פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: יורוליג מחזור 8: קאזאן - מכבי, חמישי, 18:00

18 נובמבר 2016, 12:45

יוסי22 כתב:אני מחלק את היורליג ככה :

ריאל , צסקא , פנרבחצ'ה בחלק העליון .

אולימפייאקוס , פנאתינייקוס , מילאנו , וויטוריה , מכבי ודרושפאקה נלחמות על ההצלבה פלוס .

ברצלונה עוד מתנדנדת בין החלק הראשון לשני , גם מכבי ואולימפיאקוס .

בחלק התחתון יש את גאלטסראי , קזאן , באמברג , ז'לגיריס , הכוכב ואפס .

או במילים אחרות יש 10-11 מתחרות על 8 מקומות.

18 נובמבר 2016, 12:46

אחדשיודע כתב:מי מתבכיין על הניצחון על פנרבחצ'ה?

אותך הניצחון לא הרשים... בסדר. זה לא חשוב. מה שחשוב זה שהניצחון הושג.

18 נובמבר 2016, 12:47

זה נראה לי ברור מאליו ..

אבל רועי ביקש הבהרות אז הבהרתי את הדירוגים .

וזה נכון ה 10-11 כי אפס גבולית ...

18 נובמבר 2016, 12:48

jol9 כתב:

מי טען אחרת? אכפת לי איך מכבי ניצחו?
בסך הכל הגבתי לטענה המגוכחת, בעיניי, שמכבי השיגה "ניצחון מרשים מאוד" על פנרבחצ'ה.
מכבי עוד לא השיגה אף ניצחון מרשים במפעל הזה. ניצחון מרשים יהיה מול אולימפיאקוס בחוץ.

18 נובמבר 2016, 12:50

ממש מרגיזים אותי כל הפרסומים על ראד ועל גאודלוק וכמובן על מקל.

אני נוטה ללכת עם פליקס בעניין הזה, שרוב הדברים הם המצאות ונסיון לייצר סערה מלאכותית, אבל חייב להגיד שאני די בטוח שיש מי שמדליף את הדברים האלה החוצה.
השאלה הגדולה היא למה... הקבוצה נמצאת עכשיו בשלב קריטי בעונה. היא מתחברת ומצליחה להתגבר על פציעות, פיטורי מאמן, מאמן מחליף חסר נסיון, דיבורים על מאמן שלישי וכד'.
אם אכן ההנהלה או מישהו מבפנים, מוציאים דברים כאלה החוצה, אז הנזק של זה בעיניי הוא לא פחות גדול מללכת ולהחתים את יבזורי בלי ידיעת המאמן.

18 נובמבר 2016, 12:53

אחדשיודע כתב:
jol9 כתב:

מי טען אחרת? אכפת לי איך מכבי ניצחו?
בסך הכל הגבתי לטענה המגוכחת, בעיניי, שמכבי השיגה "ניצחון מרשים מאוד" על פנרבחצ'ה.
מכבי עוד לא השיגה אף ניצחון מרשים במפעל הזה. ניצחון מרשים יהיה מול אולימפיאקוס בחוץ.

במצבה של מכבי, אחרי שלושה הפסדים רצופים, בלי גאודלוק, בלי סילבן, מול המאמן האירופאי הכי גדול בכל הזמנים, ומול סגנית אלופת היורוליג... הניצחון הוא מרשים לכל הדעות.
מכבי לא גנבה את המשחק, אלא ניצחה בזכות, אחרי משחק מצויין שלה.

אם מכבי תצליח לנצח בפיראוס, אז זה יהיה המשך ישיר למה שראינו השבוע.

18 נובמבר 2016, 12:55

על אותו משקל - פנרבחצ'ה בלי בוגדנוביץ', שהפסידה לקאזאן (קבוצת התחתית) בבית והובסה שבוע אחר כך ב-34 הפרש (ופגשה אותנו 4 ימים אחרי זה). כן, אותה קבוצה עם המאמן המועטר באירופה. או שאתה משקר לעצמך שמדובר בניצחון "מרשים מאוד" או שאין לך מושג. סלח לי.

18 נובמבר 2016, 13:01

אחדשיודע כתב:על אותו משקל - פנרבחצ'ה בלי בוגדנוביץ', שהפסידה לקאזאן (קבוצת התחתית) בבית והובסה שבוע אחר כך ב-34 הפרש (ופגשה אותנו 4 ימים אחרי זה). כן, אותה קבוצה עם המאמן המועטר באירופה. או שאתה משקר לעצמך שמדובר בניצחון "מרשים מאוד" או שאין לך מושג. סלח לי.

ל-!n יש סיכוי יותר טוב להתכנס כש-n שואף לאינסוף, מאשר לויכוחים איתך...

18 נובמבר 2016, 13:03

jol9 כתב:
אחדשיודע כתב:על אותו משקל - פנרבחצ'ה בלי בוגדנוביץ', שהפסידה לקאזאן (קבוצת התחתית) בבית והובסה שבוע אחר כך ב-34 הפרש (ופגשה אותנו 4 ימים אחרי זה). כן, אותה קבוצה עם המאמן המועטר באירופה. או שאתה משקר לעצמך שמדובר בניצחון "מרשים מאוד" או שאין לך מושג. סלח לי.

ל-!n יש סיכוי יותר טוב להתכנס כש-n שואף לאינסוף, מאשר לויכוחים איתך...

יותר קשה להבין על מה הויכוח מלנצח בו.
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 18 נובמבר 2016, 14:57, נערך פעם אחת בסך הכל.

18 נובמבר 2016, 13:04

קל לי להתווכח עם אנשים שמבלבלים את המוח (ועוד לא יודעים על מה הוויכוח בסוף, כמו רוי).

18 נובמבר 2016, 13:08

שיט, פספסתי את ההתחלה ועכשיו זה לחזור 4 עמודים אחורה בשביל להבין מה קרה פה.

18 נובמבר 2016, 13:09

MTA2311 כתב:שיט, פספסתי את ההתחלה ועכשיו זה לחזור 4 עמודים אחורה בשביל להבין מה קרה פה.

זה מתחלק בשני ת'רדים.
תעבור קודם לת'רד המשחק נגד ירושלים, עמוד 3 ;)

18 נובמבר 2016, 13:19

MTA2311 כתב:שיט, פספסתי את ההתחלה ועכשיו זה לחזור 4 עמודים אחורה בשביל להבין מה קרה פה.

אני הייתי חוסך 10 דקות מהחיים אם הייתי במקומך...

18 נובמבר 2016, 14:57

jol9 כתב:

אני הייתי חוסך 10 דקות מהחיים אם הייתי במקומך...

למה? שיקרא. זה מרתק. הרבה יותר משנה א משפטים.

18 נובמבר 2016, 17:49

אחדשיודע כתב:קל לי להתווכח עם אנשים שמבלבלים את המוח (ועוד לא יודעים על מה הוויכוח בסוף, כמו רוי).

אתה מודע לזה שרוב הויכוחים שלך הם על דברים ארטילאים לגמרי, שאין שום דרך לבחון אותם, לבדוק אותם ובטח שלא להוכיח אותם?

כאילו, מה ההגיון להתווכח על תחושות? לתחושתי ולהבנתי הניצחון של מכבי על פנר היה מרשים. זה אומר, שאותי הוא הרשים.

אתה יכול לבוא ולהגיד שאותך הוא לא הרשים... סבבה. אבל אתה לא יכול לבוא ולפסול תחושות של אחרים.

18 נובמבר 2016, 18:23

אז שוב - בעינייך מדובר ב-"ניצחון מרשים מאוד". בעיניי, מגוחך לכנות ניצחון ביתי על קבוצה שהובכה פעמיים ברציפות רק שבוע לפני כן ונמצאת בתקופה רעה בתור "ניצחון מרשים מאוד". ולכן שאלתי אותך (אם תחזור לתחילת הוויכוח) איך אתה מתאר את ניצחון החוץ של קאזאן (שלדעת כולם חלשה ממכבי) על פנרבחצ'ה? או את ההשפלה שהנחילה לה באסקוניה? ביחס למקרים הללו, הניצחון הזה סטנדרטי לחלוטין. אתה השתמשת ב-"תחושות" ואני הסתכלתי על המשחקים הקודמים של פנרבחצ'ה כמדד השוואתי. אתה יכול לטעון מצידי גם שהניצחון על קאזאן היה מרשים, זה לא הופך את ה-"תחושה" שלך לאמיתית.
בכל אופן, את המסר שלי העברתי, אתה יכול לבחור אם להמשיך להתווכח או לא להתכווח (אף אחד לא הכריח אותך להתווכח עד עכשיו).

18 נובמבר 2016, 18:55

אבל זה כל העניין. אין לך בעלות על האמת ועל תחושות.
אתה יכול לא להסכים אבל זה ממש מתיימר לנסות להיות בעל הדעה הצודקת בכל דיון וויכוח, ועל הדרך לפסול דעות ותחושות של אחרים וגם בצורה גסה ולא נעימה לפעמים.

הטיעונים שלי לא פחות לגיטימיים מהטיעונים שלך. זה לא שאמרתי שלנצח את אילת זה לא מובן מאליו. סה״כ התלהבתי ובאופן מדוד מניצחון על סגנית אלופת אירופה, אחרי שלושה הפסדים רצופים ואחרי שכולם היו בטוחים כאן שנפסיד.
קצת פרופורציות...

18 נובמבר 2016, 18:57

ההחלטה הכי טובה של ההנהלה כרגע זה לא לרשום את סמית' לליגה. אנחנו מקבלים את דווין כשהוא רענן וטרי והוא פשוט מראה למה אולי כן הגיע לו חוזה ההעתק שקיבל לפני שנתיים. כרגע אין מה לגעת בו עד אפריל בליגה. לא אכפת לי אם זה יעלה בהפסדים.
שימו לב שכל אירופה מתקשה להתרגל לעומס ויש המון המון פציעות. האחרון הוא דה קולו מצסק"א. כולם מתלוננים על העומס ולמכבי יש "יתרון" שהוא יחסית משחקת בליגה חלשה אם אפס משמעות לעונה הסדירה. מכבי צריכה יותר לתזמן את המנוחה שלה לכוכבים כדי שלא נגיע באפריל גמורים.

היה בהחלט שבוע מעודד. ווימס לדעתי הוא אתלט על, ששומר נפלא גארדים בעמדות 1-2 והוא קטלני בסגנון מהיר ומעבר. מסילי ואייברסון אני גם מרוצה. יש לנו עדיין בעיית גבוה בעמדה 4 (אשרי המאמין שמילר יסתגל מהר) ובעמדת הרכז עם צמד הישראלים הבעייתי - אבל סך הכל הקבוצה נראית בסדר. שוב חוזר למה שאמרתי בקיץ - אני לא מצפה שבקיץ אחד נהפוך מאחת מהקבוצות הגרועות ביורוליג ובעונה נוראית והכי גרועה שלנו בכל הזמנים לקבוצה שמפרקת את אירופה - וכל זה תוך חודשיים. אין הוקוס פוקוס. אני רוצה עונה סולידית שבקיץ הבא נוכל להתקדם עם רוב הסגל וחיזוק של 1-2 שחקנים. צסק"א, פנרבחצ'ה, ריאל מדריד וכל הקבוצות הכי חזקות נשענות על בסיס מסויים שמסביבו שחקנים מתחלפים. הגיע הזמן לייצור בסיס כזה.

18 נובמבר 2016, 18:58

אחדשיודע כתב:אז שוב - בעינייך מדובר ב-"ניצחון מרשים מאוד". בעיניי, מגוחך לכנות ניצחון ביתי על קבוצה שהובכה פעמיים ברציפות רק שבוע לפני כן ונמצאת בתקופה רעה בתור "ניצחון מרשים מאוד". ולכן שאלתי אותך (אם תחזור לתחילת הוויכוח) איך אתה מתאר את ניצחון החוץ של קאזאן (שלדעת כולם חלשה ממכבי) על פנרבחצ'ה? או את ההשפלה שהנחילה לה באסקוניה? ביחס למקרים הללו, הניצחון הזה סטנדרטי לחלוטין. אתה השתמשת ב-"תחושות" ואני הסתכלתי על המשחקים הקודמים של פנרבחצ'ה כמדד השוואתי. אתה יכול לטעון מצידי גם שהניצחון על קאזאן היה מרשים, זה לא הופך את ה-"תחושה" שלך לאמיתית.
בכל אופן, את המסר שלי העברתי, אתה יכול לבחור אם להמשיך להתווכח או לא להתכווח (אף אחד לא הכריח אותך להתווכח עד עכשיו).

יש לי הרגשה שאם מכבי תנצח את צסק"א , בטח אם דה קולו ימשיך את הפציעה שלו , תמצא דרך להגיד שזה לא ניצחון גדול , כי דה קולו היה פצוע , בתור אחדשיודע , אתה יודע מעט מאד על מושג שנקרא "שמחת נצחון" , בכל אופן , ניצחון על סגנית אלופת היורוליג , שנמצאת 2 מדרגות תקציב מעל מכבי , שמחזיקה את המאמן הכי טוב ביורוליג , אחרי סדרה של כשלונות והפסד לפאקינג הרצליה , בלי השחקן הכי בולט בקבוצה , בלי לאנסברג , ועם מעיק ציברס שעושה בעיקר שטויות , זה הישג גדול , ונצחון מצויין , ואם אתה לא מבין את זה , אז אני לא מבין מה בדיוק אתה עושה פה , אני בטוח שגם לא התלהבת מהנצחון אז בסדרה מול מילאנו כי הכוכב שלהם היה מושבת , ולנגפורד החטיא עונשין שהיה יכול לנצח להם את המשחק , בטח גם התבאסת על הנצחון מול צסק"א בחצי הגמר , כי קשה להתלהב מנצחון על קבוצה שהיא לוזרית , מה עשה לך הגמר נגד ריאל? שימח אותך? מוזר כי יול לא קלע אף נקודה , אז זה לא נחשב.

18 נובמבר 2016, 19:26

ankram כתב:
אחדשיודע כתב:אז שוב - בעינייך מדובר ב-"ניצחון מרשים מאוד". בעיניי, מגוחך לכנות ניצחון ביתי על קבוצה שהובכה פעמיים ברציפות רק שבוע לפני כן ונמצאת בתקופה רעה בתור "ניצחון מרשים מאוד". ולכן שאלתי אותך (אם תחזור לתחילת הוויכוח) איך אתה מתאר את ניצחון החוץ של קאזאן (שלדעת כולם חלשה ממכבי) על פנרבחצ'ה? או את ההשפלה שהנחילה לה באסקוניה? ביחס למקרים הללו, הניצחון הזה סטנדרטי לחלוטין. אתה השתמשת ב-"תחושות" ואני הסתכלתי על המשחקים הקודמים של פנרבחצ'ה כמדד השוואתי. אתה יכול לטעון מצידי גם שהניצחון על קאזאן היה מרשים, זה לא הופך את ה-"תחושה" שלך לאמיתית.

