המירוץ לנשיאות ארה״ב

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: המירוץ לנשיאות ארה״ב

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 נובמבר 2016, 18:23

LIAV10 כתב:די, לא קיים מצב שהילארי לא זוכה.

גם אני חושב, אבל זה כנראה יותר צמוד ממה שאנחנו חושבים.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yanay21 » 04 נובמבר 2016, 21:55

קיים ועוד איך. טראמפ בחיים לא היה צמוד יותר. והיתרון שלה בground game מתקזז על ידי ה"היספנים נוהרים לקלפיות" שלו. ובכלל, זו הייתה ההנחה, שזה שלה בכיס, אלא אם כן משהו מתפוצץ בחקירות שלה.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי LIAV10 » 04 נובמבר 2016, 21:56

ינאי מביא את הנאחס הפוך לבחירות חחחח
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 נובמבר 2016, 21:56

yanay21 כתב:קיים ועוד איך. טראמפ בחיים לא היה צמוד יותר. והיתרון שלה בground game מתקזז על ידי ה"היספנים נוהרים לקלפיות" שלו. ובכלל, זו הייתה ההנחה, שזה שלה בכיס, אלא אם כן משהו מתפוצץ בחקירות שלה.

תגיד ינאי, יש מצב שהתקשורת מציגה סקרים בצורה מסויימת בשביל רייטינג?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yanay21 » 04 נובמבר 2016, 21:56

LIAV10 כתב:ינאי מביא את הנאחס הפוך לבחירות חחחח

פעם הבאה אני אומר שטד קרוז לא יכול לזכות. תראה איך הוא זוכה ב40 מדינות, יהיה צחוקים. הוא יהיה הzodiac killer הראשון שנבחר לנשיאות
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי yanay21 » 04 נובמבר 2016, 21:59

MTA2311 כתב:
yanay21 כתב:קיים ועוד איך. טראמפ בחיים לא היה צמוד יותר. והיתרון שלה בground game מתקזז על ידי ה"היספנים נוהרים לקלפיות" שלו. ובכלל, זו הייתה ההנחה, שזה שלה בכיס, אלא אם כן משהו מתפוצץ בחקירות שלה.

הכוונה שלך שהם מיטיבים עם הילארי, או שהם מציגים את זה כצמוד בשביל הרייטינג?

על שני הדברים, כן, בהחלט. כי כל יום יוצא אייטם "סקר חדש!!@# טראמפ מוביל\הילארי מובילה במדינה הזו והזו בככה וככה". ויוצאים עשרות של סקרים ביום, בכל המדינות. בגלל זה אני מעדיף את המודל של נייט סילבר, שלפחות משקלל סקרים(וגם הוא כמובן לא מושלם, אבל בשתי מערכות הבחירות האחרונות הוא דייק בכל המדינות).

אתה יכול אפילו למצוא סקרים שיש הבדל של 10% ביניהם, באותו יום, באותה מדינה.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 נובמבר 2016, 22:01

yanay21 כתב:
MTA2311 כתב:

הכוונה שלך שהם מיטיבים עם הילארי, או שהם מציגים את זה כצמוד בשביל הרייטינג?

על שני הדברים, כן, בהחלט. כי כל יום יוצא אייטם "סקר חדש!!@# טראמפ מוביל\הילארי מובילה במדינה הזו והזו בככה וככה". ויוצאים עשרות של סקרים ביום, בכל המדינות. בגלל זה אני מעדיף את המודל של נייט סילבר, שלפחות משקלל סקרים(וגם הוא כמובן לא מושלם, אבל בשתי מערכות הבחירות האחרונות הוא דייק בכל המדינות).

אתה יכול אפילו למצוא סקרים שיש הבדל של 10% ביניהם, באותו יום, באותה מדינה.

כן, הגיוני.

ומה נייט סילבר אמר השבוע? הפער באמת הצטמצם כל כך?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yanay21 » 04 נובמבר 2016, 22:07

עד שכל הפרשה הזו התפוצצה, היא הייתה בשוונג מטורף. עמדה אפילו לקחת את אריזונה, שפעם לא היה בכלל על מה לדבר בנוגע למדינה הזו. כרגע הסיכויים לזכייה הם 64.6 אחוזים להילארי. זה נראה הרבה, אבל לפני שבוע זה היה באזור ה85, וזה ממשיך לרדת.

לפי התחזית שלו, שכמובן גם היא בערבון מוגבל, להילארי יש 290.7 אלקטורים, ולו יש 246.4 (כמובן שזה רק בסטטיסטיקה, בפועל אין עשיריות אלקטורים). וצריך 270. הוא צריך את נוואדה, ששם הם צמודים בטירוף, ויש לה 6 אלקטורים, ולנסות להפתיע אותה עוד קצת. העניין הוא שאני מאמין שההתלהבות ביום הבחירות תהיה לטובתו, ולך תדע את מי זה יכול לסחוף. אני חושב שהוא לגמרי יכול להפתיע אותה בפנסילבניה, ששווה 20 אלקטורים. יש הרבה לבנים, ממעמד הפועלים, ללא השכלה. זה בול מה שהוא אוהב. הוא צריך להפתיע, בעוד שהיא צריכה להחזיק מעמד, אבל הוא לא היה קרוב יותר כמו עכשיו.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי LIAV10 » 04 נובמבר 2016, 22:08

איזה יום זה יוצא?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yanay21 » 04 נובמבר 2016, 22:09

LIAV10 כתב:איזה יום זה יוצא?

שלישי.
אני יודע שזה יום חול וכאלה, אבל זה פשוט מצדיק לילה לבן
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי LIAV10 » 04 נובמבר 2016, 22:10

yanay21 כתב:

שלישי.

בין שלישי לרביעי?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 נובמבר 2016, 22:11

yanay21 כתב:עד שכל הפרשה הזו התפוצצה, היא הייתה בשוונג מטורף. עמדה אפילו לקחת את אריזונה, שפעם לא היה בכלל על מה לדבר בנוגע למדינה הזו. כרגע הסיכויים לזכייה הם 64.6 אחוזים להילארי. זה נראה הרבה, אבל לפני שבוע זה היה באזור ה85, וזה ממשיך לרדת.

לפי התחזית שלו, שכמובן גם היא בערבון מוגבל, להילארי יש 290.7 אלקטורים, ולו יש 246.4 (כמובן שזה רק בסטטיסטיקה, בפועל אין עשיריות אלקטורים). וצריך 270. הוא צריך את נוואדה, ששם הם צמודים בטירוף, ויש לה 6 אלקטורים, ולנסות להפתיע אותה עוד קצת. העניין הוא שאני מאמין שההתלהבות ביום הבחירות תהיה לטובתו, ולך תדע את מי זה יכול לסחוף. אני חושב שהוא לגמרי יכול להפתיע אותה בפנסילבניה, ששווה 20 אלקטורים. יש הרבה לבנים, ממעמד הפועלים, ללא השכלה. זה בול מה שהוא אוהב. הוא צריך להפתיע, בעוד שהיא צריכה להחזיק מעמד, אבל הוא לא היה קרוב יותר כמו עכשיו.

אם לאף אחד אין 270, הקונגרס החדש?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yanay21 » 04 נובמבר 2016, 22:12

MTA2311 כתב:
yanay21 כתב:עד שכל הפרשה הזו התפוצצה, היא הייתה בשוונג מטורף. עמדה אפילו לקחת את אריזונה, שפעם לא היה בכלל על מה לדבר בנוגע למדינה הזו. כרגע הסיכויים לזכייה הם 64.6 אחוזים להילארי. זה נראה הרבה, אבל לפני שבוע זה היה באזור ה85, וזה ממשיך לרדת.

אם לאף אחד אין 270, הקונגרס החדש?

כן. אני טיפה מרייר על האופציה הזו. אני מאמין שהם יבחרו בו, אבל לך תדע איזו אופזיציה תקום שם. בית הנבחרים יהיה רפובליקני בוודאות, רוב מוצק אפילו. אבל רוב שמרני, וטראמפ הוא הכול חוץ משמרן.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי yanay21 » 04 נובמבר 2016, 22:13

LIAV10 כתב:
yanay21 כתב:

שלישי.

בין שלישי לרביעי?

כן. כמו משחק NBA באמצע הלילה, רק שכולם מפסידים
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי MaccabiTA » 04 נובמבר 2016, 22:39

אני במצב לא קל, טראמפ בעיקר מצחיק אותי (מרוב שהוא מטומטם) והילארי בעיקר מפחידה אותי (מרוב שהיא מטומטמת)
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי yanay21 » 04 נובמבר 2016, 22:44

אני מעדיף את הטמטום המוכר, וזה הילארי. שלא לדבר על זה שלאורך כל הכהונה שלה יהיה לה בית נבחרים רפובליקני(גם אם תזכה בכהונה שנייה, והיא לא), ובמקרה הגרוע, שנתיים של סנאט רפובליקני מתוך ארבע. טראמפ בכאסח עם מנהיג המפלגה שלו בבית הנבחרים, לא תודה.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 נובמבר 2016, 22:47

בואו נגיד את האמת- אחרי החתימה על הסכם הסיוע הבטחוני, זה לא מאוד משנה לנו כישראל.
הילארי כנראה תנסה ליזום כל מני שטויות של שלום וזה, טראמפ לא יתעסק בזה בכלל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yanay21 » 04 נובמבר 2016, 22:52

MTA2311 כתב:בואו נגיד את האמת- אחרי החתימה על הסכם הסיוע הבטחוני, זה לא מאוד משנה לנו כישראל.

אני מאמין שהילארי תיזום, אבל פחות מאובמה, היא פחות אידיאליסטית ממנו, ובטח ראתה איך זה עזר לאובמה. היא חושבת קודם כל פוליטית. היא תיתן את הדחיפה הקטנה, אבל שום דבר מהותי היא לא תעשה. למעשה, בסופו של דבר, גם אובמה לא באמת עשה שום דבר מהותי. טראמפ יכול פתאום להתהפך ולצמצם את המעורבות של ארה"ב בעולם במידה דרסטית(ועל זה הוא רץ, הרי), וזה פוגע בישראל, גם אם הכסף עדיין מגיע. לא במקרה יש בכירים במחלקות המדינה של רייגן ובוש שתומכים בהילארי. זה לא מאהבה. אני מעדיף שהיא תתעסק בשלום, אבל עדיין תשאיר את ארצות מעורבת, מאשר שהוא יכניס את כל מדיניות החוץ לרוורס.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 נובמבר 2016, 22:53

yanay21 כתב:
MTA2311 כתב:בואו נגיד את האמת- אחרי החתימה על הסכם הסיוע הבטחוני, זה לא מאוד משנה לנו כישראל.

אני מאמין שהילארי תיזום, אבל פחות מאובמה, היא פחות אידיאליסטית ממנו, ובטח ראתה איך זה עזר לאובמה. היא חושבת קודם כל פוליטית. היא תיתן את הדחיפה הקטנה, אבל שום דבר מהותי היא לא תעשה. למעשה, בסופו של דבר, גם אובמה לא באמת עשה שום דבר מהותי. טראמפ יכול פתאום להתהפך ולצמצם את המעורבות של ארה"ב בעולם במידה דרסטית(ועל זה הוא רץ, הרי), וזה פוגע בישראל, גם אם הכסף עדיין מגיע. לא במקרה יש בכירים במחלקות המדינה של רייגן ובוש שתומכים בהילארי. זה לא מאהבה. אני מעדיף שהיא תתעסק בשלום, אבל עדיין תשאיר את ארצות מעורבת, מאשר שהוא יכניס את כל מדיניות החוץ לרוורס.

הדבר האחרון שאתה רוצה זה שאנשים כמו אובאמה, הילארי וטראמפ יפגינו מעורבות בנעשה בעולם. שיתעסקו בבועה שלהם.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yanay21 » 04 נובמבר 2016, 22:56

MTA2311 כתב:
yanay21 כתב:

הדבר האחרון שאתה רוצה זה שאנשים כמו אובאמה, הילארי וטראמפ יפגינו מעורבות בנעשה בעולם. שיתעסקו בבועה שלהם.

תלוי למה אתה קורא להתערב. כי ארה"ב כן מושכת בחוטים לטובתנו(ולטובת בעלות בריתה באופן כללי). ברור שאף אחד מהם לא יעשה את זה בחוכמה, אבל זה או שאתה לוקח את כל החבילה, עם הסיוע, והתמיכה, והווטו והכול, או שלא. זה לא שהם יתערבו איפה שנוח לנו. אם הם מתעסקים בבועה שלהם, זה מבוא לבדלנות. ולמרות שארה"ב איישה את תפקיד השוטר העולמי, הנטייה הטבעית שלה היא בדלנית, ואנחנו צריכים לפחד מהיום הזה מאוד. עקרונית, אני בעד שאני אנהל את מדיניוץ החוץ האמריקאית בצורהדיקטטורית, אכזרית וחשוכה, אבל לא יקרה
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־18 אורחים