כדורסל ישראלי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כדורסל ישראלי

הודעהעל ידי toja27 » 30 אוקטובר 2016, 12:44

ראיתי את נהריה רק מולנו, היה שם את השחקן שקלע עלינו שלושים ומשהו נקודות, שווה התעניינות לעונה הבאה לא?
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי felix_r » 30 אוקטובר 2016, 21:33

מפתיע, אבל שמעון אמסלם ("ההומו") הוא משב רוח מרענן בערוץ הספורט
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מכביסט24 » 30 אוקטובר 2016, 21:37

felix_r כתב:מפתיע, אבל שמעון אמסלם ("ההומו") הוא משב רוח מרענן בערוץ הספורט

מצחיק להגיד את זה, אבל ״הישרדות״ שינתה אצלי לגמרי את הדעה עליו.
הוא באמת בנאדם טוב.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי my man » 30 אוקטובר 2016, 21:39

הוא גם מפרשן כדורסל (לרוב) בצורה עניינית ומקצוענית..באמת משב רוח מרענן..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי felix_r » 30 אוקטובר 2016, 21:41

my man כתב:הוא גם מפרשן כדורסל (לרוב) בצורה עניינית ומקצוענית..באמת משב רוח מרענן..

בגלל היותו סמל של הפועל היית מצפה ממנו לקחת צד. אבל הוא דווקא הכי פחות אינטרסנט, והכי אובייקטיבי מבין הפרשנים
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי my man » 30 אוקטובר 2016, 21:44

felix_r כתב:
my man כתב:הוא גם מפרשן כדורסל (לרוב) בצורה עניינית ומקצוענית..באמת משב רוח מרענן..

בגלל היותו סמל של הפועל היית מצפה ממנו לקחת צד. אבל הוא דווקא הכי פחות אינטרסנט, והכי אובייקטיבי מבין הפרשנים

נכון. בהתחלה בעונה שעברה כשראיתי אותו יחד עם סרוסי הייתי בטוח שזה הסוף של הווליום לערוץ הספורט מבחינתי. אבל קראתי פה מישו שכתב שהוא מפרשן סבבה אז פתחתי ואשכרה נהניתי..זה גם היה נדמה שנה שעברה שכואב לו על איך שמכבי נראית- כאילו משו בתדמית של הכדורסל הישראלי נפגם כשמכבי נראית כמו שהיא נראית..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי reuelc » 30 אוקטובר 2016, 21:48

ליגת הנגרייה שלנו לא ממש אטרקטיבית אם להודות על האמת.
סמל אישי של המשתמש
reuelc

הודעהעל ידי BIG sofo » 30 אוקטובר 2016, 21:54

למישהו יש לינק לערב הכדורסל של ישראל?
BIG sofo

הודעהעל ידי Bonbon » 31 אוקטובר 2016, 17:05

http://www.one.co.il/Article/16-17/2,0,0,0/280246.html
חיפה ישמחו לצרף את יבזורי.
A great opportunity to get rid of him
Bonbon

הודעהעל ידי שועל » 31 אוקטובר 2016, 17:13

Bonbon כתב:http://www.one.co.il/Article/16-17/2,0,0,0/280246.html

אני מעריך שמכבי תשחרר אותו בתקופה הקרובה, ולדעתי זו טעות כי מדובר באחד הישראלים הטובים ביותר, אולי הישראלי הטוב ביותר במכבי כרגע
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי jol9 » 31 אוקטובר 2016, 18:01

שועל כתב:

אני מעריך שמכבי תשחרר אותו בתקופה הקרובה, ולדעתי זו טעות כי מדובר באחד הישראלים הטובים ביותר, אולי הישראלי הטוב ביותר במכבי כרגע

משום מה הישראלי הטוב ביותר לא שיחק אפילו דקה העונה ביורוליג, וגם בליגה הוא נראה רע.

אין בו שום צורך, ואם אפשר לחסוך קצת מהשחרור שלו, אז זה מתבקש.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שועל » 31 אוקטובר 2016, 18:07

jol9 כתב:
שועל כתב:

משום מה הישראלי הטוב ביותר לא שיחק אפילו דקה העונה ביורוליג, וגם בליגה הוא נראה רע.

אין בו שום צורך, ואם אפשר לחסוך קצת מהשחרור שלו, אז זה מתבקש.

אי אפשר לשפוט שחקן כשנותנים לו 2 דקות פעם ב3 משחקים. כשהוא שיחק באופן רציף הוא היה פנטסטי.
ארז מעולם לא אהב אותו, כי כחלק מאמונת הכדורסל הלא ברורה שלו הוא סולד משחקנים שמביאים בעיקר קליעה אוטומטית (גם את גאודלוק הוא לא רצה), אני מעריך שתחת רמי הדר הוא יקבל יותר דקות.
יש לך ספק שהוא יותר טוב מיוגב מקל ופניני למרות שהם כן קיבלו דקות? אני בטוח שלא, והסיבה העיקרית שהוא לא קיבל דקות ביורוליג כי העמדה שלו (בניגוד לעמדה 1) עמוסה בזרים.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי MTA2311 » 31 אוקטובר 2016, 18:11

בוודאי שאפשר לשפוט. אפשר להסיק שאם הוא עבר אצל 3 מאמנים (אחד מהם מאמן נבחרת ופרו ישראלים), אז כנראה שזה מה שהוא שווה.

הוא מעולם לא היה פנטסטי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שועל » 31 אוקטובר 2016, 18:16

MTA2311 כתב:בוודאי שאפשר לשפוט. אפשר להסיק שאם הוא עבר אצל 3 מאמנים (אחד מהם מאמן נבחרת ופרו ישראלים), אז כנראה שזה מה שהוא שווה.

הוא מעולם לא היה פנטסטי.

תחת טבק הוא קיבל לא מעט דקות והצדיק בגדול כל דקה שהוא קיבל, תחת גודס הוא היה פצוע רוב הזמן.
ואנחנו מכירים את היכולות שלו גם מקבוצות אחרות, אין לך שחקן ישראלי עם קליעה כל כך יציבה, שיכול גם לסיים בפלוטר בחדירה, יודע למסור, אגרסיבי בהגנה (למרות החולשה הפיזית), יודע לנוע על המגרש ולהשתחרר יפה לזריקות, וגם עם אופי חזק על המגרש ונוח מחוצה לו.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי my man » 31 אוקטובר 2016, 18:19

אני באמת לא מבין על מה הויכוח...ברור שמגיעות לו יותר דקות העונה. יוגי, גל ופניני ממש לא מצדיקים את ההישארות שלו על הספסל בטח לא במשחקי הליגה..
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי MTA2311 » 31 אוקטובר 2016, 18:33

שועל כתב:
MTA2311 כתב:בוודאי שאפשר לשפוט. אפשר להסיק שאם הוא עבר אצל 3 מאמנים (אחד מהם מאמן נבחרת ופרו ישראלים), אז כנראה שזה מה שהוא שווה.

הוא מעולם לא היה פנטסטי.

תחת טבק הוא קיבל לא מעט דקות והצדיק בגדול כל דקה שהוא קיבל, תחת גודס הוא היה פצוע רוב הזמן.
ואנחנו מכירים את היכולות שלו גם מקבוצות אחרות, אין לך שחקן ישראלי עם קליעה כל כך יציבה, שיכול גם לסיים בפלוטר בחדירה, יודע למסור, אגרסיבי בהגנה (למרות החולשה הפיזית), יודע לנוע על המגרש ולהשתחרר יפה לזריקות, וגם עם אופי חזק על המגרש ונוח מחוצה לו.

סילבן בין 20 ל30 רמות מעליו.

הוא לא טוב. אם היה, היה משחק.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 31 אוקטובר 2016, 18:35

השאלה היא אם זה שהוא לא שחקן יורוליג אמורה להשפיע על ההישארות שלו

הוא לא שחקן רע, בטח לא לליגה
הוא ''קלעי'' שעוד לפני שהגיע למכבי היה עם פחות מ-40% מחוץ לקשת, אז שלאגר הוא לא (שלאגר?), אבל אתם מעדיפים שחקנים הזויים בחוזים של מקל שסותמים עמדות לשחקני יורוליג אמיתיים, או שעדיף את יבזורי שיודע את המקום שלו ויישחק רק בליגה?

אם אני לא טועה אור, אתה זה שאמרת שמכבי צריכה שני ישראלים שוברי שוויון וכל השאר צריכים להיות בינוניים
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 31 אוקטובר 2016, 18:41

Holiday_Armadillo כתב:השאלה היא אם זה שהוא לא שחקן יורוליג אמורה להשפיע על ההישארות שלו

הוא ''קלעי'' שעוד לפני שהגיע למכבי היה עם פחות מ-40% מחוץ לקשת, אז שלאגר הוא לא (שלאגר?), אבל אתם מעדיפים שחקנים הזויים בחוזים של מקל שסותמים עמדות לשחקני יורוליג אמיתיים, או שעדיף את יבזורי שיודע את המקום שלו ויישחק רק בליגה?

אם אני לא טועה אור, אתה זה שאמרת שמכבי צריכה שני ישראלים שוברי שוויון וכל השאר צריכים להיות בינוניים

נכון, אבל לא על זה הדיון.
זה הזוי כמות הקומפלימנטים ששומעים פה על שחקן בן 30 עם רזומה של עונה או שתיים סבבה בחיפה. אם הוא לא משחק יש לזה סיבה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 31 אוקטובר 2016, 18:43

MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:השאלה היא אם זה שהוא לא שחקן יורוליג אמורה להשפיע על ההישארות שלו

זה הזוי כמות הקומפלימנטים ששומעים פה על שחקן בן 30 עם רזומה של עונה או שתיים סבבה בחיפה. אם הוא לא משחק יש לזה סיבה.

אני חושבת שהוא היה יכול לתרום יותר ברמת הליגה, אבל מסכימה שהוא בינוני
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שועל » 31 אוקטובר 2016, 18:47

MTA2311 כתב:

הסברתי למה הוא לא שיחק תחת ארז (ורק תחתיו הוא לא שיחק עד כה).
אתה יכול להסביר למה הוא לא נותן לו דקות בנבחרת כשללא ספק הוא טוב יותר מכל שחקן אחר בעמדה שלו?
ללנדסברג יש כשרון בכמה אלמנטים, אבל האופי שלו והיכולת שלו להביא את עצמו תחת לחץ וכשצריך מזעזעת. שחקן גדול לקבוצות קטנות.
ובלי קשר, לא תמיד אנחנו יודעים מהי הסיבה ששחקן לא מקבל דקות.
וכן, אין שחקן ישראלי לא בינוני, אבל ביחס לישראלי שמכבי יכולה להביא (אם נתחשב בכך שאת לימונד ואליהו היא כבר לא תביא) הוא האפשרות הכי טובה
סמל אישי של המשתמש
שועל

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־12 אורחים