יורוליג מחזור 5: מכבי נגד ברצלונה, רביעי, 19:45

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג מחזור 5: מכבי נגד ברצלונה, רביעי, 19:45

הודעהעל ידי אחדשיודע » 04 נובמבר 2016, 07:29

jol9 כתב:
אחדשיודע כתב:
jol9 כתב:בכוונה עיוותתי את השם שלו...
וכן, אין לי מושג מי זה. מספיק היה להסתכל כמה דקות ברזומה שלו בשביל להבין שזה לא שחקן
שיכול להפוך את הקבוצה מנמושת יורוליג, למועמדת לפיינל פור.

לא מבין את האופטימיות לגבי מילר. גם אם יחזור, הסיכוי שיוכל לתרום כמו שציפו ממנו, הוא לא גבוה לדעתי.

בכל מקרה, זה ויכוח סרק (כרגיל בערך), כי אתה כ"כ משוכנע שהתסריט הדמיוני שלך, יותר טוב מהתסריט
הדמיוני שלי, ובגלל ששני התסריטים הם דמיוניים, ולא נוכל לבדוק אותם, אז באמת שאין מה לדון בזה

לא רוצה להישמע בוטה, אבל אם אין לך מושג "מי זה", אז גם אין לך מושג מה הוא יכול לתרום לנו או לא.
מדובר ברים פרוטקטור אמיתי, כלי הגנתי לכל דבר ועניין. שום מאמן על הגלובוס לא יוכל להביא לך הגנה יש מאין, צריך חומר לעבוד איתו.

אין לי שום אופטימיות לגבי מילר. האופטימיות היא של מכבי, בעצם זה שהיא לא מחפשת חיזוק בכלל כרגע.
אני מסתכל על תרחיש אפשרי (גם אם הסיכויים הם פחות מ-50% אפילו), שבו מילר חוזר בהדרגה לקראת פברואר ומשתפר אט אט עד המאני-טיים. זה בעצם התרחיש היחידי בעיניי שבו מכבי יכולה להפוך למועמדת לפיינל פור, אז ברור שאני אתייחס אליו.

מה שלא יהיה, ובתסריט הכי אופטימי, קשה לי להאמין שמכבי תהיה בתמונת הפלייאוף בינואר - פברואר.

אם מסתכלים רגע קדימה, אז להביא לכאן שחקן שאולי יצליח ואולי לא, זה משני, לעומת האפשרות
להביא לכאן מאמן בכיר ולסגור איתו לכמה שנים.

מה? למה זה מופרך שמכבי תהיה בתמונת הפלייאוף בינואר-פברואר עם החיזוק הנכון לגבוהים (אם היה מתבצע נניח בשבוע הקרוב)? אתה לגמרי מקצין ויוצא מפרופורציות.

ולא הצלחתי להבין למה שידוך בין מאמן זר "בכיר" למכבי הנוכחית הוא בהכרח מתכון להצלחה לטעמך (ועוד בשלב של אחרי תחילת העונה, גם אם בחרת להתעלם מסיבה לא ברורה מהעונה הנוכחית), בעוד החתמה של שחקן איכותי עם תכונות שחסרות למכבי "אולי תצליח ואולי לא". גם אם נשאיר בצד את העובדה שוויתרת כביכול על העונה הנוכחית, זה מגוחך. אני לא צריך להביא לך דוגמאות של מאמנים "בכירים" שכשלו ופוטרו, בין היתר כי לא עמד לרשותם סגל מספיק טוב ומאוזן - אם מה-NBA ואם מהיורוליג (ובפרט ממכבי). אני גם לא רואה איך ולמה יש עכשיו הזדמנות גדולה יותר להחתים "מאמן בכיר" למספר עונות קדימה מאשר בקיץ. "הבכיר" הפנוי היחידי שעולה לי בראש הוא קזלאוסקאס, שמשתייך לאסכולת המאמנים הישנה, ואני לא רואה אותו כרגע עדיף על טרינקיירי שלהבנתי יהיה פנוי בתום העונה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 04 נובמבר 2016, 10:10

roy1000 כתב:
החציל האצטקי כתב:אני רוצה להאמין שמכבי כבר עמוק בשיחות עם טרינקיירי.
הוא האיש הכי מתאים להגיע לכאן ולבנות משהו גדול ולאורך זמן.

ומה הם אומרים בשיחות האלה? "בוא, דני יבנה לך אחלה קבוצה"?

בהתעלם מהאובססיה הרגילה לניהול הכושל של הקבוצה (שהורווחה ביושר), מכבי היא יעד שצריך להיות מאוד אטרקטיבי למאמן בסדר הגודל הזה. במידה רבה גם "הולך על בטוח" כיוון שמחיר של כשלון פוטנציאלי יהיה קטן.
דני בנה אחלה קבוצה הקיץ. קבוצה מעולה אם נתייחס למגבלות, לפציעות ולנקודת הפתיחה שיצאנו ממנה בעונה שעברה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 04 נובמבר 2016, 10:24

אחדשיודע כתב:מה? למה זה מופרך שמכבי תהיה בתמונת הפלייאוף בינואר-פברואר עם החיזוק הנכון לגבוהים (אם היה מתבצע נניח בשבוע הקרוב)? אתה לגמרי מקצין ויוצא מפרופורציות.

ולא הצלחתי להבין למה שידוך בין מאמן זר "בכיר" למכבי הנוכחית הוא בהכרח מתכון להצלחה לטעמך (ועוד בשלב של אחרי תחילת העונה, גם אם בחרת להתעלם מסיבה לא ברורה מהעונה הנוכחית), בעוד החתמה של שחקן איכותי עם תכונות שחסרות למכבי "אולי תצליח ואולי לא". גם אם נשאיר בצד את העובדה שוויתרת כביכול על העונה הנוכחית, זה מגוחך. אני לא צריך להביא לך דוגמאות של מאמנים "בכירים" שכשלו ופוטרו, בין היתר כי לא עמד לרשותם סגל מספיק טוב ומאוזן - אם מה-NBA ואם מהיורוליג (ובפרט ממכבי). אני גם לא רואה איך ולמה יש עכשיו הזדמנות גדולה יותר להחתים "מאמן בכיר" למספר עונות קדימה מאשר בקיץ. "הבכיר" הפנוי היחידי שעולה לי בראש הוא קזלאוסקאס, שמשתייך לאסכולת המאמנים הישנה, ואני לא רואה אותו כרגע עדיף על טרינקיירי שלהבנתי יהיה פנוי בתום העונה.

אני חושב שבעוד ארבעה מחזורים, נוכל לדעת טוב יותר.
יש למכבי בליץ של ארבעה משחקים קשים עכשיו. אם בסופם מכבי תהיה במאזן מאוזן פחות או יותר,
אז נוכל לדבר על סיכוי להצלבה.
אם מכבי תהיה בשלילי חזק, לדעתי זה גמור.

לגבי מאמן.
בוא נתנתק רגע מהעונה הספציפית הזאת ונדבר בכלליות.
מכבי צריכה מאמן שהוא מהטופ של אירופה.
העונות הכי טובות של מכבי ב-20 השנים האחרונות היו עם פיני ובלאט. היתה גם עונה אירופאית מצויינת עם
צביקה, שגם הוא היה אחלה מאמן.

מכבי לא יכולה להצליח עם מאמנים בינוניים, ולא עם סדרני עבודה.
אם בוחנים את שוק המאמנים, מגיעים למסקנה, שפרט לבלאט, אין שום מאמן ישראלי שנמצא היום בצמרת
של היבשת, או שיש לו פוטנציאל להיות כזה.
לכן, אין מנוס מללכת על מאמן זר, אבל חשוב יותר מזה שהוא זר, זה שהוא יהיה מאמן איכותי.

אם נחזור להתעסק בעונה הנוכחית, אז כרגע אני לא רואה סימנים מצד הקבוצה לא ללכת לכיוון של חיזוק
הסגל, ולא לכיוון של החלפת המאמן.
אני מאמין שהדברים עשויים להשתנות בעוד כשבועיים, במידה ומכבי לא תפתיע.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 04 נובמבר 2016, 10:50

החציל האצטקי כתב:בהתעלם מהאובססיה הרגילה לניהול הכושל של הקבוצה (שהורווחה ביושר), מכבי היא יעד שצריך להיות מאוד אטרקטיבי למאמן בסדר הגודל הזה. במידה רבה גם "הולך על בטוח" כיוון שמחיר של כשלון פוטנציאלי יהיה קטן.
דני בנה אחלה קבוצה הקיץ. קבוצה מעולה אם נתייחס למגבלות, לפציעות ולנקודת הפתיחה שיצאנו ממנה בעונה שעברה.

אני לא חושב שאף מאמן רציני יגיע לפה בלי שליטה בסגל. דני בנה קבוצה מעולה? קבוצה בלי אפילו שחקן אחד שיודע ורוצה לשמור? קבוצה עם יוגב ומקל בעמדה 1? קבוצה עם שני סנטרים כבדים ואיטיים? זה אחלה קבוצה? לא. דנה בנה קבוצת גלקטיקוס שנועדה לכישלון ידוע מראש ודיברתי על זה עוד בקיץ.

טרינקיירי בנה אחלה קבוצה במגבלות שלו בבאמברג. דני בנה קבוצה כמו שילדים בונים בפטנזי ליג.

המחיר של כשלון במכבי הוא לא קטן. איזה מאמן הצליח להתאושש מפיטורים ממכבי? זו קבוצה שרוצחת מאמנים.

יכול להיות שטרינקיירי פראייר ויסכים להגיע בלי שליטה על הסגל. לא יודע. לי הוא לא נראה הטיפוס. אני חושב שהוא יגיע רק בתנאים שבהם פיאנג'יאני הגיע לירושלים. כלומר, להביא פלחות עוזר אחד שלו ולהביא את השחקנים שלו.
roy1000

הודעהעל ידי אחדשיודע » 04 נובמבר 2016, 10:51

jol9 כתב:
אחדשיודע כתב:מה? למה זה מופרך שמכבי תהיה בתמונת הפלייאוף בינואר-פברואר עם החיזוק הנכון לגבוהים (אם היה מתבצע נניח בשבוע הקרוב)? אתה לגמרי מקצין ויוצא מפרופורציות.

יש למכבי בליץ של ארבעה משחקים קשים עכשיו. אם בסופם מכבי תהיה במאזן מאוזן פחות או יותר,

לגבי מאמן.
העונות הכי טובות של מכבי ב-20 השנים האחרונות היו עם פיני ובלאט. היתה גם עונה אירופאית מצויינת עם

אם בוחנים את שוק המאמנים, מגיעים למסקנה, שפרט לבלאט, אין שום מאמן ישראלי שנמצא היום בצמרת
לכן, אין מנוס מללכת על מאמן זר, אבל חשוב יותר מזה שהוא זר, זה שהוא יהיה מאמן איכותי.

אם נחזור להתעסק בעונה הנוכחית, אז כרגע אני לא רואה סימנים מצד הקבוצה לא ללכת לכיוון של חיזוק

אני לא מדבר על מה יצטרכו לעשות בעוד 4 מחזורים או 10 מחזורים, אני לא נביא ולא יודע מה יהיה מצב העניינים. אני מדבר על כאן ועכשיו. מכבי צריכה עכשיו לחזק את הסגל שלה (והיתה צריכה עוד קודם), ובפרט את עמדות הפנים. וכפי שחזרתי ואמרתי - אני לא רואה מה טעם להחליף מאמן, בלי לחזק את עמדות הפנים. זה לא יביא אותך לשום מקום.

ולגבי זה שמכבי צריכה לשאוף שיהיה לה מאמן מהרמה הגבוהה ביותר, לא על זה הוויכוח. אף פעם לא טענתי אחרת.
אני גם חושב שמכבי צריכה לשאוף שיהיה לה רכז טוב, ואני לא זוכר מתי בפעם האחרונה מכבי זכתה באליפות אירופה בלי אחד כזה.
אבל אם אני צריך לבחור בשינוי מהותי אחד שיכול להציל את העונה הזאת (תיאוריטית, כי הרי שום דבר לא הולך לקרות), אני בוחר לחזק את הצד ההגנתי שלה ע"י החתמת שחקן פנים עם אוריינטציה הגנתית מאשר החתמת מאמן (גדול ככל שיהיה) עם אפס כלים הגנתיים להשתמש בהם.
אחדשיודע

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 04 נובמבר 2016, 11:07

roy1000 כתב:אני לא חושב שאף מאמן רציני יגיע לפה בלי שליטה בסגל. דני בנה קבוצה מעולה? קבוצה בלי אפילו שחקן אחד שיודע ורוצה לשמור? קבוצה עם יוגב ומקל בעמדה 1? קבוצה עם שני סנטרים כבדים ואיטיים? זה אחלה קבוצה? לא. דנה בנה קבוצת גלקטיקוס שנועדה לכישלון ידוע מראש ודיברתי על זה עוד בקיץ.

טרינקיירי בנה אחלה קבוצה במגבלות שלו בבאמברג. דני בנה קבוצה כמו שילדים בונים בפטנזי ליג.

המחיר של כשלון במכבי הוא לא קטן. איזה מאמן הצליח להתאושש מפיטורים ממכבי? זו קבוצה שרוצחת מאמנים.

יכול להיות שטרינקיירי פראייר ויסכים להגיע בלי שליטה על הסגל. לא יודע. לי הוא לא נראה הטיפוס. אני חושב שהוא יגיע רק בתנאים שבהם פיאנג'יאני הגיע לירושלים. כלומר, להביא פלחות עוזר אחד שלו ולהביא את השחקנים שלו.

אף אחד לא היה אומר "לא" אם היו מביאים לו את מילר, ווימס, צירבס וגאודלוק. כמובן שגם את דווין. אני די בטוח שראיתי את טרינקיירי מצוטט לגביהם עם אמירה זהה.
על ראד, אייברסון, סילי אפשר להתווכח, אבל לפחות שניים מהם הם החתמות של ארז. הישראלים זה מה שיש. מאמן חכם היה יודע לצרף רול פליירס מתאימים ולהוציא מהמקומיים את מה שהם שווים.

בכל אופן, אני מסכים עם יוני שצריך מאמן גדול (ואין הרבה כאלה באירופה בכלל), ויותר מזה הייתי רוצה לראות מישהו עם אפסייד להגיע לרמות של הטופ של הטופ, ולא מישהו שנכשל ונזרק מהקבוצה הקודמת שלו.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שחף1 » 04 נובמבר 2016, 11:11

חציל, גאודלוק הוא סוג של בונוס. אני לא חושב שגאודלוק היה מגיע אם מילר לא היה נפצע. כרגע לא ראינו את שניהם ביחד על הפרקט. אם זה יקרה ומילר יהיה מה שהוא היה אשתקד(וזה גם סוג של סימן שאלה אחרי פציעה כזאת) הפוטנציאל של הקבוצה הוא טופ 8 וצפונה משם
שחף1

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 04 נובמבר 2016, 11:15

שחף1 כתב:חציל, גאודלוק הוא סוג של בונוס. אני לא חושב שגאודלוק היה מגיע אם מילר לא היה נפצע. כרגע לא ראינו את שניהם ביחד על הפרקט. אם זה יקרה ומילר יהיה מה שהוא היה אשתקד(וזה גם סוג של סימן שאלה אחרי פציעה כזאת) הפוטנציאל של הקבוצה הוא טופ 8 וצפונה משם

כן, שמעתי כבר את האמרה הזאת אלף פעמים. יכול מאוד להיות שזה נכון, אבל גם אם לא גאודלוק בהחלט יכול להיות שהיה מגיע לכאן גארד טוב אחר.
בפועל, שניהם הולכים לשחק בקבוצה תוך משהו כמו חודש וחצי.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי אחדשיודע » 04 נובמבר 2016, 11:16

החציל האצטקי כתב:אף אחד לא היה אומר "לא" אם היו מביאים לו את מילר, ווימס, צירבס וגאודלוק. כמובן שגם את דווין. אני די בטוח שראיתי את טרינקיירי מצוטט לגביהם עם אמירה זהה.
על ראד, אייברסון, סילי אפשר להתווכח, אבל לפחות שניים מהם הם החתמות של ארז. הישראלים זה מה שיש. מאמן חכם היה יודע לצרף רול פליירס מתאימים ולהוציא מהמקומיים את מה שהם שווים.

אתה יכול להוסיף גם את צירבס (שהובא ע"י ההנהלה) לחבר'ה שרשמת בשורה השנייה. הוא מעולם לא היה קונצנזוס.
אחדשיודע

הודעהעל ידי roy1000 » 04 נובמבר 2016, 11:39

החציל האצטקי כתב:אף אחד לא היה אומר "לא" אם היו מביאים לו את מילר, ווימס, צירבס וגאודלוק. כמובן שגם את דווין. אני די בטוח שראיתי את טרינקיירי מצוטט לגביהם עם אמירה זהה.

בכל אופן, אני מסכים עם יוני שצריך מאמן גדול (ואין הרבה כאלה באירופה בכלל), ויותר מזה הייתי רוצה לראות מישהו עם אפסייד להגיע לרמות של הטופ של הטופ, ולא מישהו שנכשל ונזרק מהקבוצה הקודמת שלו.

אין בעיה. אם היו מביאים את ווימס/גאודלוק (שכנראה לא היה מגיע אם לא הפציעה של מילר)/מילר/צירבס ונותנים למאמן לבנות את שאר הסגל אז לא הייתה בעיה גדולה מדי. אבל כשמוסיפים להם רול פליירים דפוקים שלא יכולים לשמור או לקחת ריבאונד אז מתחילה להיות לך בעיה. אני גם לא כזה בטוח שאי אפשר היה לעשות יותר טוב מצירבס עם הכסף ששולם עבורו ואני גם לא בטוח שווימס היה השחקן שהיו צריכים להביא.

הישראלים זה לא "מה שיש". אין הגיון במקל ואוחיון ביחד. זו כפילות מיותרת לחלוטין.

צריך מאמן גדול ומאמן גדול לא יסכים שני יבנה לו את הקבוצה חד וחלק. זו הסיבה שאין (ואולי גם לא יהיה) מאמן גדול במכבי, אלא רק מאמנים קטנים.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 04 נובמבר 2016, 11:39

החציל האצטקי כתב:
שחף1 כתב:חציל, גאודלוק הוא סוג של בונוס. אני לא חושב שגאודלוק היה מגיע אם מילר לא היה נפצע. כרגע לא ראינו את שניהם ביחד על הפרקט. אם זה יקרה ומילר יהיה מה שהוא היה אשתקד(וזה גם סוג של סימן שאלה אחרי פציעה כזאת) הפוטנציאל של הקבוצה הוא טופ 8 וצפונה משם

כן, שמעתי כבר את האמרה הזאת אלף פעמים. יכול מאוד להיות שזה נכון, אבל גם אם לא גאודלוק בהחלט יכול להיות שהיה מגיע לכאן גארד טוב אחר.
בפועל, שניהם הולכים לשחק בקבוצה תוך משהו כמו חודש וחצי.

מילר חוזר באמצע דצמבר?
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 נובמבר 2016, 11:42

החציל האצטקי כתב:
roy1000 כתב:
החציל האצטקי כתב:אני רוצה להאמין שמכבי כבר עמוק בשיחות עם טרינקיירי.
הוא האיש הכי מתאים להגיע לכאן ולבנות משהו גדול ולאורך זמן.

ומה הם אומרים בשיחות האלה? "בוא, דני יבנה לך אחלה קבוצה"?

בהתעלם מהאובססיה הרגילה לניהול הכושל של הקבוצה (שהורווחה ביושר), מכבי היא יעד שצריך להיות מאוד אטרקטיבי למאמן בסדר הגודל הזה. במידה רבה גם "הולך על בטוח" כיוון שמחיר של כשלון פוטנציאלי יהיה קטן.

אתה לא מאמין בעצמך למה שכתבת פה. אין מצב.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 04 נובמבר 2016, 11:57

roy1000 כתב:מילר חוזר באמצע דצמבר?

השמועות אומרות שכן.

בכל מקרה, מכבי נתנה לאדלשטיין קרדיט ונתנה לו להביא שני שחקנים. אייברסון וראד הן החתמות "שלו".
השוק היה חלש מאוד באותה תקופה, אבל אולי מאמן עם ותק ונסיון גדול יותר היה מצליח להנחית כאן שחקנים יותר מתאימים.

מקל ואוחיון זה מצב שנוצר כתוצאה מההיסטריה של השנה שעברה.
ברור שהוא מצב לא טוב, אבל נתנו כאן צ'אנס שחשוב בעיקר לתדמית של מכבי ולזהות הישראלית של המועדון. "הנה, ניסינו, נתנו להם את המפתחות לקבוצה, והם פשוט לא מספיק טובים".
המהלך הזה ייתן למכבי בעתיד שקט להתרכז בבניית סגל עם השחקנים הכי טובים ומתאימים, תוך התעלמות מזיוני השכל על "ציביון ישראלי" וקשקושים שהתרגלנו לשמוע.

הגענו (אוהדים ותקשורת) לסוג של הסכמה כללית על זה שהישראלים פשוט לא מספיק טובים. בשנה שעברה לא היינו שם.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 04 נובמבר 2016, 12:10

MTA2311 כתב:אתה לא מאמין בעצמך למה שכתבת פה. אין מצב.

בקיץ הקודם בנו לך פה קבוצה עם שני רכזים לבנים סקוררים שלא מסוגלים לשמור על קונוס, שני סנטרים בלי ברכיים, פאוור פורוורד אחד שביר ואחד בן 12.
עונה לפני זה החתימו לך כאן את מאריץ', לינהארט והיינס.

ביחס להיסטוריה של מכבי בבניית קבוצות עשו פה עבודה מצויינת, ובנו סגל שכשמלא אמור לקחת אותנו לפחות להצלבה.
אפשר לשחק עם זה כמה שרוצים, אבל קווינסי מילר הוא השחקן הראשון שמכבי החתימה וכל הקבוצה הזאת נבנתה סביבו.
הגנה והתקפה, הוא בדיוק מה שהקבוצה חסרה- וזה לא במקרה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי LIAV10 » 04 נובמבר 2016, 12:34

דרך אגב הצלם החרמן בהיכל פשוט צילים מישהי שישבה על הפרקט מלמעלה וכמעט ועשה לה קלוז אפ על המחשוף, כולם הסתכלו על המסכים והיא פשוט הייתה צריכה להסתיר אותו עם היד.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 נובמבר 2016, 12:36

LIAV10 כתב:דרך אגב הצלם החרמן בהיכל פשוט צילים מישהי שישבה על הפרקט מלמעלה וכמעט ועשה לה קלוז אפ על המחשוף, כולם הסתכלו על המסכים והיא פשוט הייתה צריכה להסתיר אותו עם היד.

היכל מנורה
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yanay21 » 04 נובמבר 2016, 12:40

"דני בנה אחלה קבוצה הקיץ".

ובכן, גם אם זה נכון, זו בדיוק הבעיה.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי jol9 » 04 נובמבר 2016, 13:16

אחדשיודע כתב:
jol9 כתב:

לגבי מאמן.

אני לא מדבר על מה יצטרכו לעשות בעוד 4 מחזורים או 10 מחזורים, אני לא נביא ולא יודע מה יהיה מצב העניינים. אני מדבר על כאן ועכשיו. מכבי צריכה עכשיו לחזק את הסגל שלה (והיתה צריכה עוד קודם), ובפרט את עמדות הפנים. וכפי שחזרתי ואמרתי - אני לא רואה מה טעם להחליף מאמן, בלי לחזק את עמדות הפנים. זה לא יביא אותך לשום מקום.

ולגבי זה שמכבי צריכה לשאוף שיהיה לה מאמן מהרמה הגבוהה ביותר, לא על זה הוויכוח. אף פעם לא טענתי אחרת.
אני גם חושב שמכבי צריכה לשאוף שיהיה לה רכז טוב, ואני לא זוכר מתי בפעם האחרונה מכבי זכתה באליפות אירופה בלי אחד כזה.
אבל אם אני צריך לבחור בשינוי מהותי אחד שיכול להציל את העונה הזאת (תיאוריטית, כי הרי שום דבר לא הולך לקרות), אני בוחר לחזק את הצד ההגנתי שלה ע"י החתמת שחקן פנים עם אוריינטציה הגנתית מאשר החתמת מאמן (גדול ככל שיהיה) עם אפס כלים הגנתיים להשתמש בהם.

אוקיי. אני חושב שזה די ברור.
בסה"כ על רוב הבעיות דיברנו כבר בקיץ.

אני חושב שמכבי בונה על זה שהסגל הזה יסחוב מאזן של 50% לפחות, עד החזרה של מילר.
אני אישית לא ממש אופטימי לגבי שני הדברים (לא מאזן של 50% ולא חזרה מהירה של מילר לכושר).

נקווה שיהיה איזשהו שינוי בקרוב, כי כרגע זה נראה שהולך לשום מקום.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 04 נובמבר 2016, 13:23

roy1000 כתב:

אין בעיה. אם היו מביאים את ווימס/גאודלוק (שכנראה לא היה מגיע אם לא הפציעה של מילר)/מילר/צירבס ונותנים למאמן לבנות את שאר הסגל אז לא הייתה בעיה גדולה מדי. אבל כשמוסיפים להם רול פליירים דפוקים שלא יכולים לשמור או לקחת ריבאונד אז מתחילה להיות לך בעיה. אני גם לא כזה בטוח שאי אפשר היה לעשות יותר טוב מצירבס עם הכסף ששולם עבורו ואני גם לא בטוח שווימס היה השחקן שהיו צריכים להביא.

צריך מאמן גדול ומאמן גדול לא יסכים שני יבנה לו את הקבוצה חד וחלק. זו הסיבה שאין (ואולי גם לא יהיה) מאמן גדול במכבי, אלא רק מאמנים קטנים.

היה לך את דייויד...

אנחנו אומרים את זה שנה אחר שנה, אבל בקיץ הקרוב באמת שכבר אין מועמדים ישראלים טובים,
ולכן המבחן יהיה פשוט. יגיע מאמן מהשורה הראשונה? סימן שהולך להיות סוג של שינוי. לא יגיע?
אז ממש לא משנה מי יהיו השחקנים.

אם הייתי יכול להציע, הייתי מציע לכל רוכשי המנויים להחליט האם לרכוש, ע"פ זהות המאמן וצוותו בעונה הבאה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 נובמבר 2016, 13:25

jol9 כתב:
roy1000 כתב:

היה לך את דייויד...

אנחנו אומרים את זה שנה אחר שנה, אבל בקיץ הקרוב באמת שכבר אין מועמדים ישראלים טובים,
ולכן המבחן יהיה פשוט. יגיע מאמן מהשורה הראשונה? סימן שהולך להיות סוג של שינוי. לא יגיע?
אז ממש לא משנה מי יהיו השחקנים.

אם הייתי יכול להציע, הייתי מציע לכל רוכשי המנויים להחליט האם לרכוש, ע"פ זהות המאמן וצוותו בעונה הבאה.

זה לא כל כך פשוט, כי השנה נגיד היית מאוד מרוצה מהצוות המקצועי וראית איך זה נגמר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־15 אורחים