אנדרו גאודלוק

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אנדרו גאודלוק

הודעהעל ידי MTA2311 » 11 נובמבר 2016, 12:53

אחדשיודע כתב:
MTA2311 כתב:סילי נתן משחק אחד טוב אם כבר. וגם זה גבולי.

צריך להגיד שזה בעיקר כי הוא נאלץ לשחק בתפקיד שלא מתאים לו, לפחות בחלק גדול מהזמן.
וזאת בדיוק הסיבה שהוא לא היה צריך להיות כאן.

נכון
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שועל » 11 נובמבר 2016, 12:53

אחד מהם זה עוד סביר (עדיף אייברסון), שניהם זה הרסני.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי jol9 » 11 נובמבר 2016, 12:59

שועל כתב:לא הייתי בונה על סמית בעונה הבאה
ולא הייתי בונה על שחקן יקר נוסף

לגבי סמית', למה לא? אתה רואה שהוא משחק מצויין ביורוליג.
יכול להיות שזה ישתנה בהמשך, אבל בינתיים אין סיבה שלא לבנות עליו לעונה הבאה גם כן.

ולגבי שחקן יקר נוסף... תחשוב על זה ככה. מכבי משלמת בערך 2 מליון דולר (ברוטו) לשלושה גארדים ישראלים, שכל התרומה (הכוללת) שלהם בששת משחקי היורוליג עד עכשיו היא:
6/23 ל-2 (26%)
4/14 ל-3 (28%)
2/10 מהקו (20%)
ובנוסף 3 רב', 3 אס', חטיפה ואיבוד בממוצע בכל משחק, וכל היופי הזה ב-25 דקות משחק ביחד.

די עם זה. צריך להתקדם הלאה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שועל » 11 נובמבר 2016, 13:00

jol9 כתב:

יכול להיות שזה ישתנה בהמשך, אבל בינתיים אין סיבה שלא לבנות עליו לעונה הבאה גם כן.

ולגבי שחקן יקר נוסף... תחשוב על זה ככה. מכבי משלמת בערך 2 מליון דולר (ברוטו) לשלושה גארדים ישראלים, שכל התרומה (הכוללת) שלהם בששת משחקי היורוליג עד עכשיו היא:
6/23 ל-2 (26%)
4/14 ל-3 (28%)
2/10 מהקו (20%)
ובנוסף 3 רב', 3 אס', חטיפה ואיבוד בממוצע בכל משחק, וכל היופי הזה ב-25 דקות משחק ביחד.

הוא לא נהיה צעיר יותר, כבר עכשיו הוא נראה בכושר גופני רע.
אני לא בונה עליו, לתחושתי הוא יפרוש מעצמו.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי toja27 » 11 נובמבר 2016, 13:04

סילי משחק בעמדת הרכז בגלל החולשה של עמדת הרכז.
בואו נסתכל על זה ככה, סילי ואייברסון נשארים , במקום צירבאס ובכסף שהשקענו בו מגיע לך מישהו כמו תומאס רובינסון או טיוס (לפי הטעם). בכסף שהושקע באלכסנדר או ראד מגיע 4 אחר עם ריבאונד והגנה נגיד האניקט ( ומאוחר יותר תוסיף לו את מילר) ובמקום מקל ואוחיון בר טימור ורכז זר אחר.
הייתם מוצאים שכל הבעיות שיש לנו בסגל היו נפתרות. שחקנים כמו סילי ואייברסון נהפכו להיות כל כך בולטים בגלל החולשה של השחקנים שהיו אמורים לעשות את העבודה ולא עושים.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jol9 » 11 נובמבר 2016, 13:08

שועל כתב:
jol9 כתב:

6/23 ל-2 (26%)
4/14 ל-3 (28%)
2/10 מהקו (20%)

הוא לא נהיה צעיר יותר, כבר עכשיו הוא נראה בכושר גופני רע.
אני לא בונה עליו, לתחושתי הוא יפרוש מעצמו.

ומה לגבי הישראלים?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי מני » 11 נובמבר 2016, 13:11

toja27 כתב:סילי משחק בעמדת הרכז בגלל החולשה של עמדת הרכז.
בואו נסתכל על זה ככה, סילי ואייברסון נשארים , במקום צירבאס ובכסף שהשקענו בו מגיע לך מישהו כמו תומאס רובינסון או טיוס (לפי הטעם). בכסף שהושקע באלכסנדר או ראד מגיע 4 אחר עם ריבאונד והגנה נגיד האניקט ( ומאוחר יותר תוסיף לו את מילר) ובמקום מקל ואוחיון בר טימור ורכז זר אחר.
הייתם מוצאים שכל הבעיות שיש לנו בסגל היו נפתרות. שחקנים כמו סילי ואייברסון נהפכו להיות כל כך בולטים בגלל החולשה של השחקנים שהיו אמורים לעשות את העבודה ולא עושים.

נכון מאוד, זה כמו ששגב היה תותח שנה שעברה כי לא היה סנטר איכותי אחר והוא לקח את ההזדמנות שניתנה לו בשתי ידיים.
סמל אישי של המשתמש
מני

הודעהעל ידי גל גל » 11 נובמבר 2016, 15:32

תקשיבו אפחד לא מדבר עד עכשיו אבל לדעתי
סוני ווימס מאוד מאוד מאכזב מקבל הכי הרבה כסף במכבי היה אמור להיות הסופרסטאר, אבל משהו חסר שם
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי אדם » 11 נובמבר 2016, 15:56

נכון הבעיה זה הצוות המסיע,גאודולוק מצוין והיה הרבה יותר משוחרר ונותן עבודה טובה אם היה מתעסק בתפקיד שלו בעמדה 2 ולא ב1 ולנהל משחק ולהיות רכז.
בגלל חוסר ברכז ,כל ההרכבים עקומים הרבה שחקנים לא משחקים בעמדה שלהם,אין היררכיה.
סילי לא 1,הוא סוג של קומבו,הוא שומר טוב ,יש לו פה ושם חדירות טובות ויד טובה לשלוש,והוא אמור להנות מתצומת הלב בשחקנים האחרים ולרבל תשלשות הפנויות.
סילי עד עכשיו אם החיסרונות אם הכל,הוא בינגו,מכבי לא יכול להביא רק כוכבים זה לא ככה.
אם כל השחקנים המחליפים המשלימים שלנו היו ככה ,מצבנו היה אחר.
בכל קבוצה יש רול פלייר וסוף סוף יש גם למכבי לפחות אחד כזה שאתה יכול לפחות לצפות ממנו למשו.
יש לנו כל כך הרבה מחליפים לא רללונטים,כמו מקל,אלכסנדר,ראד,יבזורי,אוחיון,לאנדסברג.
שאף אחד מהם אין לו שום תרומה ושום יעילות,ושום תכונת אופי שמביאה קבוצה קדימה שמבינה את המשחק,שתורמת באיזה אספקט.
כל שחקן משלים ביורוךיג ברמות הגבוהות הוא שחקן שמודע לתפקיד ובא ונכנס ומרביץ ,דופק שלשה תורם משו במכבי הם עול הם יוצרים נזק הם אפילו לא בעמדה שלא מפריעים הם פשוט עושים נזקים שמשחקים.
אני לא מבין איך מכולם הבעיה שלכם זה גאודולוק וסילי.
גאודולוק וסילי זה בדיוק בסיס לשנה הבאה ולצרף אליהם שחקנים נוספים.
סילי מחליף מצוין ולא לא תמצא הרבה כאלה,ראיתי כמה כאלה יש במשך השנים,אנחנו עוקבים מספיק אחרי כדורסל כדי לראות שביחס מחיר תועלת לא נמצא הרבה כאלה.
אני חי איתו מצוין,אני לא חי אם כל השאר,אם השאר היו נורמלים ,אז גם היית נהנה ממנו עוד יותר ,לא לשכוח שהוא בכלל לא עושה את התפקיד שבו הוא רגיל להיות.
אותו דבר לגבי גאודלוק ,ואם כל זה ,שניהם מצליחים להראות שהם שחקנים טובים.

גאודולוק לא השחקן שהיה צריך להיות פה,אם היה בא 1 רק במקומו,הכוונה רכז,אני מתקשה להבין מי היה עושה נקודות,מי היה מייצר משו, זה לא שכל שאר השחקנים מתפקדים.
בראיה חדשה ומציאותית למצב,לא רק גאודולוק היה צריך להגיע אם כבר אלא גם שחקן נוסף בעמדה 1,אם היה מגיע רק שחקן בעמדה 1 ובלי גאודןלוק מצבנו היה רע עוד יותר כיום.

צריך להגיד תודה ולבנות בסיס בנוסף לשניהם.

גם איברסון מתגלה כעובד שחור טוב,לא הכי מתחבר אליו,הרבה מגבלות,אבל בסך הכל ,בתמונה הכוללת,מחויב ,תורם בהרבה אספקטים ולדעתי הוא עוד יהיה עוד יותר טוב שיהיו היררכיה בקבוצה ומנהל משחק ויבינו את השטחים הנוחים לו.
איברסון זו עוד דוגמה שבקבוצה בריאה ,ובמצב שהוא גבוה 2 3 הוא גניבה והיעילות שלו טובה מאוד ,אבל מה גם הוא לא עושה את התפקיד שיעדו לו אלא הופך לסנטר מוביל ובוא פשוט לא כזה.
שיש 4 וחצי אתלטי שנותן חסימה והגנה וגיבוי ויכול לשחק ליד סנטר ,אז איברסון גם היה בעינינו במקום אחר ,אבל הוא נדרש לעשות דברים שהוא לא יודע.
אנחנו רואים קבוצות אם 4 5 גבוהים ורק אנחנו אם גבוה וחצי שוב.

אני מאלה שרצו מאוד את סינגלטון דווקא אחרי אתמול הבנתי שכנראה טעיתי ,כי ראיתי שבאמת ישמרו אותו ושיש סנטר שמשחק עליו הוא לא פאקטור,הוא ניצל אתמול את סמית הזקן ,או טעויות שהציבו עליו סנטרים כבדים שישמרו עליו כמו צירבאס.
כל פעם שצירבאס קיבל עליו כדור הוא עשה סל בקלות.

מי שכן אני מצטער שלא הגיעו,זה תאיס ומלי,למרות שגם מלי הוא 3 וחצי כזה אבל היה לדעתי נותן יותר מראד ומתאים לקבוצה הזו.
תאייס היה מתאים לשחק בהרכב גם אם צירבאס גם אם מלי ולפעמים גם ליד איברסון זה היה נותן גיוון וורסטיליות והמון אופציות בהתקפה ובהגנה.
אדם

הודעהעל ידי אדם » 11 נובמבר 2016, 16:03

מני כתב:

נכון מאוד, זה כמו ששגב היה תותח שנה שעברה כי לא היה סנטר איכותי אחר והוא לקח את ההזדמנות שניתנה לו בשתי ידיים.

מחזק ,בדיוק .
כתבתי בנפרד אבל אוסיף רק הערה ,אם תחליף את צירבאס בטיוס ,מי יהיה סנטר הפןסט אפ שלך,אתה כאילו מחליט לשחק סמול בול כל העונה לפחות סוג של.
טיוס הוכיח כבר אצלנו שלשמור על שחקנים גבוהים ומאסיבים הוא לא יכול.
צריך לפחות אחד שיתן פוסט קצת ואיברבון לא אחד כזה אבל כן היתי רוצה שיהיה חלק מהסגל.
דווקא לסילי ולאיברסון אין חוזה בעונה הבאה לעומת הפלופים האחרים כמו ווימס.
צירבאס לפחות בהתקפה נפגע מאוד מחוסר ברכז ובהיררכיה מסודרת בהתקפה,אין שיטה ודרך ,ואין משחק שמכוון לכיון כלשהו,הוא יקבל רק שאריות.
בהגנה מעבר לזה שהוא גרוע,הוא מראה הבנת משחק נמוכה וחוסר קריאת מהלכים,זה לא יאומן שפעם אחר פעם הוא עושה את אותם טעויות בהגנה פעם אחר פעם ,אם זה בעמדה לא נכונה סגירה לא טובה יציאה רובוטית.
רואים שהוא מאוד מתוסכל ואפילו מבחינה חברתית סובל המון במכבי.
אדם

הודעהעל ידי toja27 » 11 נובמבר 2016, 16:28

אדם כתב:
מני כתב:

מחזק ,בדיוק .
כתבתי בנפרד אבל אוסיף רק הערה ,אם תחליף את צירבאס בטיוס ,מי יהיה סנטר הפןסט אפ שלך,אתה כאילו מחליט לשחק סמול בול כל העונה לפחות סוג של.
טיוס הוכיח כבר אצלנו שלשמור על שחקנים גבוהים ומאסיבים הוא לא יכול.
צריך לפחות אחד שיתן פוסט קצת ואיברבון לא אחד כזה אבל כן היתי רוצה שיהיה חלק מהסגל.
דווקא לסילי ולאיברסון אין חוזה בעונה הבאה לעומת הפלופים האחרים כמו ווימס.
צירבאס לפחות בהתקפה נפגע מאוד מחוסר ברכז ובהיררכיה מסודרת בהתקפה,אין שיטה ודרך ,ואין משחק שמכוון לכיון כלשהו,הוא יקבל רק שאריות.
בהגנה מעבר לזה שהוא גרוע,הוא מראה הבנת משחק נמוכה וחוסר קריאת מהלכים,זה לא יאומן שפעם אחר פעם הוא עושה את אותם טעויות בהגנה פעם אחר פעם ,אם זה בעמדה לא נכונה סגירה לא טובה יציאה רובוטית.
רואים שהוא מאוד מתוסכל ואפילו מבחינה חברתית סובל המון במכבי.

