דברים פשוטים וטובים, והוא יכול לעשות
את זה בכל משחק. יוגב שיחק מצויין בחצי השני, כשהוא נכנס כמחליף והכניס הרבה מאוד אנרגיות ומהירות, כשאפס היתה די בקרשים.
סמית' היה גדול בחצי הראשון. גם לאנגפורד היה מעולה בחצי הראשון.
לגבי הקליעה - טל שם שלשה היום, אבל זה פחות מעניין. מה שיותר מעניין זה השלשה של שייר. דייויד צריך למצוא דרך לשלב אותו.
הבחור חוזר לכושר קליעה מצויין.
סה"כ לא כזה ביג דיל כמו שאתה אומר, ודווקא בגלל זה אפשר להיות אופטימיים.