ת׳רד המלפפונים החדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת׳רד המלפפונים החדש

הודעהעל ידי arel123 » 25 נובמבר 2016, 15:27

שמואל1 כתב:פיק טוען שביירון סקוט הוצע למכבי אבל נדחה.

ביירון סקוט מL.A ?
4.10 נכנס להיכל המכבים !

תמונה
סמל אישי של המשתמש
arel123

הודעהעל ידי שמואל1 » 25 נובמבר 2016, 15:28

arel123 כתב:

ביירון סקוט מL.A ?

לשעבר
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שועל » 25 נובמבר 2016, 15:35

התאפקתי
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי felix_r » 25 נובמבר 2016, 16:02

שועל כתב:התאפקתי

הזכרת לי את ההוא מהבדיחה, שבא הביתה וסיפר לאישתו שהיום הוא הציל בחורה מאונס...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 25 נובמבר 2016, 16:27

שמואל1 כתב:
LIAV10 כתב:

מזל

דווקא זה רעיון מעניין להביא מאמן מה- NBA. מה גם שלביירון סקוט יש ניסיון באירופה (כשחקן) והוא מכיר את הכדורסל האירופאי.
אני חושב שטוב אם מכבי תפנה לשוק הזה בקיץ הבא.

היא צריכה ללכת על טרינקיירי
זאת המטרה הראשונה בקיץ
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 25 נובמבר 2016, 16:30

rc4991 כתב:
שמואל1 כתב:
LIAV10 כתב:

מזל

דווקא זה רעיון מעניין להביא מאמן מה- NBA. מה גם שלביירון סקוט יש ניסיון באירופה (כשחקן) והוא מכיר את הכדורסל האירופאי.

זאת המטרה הראשונה בקיץ

דווקא יש מצב שמכבי תצליח להחתים את טרינקיירי. למה? פשוט כי העונה יש לו סגל כל כך חלש, שהוא מתקשה להביא תוצאות, למרות שמוציא את המקסימום מקבוצתו... זה לא כמו בקיץ האחרון שכמעט כל קבוצה רצתה אותו אחרי שעשה תוצאות יפות ביורוליג. העונה התוצאות יהיו רעות, הביקוש ירד, ולמכבי יהיה סיכוי. אבל כמו שאני מכיר את מכבי, היא לא תלך עליו :)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 25 נובמבר 2016, 16:35

אני דיברתי על העניין הזה המון אחרי שאדלשטיין פוטר.
למה שמכבי לא תלך על השוק הזה?

ביירון סקוט הוא בדיוק הטייפקאסט הקלאסי. זה גם לא משנה כמה כסף הוא עשה בקריירה. אם הוא רוצה לאמן, והNBA כרגע לא רלוונטי, אז למה לא יורוליג?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שועל » 25 נובמבר 2016, 16:38

רמי הדר עושה עבודה טובה בינתיים, יש סיכוי שעוד נופתע והוא יישאר פה לא מעט שנים
יכול להיות שיעשו לו מה שעשו לבלאט, יחזירו אותו לעמדת עוזר המאמן במטרה שהוא יצבור ניסיון ויחזור לאמן
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי my man » 25 נובמבר 2016, 16:57

felix_r כתב:
rc4991 כתב:
שמואל1 כתב:
LIAV10 כתב:

מזל

זאת המטרה הראשונה בקיץ

דווקא יש מצב שמכבי תצליח להחתים את טרינקיירי. למה? פשוט כי העונה יש לו סגל כל כך חלש, שהוא מתקשה להביא תוצאות, למרות שמוציא את המקסימום מקבוצתו... זה לא כמו בקיץ האחרון שכמעט כל קבוצה רצתה אותו אחרי שעשה תוצאות יפות ביורוליג. העונה התוצאות יהיו רעות, הביקוש ירד, ולמכבי יהיה סיכוי. אבל כמו שאני מכיר את מכבי, היא לא תלך עליו :)

זה די אותו סגל מהעונה שעברה...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Weems13 » 25 נובמבר 2016, 17:14

my man כתב:
felix_r כתב:
rc4991 כתב:
שמואל1 כתב:
LIAV10 כתב:מזל

זאת המטרה הראשונה בקיץ

שנה שעברה היה להם את וונאמייקר שהיה מאוד משמעותי עבורם. הוא היה ללא ספק השחקן הכי טוב שם. עכשיו הוא בדרושפאקה והביאו את פביאן קוזר במקומו, שחקן לא רע אבל הוא לא מתקרב ליכולת של וונאמייקר (ואני גם לא חושב שהם בנו על זה שהוא יהיה וונאמייקר הבא). העונה דריוס מילר השחקן הכי משמעותי שלהם, אבל בקשר לבאמברג אני חושב שהמאזן שלהם משקר. חוץ מההפסד אתמול לזלגיריס, רוב המשחקים שלהם היו צמודים מאוד. טרינקיירי מאמן אדיר שאני מקווה שנראה במכבי.
If it's 10, try to make it 20...
Weems13

הודעהעל ידי MTA2311 » 25 נובמבר 2016, 17:18

לדעתי יביאו את שאראס
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 25 נובמבר 2016, 18:09

arel123 כתב:

ביירון סקוט מL.A ?

