LIAV10 כתב:די, לא קיים מצב שהילארי לא זוכה.
גם אני חושב, אבל זה כנראה יותר צמוד ממה שאנחנו חושבים.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:די, לא קיים מצב שהילארי לא זוכה.
yanay21 כתב:קיים ועוד איך. טראמפ בחיים לא היה צמוד יותר. והיתרון שלה בground game מתקזז על ידי ה"היספנים נוהרים לקלפיות" שלו. ובכלל, זו הייתה ההנחה, שזה שלה בכיס, אלא אם כן משהו מתפוצץ בחקירות שלה.
LIAV10 כתב:ינאי מביא את הנאחס הפוך לבחירות חחחח
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:קיים ועוד איך. טראמפ בחיים לא היה צמוד יותר. והיתרון שלה בground game מתקזז על ידי ה"היספנים נוהרים לקלפיות" שלו. ובכלל, זו הייתה ההנחה, שזה שלה בכיס, אלא אם כן משהו מתפוצץ בחקירות שלה.
תגיד ינאי, יש מצב שהתקשורת מציגה סקרים בצורה מסויימת בשביל רייטינג?
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:קיים ועוד איך. טראמפ בחיים לא היה צמוד יותר. והיתרון שלה בground game מתקזז על ידי ה"היספנים נוהרים לקלפיות" שלו. ובכלל, זו הייתה ההנחה, שזה שלה בכיס, אלא אם כן משהו מתפוצץ בחקירות שלה.
תגיד ינאי, יש מצב שהתקשורת מציגה סקרים בצורה מסויימת בשביל רייטינג?
הכוונה שלך שהם מיטיבים עם הילארי, או שהם מציגים את זה כצמוד בשביל הרייטינג?
על שני הדברים, כן, בהחלט. כי כל יום יוצא אייטם "סקר חדש!!@# טראמפ מוביל\הילארי מובילה במדינה הזו והזו בככה וככה". ויוצאים עשרות של סקרים ביום, בכל המדינות. בגלל זה אני מעדיף את המודל של נייט סילבר, שלפחות משקלל סקרים(וגם הוא כמובן לא מושלם, אבל בשתי מערכות הבחירות האחרונות הוא דייק בכל המדינות).
אתה יכול אפילו למצוא סקרים שיש הבדל של 10% ביניהם, באותו יום, באותה מדינה.
LIAV10 כתב:איזה יום זה יוצא?
yanay21 כתב:LIAV10 כתב:איזה יום זה יוצא?
שלישי.
אני יודע שזה יום חול וכאלה, אבל זה פשוט מצדיק לילה לבן
yanay21 כתב:עד שכל הפרשה הזו התפוצצה, היא הייתה בשוונג מטורף. עמדה אפילו לקחת את אריזונה, שפעם לא היה בכלל על מה לדבר בנוגע למדינה הזו. כרגע הסיכויים לזכייה הם 64.6 אחוזים להילארי. זה נראה הרבה, אבל לפני שבוע זה היה באזור ה85, וזה ממשיך לרדת.
לפי התחזית שלו, שכמובן גם היא בערבון מוגבל, להילארי יש 290.7 אלקטורים, ולו יש 246.4 (כמובן שזה רק בסטטיסטיקה, בפועל אין עשיריות אלקטורים). וצריך 270. הוא צריך את נוואדה, ששם הם צמודים בטירוף, ויש לה 6 אלקטורים, ולנסות להפתיע אותה עוד קצת. העניין הוא שאני מאמין שההתלהבות ביום הבחירות תהיה לטובתו, ולך תדע את מי זה יכול לסחוף. אני חושב שהוא לגמרי יכול להפתיע אותה בפנסילבניה, ששווה 20 אלקטורים. יש הרבה לבנים, ממעמד הפועלים, ללא השכלה. זה בול מה שהוא אוהב. הוא צריך להפתיע, בעוד שהיא צריכה להחזיק מעמד, אבל הוא לא היה קרוב יותר כמו עכשיו.
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:עד שכל הפרשה הזו התפוצצה, היא הייתה בשוונג מטורף. עמדה אפילו לקחת את אריזונה, שפעם לא היה בכלל על מה לדבר בנוגע למדינה הזו. כרגע הסיכויים לזכייה הם 64.6 אחוזים להילארי. זה נראה הרבה, אבל לפני שבוע זה היה באזור ה85, וזה ממשיך לרדת.
לפי התחזית שלו, שכמובן גם היא בערבון מוגבל, להילארי יש 290.7 אלקטורים, ולו יש 246.4 (כמובן שזה רק בסטטיסטיקה, בפועל אין עשיריות אלקטורים). וצריך 270. הוא צריך את נוואדה, ששם הם צמודים בטירוף, ויש לה 6 אלקטורים, ולנסות להפתיע אותה עוד קצת. העניין הוא שאני מאמין שההתלהבות ביום הבחירות תהיה לטובתו, ולך תדע את מי זה יכול לסחוף. אני חושב שהוא לגמרי יכול להפתיע אותה בפנסילבניה, ששווה 20 אלקטורים. יש הרבה לבנים, ממעמד הפועלים, ללא השכלה. זה בול מה שהוא אוהב. הוא צריך להפתיע, בעוד שהיא צריכה להחזיק מעמד, אבל הוא לא היה קרוב יותר כמו עכשיו.
אם לאף אחד אין 270, הקונגרס החדש?
LIAV10 כתב:yanay21 כתב:LIAV10 כתב:איזה יום זה יוצא?
שלישי.
אני יודע שזה יום חול וכאלה, אבל זה פשוט מצדיק לילה לבן
בין שלישי לרביעי?
MTA2311 כתב:בואו נגיד את האמת- אחרי החתימה על הסכם הסיוע הבטחוני, זה לא מאוד משנה לנו כישראל.
הילארי כנראה תנסה ליזום כל מני שטויות של שלום וזה, טראמפ לא יתעסק בזה בכלל.
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:בואו נגיד את האמת- אחרי החתימה על הסכם הסיוע הבטחוני, זה לא מאוד משנה לנו כישראל.
אני מאמין שהילארי תיזום, אבל פחות מאובמה, היא פחות אידיאליסטית ממנו, ובטח ראתה איך זה עזר לאובמה. היא חושבת קודם כל פוליטית. היא תיתן את הדחיפה הקטנה, אבל שום דבר מהותי היא לא תעשה. למעשה, בסופו של דבר, גם אובמה לא באמת עשה שום דבר מהותי. טראמפ יכול פתאום להתהפך ולצמצם את המעורבות של ארה"ב בעולם במידה דרסטית(ועל זה הוא רץ, הרי), וזה פוגע בישראל, גם אם הכסף עדיין מגיע. לא במקרה יש בכירים במחלקות המדינה של רייגן ובוש שתומכים בהילארי. זה לא מאהבה. אני מעדיף שהיא תתעסק בשלום, אבל עדיין תשאיר את ארצות מעורבת, מאשר שהוא יכניס את כל מדיניות החוץ לרוורס.
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:בואו נגיד את האמת- אחרי החתימה על הסכם הסיוע הבטחוני, זה לא מאוד משנה לנו כישראל.
אני מאמין שהילארי תיזום, אבל פחות מאובמה, היא פחות אידיאליסטית ממנו, ובטח ראתה איך זה עזר לאובמה. היא חושבת קודם כל פוליטית. היא תיתן את הדחיפה הקטנה, אבל שום דבר מהותי היא לא תעשה. למעשה, בסופו של דבר, גם אובמה לא באמת עשה שום דבר מהותי. טראמפ יכול פתאום להתהפך ולצמצם את המעורבות של ארה"ב בעולם במידה דרסטית(ועל זה הוא רץ, הרי), וזה פוגע בישראל, גם אם הכסף עדיין מגיע. לא במקרה יש בכירים במחלקות המדינה של רייגן ובוש שתומכים בהילארי. זה לא מאהבה. אני מעדיף שהיא תתעסק בשלום, אבל עדיין תשאיר את ארצות מעורבת, מאשר שהוא יכניס את כל מדיניות החוץ לרוורס.
הדבר האחרון שאתה רוצה זה שאנשים כמו אובאמה, הילארי וטראמפ יפגינו מעורבות בנעשה בעולם. שיתעסקו בבועה שלהם.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים