יורוליג מחזור 5: מכבי נגד ברצלונה, רביעי, 19:45

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג מחזור 5: מכבי נגד ברצלונה, רביעי, 19:45

הודעהעל ידי אדם » 03 נובמבר 2016, 01:05

גאודולוק 2 הוא לא רכז,וכן הוא סקורר שאמור להוציא לפועל לעצמו ,זה שבמכבי אין רכז בגלל החולשה של מקל ואוחיון ומנסים להפוך את גאודולוק לאחד בלית ברירה לא אומר שהוא רכז,זה תפקידו להיות עסוק בעצמו ובליצר.
מי שמבין בכדורסל,יודע שזה שמציבים אותו בעמדה אחד,ומצפים ממנו לנהל משחק ולהיות יצרן נקודות גומרת אותו,בטח שתבואו בתלונות אליו,נראה את ריס עושה את זה בסגל הזה של מכבי.
לרייס יש את אולסון שמנצל את ההיתמקדות בריס ועוזר ותורם נקודות ומוביל ומנהל משחק.
לגאודולוק אין כלום,לא ווימס לא אוחיון ולא מקל,הוא לבד וצריך לעשות הכל מהכל,זה לא אמור להיות ככה ,תגידו תודה שזכינו בשחקן כמו גאודולוק,וישאר פה הרבה שנים.
ה3 דקות הרעות שלו ברבע השלישי שגמרו את המשחק זה אך ורק מעיפות,הוא פשוט כל הזמן על המגרש וכל הזמן צריך גם לרכז גם להיות סקורר,ובגלל שההרכבים מוגבלעם הוא חוטף עזרות ושומרים עליו 3 שחקנים.
יש סיבה לדברים כדורסל זה פאזל שחלק אחד מקולקל זה פוגע גם בכוכב שלך ובכל הזרימה.
הכל נופל עליו אולי הסגל יותר יקר ויותר מרשים מבחינת שמות אבל זה לא נופל מעונת פארגו שהיה צריך לעשות הכל לבד ובסוף יצא הרע.
גאודולוק לוקח על עצמו בצדק הוא מבין שרק הוא יכול.
בפנר יש כמה,גם בצסקא תאודוסיץ לא לבד.
גם במכבי ציפו שווימס יתרום ויכזור להוריד לחץ.
אדם

הודעהעל ידי toja27 » 03 נובמבר 2016, 01:06

אחדשיודע כתב:
toja27 כתב:אני חושב שגאדלוק הייתה הטעות המרכזית בבניית הסגל. זה שחקן שמשתלט לגמרי על המשחק הקבוצתי וקל להסתנוור בגלל הכישרון שלו. גם בעניינו ארז צדק.

אני חושב שאתה קצת נסחף פה. מה גם שפיני טחן על בסיס יומי שאדלשטיין רצה אותו ודווקא גורמים אחרים בקבוצה לא.

בשני מקורות שונים היה רשום שארז לא רצה אותו. אפשר להאמין למה שבוחרים...אבל להערכתי ארז לא היה רוצה שחקן שמשתלט על המשחק כמו גאדלוק.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי אחדשיודע » 03 נובמבר 2016, 01:07

toja27 כתב:
אחדשיודע כתב:
toja27 כתב:אני חושב שגאדלוק הייתה הטעות המרכזית בבניית הסגל. זה שחקן שמשתלט לגמרי על המשחק הקבוצתי וקל להסתנוור בגלל הכישרון שלו. גם בעניינו ארז צדק.

אני חושב שאתה קצת נסחף פה. מה גם שפיני טחן על בסיס יומי שאדלשטיין רצה אותו ודווקא גורמים אחרים בקבוצה לא.

בשני מקורות שונים היה רשום שארז לא רצה אותו. אפשר להאמין למה שבוחרים...

אני מאמין (קצת) יותר למקורב של אדלשטיין מאשר לגורם כלשהו בהנהלה בעילום שם.
אחדשיודע

הודעהעל ידי toja27 » 03 נובמבר 2016, 01:09

אחדשיודע כתב:
toja27 כתב:
אחדשיודע כתב:

בשני מקורות שונים היה רשום שארז לא רצה אותו. אפשר להאמין למה שבוחרים...אבל להערכתי ארז לא היה רוצה שחקן שמשתלט על המשחק כמו גאדלוק.

סבבה כשנוח לך אתה מאמין לפיני אבל כשלא הוא אינטרסנט.
בכל אופן אין הוכחות לכאן ולכאן וגם האם ארז בחר להביא אותו או לא פחות קריטית בעיני ברגע זה. לי באופן אישי מפריע שהוא חלק מהקבוצה שלנו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי אחדשיודע » 03 נובמבר 2016, 01:11

toja27 כתב:
אחדשיודע כתב:
toja27 כתב:
אחדשיודע כתב:

סבבה כשנוח לך אתה מאמין לפיני אבל כשלא הוא אינטרסנט.
בכל אופן אין הוכחות לכאן ולכאן וגם האם ארז בחר להביא אותו או לא פחות קריטית בעיני ברגע זה. לי באופן אישי מפריע שהוא חלק מהקבוצה שלנו.

ממש לא. אני לא מאמין להרבה דברים שיוצאים לפיני מהפה, אבל כשהוא מדבר על ארז, קל יותר להאמין לו.
מפריע לך שהוא חלק מהקבוצה שלנו? אני גם לא מתחבר לאופי שלו, זה לא אומר שהיה יותר טוב בלעדיו. שחקן מהטופ האירופי.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 03 נובמבר 2016, 01:12, נערך 2 פעמים בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי שועל » 03 נובמבר 2016, 01:11

טוז'ה הלכת רחוק מידיי בנוגע לגאודלוק
אחרי הכל ולמרות הכל זה השחקן הכי טוב בסגל שמשחק בעמדה שלא מתאימה לו
אני מסכים אבל שהכמו שהוא נראה עד עכשיו הוא לא שווה את הסכום שהשקיעו בו
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי אדם » 03 נובמבר 2016, 01:11

טוזה אחי אתה יכול להביא עוד מליון הוכחות שהוא שחקן בעיתי זה לא יהפוך לנכון.
אם כל הכתבות אם כל ההוכחות בכל מקום הוא הצליח בכל מקום קטף מחמאות ועשה לעצמו שם,גם בפנר הוא היה יוצא מהכלל מדהים פשוט.
אף פעם לא שוחרר או הובאו תלונות על היכולות שלו,אני יכול להביא לך כתבות כמה טראנקירי היה מרוצה ממנו,וגאודולוק בעצמו אמר כמה אוברדוביץ אהב אותו והיה מרוצה ,סיבת השחרור נעוצה אך ורק בבעית משמעת של בילוי.
השחקן הזה סןפרסטאר,מדהים,פשוט לא משחקים איתו נכון,לא ממצים את היכולות שלו,לא עובדים עליו ואיתו נכון,ומצפים ממנו להיות אחד.
תראו למשל את קארול בא 20 דקות כל הקבוצה עובדת ומתכוננת בשבילו חסימות תנועה מה לא.
גאודולוק יד נפץ ושום חסימה שום כלום בשהילו הכל צריך לעשות לבד.
בואו במקום באמת להיות הזוים לגבי גאודולוק נתפלל שהוא ישאר גם שנה הבאה.
אדם

הודעהעל ידי אדם » 03 נובמבר 2016, 01:13

הוא טופ שלוש באירופה בעמדה 2.
אדם

הודעהעל ידי toja27 » 03 נובמבר 2016, 01:13

יש לי פשוט סלידה חזקה משחקנים מסוגו. בכל אופן אני מסכים בהחלט שהוא לא הבעיה היחידה שלנו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי RonB » 03 נובמבר 2016, 01:18

בין היחידים שניסה לעשות היום משהו, לא מבין מה נפלתם עליו? הוא ממש לא הבעיה
RonB

הודעהעל ידי jay » 03 נובמבר 2016, 01:19

גם לי יש סלידה חזקה משחקנים כאלה, אף פעם לא אהבתי לא אותו ולא את ווימס, הייתי הרבה יותר שמח עם רייס ולנגפורד, אבל זה מה יש עם הנהלתנו היקרה (ליטרלי).

אני חושב שהדברים לא סותרים. זה כן אומר המון שאוברדוביץ' זרק אותו מבחירה והוא כן שחקן טוב, למרות התצוגה היום. הבעיה כי גדולה מבחינתי בהקשר שלו כרגע, זה שלהדר יש אפס שליטה עליו, שזה 180 מעלות מהתדמית שלו.

לגבי אדלשטיין והבחירות שלו אני חושש שלעולם לא נדע את האמת, לגבי כמעט כל שחקן יש דיווחים סותרים.
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי toja27 » 03 נובמבר 2016, 01:21

אדם כתב:טוזה אחי אתה יכול להביא עוד מליון הוכחות שהוא שחקן בעיתי זה לא יהפוך לנכון.
אם כל הכתבות אם כל ההוכחות בכל מקום הוא הצליח בכל מקום קטף מחמאות ועשה לעצמו שם,גם בפנר הוא היה יוצא מהכלל מדהים פשוט.
אף פעם לא שוחרר או הובאו תלונות על היכולות שלו,אני יכול להביא לך כתבות כמה טראנקירי היה מרוצה ממנו,וגאודולוק בעצמו אמר כמה אוברדוביץ אהב אותו והיה מרוצה ,סיבת השחרור נעוצה אך ורק בבעית משמעת של בילוי.
השחקן הזה סןפרסטאר,מדהים,פשוט לא משחקים איתו נכון,לא ממצים את היכולות שלו,לא עובדים עליו ואיתו נכון,ומצפים ממנו להיות אחד.
תראו למשל את קארול בא 20 דקות כל הקבוצה עובדת ומתכוננת בשבילו חסימות תנועה מה לא.
גאודולוק יד נפץ ושום חסימה שום כלום בשהילו הכל צריך לעשות לבד.
בואו במקום באמת להיות הזוים לגבי גאודולוק נתפלל שהוא ישאר גם שנה הבאה.

אבל אדם היו תלונות..אולי לא מטרנקיירי אבל כן מאוברדוביץ למשל.
מבחינת כישרון הוא מתחרה עם דה קולו בעמדה 2 אבל בניגוד לדה קולו שחקן פחות חכם, פחות קבוצתי ולא משחק בכלל בצד ההגנתי.
חסר למכבי כישרון ושחקנים שיכולים לשים סל חוץ מגאדלוק? אז איך זה שבאופן פלא מוצאים אותו מכדרר ולוקח איזו זריקה על השחקן (גם אם קולע אותה)? הוא שתלטן והבאתי סרט וידאו מימיו בפנר שמראה זאת בבירור. אני אעלה אותו אולי מאוחר יותר שוב.
אין בעיה , אתה יכול לקוות שיוחתם לשלוש שנים ואני אקווה לכך שזאת העונה הראשונה והאחרונה אצלנו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 03 נובמבר 2016, 01:26

ושכחתי את לאנגפורד בעמדה 2ביחד עם דה קולו וגאדלוק.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי rc4991 » 03 נובמבר 2016, 01:30

היה מאוד מעניין אחרי המשחק
מי שרוצה, כתבה שלי מהזווית של ברצלונה בה רייס מספר שקשה לו לא לשחק כאן, ברצוקאס טוען שמכבי מעולם לא פנתה אליו וקופנן מדבר על הפציעה הקשה והטראומה

http://www.israelsport.co.il/showArticle-23472
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 03 נובמבר 2016, 01:30

ובכל אופן אני עוד מקווה שנוכל להוציא משהו מהעונה הזאת. כי אם לא אני אצתרך להסתובב במשך 3 חודשים עם איזו חתימה הזויה של רוי.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jay » 03 נובמבר 2016, 01:55

:laugh1
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי אדם » 03 נובמבר 2016, 02:02

טוזה,כן אחי למכבי חסרים שחקנים שיכולים לשים סל חוץ מגאודולוק ,אתה לא רואה?,מי בעל יכולת אישית ,כל משחק של מכבי תלוי ביכולת של גאודולוק לשבור את ההגנה זו הבעיה ,מי עוד יכדרר וייצר?,מקל?,אוחיון?,ווימס?.
אתה אומר קצת פחות חכם סבבה אין מושלם ,ראינו מי מכבי מביאה במשך השנים ,הוא אחד הטובים שהיה אפשר להביא .4
,מי למשל הית מביא במקומו ?,גם אני מת על לאנגפורד והוא מוכיח את עצמו בגיל 34.
מבחינת רמה ומבחינת כדורסל גאדולוק לא בעיה בכלל ,הבעיה זה הצוות המסיע ,זה האפס תרומה של כל השאר ,ברגע שיתרמו הא יכוון לעברם ,כו שהוא שיחק על סמית ,ומסר לו ושיחק עבורו ,אתה לא תמשיך למסור לשחקן שאתה יודע שלא יצא כלום מכיוונו.
כן קורה לשחקן שהוא תופס יום פחות טוב ,נגד ריאל הוא היה גם מוצא לפועל וגם הפעיל אחרים וריכז יותר .
קורה ששחקן מגיע במוד מסוים ומרגיש רצון להוכיח ולהראות והוא נפל בזה ,אבל תהיה בטוח את שלו הוא יתן .
אדם

הודעהעל ידי rc4991 » 03 נובמבר 2016, 02:20

אגב, אחרי המשחק כשכמה מאיתנו היו בחדר ההלבשה של בארסה, רייס יצא על פיק
בהתחלה קילל אותו בשקט במקום שלו ואז כשהוא (פיק) דיבר עם קופונן, הוא כבר צעק "תעיפו אותו מכאן" ו-"אל תדבר איתו"
כמובן שאל השאר הוא היה אח כרגיל. גם ברצוקאס בן אדם ממש נחמד, ממש השאיר עלי רושם. כנ"ל קופונן
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yehooda » 03 נובמבר 2016, 02:22

לצערי הרב אם במכבי לא מתכננים להביא שחקנים איכותיים במקום צירבס ומקל אין טעם לעונה הזו. אלו שני שחקני חילוש מובהקים שיוצרים בעיות מהותיות בהגנה ובהתקפה. במכבי נהגו לתלות את הכישלונות במאמנים כשהבעיה היתה ועודנה בהרכב השחקנים. זרקו סכומי עתק על צירבס ומקל (2.5M ברוטו) ועל כך ישלמו ללא ספק. אני בספק רב אם במערכת הניהולית של מכבי יש מספיק אומץ לפטר את האשמים האמיתיים במחדלים של השנים האחרונות (צוות הסקאוט בראשות אבי אבן וניקולה וויציץ' - המחלה היא בראש ובראשונה בראש).
yehooda

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 03 נובמבר 2016, 02:24

rc4991 כתב:אגב, אחרי המשחק כשכמה מאיתנו היו בחדר ההלבשה של בארסה, רייס יצא על פיק
בהתחלה קילל אותו בשקט במקום שלו ואז כשהוא (פיק) דיבר עם קופונן, הוא כבר צעק "תעיפו אותו מכאן" ו-"אל תדבר איתו"
כמובן שאל השאר הוא היה אח כרגיל. גם ברצוקאס בן אדם ממש נחמד, ממש השאיר עלי רושם. כנ"ל קופונן

you know I don't like you
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־14 אורחים