18 נובמבר 2016, 12:45
יוסי22 כתב:אני מחלק את היורליג ככה :
ריאל , צסקא , פנרבחצ'ה בחלק העליון .
אולימפייאקוס , פנאתינייקוס , מילאנו , וויטוריה , מכבי ודרושפאקה נלחמות על ההצלבה פלוס .
ברצלונה עוד מתנדנדת בין החלק הראשון לשני , גם מכבי ואולימפיאקוס .
בחלק התחתון יש את גאלטסראי , קזאן , באמברג , ז'לגיריס , הכוכב ואפס .
18 נובמבר 2016, 12:46
אחדשיודע כתב:מי מתבכיין על הניצחון על פנרבחצ'ה?
18 נובמבר 2016, 12:47
18 נובמבר 2016, 12:48
jol9 כתב:אחדשיודע כתב:מי מתבכיין על הניצחון על פנרבחצ'ה?
אותך הניצחון לא הרשים... בסדר. זה לא חשוב. מה שחשוב זה שהניצחון הושג.
18 נובמבר 2016, 12:50
18 נובמבר 2016, 12:53
אחדשיודע כתב:jol9 כתב:אחדשיודע כתב:מי מתבכיין על הניצחון על פנרבחצ'ה?
אותך הניצחון לא הרשים... בסדר. זה לא חשוב. מה שחשוב זה שהניצחון הושג.
מי טען אחרת? אכפת לי איך מכבי ניצחו?
בסך הכל הגבתי לטענה המגוכחת, בעיניי, שמכבי השיגה "ניצחון מרשים מאוד" על פנרבחצ'ה.
מכבי עוד לא השיגה אף ניצחון מרשים במפעל הזה. ניצחון מרשים יהיה מול אולימפיאקוס בחוץ.
18 נובמבר 2016, 12:55
18 נובמבר 2016, 13:01
אחדשיודע כתב:על אותו משקל - פנרבחצ'ה בלי בוגדנוביץ', שהפסידה לקאזאן (קבוצת התחתית) בבית והובסה שבוע אחר כך ב-34 הפרש (ופגשה אותנו 4 ימים אחרי זה). כן, אותה קבוצה עם המאמן המועטר באירופה. או שאתה משקר לעצמך שמדובר בניצחון "מרשים מאוד" או שאין לך מושג. סלח לי.
18 נובמבר 2016, 13:03
jol9 כתב:אחדשיודע כתב:על אותו משקל - פנרבחצ'ה בלי בוגדנוביץ', שהפסידה לקאזאן (קבוצת התחתית) בבית והובסה שבוע אחר כך ב-34 הפרש (ופגשה אותנו 4 ימים אחרי זה). כן, אותה קבוצה עם המאמן המועטר באירופה. או שאתה משקר לעצמך שמדובר בניצחון "מרשים מאוד" או שאין לך מושג. סלח לי.
ל-!n יש סיכוי יותר טוב להתכנס כש-n שואף לאינסוף, מאשר לויכוחים איתך...
18 נובמבר 2016, 13:04
18 נובמבר 2016, 13:08
18 נובמבר 2016, 13:09
MTA2311 כתב:שיט, פספסתי את ההתחלה ועכשיו זה לחזור 4 עמודים אחורה בשביל להבין מה קרה פה.
18 נובמבר 2016, 13:19
MTA2311 כתב:שיט, פספסתי את ההתחלה ועכשיו זה לחזור 4 עמודים אחורה בשביל להבין מה קרה פה.
18 נובמבר 2016, 14:57
jol9 כתב:MTA2311 כתב:שיט, פספסתי את ההתחלה ועכשיו זה לחזור 4 עמודים אחורה בשביל להבין מה קרה פה.
אני הייתי חוסך 10 דקות מהחיים אם הייתי במקומך...
18 נובמבר 2016, 17:49
אחדשיודע כתב:קל לי להתווכח עם אנשים שמבלבלים את המוח (ועוד לא יודעים על מה הוויכוח בסוף, כמו רוי).
18 נובמבר 2016, 18:23
18 נובמבר 2016, 18:55
18 נובמבר 2016, 18:57
18 נובמבר 2016, 18:58
אחדשיודע כתב:אז שוב - בעינייך מדובר ב-"ניצחון מרשים מאוד". בעיניי, מגוחך לכנות ניצחון ביתי על קבוצה שהובכה פעמיים ברציפות רק שבוע לפני כן ונמצאת בתקופה רעה בתור "ניצחון מרשים מאוד". ולכן שאלתי אותך (אם תחזור לתחילת הוויכוח) איך אתה מתאר את ניצחון החוץ של קאזאן (שלדעת כולם חלשה ממכבי) על פנרבחצ'ה? או את ההשפלה שהנחילה לה באסקוניה? ביחס למקרים הללו, הניצחון הזה סטנדרטי לחלוטין. אתה השתמשת ב-"תחושות" ואני הסתכלתי על המשחקים הקודמים של פנרבחצ'ה כמדד השוואתי. אתה יכול לטעון מצידי גם שהניצחון על קאזאן היה מרשים, זה לא הופך את ה-"תחושה" שלך לאמיתית.
בכל אופן, את המסר שלי העברתי, אתה יכול לבחור אם להמשיך להתווכח או לא להתכווח (אף אחד לא הכריח אותך להתווכח עד עכשיו).
18 נובמבר 2016, 19:26
ankram כתב:אחדשיודע כתב:אז שוב - בעינייך מדובר ב-"ניצחון מרשים מאוד". בעיניי, מגוחך לכנות ניצחון ביתי על קבוצה שהובכה פעמיים ברציפות רק שבוע לפני כן ונמצאת בתקופה רעה בתור "ניצחון מרשים מאוד". ולכן שאלתי אותך (אם תחזור לתחילת הוויכוח) איך אתה מתאר את ניצחון החוץ של קאזאן (שלדעת כולם חלשה ממכבי) על פנרבחצ'ה? או את ההשפלה שהנחילה לה באסקוניה? ביחס למקרים הללו, הניצחון הזה סטנדרטי לחלוטין. אתה השתמשת ב-"תחושות" ואני הסתכלתי על המשחקים הקודמים של פנרבחצ'ה כמדד השוואתי. אתה יכול לטעון מצידי גם שהניצחון על קאזאן היה מרשים, זה לא הופך את ה-"תחושה" שלך לאמיתית.
בכל אופן, את המסר שלי העברתי, אתה יכול לבחור אם להמשיך להתווכח או לא להתכווח (אף אחד לא הכריח אותך להתווכח עד עכשיו).
יש לי הרגשה שאם מכבי תנצח את צסק"א , בטח אם דה קולו ימשיך את הפציעה שלו , תמצא דרך להגיד שזה לא ניצחון גדול , כי דה קולו היה פצוע , בתור אחדשיודע , אתה יודע מעט מאד על מושג שנקרא "שמחת נצחון" , בכל אופן , ניצחון על סגנית אלופת היורוליג , שנמצאת 2 מדרגות תקציב מעל מכבי , שמחזיקה את המאמן הכי טוב ביורוליג , אחרי סדרה של כשלונות והפסד לפאקינג הרצליה , בלי השחקן הכי בולט בקבוצה , בלי לאנסברג , ועם מעיק ציברס שעושה בעיקר שטויות , זה הישג גדול , ונצחון מצויין , ואם אתה לא מבין את זה , אז אני לא מבין מה בדיוק אתה עושה פה , אני בטוח שגם לא התלהבת מהנצחון אז בסדרה מול מילאנו כי הכוכב שלהם היה מושבת , ולנגפורד החטיא עונשין שהיה יכול לנצח להם את המשחק , בטח גם התבאסת על הנצחון מול צסק"א בחצי הגמר , כי קשה להתלהב מנצחון על קבוצה שהיא לוזרית , מה עשה לך הגמר נגד ריאל? שימח אותך? מוזר כי יול לא קלע אף נקודה , אז זה לא נחשב.
jol9 כתב:אבל זה כל העניין. אין לך בעלות על האמת ועל תחושות.
אתה יכול לא להסכים אבל זה ממש מתיימר לנסות להיות בעל הדעה הצודקת בכל דיון וויכוח, ועל הדרך לפסול דעות ותחושות של אחרים וגם בצורה גסה ולא נעימה לפעמים.
הטיעונים שלי לא פחות לגיטימיים מהטיעונים שלך. זה לא שאמרתי שלנצח את אילת זה לא מובן מאליו. סה״כ התלהבתי ובאופן מדוד מניצחון על סגנית אלופת אירופה, אחרי שלושה הפסדים רצופים ואחרי שכולם היו בטוחים כאן שנפסיד.
קצת פרופורציות...