אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

הודעהעל ידי jol9 » 17 דצמבר 2011, 12:10

פולן הפך כאן להיות אל יווני שאי אפשר לשרוד בלעדיו.
מזכיר לי מאוד את הסיפורים על רדוליצה, טומיץ' ואחרים שאפילו לא ידעו שהם כאלה
עד שקראו בצהבת
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 17 דצמבר 2011, 12:19

jol9 כתב:פולן הפך כאן להיות אל יווני שאי אפשר לשרוד בלעדיו.
עד שקראו בצהבת

האמת שעד היום אני מאמין שמכבי טעו עם ראדוליצה. בזמנו היה הכי נכון לצרף אותו, מקצועית וכלכלית.
אפשר לאמר שעניין פולן זו איזושהי שאיפה להכאה על חטא. בפועל אני די בטוח שלא יגיע, בתאוריה- בכלל לא בטוח שלצרף אותו יהיה מהלך פחות טוב מלצרף איזה דמונד מאלט.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 17 דצמבר 2011, 12:20

אגב, האלמותיים מכולם בתחום הם בכלל ג'רמיה מאסי ומרכוס הייסליפ.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Euro_Basket » 17 דצמבר 2011, 12:21

וקווינטון הוזלי.
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי er79 » 17 דצמבר 2011, 12:37

על פי ספורט 5 מאלט ירוויח 200 אלף עד סוף העונה+75 אלף פיצוי לבלגים, שלהם בעיות כלכליות והם ישמחו להיפטר מהחוזה שלו, 400 אלף. נטען שם שמאלט לא קיבל את המשכורת האחרונה. בקיצור, 275 אלף, בדיוק הפיצויים של פארגו.
er79

הודעהעל ידי LIAV10 » 17 דצמבר 2011, 12:38

עד שקראו בצהבת

ממש לא, פשוט יש פה כמה אנשים שיש להם תחושה טובה לגביו, כמוני..
לא ראיתי פה מישהו שמקבל אורגזמה רק מלשמוע את השם שלו, פשוט הוא נראה כמו אופצייה לא רעה לשנים הבאים..
שוב מזכיר לך, 18 נק' בליגה איטלקית לילד בן 22, שחקן זריז כזה עם קליעה מצויינת..

יש לי תחושה שהוא יהיה בסיינה בעתיד, הם כל פעם תופסים איזה גארד שחור ונמוך שרוצח את אירופה (ע"ע טרל מק'נטייר, בו מק'אלב [למרות שלפולן אין "מק" בשם משפחה ;) ])
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 17 דצמבר 2011, 12:40

לגבי מאלט- באמת מעניין אותי האם הוא סגור וחלוט או שבלאט באמת ממתין לניפויים ממחנות הnba. אני לא ממש מתלהב מהרעיון של לצרף גאנר מקבוצה צנועה לקו אחורי שכבר קלט שניים כאלה (לנגפורד וגם סמית' שאת כל הקריירה העביר כסקורר מרכזי בקבוצות צנועות) וגם זה בסוג של דשדוש. באופן כללי הייתי מעדיף שחקן שמרוכז יותר בהגנה לפני סקורינג (בגיל 34 מאלט כנראה לא יזכה בהרבה מנעולים של מולטילוק) אז באמת שכל הפרסומים האחרונים לגבי מאלט מרגישים לי קצת כמו הקדמה של המאוחר...
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי er79 » 17 דצמבר 2011, 12:49

לצערי הרב זה נראה לי די סגור, גם נשיא שרלרואה בכבודו ובעצמו מאשר את העסקה.
er79

הודעהעל ידי asafb96 » 17 דצמבר 2011, 12:56

עד שקראו בצהבת

אשכרה
אנשים פה מהללים את הפולן הזה, ואני בספק רב אם יצא להם אי פעם לראות אותו
מי ישמע מה הוא כבר עשה בקריירה.. הליגה האיטלקית? בואו נביא שחקנים מהליגה הטורקית או הפורטוריקנית. שם מפציצים סטטיסטיקות.
אנשים פה בוכים על מאלט (שוב, שחקן של 20 נקודות יורוליג) כאילו החזירו לנו את קאמינגס במקום להחתים את מקאלב הבא
asafb96

הודעהעל ידי misha » 17 דצמבר 2011, 13:19

דמונד מאלט נמצא כבר זמן רב על הכוונת של מכבי תל אביב. רכז שרלרואה צפוי לחתום על החוזה שלו בסוף השבוע הבא, אחרי שהצהובים יפגשו את הבלגים במשחק החוץ ביום חמישי ביורוליג, על כך פורסם כאן לראשונה.

אם לא יהיו הפתעות של הרגע האחרון, מאלט יגיע לת"א כבר בשבוע הבא, כאשר לידי אתר ערוץ הספורט הגיעו פרטי חוזהו המתגבש. על פי ההסכם, מכבי תשלם לשרלרואה כ-75,000 דולר עבור שחרורו של הגארד, שירוויח שכר של 200 אלף דולרים נטו עד לסיום העונה.

שרלרואה לבעיות כלכליות והרכז לא קיבל את משכורת החודש האחרון, כך שהבלגים ישמחו לוותר על חוזהו השמן יחסית, שעמד על 400 אלף דולרים נטו לעונה, ולהעבירו למכבי לאחר שהקבוצה סיימה את דרכה האירופית ולא העפילה לטופ 16 של היורוליג.

מאלט עצמו התייחס לאופציית מכבי ת"א בראיון ל-Euroleague adventures TV. "קודם כל מכבי היא קבוצה טובה מאוד, היא הראתה התעניינות בי וזו אפשרות ריאלית שאגיע לשם", אמר מאלט, "כל עוד אני בשרלרואה אני מתמקד בקבוצה שלי, אבל אם אגיע למכבי אני אהיה יותר משמח".

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 12345.html
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי מקאדו » 17 דצמבר 2011, 14:30

asafb96 כתב:
עד שקראו בצהבת

אשכרה
מי ישמע מה הוא כבר עשה בקריירה.. הליגה האיטלקית? בואו נביא שחקנים מהליגה הטורקית או הפורטוריקנית. שם מפציצים סטטיסטיקות.
אנשים פה בוכים על מאלט (שוב, שחקן של 20 נקודות יורוליג) כאילו החזירו לנו את קאמינגס במקום להחתים את מקאלב הבא

תתפלא אבל אני מתפלל שזה כן יהיה מאלט ולא פולן שעד לפניי שבועיים אף אחד לא ראה ולא שמע ועובדה שלא הוזכר ע'י אף אחד פה כשחקן שכדאי לשים עליו עיין + העובדה שהוא 'גמד ' וצעיר ... לא נראה לי שזה מה שמכבי צריכה , מאלט מבוגר מנוסה ואותו בניגוד לפולן ראינו בעניים ועוד נגדנו ,בסדר הגודל של השחקנים שמכבי מחפשת והעובדה שדרושה הישתלבות מהירה עדיף מאלט לדעתי.
מקאדו

הודעהעל ידי asafb96 » 17 דצמבר 2011, 14:37

מקאדו כתב:
asafb96 כתב:
עד שקראו בצהבת

אשכרה

תתפלא אבל אני מתפלל שזה כן יהיה מאלט ולא פולן שעד לפניי שבועיים אף אחד לא ראה ולא שמע ועובדה שלא הוזכר ע'י אף אחד פה כשחקן שכדאי לשים עליו עיין + העובדה שהוא 'גמד ' וצעיר ... לא נראה לי שזה מה שמכבי צריכה , מאלט מבוגר מנוסה ואותו בניגוד לפולן ראינו בעניים ועוד נגדנו ,בסדר הגודל של השחקנים שמכבי מחפשת והעובדה שדרושה הישתלבות מהירה עדיף מאלט לדעתי.

מסכים ב100%
פולן אולי יהיה לגיטימי שנה הבאה, אם העניין עם הלפרין לא יסתדר בגלל החוזה לשנתיים שלו, ועזיבת פאפאס מה שידרוש שינוי בקוו האחורי, אבל כרגע, מאלט עדיף עליו
לא ברור לי למה אנשים רוצים כל כך את פולן (וגם את לאנדסברג) עוד השנה. ראינו כבר שנה שעברה כישרון גדול (יותר משניהם) שנראה כמו כלום שהגיעה, אבל השנה פשוט נראה מדהים באחד הבתים היותר קשים ביורוליג בשנים האחרונות.
מאלט השנה נראה מצוין (וזה לא משנה בן כמה הוא, בגלל שהוא בא עד לסוף השנה), קולע 20 נקודות ביורוליג, מול קבוצות ברמה הכי גבוה, ונראה כאחד שיכול מאוד לחזק את מכבי, בסכום יחסית נמוך
נקווה שיסגר כמה שיותר מהר
asafb96

הודעהעל ידי itay92 » 17 דצמבר 2011, 14:43

תגידו מאלט הזה הוא לא גרסא נמוכה וזקנה יותר של לאנגפורד?
השחקן לא בדיוק רכז,בעיקר שוטר שמתאים לקבוצות קטנות.
itay92

הודעהעל ידי asafb96 » 17 דצמבר 2011, 14:54

itay92 כתב:תגידו מאלט הזה הוא לא גרסא נמוכה וזקנה יותר של לאנגפורד?
השחקן לא בדיוק רכז,בעיקר שוטר שמתאים לקבוצות קטנות.

הוא פחות מזכיר את לאנגפורד. יותר משלים אותו לדעתי. לאנגפורד זה שחקן שאת מירב הנקודות שלו עושה מחדירות חזקות והגעה לקוו. מאלט הוא יותר קלעי 3 טוב, פחות חודר (אבל יודע לעשות את זה פה ושם), וגם שחקן טוב במתפרצות ומגרש פתוח
שניהם לא רכזים טהורים, אבל כן יכולים להוביל התקפות, למסור, ולייצר (לאנגפורד נראה מעולה בחמישי בעמדת הרכז, בעיקר בחצי הראשון בו שיחק יותר)
asafb96

הודעהעל ידי where is the love? » 17 דצמבר 2011, 14:57

אני בכלל לא מתלהב מההחתמה של מאלט, אני לא מבין למה מכבי מנסה כל הזמן לשמור על בינוניות, אבל בכל אופן צריך רכז ושיהיה בהצלחה.
חבל שמכבי לא חושבת קדימה, במקום לתקן ולנסות, היא מביאה רכז בן 34 ויש לה כבר אחד כזה... אני לא מבין את ההיגיון.
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי MTA2311 » 17 דצמבר 2011, 14:58

כמה רכזים טבעיים עוד נשארו בעולם? הוא קומבו גארד שקולע טוב מבחוץ.. למרות שלנגפורד שיחק מצויין ביום חמישי כמוביל כדור, אני עדיין מעדיף שהכדור יגיע אליו בסוף ההתקפה ולא בתחילתה וזה משהו שיתאפשר כשמאלט יחתום.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 17 דצמבר 2011, 15:00

האמת שיכול להיות שיוגב אוחיון יבוא לידיד ביטוי דווקא ליד מאלט..
הוא מרבה לחדור ולהוציא..
כנ"ל אליהו שהוא מוסר לא רע שבסך הכל עשה עונה לא משהו באלמנט הזה (חוץ משלשום כמובן)..
בכלל אני חושב שחמישייה של יוגב-מאלט-בלו-אליהו-ריץ' יכולה לרוץ יופי בהתקפה..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 17 דצמבר 2011, 15:05

where is the love? כתב:אני בכלל לא מתלהב מההחתמה של מאלט, אני לא מבין למה מכבי מנסה כל הזמן לשמור על בינוניות, אבל בכל אופן צריך רכז ושיהיה בהצלחה.
חבל שמכבי לא חושבת קדימה, במקום לתקן ולנסות, היא מביאה רכז בן 34 ויש לה כבר אחד כזה... אני לא מבין את ההיגיון.

למה בינוניות? שחקן של 20 נקודות יורוליג הוא בינוני? והפולן הזה שכולם מפנטזים עליו כאילו היה זה מקאלב משודרג, עשה משהו בקריירה שכבר אפשר לכתור לו כתרים? אתם מאמינים שאם הפולן הזה יבוא עכשיו הוא באמת יוכל לתרום משהו?
את הפולן הזה אפשר יהיה לנסות להביא בקיץ (אם באמת ירצו אותו), עכשיו זה פשוט מיותר לשלם בייאאוט על שחקן שספק גדול אם יכול לתרום משהו, כי ראינו שנה שעברה איך כישרון גדול (הרבה יותר גדול מפולן) נעלם כשהוא רגיל ליהיות שחקן מוביל, ופאום מגיע לקבוצה עמוסת לחץ, כשהוא עוד אחד, ולא שונה מאף אחד, וכבר לא כוכב גדול כמו שהיה. השינוי הזה לשחקנים צעירים הוא לא פשוט, בטח שלא באמצע העונה
asafb96

הודעהעל ידי Euro_Basket » 17 דצמבר 2011, 15:09

אני מקווה שזו הפעם האחרונה שמכבי תצטרך להחתים זר בשלב כזה של העונה.
הייתי מוכן להסתפק ב-4 זרים איכותיים: רכז, סווינגמן ושני סנטרים (שיכולים גם לשחק ביחד) ואת שאר הסגל להשלים בישראלים הבכירים.
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי itay92 » 17 דצמבר 2011, 15:11

שוב השאלה היא אך הוא יעשה את ההתאמה מקבוצה קטנה ששם הוא צריך לקלוע 20 נקודות למשחק,לקבוצה גדולה כמו מכבי שבה הוא צריך לרכז לשחק חכם ולמסור יותר,וגם לאבד פחות,כי יחס האיבודים/אסיסטים שלו לא משהו.
itay92

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Gevaudan, Google [Bot], Shay_uzan, גל גל ו־12 אורחים