יש לי הרגשה שאם מכבי תנצח את צסק"א , בטח אם דה קולו ימשיך את הפציעה שלו , תמצא דרך להגיד שזה לא ניצחון גדול , כי דה קולו היה פצוע , בתור אחדשיודע , אתה יודע מעט מאד על מושג שנקרא "שמחת נצחון" , בכל אופן , ניצחון על סגנית אלופת היורוליג , שנמצאת 2 מדרגות תקציב מעל מכבי , שמחזיקה את המאמן הכי טוב ביורוליג , אחרי סדרה של כשלונות והפסד לפאקינג הרצליה , בלי השחקן הכי בולט בקבוצה , בלי לאנסברג , ועם מעיק ציברס שעושה בעיקר שטויות , זה הישג גדול , ונצחון מצויין , ואם אתה לא מבין את זה , אז אני לא מבין מה בדיוק אתה עושה פה , אני בטוח שגם לא התלהבת מהנצחון אז בסדרה מול מילאנו כי הכוכב שלהם היה מושבת , ולנגפורד החטיא עונשין שהיה יכול לנצח להם את המשחק , בטח גם התבאסת על הנצחון מול צסק"א בחצי הגמר , כי קשה להתלהב מנצחון על קבוצה שהיא לוזרית , מה עשה לך הגמר נגד ריאל? שימח אותך? מוזר כי יול לא קלע אף נקודה , אז זה לא נחשב.

מאיפה אתה מביא את הבושליט הזה מיסטר אנקראם? מי לעזאזל טען שלא צריך לשמוח מניצחון?
אני שמח מכל ניצחון של מכבי, אם זו נהריה או צסק"א. אני פחות שמח שמעוותים את המציאות ומנפחים הישג כלשהו מעבר למה שהוא באמת. הניצחון על פנרבחצ'ה היה חשוב ויפה, אבל הוא בטח לא כמו שאתה ואחרים מנסים לצייר פה בהגזמה אופיינית לרוח הפורום. אם אתה בוחר להתעלם בטיפשות מהמצב של היריב ולחשוב שניצחת יריבה חזקה ממך (למרות שהיא הציגה יכולת בינונית ומטה באותו שבוע), זה לעצום עיניים. נכון, פנרבחצ'ה בעונה שעברה היתה סגנית אלופת אירופה, כמו שמכבי ב-2013/14 היתה אלופת אירופה ושנה אחר כך הציגה סגל מפואר שכולל את מרקיז היינס. זה שווה כקליפת השום.
אתה זוכר יפה שמכבי שיחקה בלי הכוכב שלה, אבל בוחר להתעלם כמובן מזה שאחד הכוכבים הגדולים של פנרבחצ'ה לא שיחק. מפתיע.
וכן, אם צסק"א למשל תגיע לתל אביב במצב שפנרבחצ'ה הגיעה בו (אחרי שהפסידה באותה שבוע לקבוצת תחתית ביורוליג והובסה לקבוצת יורוליג אחרת) - דעתי תהיה שחייבים לנצח אותה, מה השאלה פה? פחות מזה, לא ירשים אותי. מצטער שאני לא באותו ראש תבוסתני כמוך.

jol9 כתב:אבל זה כל העניין. אין לך בעלות על האמת ועל תחושות.
אתה יכול לא להסכים אבל זה ממש מתיימר לנסות להיות בעל הדעה הצודקת בכל דיון וויכוח, ועל הדרך לפסול דעות ותחושות של אחרים וגם בצורה גסה ולא נעימה לפעמים.

הטיעונים שלי לא פחות לגיטימיים מהטיעונים שלך. זה לא שאמרתי שלנצח את אילת זה לא מובן מאליו. סה״כ התלהבתי ובאופן מדוד מניצחון על סגנית אלופת אירופה, אחרי שלושה הפסדים רצופים ואחרי שכולם היו בטוחים כאן שנפסיד.
קצת פרופורציות...

אני מתיימר להיות בעל הדעה האישית שלי, לא יותר מזה.
תכתוב מה שבא לך, ואני אכתוב את מה שבא לי. רק דע שבפורום אפשר להגיב גם להודעות/דעות/תחושות שלך.

* מכבי לא הפסידה 3 פעמים ברציפות, אלא פעמיים.
אני לא חשבתי שמכבי תפסיד לפנרבחצ'ה, ובטח לא ייחסתי חשיבות מוגזמת להפסד ליגה להרצליה כמו שחלקכם עשיתם.
"אני מרגיש שאנחנו כמו נבחרת ישראל בכדורגל. ניצחנו משחק אחד ואומרים שאנחנו במונדיאל, בשבוע שעבר גמרתם אותנו" - פניני אמר יפה.
פרסם תגובה