המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MaccabiTA כתב:איזו שלשה של דני גרין
טוני עשה את ג׳ון וול הביץ׳ שלו במחצית הזאת
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:איזו שלשה של דני גרין
כפרה על דני עם השלשה ההזויה הזו.
לא הייתי מאמין שאפילו במשחק אחד קוואי ימסור יותר אסיסטים מטוני, אבל יקלע פחות נקודות. או שמילס יוריד יותר ריבאונדים מקוואי
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:איזו שלשה של דני גרין
כפרה על דני עם השלשה ההזויה הזו.
לא הייתי מאמין שאפילו במשחק אחד קוואי ימסור יותר אסיסטים מטוני, אבל יקלע פחות נקודות. או שמילס יוריד יותר ריבאונדים מקוואי
מבחינת הריבאונדים של קוואי, למרות שבממוצעים הוא התייצב על האיזור הקבוע שלו, חיפשתי במשחקים האחרונים סיבה לכל כך הרבה משחקים שהוא מסיים עם מספר נמוך ואני חושב שהגורם העיקרי הוא שהעונה הוא שומר יותר על שחקני חוץ (גארד דומיננטי של היריבה) בחלקים מהמשחק וכשהוא בחוץ בסוף פוזשן, שמתי לב שלרוב במקום לחזור בשביל הריבאונד הוא יוצא קדימה, כנראה כדי לקבל כדור למתפרצת במקרה של החטאה.
זה בא ביחד עם השיפור בהובלת הכדור שלו אני מניח, אם עד לפני עונה או שתיים הוא היה מוליך מתפרצת בעיקר במצבים של יתרון מספרי עושה רושם שפופ סומך עליו יותר ויותר עם הובלת כדור גם בtraffic (וסביר להניח שגם דורש את זה ממנו).
בנוגע לדני, פשוט תענוג שיש אותו. גם בהגנה וגם בהתקפה. בהגנה הוא אחד מקותלי המתפרצות הכי טובים שראיתי, במצב של 1 על 1 או 2 על 1 ליריבה כשהוא מתחת לסל הוא פשוט אומן בלמנוע נקודות ולעיתים נדירות מאוד עושה עבירה.
ובהתקפה, אותה מנטרה חוזרת, פתח את הפקק והגיע חד לעונה, אומנם שיחק רק 9 משחקים אבל בינתיים קולע במעל 46% מבחוץ כשהוא זורק 4.3 שלשות למשחק.
בעונה שעברה הוא צנח ל33% (הכי נמוך מאז עונת הרוקי, לראשונה ירד מ41% מאז 2011) אני אסתפק גם ב40%-42% ממנו כל עוד ימשיך לתת את כל הדברים הקטנים מעבר שהוא נותן.
טוני בתקופה האחרונה נראה נהדר וזה מספיק לי. לא אכפת לי איך הוא נראה בעונה הרגילה, המשחקים האלה מראים שעוד יש לו כדורסל, שינוח טוב, שיעלם לתקופות, העיקר שזה הטוני שיבוא לפלייאוף.
הכי כיף לי לראות אותו לוקח זריקות במאני טיים. זה וכמובן הסיבובים החולניים שלו, למרות שבגיל 34 אני תמיד חושש שאחת הברכיים תשאר מאחור אבל, היי, אם זה עובד מי אני לפקפק בו?
LIAV10 כתב:התחיל עכשיו משחק של קליבלנד.
שעה מאוד לא שגרתית.
לברון מאוד חלש התקפית העונה.
yanay21 כתב:LIAV10 כתב:התחיל עכשיו משחק של קליבלנד.
שעה מאוד לא שגרתית.
לא מסכים. הוא ממש בכמה נקודות בודדות מתחת לממוצע קריירה שלו, משהו כמו 4 או 5(וזה הגיוני בהתחשב בדקות), האחוזים שלו מהשדה טובים, ואפילו האחוזים מהשלוש ביחס אליו. הוא מצרף לזה ממוצע כמעט דו ספרתי באסיסטים וריבאונדים. אני לא ממש רואה משחקים ,אז אולי אתה מתכוון לעניין של קצב ואינטנסיביות, אבל זה לא באמת משנה. המזרח זה טיול בשביל קליבלנד, והם ממילא במקום הראשון עכשיו. כשיגיע הפלייאוף, לפחות בסיבוב השני, הוא יהיה אותו לברון.
LIAV10 כתב:yanay21 כתב:LIAV10 כתב:התחיל עכשיו משחק של קליבלנד.
שעה מאוד לא שגרתית.
לא מסכים. הוא ממש בכמה נקודות בודדות מתחת לממוצע קריירה שלו, משהו כמו 4 או 5(וזה הגיוני בהתחשב בדקות), האחוזים שלו מהשדה טובים, ואפילו האחוזים מהשלוש ביחס אליו. הוא מצרף לזה ממוצע כמעט דו ספרתי באסיסטים וריבאונדים. אני לא ממש רואה משחקים ,אז אולי אתה מתכוון לעניין של קצב ואינטנסיביות, אבל זה לא באמת משנה. המזרח זה טיול בשביל קליבלנד, והם ממילא במקום הראשון עכשיו. כשיגיע הפלייאוף, לפחות בסיבוב השני, הוא יהיה אותו לברון.
אני מתכוון לזה בקטע שאם הבן זונה לא עושה 25+ אני עוזב.
yanay21 כתב:LIAV10 כתב:yanay21 כתב:LIAV10 כתב:התחיל עכשיו משחק של קליבלנד.
שעה מאוד לא שגרתית.
אני מתכוון לזה בקטע שאם הבן זונה לא עושה 25+ אני עוזב.
הבן זונה הביא לך אליפות בעונה שעברה, לא הייתי מתלונן. הבני זונות שלי יביאו אליפות רק אם פופ יגסוס מסרטן וזו תהיה העונה האחרונה שלו. וגם זה בנס.
my man כתב:לא יודע למה אבל קליבלנד מתקשים מול פילי בשנים האחרונות באופן מוזר..
yanay21 כתב:my man כתב:לא יודע למה אבל קליבלנד מתקשים מול פילי בשנים האחרונות באופן מוזר..
זה כמו שאתה ואלקנה תריבו על השלט של הטלוויזיה. זה כל כך לא נעים שאתה לא שם לב שהוא לוקח לך אותו ומנסה ללעוס אותו
yanay21 כתב:my man כתב:לא יודע למה אבל קליבלנד מתקשים מול פילי בשנים האחרונות באופן מוזר..
זה כמו שאתה ואלקנה תריבו על השלט של הטלוויזיה. זה כל כך לא נעים שאתה לא שם לב שהוא לוקח לך אותו ומנסה ללעוס אותו
my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:לא יודע למה אבל קליבלנד מתקשים מול פילי בשנים האחרונות באופן מוזר..
מבטיח שלא הבנתי..
yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:לא יודע למה אבל קליבלנד מתקשים מול פילי בשנים האחרונות באופן מוזר..
מבטיח שלא הבנתי..
נו, כי הוא תינוק חסר אונים, אז לא נעים לך להילחם איתו על השלט, והוא פשוט לוקח אותו. קליבלנד זה אתה(כי אתה דוש ואוהב את לברון), אלקנה הוא הסיקסרס. הם מנצחים כי קליבלנד באים מראש חצי מעופפים
שועל כתב:מה זה התסרוקת החדשה הזו של אמבקווה
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google [Bot], yon1 ו־16 אורחים