jol9 כתב:אחדשיודע כתב:jol9 כתב:בכוונה עיוותתי את השם שלו...
וכן, אין לי מושג מי זה. מספיק היה להסתכל כמה דקות ברזומה שלו בשביל להבין שזה לא שחקן
שיכול להפוך את הקבוצה מנמושת יורוליג, למועמדת לפיינל פור.
לא מבין את האופטימיות לגבי מילר. גם אם יחזור, הסיכוי שיוכל לתרום כמו שציפו ממנו, הוא לא גבוה לדעתי.
בכל מקרה, זה ויכוח סרק (כרגיל בערך), כי אתה כ"כ משוכנע שהתסריט הדמיוני שלך, יותר טוב מהתסריט
הדמיוני שלי, ובגלל ששני התסריטים הם דמיוניים, ולא נוכל לבדוק אותם, אז באמת שאין מה לדון בזה
לא רוצה להישמע בוטה, אבל אם אין לך מושג "מי זה", אז גם אין לך מושג מה הוא יכול לתרום לנו או לא.
מדובר ברים פרוטקטור אמיתי, כלי הגנתי לכל דבר ועניין. שום מאמן על הגלובוס לא יוכל להביא לך הגנה יש מאין, צריך חומר לעבוד איתו.
אין לי שום אופטימיות לגבי מילר. האופטימיות היא של מכבי, בעצם זה שהיא לא מחפשת חיזוק בכלל כרגע.
אני מסתכל על תרחיש אפשרי (גם אם הסיכויים הם פחות מ-50% אפילו), שבו מילר חוזר בהדרגה לקראת פברואר ומשתפר אט אט עד המאני-טיים. זה בעצם התרחיש היחידי בעיניי שבו מכבי יכולה להפוך למועמדת לפיינל פור, אז ברור שאני אתייחס אליו.
מה שלא יהיה, ובתסריט הכי אופטימי, קשה לי להאמין שמכבי תהיה בתמונת הפלייאוף בינואר - פברואר.
אם מסתכלים רגע קדימה, אז להביא לכאן שחקן שאולי יצליח ואולי לא, זה משני, לעומת האפשרות
להביא לכאן מאמן בכיר ולסגור איתו לכמה שנים.
מה? למה זה מופרך שמכבי תהיה בתמונת הפלייאוף בינואר-פברואר עם החיזוק הנכון לגבוהים (אם היה מתבצע נניח בשבוע הקרוב)? אתה לגמרי מקצין ויוצא מפרופורציות.
ולא הצלחתי להבין למה שידוך בין מאמן זר "בכיר" למכבי הנוכחית הוא בהכרח מתכון להצלחה לטעמך (ועוד בשלב של אחרי תחילת העונה, גם אם בחרת להתעלם מסיבה לא ברורה מהעונה הנוכחית), בעוד החתמה של שחקן איכותי עם תכונות שחסרות למכבי "אולי תצליח ואולי לא". גם אם נשאיר בצד את העובדה שוויתרת כביכול על העונה הנוכחית, זה מגוחך. אני לא צריך להביא לך דוגמאות של מאמנים "בכירים" שכשלו ופוטרו, בין היתר כי לא עמד לרשותם סגל מספיק טוב ומאוזן - אם מה-NBA ואם מהיורוליג (ובפרט ממכבי). אני גם לא רואה איך ולמה יש עכשיו הזדמנות גדולה יותר להחתים "מאמן בכיר" למספר עונות קדימה מאשר בקיץ. "הבכיר" הפנוי היחידי שעולה לי בראש הוא קזלאוסקאס, שמשתייך לאסכולת המאמנים הישנה, ואני לא רואה אותו כרגע עדיף על טרינקיירי שלהבנתי יהיה פנוי בתום העונה.