המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אחדשיודע כתב:toja27 כתב:אני חושב שגאדלוק הייתה הטעות המרכזית בבניית הסגל. זה שחקן שמשתלט לגמרי על המשחק הקבוצתי וקל להסתנוור בגלל הכישרון שלו. גם בעניינו ארז צדק.
אני חושב שאתה קצת נסחף פה. מה גם שפיני טחן על בסיס יומי שאדלשטיין רצה אותו ודווקא גורמים אחרים בקבוצה לא.
toja27 כתב:אחדשיודע כתב:toja27 כתב:אני חושב שגאדלוק הייתה הטעות המרכזית בבניית הסגל. זה שחקן שמשתלט לגמרי על המשחק הקבוצתי וקל להסתנוור בגלל הכישרון שלו. גם בעניינו ארז צדק.
אני חושב שאתה קצת נסחף פה. מה גם שפיני טחן על בסיס יומי שאדלשטיין רצה אותו ודווקא גורמים אחרים בקבוצה לא.
בשני מקורות שונים היה רשום שארז לא רצה אותו. אפשר להאמין למה שבוחרים...
אחדשיודע כתב:toja27 כתב:אחדשיודע כתב:toja27 כתב:אני חושב שגאדלוק הייתה הטעות המרכזית בבניית הסגל. זה שחקן שמשתלט לגמרי על המשחק הקבוצתי וקל להסתנוור בגלל הכישרון שלו. גם בעניינו ארז צדק.
בשני מקורות שונים היה רשום שארז לא רצה אותו. אפשר להאמין למה שבוחרים...אבל להערכתי ארז לא היה רוצה שחקן שמשתלט על המשחק כמו גאדלוק.
אני מאמין (קצת) יותר למקורב של אדלשטיין מאשר לגורם כלשהו בהנהלה בעילום שם.
toja27 כתב:אחדשיודע כתב:toja27 כתב:אחדשיודע כתב:toja27 כתב:אני חושב שגאדלוק הייתה הטעות המרכזית בבניית הסגל. זה שחקן שמשתלט לגמרי על המשחק הקבוצתי וקל להסתנוור בגלל הכישרון שלו. גם בעניינו ארז צדק.
בשני מקורות שונים היה רשום שארז לא רצה אותו. אפשר להאמין למה שבוחרים...אבל להערכתי ארז לא היה רוצה שחקן שמשתלט על המשחק כמו גאדלוק.
אני מאמין (קצת) יותר למקורב של אדלשטיין מאשר לגורם כלשהו בהנהלה בעילום שם.
סבבה כשנוח לך אתה מאמין לפיני אבל כשלא הוא אינטרסנט.
בכל אופן אין הוכחות לכאן ולכאן וגם האם ארז בחר להביא אותו או לא פחות קריטית בעיני ברגע זה. לי באופן אישי מפריע שהוא חלק מהקבוצה שלנו.
אדם כתב:טוזה אחי אתה יכול להביא עוד מליון הוכחות שהוא שחקן בעיתי זה לא יהפוך לנכון.
אם כל הכתבות אם כל ההוכחות בכל מקום הוא הצליח בכל מקום קטף מחמאות ועשה לעצמו שם,גם בפנר הוא היה יוצא מהכלל מדהים פשוט.
אף פעם לא שוחרר או הובאו תלונות על היכולות שלו,אני יכול להביא לך כתבות כמה טראנקירי היה מרוצה ממנו,וגאודולוק בעצמו אמר כמה אוברדוביץ אהב אותו והיה מרוצה ,סיבת השחרור נעוצה אך ורק בבעית משמעת של בילוי.
השחקן הזה סןפרסטאר,מדהים,פשוט לא משחקים איתו נכון,לא ממצים את היכולות שלו,לא עובדים עליו ואיתו נכון,ומצפים ממנו להיות אחד.
תראו למשל את קארול בא 20 דקות כל הקבוצה עובדת ומתכוננת בשבילו חסימות תנועה מה לא.
גאודולוק יד נפץ ושום חסימה שום כלום בשהילו הכל צריך לעשות לבד.
בואו במקום באמת להיות הזוים לגבי גאודולוק נתפלל שהוא ישאר גם שנה הבאה.
rc4991 כתב:אגב, אחרי המשחק כשכמה מאיתנו היו בחדר ההלבשה של בארסה, רייס יצא על פיק
בהתחלה קילל אותו בשקט במקום שלו ואז כשהוא (פיק) דיבר עם קופונן, הוא כבר צעק "תעיפו אותו מכאן" ו-"אל תדבר איתו"
כמובן שאל השאר הוא היה אח כרגיל. גם ברצוקאס בן אדם ממש נחמד, ממש השאיר עלי רושם. כנ"ל קופונן
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים