NBA 16/17 - מתחילים!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: NBA 16/17 - מתחילים!

הודעהעל ידי MaccabiTA » 27 נובמבר 2016, 03:59

איזו שלשה של דני גרין
טוני עשה את ג׳ון וול הביץ׳ שלו במחצית הזאת
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי yanay21 » 27 נובמבר 2016, 17:36

MaccabiTA כתב:איזו שלשה של דני גרין

כפרה על דני עם השלשה ההזויה הזו.

לא הייתי מאמין שאפילו במשחק אחד קוואי ימסור יותר אסיסטים מטוני, אבל יקלע פחות נקודות. או שמילס יוריד יותר ריבאונדים מקוואי :unsure
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי MaccabiTA » 27 נובמבר 2016, 18:08

yanay21 כתב:

לא הייתי מאמין שאפילו במשחק אחד קוואי ימסור יותר אסיסטים מטוני, אבל יקלע פחות נקודות. או שמילס יוריד יותר ריבאונדים מקוואי :unsure

מבחינת הריבאונדים של קוואי, למרות שבממוצעים הוא התייצב על האיזור הקבוע שלו, חיפשתי במשחקים האחרונים סיבה לכל כך הרבה משחקים שהוא מסיים עם מספר נמוך ואני חושב שהגורם העיקרי הוא שהעונה הוא שומר יותר על שחקני חוץ (גארד דומיננטי של היריבה) בחלקים מהמשחק וכשהוא בחוץ בסוף פוזשן, שמתי לב שלרוב במקום לחזור בשביל הריבאונד הוא יוצא קדימה, כנראה כדי לקבל כדור למתפרצת במקרה של החטאה.
זה בא ביחד עם השיפור בהובלת הכדור שלו אני מניח, אם עד לפני עונה או שתיים הוא היה מוליך מתפרצת בעיקר במצבים של יתרון מספרי עושה רושם שפופ סומך עליו יותר ויותר עם הובלת כדור גם בtraffic (וסביר להניח שגם דורש את זה ממנו).

בנוגע לדני, פשוט תענוג שיש אותו. גם בהגנה וגם בהתקפה. בהגנה הוא אחד מקותלי המתפרצות הכי טובים שראיתי, במצב של 1 על 1 או 2 על 1 ליריבה כשהוא מתחת לסל הוא פשוט אומן בלמנוע נקודות ולעיתים נדירות מאוד עושה עבירה.
ובהתקפה, אותה מנטרה חוזרת, פתח את הפקק והגיע חד לעונה, אומנם שיחק רק 9 משחקים אבל בינתיים קולע במעל 46% מבחוץ כשהוא זורק 4.3 שלשות למשחק.
בעונה שעברה הוא צנח ל33% (הכי נמוך מאז עונת הרוקי, לראשונה ירד מ41% מאז 2011) אני אסתפק גם ב40%-42% ממנו כל עוד ימשיך לתת את כל הדברים הקטנים מעבר שהוא נותן.

טוני בתקופה האחרונה נראה נהדר וזה מספיק לי. לא אכפת לי איך הוא נראה בעונה הרגילה, המשחקים האלה מראים שעוד יש לו כדורסל, שינוח טוב, שיעלם לתקופות, העיקר שזה הטוני שיבוא לפלייאוף.
הכי כיף לי לראות אותו לוקח זריקות במאני טיים. זה וכמובן הסיבובים החולניים שלו, למרות שבגיל 34 אני תמיד חושש שאחת הברכיים תשאר מאחור אבל, היי, אם זה עובד מי אני לפקפק בו?
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי LIAV10 » 27 נובמבר 2016, 21:14

התחיל עכשיו משחק של קליבלנד.
שעה מאוד לא שגרתית.

לברון מאוד חלש התקפית העונה.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yanay21 » 27 נובמבר 2016, 21:40

MaccabiTA כתב:
yanay21 כתב:

מבחינת הריבאונדים של קוואי, למרות שבממוצעים הוא התייצב על האיזור הקבוע שלו, חיפשתי במשחקים האחרונים סיבה לכל כך הרבה משחקים שהוא מסיים עם מספר נמוך ואני חושב שהגורם העיקרי הוא שהעונה הוא שומר יותר על שחקני חוץ (גארד דומיננטי של היריבה) בחלקים מהמשחק וכשהוא בחוץ בסוף פוזשן, שמתי לב שלרוב במקום לחזור בשביל הריבאונד הוא יוצא קדימה, כנראה כדי לקבל כדור למתפרצת במקרה של החטאה.
זה בא ביחד עם השיפור בהובלת הכדור שלו אני מניח, אם עד לפני עונה או שתיים הוא היה מוליך מתפרצת בעיקר במצבים של יתרון מספרי עושה רושם שפופ סומך עליו יותר ויותר עם הובלת כדור גם בtraffic (וסביר להניח שגם דורש את זה ממנו).

בנוגע לדני, פשוט תענוג שיש אותו. גם בהגנה וגם בהתקפה. בהגנה הוא אחד מקותלי המתפרצות הכי טובים שראיתי, במצב של 1 על 1 או 2 על 1 ליריבה כשהוא מתחת לסל הוא פשוט אומן בלמנוע נקודות ולעיתים נדירות מאוד עושה עבירה.
ובהתקפה, אותה מנטרה חוזרת, פתח את הפקק והגיע חד לעונה, אומנם שיחק רק 9 משחקים אבל בינתיים קולע במעל 46% מבחוץ כשהוא זורק 4.3 שלשות למשחק.
בעונה שעברה הוא צנח ל33% (הכי נמוך מאז עונת הרוקי, לראשונה ירד מ41% מאז 2011) אני אסתפק גם ב40%-42% ממנו כל עוד ימשיך לתת את כל הדברים הקטנים מעבר שהוא נותן.

טוני בתקופה האחרונה נראה נהדר וזה מספיק לי. לא אכפת לי איך הוא נראה בעונה הרגילה, המשחקים האלה מראים שעוד יש לו כדורסל, שינוח טוב, שיעלם לתקופות, העיקר שזה הטוני שיבוא לפלייאוף.
הכי כיף לי לראות אותו לוקח זריקות במאני טיים. זה וכמובן הסיבובים החולניים שלו, למרות שבגיל 34 אני תמיד חושש שאחת הברכיים תשאר מאחור אבל, היי, אם זה עובד מי אני לפקפק בו?

בשנה שעברה דני באמת קלע גרוע בצורה חריגה, לרוב האחוזים שלו יציבים מבחינת עונה לעונה, וחוסר היציבות הוא בתוך העונה המסויימת, כשחלק ממנה הוא קולע רע, וחלק טוב. הוא שומר מצויין, יכול לחסום ולהוריד ריבאונד כשצריך. יש לי בעיה אישית עם שוטינג גארדס שלא מוליכים כדור, אבל לא בהכרח עם דני ספציפית, פשוט כעיקרון(זו דרכי לרמוז לפופ לעשות טרייד ולהביא את ווייד לפה), בינתיים מאוד מרוצה ממנו.

ולגבי טוני, הוא באמת משובח לאחרונה, וזה טיפה חשש, כי בשנים האחרונות הוא תמיד מושבת לאיזו תקופה, ואני מפחד שאם הוא טוב בתחילת העונה, אז הפציעה תבוא בזמן קריטי. מאוד מתרשם מהתפוקה ההתקפית שלו, גם מבחינת נקודות וגם מבחינת מסירות.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי yanay21 » 27 נובמבר 2016, 21:42

LIAV10 כתב:התחיל עכשיו משחק של קליבלנד.
שעה מאוד לא שגרתית.

לא מסכים. הוא ממש בכמה נקודות בודדות מתחת לממוצע קריירה שלו, משהו כמו 4 או 5(וזה הגיוני בהתחשב בדקות), האחוזים שלו מהשדה טובים, ואפילו האחוזים מהשלוש ביחס אליו. הוא מצרף לזה ממוצע כמעט דו ספרתי באסיסטים וריבאונדים. אני לא ממש רואה משחקים ,אז אולי אתה מתכוון לעניין של קצב ואינטנסיביות, אבל זה לא באמת משנה. המזרח זה טיול בשביל קליבלנד, והם ממילא במקום הראשון עכשיו. כשיגיע הפלייאוף, לפחות בסיבוב השני, הוא יהיה אותו לברון.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי LIAV10 » 27 נובמבר 2016, 21:43

yanay21 כתב:
שעה מאוד לא שגרתית.

לא מסכים. הוא ממש בכמה נקודות בודדות מתחת לממוצע קריירה שלו, משהו כמו 4 או 5(וזה הגיוני בהתחשב בדקות), האחוזים שלו מהשדה טובים, ואפילו האחוזים מהשלוש ביחס אליו. הוא מצרף לזה ממוצע כמעט דו ספרתי באסיסטים וריבאונדים. אני לא ממש רואה משחקים ,אז אולי אתה מתכוון לעניין של קצב ואינטנסיביות, אבל זה לא באמת משנה. המזרח זה טיול בשביל קליבלנד, והם ממילא במקום הראשון עכשיו. כשיגיע הפלייאוף, לפחות בסיבוב השני, הוא יהיה אותו לברון.

