שמואל1 כתב:פיק טוען שביירון סקוט הוצע למכבי אבל נדחה.
ביירון סקוט מL.A ?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:פיק טוען שביירון סקוט הוצע למכבי אבל נדחה.
arel123 כתב:שמואל1 כתב:פיק טוען שביירון סקוט הוצע למכבי אבל נדחה.
ביירון סקוט מL.A ?
שועל כתב:התאפקתי
שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:שמואל1 כתב:פיק טוען שביירון סקוט הוצע למכבי אבל נדחה.
מזל
דווקא זה רעיון מעניין להביא מאמן מה- NBA. מה גם שלביירון סקוט יש ניסיון באירופה (כשחקן) והוא מכיר את הכדורסל האירופאי.
אני חושב שטוב אם מכבי תפנה לשוק הזה בקיץ הבא.
rc4991 כתב:שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:שמואל1 כתב:פיק טוען שביירון סקוט הוצע למכבי אבל נדחה.
מזל
דווקא זה רעיון מעניין להביא מאמן מה- NBA. מה גם שלביירון סקוט יש ניסיון באירופה (כשחקן) והוא מכיר את הכדורסל האירופאי.
היא צריכה ללכת על טרינקיירי
זאת המטרה הראשונה בקיץ
felix_r כתב:rc4991 כתב:שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:שמואל1 כתב:פיק טוען שביירון סקוט הוצע למכבי אבל נדחה.
מזל
זאת המטרה הראשונה בקיץ
דווקא יש מצב שמכבי תצליח להחתים את טרינקיירי. למה? פשוט כי העונה יש לו סגל כל כך חלש, שהוא מתקשה להביא תוצאות, למרות שמוציא את המקסימום מקבוצתו... זה לא כמו בקיץ האחרון שכמעט כל קבוצה רצתה אותו אחרי שעשה תוצאות יפות ביורוליג. העונה התוצאות יהיו רעות, הביקוש ירד, ולמכבי יהיה סיכוי. אבל כמו שאני מכיר את מכבי, היא לא תלך עליו
my man כתב:felix_r כתב:rc4991 כתב:שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:מזל
זאת המטרה הראשונה בקיץ
דווקא יש מצב שמכבי תצליח להחתים את טרינקיירי. למה? פשוט כי העונה יש לו סגל כל כך חלש, שהוא מתקשה להביא תוצאות, למרות שמוציא את המקסימום מקבוצתו... זה לא כמו בקיץ האחרון שכמעט כל קבוצה רצתה אותו אחרי שעשה תוצאות יפות ביורוליג. העונה התוצאות יהיו רעות, הביקוש ירד, ולמכבי יהיה סיכוי. אבל כמו שאני מכיר את מכבי, היא לא תלך עליו
זה די אותו סגל מהעונה שעברה...
arel123 כתב:שמואל1 כתב:פיק טוען שביירון סקוט הוצע למכבי אבל נדחה.
ביירון סקוט מL.A ?
זאת המטרה הראשונה בקיץ
שועל כתב:רמי הדר עושה עבודה טובה בינתיים, יש סיכוי שעוד נופתע והוא יישאר פה לא מעט שנים
יכול להיות שיעשו לו מה שעשו לבלאט, יחזירו אותו לעמדת עוזר המאמן במטרה שהוא יצבור ניסיון ויחזור לאמן
jol9 כתב:אני דיברתי על העניין הזה המון אחרי שאדלשטיין פוטר.
למה שמכבי לא תלך על השוק הזה?
ביירון סקוט הוא בדיוק הטייפקאסט הקלאסי. זה גם לא משנה כמה כסף הוא עשה בקריירה. אם הוא רוצה לאמן, והNBA כרגע לא רלוונטי, אז למה לא יורוליג?
זאת המטרה הראשונה בקיץ
אחדשיודע כתב:jol9 כתב:אני דיברתי על העניין הזה המון אחרי שאדלשטיין פוטר.
למה שמכבי לא תלך על השוק הזה?
ביירון סקוט הוא בדיוק הטייפקאסט הקלאסי. זה גם לא משנה כמה כסף הוא עשה בקריירה. אם הוא רוצה לאמן, והNBA כרגע לא רלוונטי, אז למה לא יורוליג?
מבחינת המאמן או מבחינתנו?
אף פעם לא צריך לשלול, אבל יש כל כך הרבה סיבות "למה לא" (מבחינת שני הצדדים) בהתייחסות לפנסיונרים מה-NBA.
מבחינת המאמן:
1) פחיתות כבוד. אולי מעטים כמו ביירון סקוט ודייוויד בלאט (שבמקרה גם שיחקו באירופה, האחרון כידוע לכולנו גם אימן 20 שנה באירופה) כן מוכנים לספוג "פגיעה" מסויימת במעמדם כדי לשמש כמאמנים ראשיים במקום כלשהו על הגלובוס, אבל חלק גדול לא.
2) כסף. מאמנים שאימנו שנים על גבי שנים ב-NBA, בטח כאלו שמקבלים משכורת יפה כפרשנים ברשתות הטלוויזיה הגדולות, ככל הנראה לא יגיעו לאמן עבור השקל תשעים שהפדרמנים מוכנים להשקיע.
מבחינת הקבוצה:
1) אין לך מדד אמיתי לגבי מידת ההתאמה שלו אירופה - לאמן ב-NBA ולאמן באירופה אלו שני דברים שונים.
גם אם מדובר במאמן עם עבר יחסית מוצלח (ולא כושל כמו ביירון סקוט), סביר להניח שהמעבר ידרוש ממנו זמן הסתגלות.
2) יש מאמנים טובים גם באירופה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים