המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:מפתיע, אבל שמעון אמסלם ("ההומו") הוא משב רוח מרענן בערוץ הספורט
my man כתב:הוא גם מפרשן כדורסל (לרוב) בצורה עניינית ומקצוענית..באמת משב רוח מרענן..
felix_r כתב:my man כתב:הוא גם מפרשן כדורסל (לרוב) בצורה עניינית ומקצוענית..באמת משב רוח מרענן..
בגלל היותו סמל של הפועל היית מצפה ממנו לקחת צד. אבל הוא דווקא הכי פחות אינטרסנט, והכי אובייקטיבי מבין הפרשנים
Bonbon כתב:http://www.one.co.il/Article/16-17/2,0,0,0/280246.html
חיפה ישמחו לצרף את יבזורי.
A great opportunity to get rid of him
שועל כתב:Bonbon כתב:http://www.one.co.il/Article/16-17/2,0,0,0/280246.html
אני מעריך שמכבי תשחרר אותו בתקופה הקרובה, ולדעתי זו טעות כי מדובר באחד הישראלים הטובים ביותר, אולי הישראלי הטוב ביותר במכבי כרגע
jol9 כתב:שועל כתב:Bonbon כתב:http://www.one.co.il/Article/16-17/2,0,0,0/280246.html
אני מעריך שמכבי תשחרר אותו בתקופה הקרובה, ולדעתי זו טעות כי מדובר באחד הישראלים הטובים ביותר, אולי הישראלי הטוב ביותר במכבי כרגע
משום מה הישראלי הטוב ביותר לא שיחק אפילו דקה העונה ביורוליג, וגם בליגה הוא נראה רע.
אין בו שום צורך, ואם אפשר לחסוך קצת מהשחרור שלו, אז זה מתבקש.
MTA2311 כתב:בוודאי שאפשר לשפוט. אפשר להסיק שאם הוא עבר אצל 3 מאמנים (אחד מהם מאמן נבחרת ופרו ישראלים), אז כנראה שזה מה שהוא שווה.
הוא מעולם לא היה פנטסטי.
שועל כתב:MTA2311 כתב:בוודאי שאפשר לשפוט. אפשר להסיק שאם הוא עבר אצל 3 מאמנים (אחד מהם מאמן נבחרת ופרו ישראלים), אז כנראה שזה מה שהוא שווה.
הוא מעולם לא היה פנטסטי.
תחת טבק הוא קיבל לא מעט דקות והצדיק בגדול כל דקה שהוא קיבל, תחת גודס הוא היה פצוע רוב הזמן.
ואנחנו מכירים את היכולות שלו גם מקבוצות אחרות, אין לך שחקן ישראלי עם קליעה כל כך יציבה, שיכול גם לסיים בפלוטר בחדירה, יודע למסור, אגרסיבי בהגנה (למרות החולשה הפיזית), יודע לנוע על המגרש ולהשתחרר יפה לזריקות, וגם עם אופי חזק על המגרש ונוח מחוצה לו.
Holiday_Armadillo כתב:השאלה היא אם זה שהוא לא שחקן יורוליג אמורה להשפיע על ההישארות שלו
הוא לא שחקן רע, בטח לא לליגה
הוא ''קלעי'' שעוד לפני שהגיע למכבי היה עם פחות מ-40% מחוץ לקשת, אז שלאגר הוא לא (שלאגר?), אבל אתם מעדיפים שחקנים הזויים בחוזים של מקל שסותמים עמדות לשחקני יורוליג אמיתיים, או שעדיף את יבזורי שיודע את המקום שלו ויישחק רק בליגה?
אם אני לא טועה אור, אתה זה שאמרת שמכבי צריכה שני ישראלים שוברי שוויון וכל השאר צריכים להיות בינוניים
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:השאלה היא אם זה שהוא לא שחקן יורוליג אמורה להשפיע על ההישארות שלו
הוא ''קלעי'' שעוד לפני שהגיע למכבי היה עם פחות מ-40% מחוץ לקשת, אז שלאגר הוא לא (שלאגר?), אבל אתם מעדיפים שחקנים הזויים בחוזים של מקל שסותמים עמדות לשחקני יורוליג אמיתיים, או שעדיף את יבזורי שיודע את המקום שלו ויישחק רק בליגה?
אם אני לא טועה אור, אתה זה שאמרת שמכבי צריכה שני ישראלים שוברי שוויון וכל השאר צריכים להיות בינוניים
נכון, אבל לא על זה הדיון.
זה הזוי כמות הקומפלימנטים ששומעים פה על שחקן בן 30 עם רזומה של עונה או שתיים סבבה בחיפה. אם הוא לא משחק יש לזה סיבה.
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:השאלה היא אם זה שהוא לא שחקן יורוליג אמורה להשפיע על ההישארות שלו
נכון, אבל לא על זה הדיון.
זה הזוי כמות הקומפלימנטים ששומעים פה על שחקן בן 30 עם רזומה של עונה או שתיים סבבה בחיפה. אם הוא לא משחק יש לזה סיבה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־14 אורחים