לא, ביירון סקוט מעירוני כפר קאסם.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי LIAV10 » 25 נובמבר 2016, 18:11

my man כתב:
felix_r כתב:
rc4991 כתב:
שמואל1 כתב:

זאת המטרה הראשונה בקיץ

לקחו לו את השחקן הכי טוב בפער.
יש צורך להסביר איזו השפעה יכולה להיות לשחקן אחד על קבוצה?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 25 נובמבר 2016, 18:39

שועל כתב:רמי הדר עושה עבודה טובה בינתיים, יש סיכוי שעוד נופתע והוא יישאר פה לא מעט שנים
יכול להיות שיעשו לו מה שעשו לבלאט, יחזירו אותו לעמדת עוזר המאמן במטרה שהוא יצבור ניסיון ויחזור לאמן

זה ברור... מבחינתי כל עוד רמי הדר מצליח ועושה עבודה טובה, אין שום סיבה לדבר על טרנקיירי ואחרים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 25 נובמבר 2016, 19:01

jol9 כתב:אני דיברתי על העניין הזה המון אחרי שאדלשטיין פוטר.

ביירון סקוט הוא בדיוק הטייפקאסט הקלאסי. זה גם לא משנה כמה כסף הוא עשה בקריירה. אם הוא רוצה לאמן, והNBA כרגע לא רלוונטי, אז למה לא יורוליג?

מבחינת המאמן או מבחינתנו?
אף פעם לא צריך לשלול, אבל יש כל כך הרבה סיבות "למה לא" (מבחינת שני הצדדים) בהתייחסות לפנסיונרים מה-NBA.

מבחינת המאמן:
1) פחיתות כבוד. אולי מעטים כמו ביירון סקוט ודייוויד בלאט (שבמקרה גם שיחקו באירופה, האחרון כידוע לכולנו גם אימן 20 שנה באירופה) כן מוכנים לספוג "פגיעה" מסויימת במעמדם כדי לשמש כמאמנים ראשיים במקום כלשהו על הגלובוס, אבל חלק גדול לא.
2) כסף. מאמנים שאימנו שנים על גבי שנים ב-NBA, בטח כאלו שמקבלים משכורת יפה כפרשנים ברשתות הטלוויזיה הגדולות, ככל הנראה לא יגיעו לאמן עבור השקל תשעים שהפדרמנים מוכנים להשקיע.

מבחינת הקבוצה:
1) אין לך מדד אמיתי לגבי מידת ההתאמה שלו אירופה - לאמן ב-NBA ולאמן באירופה אלו שני דברים שונים.
גם אם מדובר במאמן עם עבר יחסית מוצלח (ולא כושל כמו ביירון סקוט), סביר להניח שהמעבר ידרוש ממנו זמן הסתגלות.
2) יש מאמנים טובים גם באירופה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי felix_r » 25 נובמבר 2016, 19:18

my man כתב:
felix_r כתב:
rc4991 כתב:
שמואל1 כתב:

זאת המטרה הראשונה בקיץ

חסר להם את וונאמייקר בדקות האחרונות כדי לנצח את כל המשחקים שהם הפסידו בהפרש של סל אחד.

הם הפסידו בנקודה 1 לפנר, בנקודה 1 לפאו, נקודה 1 לכוכב, 2 לפאקה, 4 לבארסה... וונאמייקר הוא ההבדל בין זה לביו עוד 2-3 ניצחונות
נערך לאחרונה על ידי felix_r בתאריך 25 נובמבר 2016, 19:23, נערך פעם אחת בסך הכל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שמואל1 » 25 נובמבר 2016, 19:21

אחדשיודע כתב:
jol9 כתב:אני דיברתי על העניין הזה המון אחרי שאדלשטיין פוטר.

מבחינת המאמן או מבחינתנו?
אף פעם לא צריך לשלול, אבל יש כל כך הרבה סיבות "למה לא" (מבחינת שני הצדדים) בהתייחסות לפנסיונרים מה-NBA.

מבחינת המאמן:
1) פחיתות כבוד. אולי מעטים כמו ביירון סקוט ודייוויד בלאט (שבמקרה גם שיחקו באירופה, האחרון כידוע לכולנו גם אימן 20 שנה באירופה) כן מוכנים לספוג "פגיעה" מסויימת במעמדם כדי לשמש כמאמנים ראשיים במקום כלשהו על הגלובוס, אבל חלק גדול לא.
2) כסף. מאמנים שאימנו שנים על גבי שנים ב-NBA, בטח כאלו שמקבלים משכורת יפה כפרשנים ברשתות הטלוויזיה הגדולות, ככל הנראה לא יגיעו לאמן עבור השקל תשעים שהפדרמנים מוכנים להשקיע.

מבחינת הקבוצה:
1) אין לך מדד אמיתי לגבי מידת ההתאמה שלו אירופה - לאמן ב-NBA ולאמן באירופה אלו שני דברים שונים.
גם אם מדובר במאמן עם עבר יחסית מוצלח (ולא כושל כמו ביירון סקוט), סביר להניח שהמעבר ידרוש ממנו זמן הסתגלות.
2) יש מאמנים טובים גם באירופה.

ביירון סקוט לא מאמן כושל.
הוא הגיע לגמרים, ואפילו זכה בתואר מאמן העונה. הוא כנראה יותר טוב ממרבית המאמנים באירופה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף1 » 25 נובמבר 2016, 19:45

אחדשיודע, ביירון סקוט הגיע לשני גמרים של ה-nba. רמי אפילו לגמר ליגת ווינר לא הגיע עדיין. ככה שלא הייתי מגדיר אותו מאמן כושל.
הוא לא בדיוק פופוביץ׳, אבל פופוביץ׳ יש אחד. באופן יחסי יש מצב שהוא היה מסתדר ומקבל המון כבוד משחקנים כמו ווימס וגאודלוק. הוא לקח 3 אליפויות ב-nba כשחקן. בכל מקרה זה לא רלוונטי עכשיו
שחף1

הודעהעל ידי אחדשיודע » 25 נובמבר 2016, 22:14

נו באמת. מספיק היה לראות את הקבוצות שלו בשנים האחרונות ואת ההישגים שהוא הגיע אליהם כדי להבין שמדובר במאמן כושל.
זה שהוא הגיע לגמר ה-NBA או זכה בתואר מאמן השנה לא הופך אותו למאמן מוצלח, זה כן הופך אותו לבר מזל שזכה לאמן קבוצות עם שחקנים מאוד מוכשרים, בעיקר בתחילת דרכו. כשהיו לו קבוצות קצת פחות מוכשרות, הוא לא הצליח להוציא מהן כלום. סאם מיטשל ומייק בראון (שהגיע גם הוא לגמר ה-NBA) הם דוגמאות למאמנים שזכו בתואר מאמן העונה, ומה הם שווים? בדיוק כמו ביירון סקוט, לא הרבה. אין שום סיבה לחשוב שהוא אופציה טובה יותר מהמאמנים הבכירים באירופה רק בגלל "הישגיו" לפני אי אלו שנים.

ולא, לא השוותי אותו לרמי הדר (או להישגיו) חסר הניסיון בשום צורה. אל תוציאו את זה מהקונטקסט.
אחדשיודע

הודעהעל ידי jol9 » 25 נובמבר 2016, 23:19

אחדשיודע, אני לא מתכוון להיכנס לדיון ספציפי על סקוט, כי זה לא רלוונטי,
אבל הדיון הכללי דווקא מאוד מעניין בעיניי.

כמה מאמני NBA עם רזומה של 2 עונות נניח יש היום, ושהם לא בפנסיה?
בוא נגיד - 100.
מתוכם אני מעריך שלא כולם פרשנים במשכורות של בארקלי ושאק. כלומר, יש מבחר לא רע של מאמנים בשוק האמריקאי.

אני חושב שבקונסטלציה מסויימת, זה רעיון לא רע בכלל.
זה יכול להכניס איזשהי רוח חדשה, שקצת תשבור את השטאנץ של מאמני יורוליג טיפוסיים.
חוץ מזה, איזה מאמן יורוליג בכיר כבר רלוונטי למכבי? אולי טרנקיירי, אבל זהו בערך.

אני חושב שלקראת העונה הבאה, אופציה של מאמן אמריקאי, צריכה להיבדק ברצינות, וזה כמובן רק אם רמי לא יצליח לבסוף. אם כן יצליח, אז אין שום סיבה להתעסק במאמן לעונה הבאה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים