פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: רגב פנאן

23 נובמבר 2016, 19:20

האמת שלאט לאט אני מפסיק להרגיש את ההבדל בין אוהדי מכבי (כאן בפורום) לבין אוהדי הגועל... מרגיש לי אותו חרא :neutral

23 נובמבר 2016, 20:08

felix_r כתב:האמת שלאט לאט אני מפסיק להרגיש את ההבדל בין אוהדי מכבי (כאן בפורום) לבין אוהדי הגועל... מרגיש לי אותו חרא :neutral

מה???

23 נובמבר 2016, 20:09

felix_r כתב:האמת שלאט לאט אני מפסיק להרגיש את ההבדל בין אוהדי מכבי (כאן בפורום) לבין אוהדי הגועל... מרגיש לי אותו חרא :neutral

איך אתה מעז???

23 נובמבר 2016, 20:33

פליקס צודק, קשה מאוד להבדיל, לשני סוגי האוהדים רקטום חבול ומורחב אך הניואנס שצריך לשים לב אליו הוא שלאוהדי מכבי, בנוסף, יש שתן על הפרצוף.

23 נובמבר 2016, 20:40

רגב קיבל באימון כאפות כנקמה על הפציעות.
התעצלתי לשים לינק

23 נובמבר 2016, 21:14

my man כתב:

מה???

כל ההומור השחור הזה, שהשתרש בפורום בשנים האחרונות, מאוד מזכיר את את "הבדיחות" של אוהדי הגועל.

אני לא יודע, אבל יש מצב, שהאנשים שהביאו את אופנה של ההומור הדוחה הזה לפורום שלנו, פשוט התבלבלו בקבוצה כשהיו קטנים

23 נובמבר 2016, 21:25

טוב גבר

23 נובמבר 2016, 21:25

מה שליאב אמר

23 נובמבר 2016, 21:33

felix_r כתב:
my man כתב:

מה???

כל ההומור השחור הזה, שהשתרש בפורום בשנים האחרונות, מאוד מזכיר את את "הבדיחות" של אוהדי הגועל.

אני לא יודע, אבל יש מצב, שהאנשים שהביאו את אופנה של ההומור הדוחה הזה לפורום שלנו, פשוט התבלבלו בקבוצה כשהיו קטנים

בדיוק אותו דבר רק שאצל העכברושים זה לא בא בהומור...

23 נובמבר 2016, 21:33

לא מבין בשביל מה אתם מגיבים בכלל

23 נובמבר 2016, 21:35

MTA2311 כתב:לא מבין בשביל מה אתם מגיבים בכלל

אם מישהו היה משווה אותך לבן אל וסטטיק, לא היית מגיב?

23 נובמבר 2016, 21:36

my man כתב:
felix_r כתב:
my man כתב:

מה???

לא. בדיוק כמו אצל העכברושים, רק שהם עושים את זה לאנשי היריבה, ואצלנו עושים את זה לאנשי המועדון שלנו.

23 נובמבר 2016, 21:37

yanay21 כתב:
MTA2311 כתב:לא מבין בשביל מה אתם מגיבים בכלל

אם מישהו היה משווה אותך לבן אל וסטטיק, לא היית מגיב?

כי אני לא חלק מההשוואה?

כבר מזמן הבנתי מה הטפות מוסר בפורום הזה שוות.

23 נובמבר 2016, 21:38

felix_r כתב:
my man כתב:
felix_r כתב:
my man כתב:

מה???

לא. בדיוק כמו אצל העכברושים, רק שהם עושים את זה לאנשי היריבה, ואצלנו עושים את זה לאנשי המועדון שלנו.

שאני אבין, אתה חושב שאנשים פה רציניים?

23 נובמבר 2016, 21:40

:cry3

23 נובמבר 2016, 21:40

אני גם לא אוהב את ההומור הזה
זה כן בצחוק אבל אותי זה בכלל לא מצחיק

23 נובמבר 2016, 21:41

rc4991 כתב:אני גם לא אוהב את ההומור הזה

בסדר- זכותך! אבל להשוות את זה לעכברושים?

23 נובמבר 2016, 21:43

my man כתב:
rc4991 כתב:אני גם לא אוהב את ההומור הזה

בסדר- זכותך! אבל להשוות את זה לעכברושים?

לא השוויתי, זה לא אומר שאני מסכים עם כל מה שפליקס רשם
אני כן חושב שזה לא מצחיק בכלל (וגם די בזוי) לצחוק על מישהו שאבא שלו התאבד

23 נובמבר 2016, 21:44

שאני אבין, אתה חושב שאנשים פה רציניים?

אני חושב שיש כאן אנשים דוחים. לא כולם, כמובן. רק חלק קטן. אבל הם נותנים את הטון.

אני חושב, שבדיחות שואה, תמונות של נאצים, אחולי מוות לשמעון מזרחי, בדיחות על אבא של רגב פנאן - כל אלה הן בדיחות גועליות, שלא ראוי שיהיו בפורום של אוהדי מכבי. בשביל מי שאוהב את ההומור הזה יש פורום של אוהדי עכברושים.

23 נובמבר 2016, 21:45

ואני חושב שזה בזוי להגיד שזה סבבה מבחינתך שהיה פיגוע באירופה שנהרגו בו אנשים כי "מגיע להם וככה הם ילמדו" או להגיד שלא אכפת לך שהיה פיגוע באירופה כל עוד יהודים לא נפגעו.

מוסר זה דבר סובייקטיבי. אל תטיפו לאף אחד.
פרסם תגובה