המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:פולן הפך כאן להיות אל יווני שאי אפשר לשרוד בלעדיו.
מזכיר לי מאוד את הסיפורים על רדוליצה, טומיץ' ואחרים שאפילו לא ידעו שהם כאלה
עד שקראו בצהבת
עד שקראו בצהבת
עד שקראו בצהבת
דמונד מאלט נמצא כבר זמן רב על הכוונת של מכבי תל אביב. רכז שרלרואה צפוי לחתום על החוזה שלו בסוף השבוע הבא, אחרי שהצהובים יפגשו את הבלגים במשחק החוץ ביום חמישי ביורוליג, על כך פורסם כאן לראשונה.
אם לא יהיו הפתעות של הרגע האחרון, מאלט יגיע לת"א כבר בשבוע הבא, כאשר לידי אתר ערוץ הספורט הגיעו פרטי חוזהו המתגבש. על פי ההסכם, מכבי תשלם לשרלרואה כ-75,000 דולר עבור שחרורו של הגארד, שירוויח שכר של 200 אלף דולרים נטו עד לסיום העונה.
שרלרואה לבעיות כלכליות והרכז לא קיבל את משכורת החודש האחרון, כך שהבלגים ישמחו לוותר על חוזהו השמן יחסית, שעמד על 400 אלף דולרים נטו לעונה, ולהעבירו למכבי לאחר שהקבוצה סיימה את דרכה האירופית ולא העפילה לטופ 16 של היורוליג.
מאלט עצמו התייחס לאופציית מכבי ת"א בראיון ל-Euroleague adventures TV. "קודם כל מכבי היא קבוצה טובה מאוד, היא הראתה התעניינות בי וזו אפשרות ריאלית שאגיע לשם", אמר מאלט, "כל עוד אני בשרלרואה אני מתמקד בקבוצה שלי, אבל אם אגיע למכבי אני אהיה יותר משמח".
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 12345.html
asafb96 כתב:jol9 כתב:פולן הפך כאן להיות אל יווני שאי אפשר לשרוד בלעדיו.
עד שקראו בצהבת
אשכרה
אנשים פה מהללים את הפולן הזה, ואני בספק רב אם יצא להם אי פעם לראות אותו
מי ישמע מה הוא כבר עשה בקריירה.. הליגה האיטלקית? בואו נביא שחקנים מהליגה הטורקית או הפורטוריקנית. שם מפציצים סטטיסטיקות.
אנשים פה בוכים על מאלט (שוב, שחקן של 20 נקודות יורוליג) כאילו החזירו לנו את קאמינגס במקום להחתים את מקאלב הבא
מקאדו כתב:asafb96 כתב:jol9 כתב:פולן הפך כאן להיות אל יווני שאי אפשר לשרוד בלעדיו.
עד שקראו בצהבת
אשכרה
אנשים פה מהללים את הפולן הזה, ואני בספק רב אם יצא להם אי פעם לראות אותו
מי ישמע מה הוא כבר עשה בקריירה.. הליגה האיטלקית? בואו נביא שחקנים מהליגה הטורקית או הפורטוריקנית. שם מפציצים סטטיסטיקות.
אנשים פה בוכים על מאלט (שוב, שחקן של 20 נקודות יורוליג) כאילו החזירו לנו את קאמינגס במקום להחתים את מקאלב הבא
תתפלא אבל אני מתפלל שזה כן יהיה מאלט ולא פולן שעד לפניי שבועיים אף אחד לא ראה ולא שמע ועובדה שלא הוזכר ע'י אף אחד פה כשחקן שכדאי לשים עליו עיין + העובדה שהוא 'גמד ' וצעיר ... לא נראה לי שזה מה שמכבי צריכה , מאלט מבוגר מנוסה ואותו בניגוד לפולן ראינו בעניים ועוד נגדנו ,בסדר הגודל של השחקנים שמכבי מחפשת והעובדה שדרושה הישתלבות מהירה עדיף מאלט לדעתי.
itay92 כתב:תגידו מאלט הזה הוא לא גרסא נמוכה וזקנה יותר של לאנגפורד?
השחקן לא בדיוק רכז,בעיקר שוטר שמתאים לקבוצות קטנות.
where is the love? כתב:אני בכלל לא מתלהב מההחתמה של מאלט, אני לא מבין למה מכבי מנסה כל הזמן לשמור על בינוניות, אבל בכל אופן צריך רכז ושיהיה בהצלחה.
חבל שמכבי לא חושבת קדימה, במקום לתקן ולנסות, היא מביאה רכז בן 34 ויש לה כבר אחד כזה... אני לא מבין את ההיגיון.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Gevaudan, Google [Bot] ו־14 אורחים