העניין עם סנטר הפוסט אפ עלי גם בראשי. אין ספק מבחינתי שבהתקפה צירבאס הוא סנטר טוב ואף מעלה ואכן מישהו כמו טיוס לא יכול לשמור על שחקנים מאסיביים.
אבל הבעיה עם צירבאס בכל הקשור לאינטלגציה הגנתית וריבאונד מורידה לו הרבה נקודות בחשבון הכולל בתור שחקן שמשלמים עליו מיליון דולר.
פתרון אחד הוא לחזק הגנתית את שאר העמדות: עמדה 4 למשל, בנוסף למילר להביא 4 נוסף עם אוריינטציה הגנתית ( ואגב כל כמה שאני מחבב את סמית , מבחינה הגנתית הוא לא ברמה הדרושה לדעתי). ובנוסף להביא גארד קשוח לעמדה 1 (הייתי רוצה מאוד את יוביץ' למשל) ואז לדעתי היה מספיק חומר הגנתי בקבוצה שיכול להכיל את צירבס ואז להנות ממנו בהתקפה.
פתרון שני, ואני לא יודע כמה הוא ריאלי בגלל המצב החוזי עם צירבס, זה פשוט להביא מישהו בסגנון תומאס רובינסון שעושה דברים בשני הצדדים במקום צירבאס.
נכון לעכשיו הוא אחת הסיבות לכך שיש חוסר איזון בקבוצה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jay » 11 נובמבר 2016, 16:53

אף פעם לא הייתי בעד ההבאה של סקוררים אגואיסטים שלא שומרים, וזה נכון גם לגבי גאודלוק, אבל באמת שלבוא אליו בטענות העונה זה מגוחך... אם כבר ווימס, שהוא ככל הנראה האחראי המרכזי למה שקרה עם הקבוצה הזו יחד עם ההנהלה (ע"ע הפיטורים של אדלשטיין), צריך להיות במוקד הביקורת עם רצף משחקי הכלום ושום דבר שהוא מנפק, בטח ביחס למעמדו כלברון המקומי.

קשה שלא לראות את כל התרומה החיובית שיש לסילי לקבוצה הזאת. כמעט לא היו לו משחקים רעים העונה. המשחק אתמול היה משחק הנפל הראשון שלו, וגם זה קשה.. לצפייה. אבל עד אתמול, הוא כל מה שרוצים בשחקן ספסל and then some, כולל בפן המנטלי. החולשה הבולטת שלו היא המסירה, כי כשנותנים לו לרכז הוא נוטה לאבד. לא הייתי ממהר לתת לאף אחד חוזה, יש עוד עונה ארוכה, שחקנים שנראו כמו כלום ושום דבר יכולים להתאושש, ושחקנים ששיחקו טוב עד עכשיו יכולים ללכת ולהתדרדר.
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי toja27 » 11 נובמבר 2016, 17:20

אתמול גאדלוק דווקא נתן משחק סולידי, ראיתי שנראה קצת שיפור בהגנה ובמלחמה על הריבאונד. רק הפריע לי שכל זריקה אחרונה הוא מרגיש שהוא חייב לקחת לא משנה מה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי יוסי22 » 11 נובמבר 2016, 18:43

הוא לוקח זריקות אחרונות כי הוא השחקן הכי מתאים לזה .

אתמול הוא הגיע לזריקות הנכונות והחטיא , כנ"ל סמית .

אי אפשר לשפוט הכול לפי התוצאה , אם הכדור נכנס או לא .
יוסי22

הודעהעל ידי איתי-שגב » 16 נובמבר 2016, 00:41

כן
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הודעהעל ידי שועל » 16 נובמבר 2016, 00:42

בדרך לבדיקה, לא בטוח שימריא עם הקבוצה מחר
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי שמואל1 » 16 נובמבר 2016, 10:35

סובל מנקע לא חמור, יטוס עם הקבוצה לקאזאן.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 16 נובמבר 2016, 10:45

למה הוא טס? אפשר להתאושש מנקע ביומיים?
er79

הודעהעל ידי שמואל1 » 16 נובמבר 2016, 10:47

er79 כתב:למה הוא טס? אפשר להתאושש מנקע ביומיים?

כן. הוא כשיר למשחק.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 16 נובמבר 2016, 11:03

er79 כתב:למה הוא טס? אפשר להתאושש מנקע ביומיים?

כן
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים