אחדשיודע כתב:MTA2311 כתב:סילי נתן משחק אחד טוב אם כבר. וגם זה גבולי.
צריך להגיד שזה בעיקר כי הוא נאלץ לשחק בתפקיד שלא מתאים לו, לפחות בחלק גדול מהזמן.
וזאת בדיוק הסיבה שהוא לא היה צריך להיות כאן.
נכון
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אחדשיודע כתב:MTA2311 כתב:סילי נתן משחק אחד טוב אם כבר. וגם זה גבולי.
צריך להגיד שזה בעיקר כי הוא נאלץ לשחק בתפקיד שלא מתאים לו, לפחות בחלק גדול מהזמן.
וזאת בדיוק הסיבה שהוא לא היה צריך להיות כאן.
שועל כתב:לא הייתי בונה על סמית בעונה הבאה
ולא הייתי בונה על שחקן יקר נוסף
jol9 כתב:שועל כתב:לא הייתי בונה על סמית בעונה הבאה
לגבי סמית', למה לא? אתה רואה שהוא משחק מצויין ביורוליג.
יכול להיות שזה ישתנה בהמשך, אבל בינתיים אין סיבה שלא לבנות עליו לעונה הבאה גם כן.
ולגבי שחקן יקר נוסף... תחשוב על זה ככה. מכבי משלמת בערך 2 מליון דולר (ברוטו) לשלושה גארדים ישראלים, שכל התרומה (הכוללת) שלהם בששת משחקי היורוליג עד עכשיו היא:
6/23 ל-2 (26%)
4/14 ל-3 (28%)
2/10 מהקו (20%)
ובנוסף 3 רב', 3 אס', חטיפה ואיבוד בממוצע בכל משחק, וכל היופי הזה ב-25 דקות משחק ביחד.
די עם זה. צריך להתקדם הלאה.
שועל כתב:jol9 כתב:שועל כתב:לא הייתי בונה על סמית בעונה הבאה
לגבי סמית', למה לא? אתה רואה שהוא משחק מצויין ביורוליג.
יכול להיות שזה ישתנה בהמשך, אבל בינתיים אין סיבה שלא לבנות עליו לעונה הבאה גם כן.
ולגבי שחקן יקר נוסף... תחשוב על זה ככה. מכבי משלמת בערך 2 מליון דולר (ברוטו) לשלושה גארדים ישראלים, שכל התרומה (הכוללת) שלהם בששת משחקי היורוליג עד עכשיו היא:
6/23 ל-2 (26%)
4/14 ל-3 (28%)
2/10 מהקו (20%)
ובנוסף 3 רב', 3 אס', חטיפה ואיבוד בממוצע בכל משחק, וכל היופי הזה ב-25 דקות משחק ביחד.
די עם זה. צריך להתקדם הלאה.
הוא לא נהיה צעיר יותר, כבר עכשיו הוא נראה בכושר גופני רע.
אני לא בונה עליו, לתחושתי הוא יפרוש מעצמו.
toja27 כתב:סילי משחק בעמדת הרכז בגלל החולשה של עמדת הרכז.
בואו נסתכל על זה ככה, סילי ואייברסון נשארים , במקום צירבאס ובכסף שהשקענו בו מגיע לך מישהו כמו תומאס רובינסון או טיוס (לפי הטעם). בכסף שהושקע באלכסנדר או ראד מגיע 4 אחר עם ריבאונד והגנה נגיד האניקט ( ומאוחר יותר תוסיף לו את מילר) ובמקום מקל ואוחיון בר טימור ורכז זר אחר.
הייתם מוצאים שכל הבעיות שיש לנו בסגל היו נפתרות. שחקנים כמו סילי ואייברסון נהפכו להיות כל כך בולטים בגלל החולשה של השחקנים שהיו אמורים לעשות את העבודה ולא עושים.
מני כתב:toja27 כתב:סילי משחק בעמדת הרכז בגלל החולשה של עמדת הרכז.
בואו נסתכל על זה ככה, סילי ואייברסון נשארים , במקום צירבאס ובכסף שהשקענו בו מגיע לך מישהו כמו תומאס רובינסון או טיוס (לפי הטעם). בכסף שהושקע באלכסנדר או ראד מגיע 4 אחר עם ריבאונד והגנה נגיד האניקט ( ומאוחר יותר תוסיף לו את מילר) ובמקום מקל ואוחיון בר טימור ורכז זר אחר.
הייתם מוצאים שכל הבעיות שיש לנו בסגל היו נפתרות. שחקנים כמו סילי ואייברסון נהפכו להיות כל כך בולטים בגלל החולשה של השחקנים שהיו אמורים לעשות את העבודה ולא עושים.
נכון מאוד, זה כמו ששגב היה תותח שנה שעברה כי לא היה סנטר איכותי אחר והוא לקח את ההזדמנות שניתנה לו בשתי ידיים.
אדם כתב:מני כתב:toja27 כתב:סילי משחק בעמדת הרכז בגלל החולשה של עמדת הרכז.
נכון מאוד, זה כמו ששגב היה תותח שנה שעברה כי לא היה סנטר איכותי אחר והוא לקח את ההזדמנות שניתנה לו בשתי ידיים.
מחזק ,בדיוק .
כתבתי בנפרד אבל אוסיף רק הערה ,אם תחליף את צירבאס בטיוס ,מי יהיה סנטר הפןסט אפ שלך,אתה כאילו מחליט לשחק סמול בול כל העונה לפחות סוג של.
טיוס הוכיח כבר אצלנו שלשמור על שחקנים גבוהים ומאסיבים הוא לא יכול.
צריך לפחות אחד שיתן פוסט קצת ואיברבון לא אחד כזה אבל כן היתי רוצה שיהיה חלק מהסגל.
דווקא לסילי ולאיברסון אין חוזה בעונה הבאה לעומת הפלופים האחרים כמו ווימס.
צירבאס לפחות בהתקפה נפגע מאוד מחוסר ברכז ובהיררכיה מסודרת בהתקפה,אין שיטה ודרך ,ואין משחק שמכוון לכיון כלשהו,הוא יקבל רק שאריות.
בהגנה מעבר לזה שהוא גרוע,הוא מראה הבנת משחק נמוכה וחוסר קריאת מהלכים,זה לא יאומן שפעם אחר פעם הוא עושה את אותם טעויות בהגנה פעם אחר פעם ,אם זה בעמדה לא נכונה סגירה לא טובה יציאה רובוטית.
רואים שהוא מאוד מתוסכל ואפילו מבחינה חברתית סובל המון במכבי.
er79 כתב:למה הוא טס? אפשר להתאושש מנקע ביומיים?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], מקאדו 3 ו־10 אורחים