ת'רד הסקאוטינג

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד הסקאוטינג

הודעהעל ידי yanay21 » 01 נובמבר 2016, 18:57

Mitelka כתב:אני מביט כל בוקר לעבר בחור נחמד בשם עומרי כספי. הוא היה מאוד קרוב למכבי אחרי העונה הנוראית בקליבלנד שלא שיחק. מכבי הציעה לו לחזור אבל הוא החליט לנסות עוד קצת וגם עשה החלטה נכונה בדיעבד. אם המצב שלו בקינגס ימשיך להיות רע, אולי בסיום השנה הוא יחליט שמספיק (בניגוד לקליבלנד שאז הוא הרגיש שהוא יכול עוד לתת ובאמת נתן). זה יכול לעזור לנו פלאים - גבוה ישראלי בעמדה 4 שיכול לשחק ברמת יורליג (אולי לא טופ, אבל בטח מסוגל) ויאפשר לנו לשחרר את הפקק של יוגי\מקל לרכז זר איכותי מבלי לפגוע בחוק הרוסי.

אני אוהב את כספי, אבל אני בספק אם משהו טוב יצא מזה שהוא יבוא לפה, גם אם הוא בא בכושר שיא. כישרון יש לו בערימות, אבל אחרי כל השנים בNBA, האם הוא בכלל מתאים לנישה של להנהיג קבוצת יורוליג, להיות שחקן של זריקות אחרונות? המבחן הכי גדול שהיה לו בהקשר הזה זו נבחרת ישראל, וזה לא מדד לכלום.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי Mitelka » 01 נובמבר 2016, 19:06

yanay21 כתב:
Mitelka כתב:אני מביט כל בוקר לעבר בחור נחמד בשם עומרי כספי. הוא היה מאוד קרוב למכבי אחרי העונה הנוראית בקליבלנד שלא שיחק. מכבי הציעה לו לחזור אבל הוא החליט לנסות עוד קצת וגם עשה החלטה נכונה בדיעבד. אם המצב שלו בקינגס ימשיך להיות רע, אולי בסיום השנה הוא יחליט שמספיק (בניגוד לקליבלנד שאז הוא הרגיש שהוא יכול עוד לתת ובאמת נתן). זה יכול לעזור לנו פלאים - גבוה ישראלי בעמדה 4 שיכול לשחק ברמת יורליג (אולי לא טופ, אבל בטח מסוגל) ויאפשר לנו לשחרר את הפקק של יוגי\מקל לרכז זר איכותי מבלי לפגוע בחוק הרוסי.

אני אוהב את כספי, אבל אני בספק אם משהו טוב יצא מזה שהוא יבוא לפה, גם אם הוא בא בכושר שיא. כישרון יש לו בערימות, אבל אחרי כל השנים בNBA, האם הוא בכלל מתאים לנישה של להנהיג קבוצת יורוליג, להיות שחקן של זריקות אחרונות? המבחן הכי גדול שהיה לו בהקשר הזה זו נבחרת ישראל, וזה לא מדד לכלום.

מי אמר שהוא צריך להנהיג ולהוביל קבוצת יורוליג? אנשים צריכים להפנים - יש חוק רוסי. מכבי תשחק עם נרצה או לא נרצה עם 5-6-7 ישראלים בסגל. כרגע אף אחד מהם לא מצליח להיות ברמת יורוליג. הוא האופציה היחידה האמיתית (אולי דאוסן, אולי) להיות ישראלי שגם תופר חוק רוסי וגם מסוגל לשחק ביורוליג. לא רוצה שיקח זריקה אחרונה, שיהיה שחקן לגיטמי כדי שאוכל להפטר מישראלי או שניים שכל דקה שלהם באירופה כרגע מחרבת אותנו.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי yanay21 » 01 נובמבר 2016, 19:09

Mitelka כתב:
yanay21 כתב:

מי אמר שהוא צריך להנהיג ולהוביל קבוצת יורוליג? אנשים צריכים להפנים - יש חוק רוסי. מכבי תשחק עם נרצה או לא נרצה עם 5-6-7 ישראלים בסגל. כרגע אף אחד מהם לא מצליח להיות ברמת יורוליג. הוא האופציה היחידה האמיתית (אולי דאוסן, אולי) להיות ישראלי שגם תופר חוק רוסי וגם מסוגל לשחק ביורוליג. לא רוצה שיקח זריקה אחרונה, שיהיה שחקן לגיטמי כדי שאוכל להפטר מישראלי או שניים שכל דקה שלהם באירופה כרגע מחרבת אותנו.

