המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:האמת שלאט לאט אני מפסיק להרגיש את ההבדל בין אוהדי מכבי (כאן בפורום) לבין אוהדי הגועל... מרגיש לי אותו חרא
felix_r כתב:האמת שלאט לאט אני מפסיק להרגיש את ההבדל בין אוהדי מכבי (כאן בפורום) לבין אוהדי הגועל... מרגיש לי אותו חרא
my man כתב:felix_r כתב:האמת שלאט לאט אני מפסיק להרגיש את ההבדל בין אוהדי מכבי (כאן בפורום) לבין אוהדי הגועל... מרגיש לי אותו חרא
מה???
felix_r כתב:my man כתב:felix_r כתב:האמת שלאט לאט אני מפסיק להרגיש את ההבדל בין אוהדי מכבי (כאן בפורום) לבין אוהדי הגועל... מרגיש לי אותו חרא
מה???
כל ההומור השחור הזה, שהשתרש בפורום בשנים האחרונות, מאוד מזכיר את את "הבדיחות" של אוהדי הגועל.
אני לא יודע, אבל יש מצב, שהאנשים שהביאו את אופנה של ההומור הדוחה הזה לפורום שלנו, פשוט התבלבלו בקבוצה כשהיו קטנים
MTA2311 כתב:לא מבין בשביל מה אתם מגיבים בכלל
my man כתב:felix_r כתב:my man כתב:felix_r כתב:האמת שלאט לאט אני מפסיק להרגיש את ההבדל בין אוהדי מכבי (כאן בפורום) לבין אוהדי הגועל... מרגיש לי אותו חרא
מה???
כל ההומור השחור הזה, שהשתרש בפורום בשנים האחרונות, מאוד מזכיר את את "הבדיחות" של אוהדי הגועל.
אני לא יודע, אבל יש מצב, שהאנשים שהביאו את אופנה של ההומור הדוחה הזה לפורום שלנו, פשוט התבלבלו בקבוצה כשהיו קטנים
בדיוק אותו דבר רק שאצל העכברושים זה לא בא בהומור...
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:לא מבין בשביל מה אתם מגיבים בכלל
אם מישהו היה משווה אותך לבן אל וסטטיק, לא היית מגיב?
felix_r כתב:my man כתב:felix_r כתב:my man כתב:felix_r כתב:האמת שלאט לאט אני מפסיק להרגיש את ההבדל בין אוהדי מכבי (כאן בפורום) לבין אוהדי הגועל... מרגיש לי אותו חרא
מה???
בדיוק אותו דבר רק שאצל העכברושים זה לא בא בהומור...
לא. בדיוק כמו אצל העכברושים, רק שהם עושים את זה לאנשי היריבה, ואצלנו עושים את זה לאנשי המועדון שלנו.
rc4991 כתב:אני גם לא אוהב את ההומור הזה
זה כן בצחוק אבל אותי זה בכלל לא מצחיק
my man כתב:rc4991 כתב:אני גם לא אוהב את ההומור הזה
זה כן בצחוק אבל אותי זה בכלל לא מצחיק
בסדר- זכותך! אבל להשוות את זה לעכברושים?
שאני אבין, אתה חושב שאנשים פה רציניים?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־5 אורחים