אני מתכוון לזה בקטע שאם הבן זונה לא עושה 25+ אני עוזב.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yanay21 » 27 נובמבר 2016, 21:44

LIAV10 כתב:
yanay21 כתב:
שעה מאוד לא שגרתית.

הבן זונה הביא לך אליפות בעונה שעברה, לא הייתי מתלונן. הבני זונות שלי יביאו אליפות רק אם פופ יגסוס מסרטן וזו תהיה העונה האחרונה שלו. וגם זה בנס.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי LIAV10 » 27 נובמבר 2016, 21:48

yanay21 כתב:
LIAV10 כתב:
yanay21 כתב:
שעה מאוד לא שגרתית.

הבן זונה הביא לך אליפות בעונה שעברה, לא הייתי מתלונן. הבני זונות שלי יביאו אליפות רק אם פופ יגסוס מסרטן וזו תהיה העונה האחרונה שלו. וגם זה בנס.

הוא כזה אפאתי בנוגע לסטטיסטיקה שלו, אני יודע שהוא בכוונה לוקח צעד אחורה כדי להגיע כמה שיותר טרי לפלייאוף, אבל כשאתה מעריץ שחקן אחד אתה מת שהוא ידפוק 30-10-10 כל משחק והדברים האלה לא מעניינים אותו כבר 5 שנים בערך.
שיהיה קצת זונת סטטיסטיקה כמו קובי.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי my man » 27 נובמבר 2016, 21:49

לא יודע למה אבל קליבלנד מתקשים מול פילי בשנים האחרונות באופן מוזר..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי yanay21 » 27 נובמבר 2016, 21:51

my man כתב:לא יודע למה אבל קליבלנד מתקשים מול פילי בשנים האחרונות באופן מוזר..

זה כמו שאתה ואלקנה תריבו על השלט של הטלוויזיה. זה כל כך לא נעים שאתה לא שם לב שהוא לוקח לך אותו ומנסה ללעוס אותו
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי my man » 27 נובמבר 2016, 21:53

yanay21 כתב:

זה כמו שאתה ואלקנה תריבו על השלט של הטלוויזיה. זה כל כך לא נעים שאתה לא שם לב שהוא לוקח לך אותו ומנסה ללעוס אותו

מבטיח שלא הבנתי..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 27 נובמבר 2016, 21:54

yanay21 כתב:

אלקנה גוש בשר כרגע
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 27 נובמבר 2016, 21:55

פילי קבוצה. ג'ואל אמביד שחקן.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 27 נובמבר 2016, 21:56

מה שכן לברון ברמה של טופ פוינט גארד.
נערך לאחרונה על ידי LIAV10 בתאריך 27 נובמבר 2016, 21:56, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי LIAV10 » 27 נובמבר 2016, 21:56

שמואל1 כתב:פילי קבוצה. ג'ואל אמביד שחקן.

אז זהו.
שלא.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yanay21 » 27 נובמבר 2016, 21:58

my man כתב:
yanay21 כתב:

מבטיח שלא הבנתי..

נו, כי הוא תינוק חסר אונים, אז לא נעים לך להילחם איתו על השלט, והוא פשוט לוקח אותו. קליבלנד זה אתה(כי אתה דוש ואוהב את לברון), אלקנה הוא הסיקסרס. הם מנצחים כי קליבלנד באים מראש חצי מעופפים
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי my man » 27 נובמבר 2016, 22:01

yanay21 כתב:
my man כתב:
yanay21 כתב:

מבטיח שלא הבנתי..

נו, כי הוא תינוק חסר אונים, אז לא נעים לך להילחם איתו על השלט, והוא פשוט לוקח אותו. קליבלנד זה אתה(כי אתה דוש ואוהב את לברון), אלקנה הוא הסיקסרס. הם מנצחים כי קליבלנד באים מראש חצי מעופפים

חחח איך לא הבנתי את זה קודם??? זה לא הערב שלי..PASS
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי שועל » 27 נובמבר 2016, 22:02

מה זה התסרוקת החדשה הזו של אמבקווה
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי my man » 27 נובמבר 2016, 22:02

שועל כתב:מה זה התסרוקת החדשה הזו של אמבקווה

איפה בדיוק אתה רואה אותו?
סמל אישי של המשתמש
my man

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־16 אורחים