אני לא אומר שהוא צריך, מבחינתי, זו לא הנישה שלו. אבל כשאתה משלם לשחקן סכום מסויים של כסף(ובהנחה ויסכים לבוא לפה, הוא יקבל ערימות של כסף), זה סכום שמשלמים לשחקן מוביל. זה סכום שמשלמים לאנדרו גאודלוקים ולווימסים בעולם, לא לשחקנים שבאים להשלים חוק רוסי. כי לקבל כסף גדול ולהיות שחקן שלא בתפקיד המנהיג הוא יכול גם בכל מיני קבוצות עשירות מאיתנו, שידרשו ממנו פחות. תחשוב שאם את מקל הביאו בתפקיד המשיח, למרות רזומה פחות מכובד, ועשירית מהכישרון, מה יצפו מכספי?

שלא לדבר על זה שהנטל שיהיו לו על התקציב בטח ישפיע על שאר השחקנים שיוכלו לשחק מסביב. ווימס וגאודלוק הם שחקנים של מהלך אחרון, לא רק כי הם מוכשרים בטירוף ויש להם אופי לזה, אלא כי אין להם כמעט שחקנים ברמה לשחק איתם, זו ברירת מחדל.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי Mitelka » 01 נובמבר 2016, 19:14

yanay21 כתב:
Mitelka כתב:
yanay21 כתב:

אני לא אומר שהוא צריך, מבחינתי, זו לא הנישה שלו. אבל כשאתה משלם לשחקן סכום מסויים של כסף(ובהנחה ויסכים לבוא לפה, הוא יקבל ערימות של כסף), זה סכום שמשלמים לשחקן מוביל. זה סכום שמשלמים לאנדרו גאודלוקים ולווימסים בעולם, לא לשחקנים שבאים להשלים חוק רוסי. כי לקבל כסף גדול ולהיות שחקן שלא בתפקיד המנהיג הוא יכול גם בכל מיני קבוצות עשירות מאיתנו, שידרשו ממנו פחות. תחשוב שאם את מקל הביאו בתפקיד המשיח, למרות רזומה פחות מכובד, ועשירית מהכישרון, מה יצפו מכספי?

שלא לדבר על זה שהנטל שיהיו לו על התקציב בטח ישפיע על שאר השחקנים שיוכלו לשחק מסביב. ווימס וגאודלוק הם שחקנים של מהלך אחרון, לא רק כי הם מוכשרים בטירוף ויש להם אופי לזה, אלא כי אין להם כמעט שחקנים ברמה לשחק איתם, זו ברירת מחדל.

כל ישראלי במכבי מקבל ערימות של כסף שלא מגיעות לו. זה נובע מהעדר ההיצע, החוק הרוסי והיכולת של ירושלים לשלם סכומים יפים. גם מקל, פניני, יוגי וכו' מקבלים סכומים גדולים מדי וככה גם יקבל דאוסון כשיעבור לקבוצה X. טימור בסוף העונה מסיים חוזה - מוב אחד של מכבי וירושלים תשים עליו חבילה יפה יפה.

אם כספי ירצה לשחק במכבי הוא יבין שהוא לא יקבל 1.5 מיליון דולר. זה משהו שצריך לקחת בחשבון (לא אמרתי לרוץ ולהחתים מיד). כל עוד החוק הרוסי לא משתנה, כל עוד מכבי משחקת עם 5-6 ישראלים בסגל - הרבה ברירות אין. ועם יש מישהו שמסוגל לשחק ברמת יורוליג, צריך לקחת אותו. מעדיף לשלם עוד 200-300 אלף דולר על כספי שמסוגל לשחק ברמת יורוליג מאשר להשאר עם הנוכחים שמוכיחים שבוע אחרי שבוע שהם לא.
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי איתי-שגב » 02 נובמבר 2016, 23:43

מה אתם אומרים על גורדן תיאודור מבאנביט לשנה הבאה ? התחיל את העונה מעולה.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הודעהעל ידי שחף1 » 02 נובמבר 2016, 23:45

חציל אם רמי נשאר פה אני בספק גם אם אנתוני דייויס יעזור לנו בתור רים פרוטקטור
שחף1

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 02 נובמבר 2016, 23:46

שחף1 כתב:חציל אם רמי נשאר פה אני בספק גם אם אנתוני דייויס יעזור לנו בתור רים פרוטקטור

רמי פה על תקן ז'אן טבק. מאמן חלש, אבל אחד שכן יוציא די הרבה מהשחקנים שיש לו. לטבק לא הביאו שחקנים ראויים. אולי לרמי כן.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי אחדשיודע » 02 נובמבר 2016, 23:49

שחף1 כתב:חציל אם רמי נשאר פה אני בספק גם אם אנתוני דייויס יעזור לנו בתור רים פרוטקטור

בוא נגיד שאנתוני דייוויס היה עוזר לך יותר מגרג פופוביץ'.
אחדשיודע

הודעהעל ידי שחף1 » 02 נובמבר 2016, 23:50

איתי-שגב כתב:מה אתם אומרים על גורדן תיאודור מבאנביט לשנה הבאה ? התחיל את העונה מעולה.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

מקל שיחק פעם ב-nba
:rolleyes :rolleyes :rolleyes
שחף1

הודעהעל ידי argof » 02 נובמבר 2016, 23:51

ג׳ואי דורסי עשה את כל ההבדל הערב. אם היה מי שייתן לו קונטרה, המשחק היה נראה אחרת.
argof

הודעהעל ידי er79 » 03 נובמבר 2016, 00:04

argof כתב:ג׳ואי דורסי עשה את כל ההבדל הערב. אם היה מי שייתן לו קונטרה, המשחק היה נראה אחרת.

רק שחקן אחד עשה את ההבדל הערב. קוראים לו רייס. גמר אותנו בשתי דקות. לא דורסי ולא שום שחקן אחר.
er79

הודעהעל ידי Blondjam » 11 נובמבר 2016, 14:41

החציל האצטקי כתב:

רמי פה על תקן ז'אן טבק. מאמן חלש, אבל אחד שכן יוציא די הרבה מהשחקנים שיש לו. לטבק לא הביאו שחקנים ראויים. אולי לרמי כן.

חציל ספנסר דינווינדי יכול להתאים לעמדת הרכז במכבי או שמא ריסקי מדי
Blondjam

הודעהעל ידי yehooda » 11 נובמבר 2016, 15:45

להביא את קייל קוריץ' במיידי. השחקן שעבר ניתוח בראש הראה אופי חזר למשחק ומוכיח עליונות וחדות כבעבר. יכול לשחק בשתי עמדות הגארד ירווח את המשחק ויוריד לחץ מגאודלוק ומווימס.
השנה ביורוקאפ: 19 נק' למשחק. 68% ל-2. 61% ל-3 1.8 חטי' למשחק.

http://www.draftexpress.com/profile/Kyl ... 049/stats/

סיפור המחלה הקשה שעבר והאופי שגילה כשיצא ממנה וחזר ליכולת המופלאה שקדמה למחלה:

https://www.youtube.com/watch?v=TjdUbKHfHNM
נערך לאחרונה על ידי yehooda בתאריך 11 נובמבר 2016, 15:47, נערך פעם אחת בסך הכל.
yehooda

הודעהעל ידי איתי-שגב » 11 נובמבר 2016, 15:46

yehooda כתב:להביא את קייל קוריץ' במיידי. השחקן שעבר ניתוח בראש הראה אופי חזר למשחק ומוכיח עליונות וחדות כבעבר. יכול לשחק בשתי עמדות הגארד ירווח את המשחק ויוריד לחץ מגאודלוק ומווימס.
השנה ביורוקאפ: 19 נק' למשחק. 68% ל-2. 61% ל-3 1.8 חטי' למשחק.

http://www.draftexpress.com/profile/Kyl ... 049/stats/

תחת חוזה... כנראה לא נביא בכלל שחקן בלי חוזה, אז שחקן עם חוזה ? ועוד שמשחק טוב ?.
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הודעהעל ידי נמרצהוב » 12 נובמבר 2016, 11:39

האם אפשר לדבר על התחמה אפשרית של גבוה כמו תומאס רובינסון, שהיה ברשימה של מכבי אך בחר ללכת בNBA וכרגע העונה (9 משחקים) הוא עומד על 2.5 דקות במשחק בממוצע, 0 נקודות וריבאונד 1. ושלא נדבר על זה שב4 מהמשחקים הוא בכלל לא שיחק. פצוע הוא לא... לדעתי חייבים איכשהו להבין אותו.
נמרצהוב

הודעהעל ידי שחף1 » 12 נובמבר 2016, 11:45

מה קשור קייל קוריץ׳. 2
מכבי צריכה רכז שחור אתלטי ששומר. עדיף אחד עם סייז. קליעה זה באמת יהיה בונוס. וממילא איזה רכז שזה לא יהיה קשה לי להאמין שהוא יקלע יותר גרוע ממקל ויוגב
שחף1

הודעהעל ידי er79 » 12 נובמבר 2016, 12:10

שחף1 כתב:מה קשור קייל קוריץ׳. 2
מכבי צריכה רכז שחור אתלטי ששומר. עדיף אחד עם סייז. קליעה זה באמת יהיה בונוס. וממילא איזה רכז שזה לא יהיה קשה לי להאמין שהוא יקלע יותר גרוע ממקל ויוגב

רק אם קוראים לו רייס או דילייני. מה שאתה אומר לגמרי לא נכון. הגנתית קו הגארדים שלנו סביר. יש למכבי שתי בעיות גדולות: קו קדמי נטול מחץ הגנתי, ורכז קלאסי, מנהל משחק ברמה טובה ומעלה. בשבוע האחרון מכבי פגשה שתי קבוצות שהן לא עילוי, הייתי אומר אפילו בינוניות ברמתן. מי שניצח עבורן טת המשחק זה מנהלי המשחק שלהם, רייס וקלאתס. שים לב מה עושה תאודוסיץ בצסקא. אם למכבי היה פליימייקר ברמה גבוהה היא הייתה במקום הרבה יותר טוב היום. אם לגנוב שחקן בביאאוט זה לא קוריץ. אולי קמפאצו ממורסיה או מישהו שמשחק באותו סגנון משחק, מוציא לפועל.
er79

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 13 נובמבר 2016, 14:40

http://acbtv.acb.com/video/10164-lacb-2 ... arca_lassa

דברו איתי על זה שג'ון הולמס לא שחקן.

16.5 דקות, 12 נקודות (3/4 ל-2, 2/4 ל-3), 6 ריבאונדים, 2 חסימות בפתיחה מול מורסיה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שועל » 13 נובמבר 2016, 14:50

החציל האצטקי כתב:http://acbtv.acb.com/video/10164-lacb-20162017-liga_regular-8-debut_frenetico_de_jonathan_holmes_con_el_barca_lassa

16.5 דקות, 12 נקודות (3/4 ל-2, 2/4 ל-3), 6 ריבאונדים, 2 חסימות.

קבל: ג'ון הולמס לא שחקן
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי שמואל1 » 13 נובמבר 2016, 14:50

החציל האצטקי כתב:http://acbtv.acb.com/video/10164-lacb-20162017-liga_regular-8-debut_frenetico_de_jonathan_holmes_con_el_barca_lassa

16.5 דקות, 12 נקודות (3/4 ל-2, 2/4 ל-3), 6 ריבאונדים, 2 חסימות בפתיחה מול מורסיה.

בדיוק שחקן כזה מכבי הייתה צריכה להביא. למה לא עשו זאת?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r ו־26 אורחים