LIAV10 כתב:הכי גרוע בינתיים פר דולר.
מקל.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:הכי גרוע בינתיים פר דולר.
roy1000 כתב:LIAV10 כתב:הכי גרוע בינתיים פר דולר.
מקל.
שחף1 כתב:roy1000 כתב:LIAV10 כתב:הכי גרוע בינתיים פר דולר.
מקל.
הוא יהיה יותר טוב אם היה פה מאמן נורמלי.
איתי-שגב כתב:בהכנה חברה שלו הייתה איתו נראלי, עכשיו היא באה לארץ. בהכנה הוא היה די טוב.
רק אומר.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
jol9 כתב:אני חושב שלצירבס יש איכויות, שלא הייתי מוותר עליהן כ"כ מהר.
יש לו טאץ' טוב, והתמצאות מעולה בצבע, והוא שחקן גב סל אמיתי.
בדר"כ שחקנים כאלה זוכים לשחק לצד שחקן הגנתי מצויין בעמדה 4 (סוג של רנדל כזה) או לצד
קו גארדים טובים בהגנה.
מצד שני, על מנת למקסם את היתרונות שלו, מכבי חייבת לשחק עליו יותר, בדקות בהן הוא נמצא על המגרש.
אני חושב שהוא החתמה טובה, שעשויה גם להתברר כטובה מאוד בהמשך.
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:אני חושב שלצירבס יש איכויות, שלא הייתי מוותר עליהן כ"כ מהר.
בדר"כ שחקנים כאלה זוכים לשחק לצד שחקן הגנתי מצויין בעמדה 4 (סוג של רנדל כזה) או לצד
קו גארדים טובים בהגנה.
מצד שני, על מנת למקסם את היתרונות שלו, מכבי חייבת לשחק עליו יותר, בדקות בהן הוא נמצא על המגרש.
בשורה התחתונה, כשהוא על המגרש אנחנו במינוס, מקסימום breaking even כי על כל נקודה שהוא קולע הוא אחראי לאחת שנספוג
הוא שחקן לדקות מוגבלות ביותר גם בגלל ההשפעה ההגנתית השלילית שלו וגם בגלל כמות העבירות שהוא צובר
על שחקן כזה לא משלמים מיליון דולר
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:אני חושב שלצירבס יש איכויות, שלא הייתי מוותר עליהן כ"כ מהר.
קו גארדים טובים בהגנה.
בשורה התחתונה, כשהוא על המגרש אנחנו במינוס, מקסימום breaking even כי על כל נקודה שהוא קולע הוא אחראי לאחת שנספוג
הוא שחקן לדקות מוגבלות ביותר גם בגלל ההשפעה ההגנתית השלילית שלו וגם בגלל כמות העבירות שהוא צובר
על שחקן כזה לא משלמים מיליון דולר
זה בינתיים. לא הייתי פוסל לגמרי את האפשרות שהוא יפתיע גם בצד ההגנתי בהמשך.
חוץ מזה, איזה סנטר טוב כן עולה מליון דולר?
אחדשיודע כתב:עליבות.
אין לי בעיה עם יום רע בהתקפה (ואצלו כל יום שני הוא כזה), יש לי בעיה עם שחקן שלא משקיע שום דבר בהגנה.
אחדשיודע כתב:עליבות.
אין לי בעיה עם יום רע בהתקפה (ואצלו כל יום שני הוא כזה), יש לי בעיה עם שחקן שלא משקיע שום דבר בהגנה. בטח כשהוא מרוויח מיליון דולר בעונה.
jol9 כתב:לדעתי זה הרבה יותר משחק רע ממשהו אחר.
החטיא כמה זריקות קלות, ואיבד את הביטחון.
roy1000 כתב:בואו נגיד שזה נאצי אחד שהייתי מוכן לשחרר.
שחף1 כתב:roy1000 כתב:בואו נגיד שזה נאצי אחד שהייתי מוכן לשחרר.
אתה סתם מגזים פה, אני יכול להבין במידה מסויימת על מקל אבל זה סתם מגעיל לקרוא לו ככה
בהחלט הייתי מחליף אותו בשחקן אחר, כרגע ההחתמה שלו נראית כמו טעות, בוודאי בסכום שהוא מקבל
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־16 אורחים