אשכול אירופה וכדורסל מהעולם V2

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול אירופה וכדורסל מהעולם V2

הודעהעל ידי rc4991 » 09 דצמבר 2016, 13:58

שועל כתב:
rc4991 כתב:
שועל כתב:
rc4991 כתב:
שועל כתב:ומה לא נכון בזה? אין כמעט קבוצת יורוליג שלא הייתי מחליף איתה את הקו הקדמי.
אתה לא מעדיף קו קדמי עם מלי ותייס?
וזה ממש לא קשור למשחק האחרון.

ומכבי הייתה טובה יותר עם ג'קסון פרידזון והיגינס (במקום סילי ווימס וגאודלוק נאמר), ששניים מהם גם שומרים מצוין.

לגבי קו קדמי אתה צודק, לגבי קו אחורי אני ממש לא מסכים

זה קשור כי כל שנה אומרים - וואי איזה קו קדמי יש לאלה, ואיזה שחקנים יש לאלה, ואיזה שחקן זה ווימס, ואיזה
שחקן זה גאודלוק, והלוואי ופארמר יגיע, וכו' וכו', וכשאותם שחקנים מגיעים למכבי ולא מצליחים (בעיקר בגלל
המערכת הדפוקה), אז פתאום הם כבר לא טובים, והלוואי והיה לנו את פרידזון, ואת תייס ואת דאנסטון...

תתקן את המערכת כולה, ואז זה יהיה פחות משנה כי הקבוצה תצליח גם עם סוני ואנדרו ואפילו עם צירבס.

די מסכים עם מה שיוני אמר פה (חוץ מההתייחסות בהודעותיו לקו הקדמי שהיה רע והיה ברור שהוא לא מאוזן וטוב מספיק)

מה יש לא להסכים לגבי הקו האחורי כשאין לך רכז? ואיך אפשר להסכים עם יוני כשהוא טען כל הזמן שהבעיה היא במאמן ואז הוא פתאום אומר שהבעיה היא לא במאמן אלא במערכת? ואיך אפשר להסכים עם יוני כשברור ששחקנים כמו אמבקווה או פאברני או ראד או צירבס פשוט רעים וזה לא משנה באיזה מערכת ותחת איזה מאמן?

גאודלוק-אוחיון-ווימס יותר טובים מג'קסון-פרידזון-היגינס, ההבדל הוא במאמנים
הבעיה היא במאמן וגם במערכת, לגבי הקו הקדמי אמרתי שאני לא מסכים (חוץ מצירבס שאני חושב שאפשר להוציא ממנו הרבה בהתקפה)

אוחיון?
צחקתי בקול
אין לנו באמת רכז, אז איך יכול להיות לנו קו אחורי נורמלי?
והיגיניס טוב יותר לדעתי מווימס, בלי קשר

בנוסף, מדובר בשחקנים בלי אגו ועם אחלה אופי, שישחקו הרבה יותר טוב כקבוצה, וראינו את זה אתמול

הכללתי את אוחיון כי לשים רק את ווימס וגאודלוק במשוואה יהיה לחטוא לאמת, תאמין לי שאני בקושי מעריך אותו
מבחינת איכויות השלישיה הזאת (למרות אוחיון) יותר טובה מזו שציינת
להגיד שהיגינס יותר טוב מווימס זה בדיוק הקטע של "הדשא של השכן"
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שועל » 09 דצמבר 2016, 14:10

rc4991 כתב:
שועל כתב:
rc4991 כתב:
שועל כתב:
rc4991 כתב:לגבי קו קדמי אתה צודק, לגבי קו אחורי אני ממש לא מסכים

די מסכים עם מה שיוני אמר פה (חוץ מההתייחסות בהודעותיו לקו הקדמי שהיה רע והיה ברור שהוא לא מאוזן וטוב מספיק)

מה יש לא להסכים לגבי הקו האחורי כשאין לך רכז? ואיך אפשר להסכים עם יוני כשהוא טען כל הזמן שהבעיה היא במאמן ואז הוא פתאום אומר שהבעיה היא לא במאמן אלא במערכת? ואיך אפשר להסכים עם יוני כשברור ששחקנים כמו אמבקווה או פאברני או ראד או צירבס פשוט רעים וזה לא משנה באיזה מערכת ותחת איזה מאמן?

הבעיה היא במאמן וגם במערכת, לגבי הקו הקדמי אמרתי שאני לא מסכים (חוץ מצירבס שאני חושב שאפשר להוציא ממנו הרבה בהתקפה)

אוחיון?
צחקתי בקול

בנוסף, מדובר בשחקנים בלי אגו ועם אחלה אופי, שישחקו הרבה יותר טוב כקבוצה, וראינו את זה אתמול

הכללתי את אוחיון כי לשים רק את ווימס וגאודלוק במשוואה יהיה לחטוא לאמת, תאמין לי שאני בקושי מעריך אותו

היא אולי יותר טובה, היא ללא ספק לא מאוזנת, ובמקרה הזה מדובר בחוסר איזון חריג כשאין לך רכז. מאמן לא יכול לעשות נס, והוא לא יכול להפוך את סילי לרכז (או בכלל לשחקן) וגם לא את ווימס.
והיגינס בכל קבוצה אחרת היה כוכב לא קטן, שחקן מאוד מוכשר שנבלע בתוך סוללת הכוכבים של צסק"א.
אני אישית חושב שווימס אוברייטד.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי jol9 » 09 דצמבר 2016, 14:23

שועל כתב:
rc4991 כתב:
שועל כתב:ומה לא נכון בזה? אין כמעט קבוצת יורוליג שלא הייתי מחליף איתה את הקו הקדמי.
אתה לא מעדיף קו קדמי עם מלי ותייס?
וזה ממש לא קשור למשחק האחרון.

ומכבי הייתה טובה יותר עם ג'קסון פרידזון והיגינס (במקום סילי ווימס וגאודלוק נאמר), ששניים מהם גם שומרים מצוין.

לגבי קו קדמי אתה צודק, לגבי קו אחורי אני ממש לא מסכים

זה קשור כי כל שנה אומרים - וואי איזה קו קדמי יש לאלה, ואיזה שחקנים יש לאלה, ואיזה שחקן זה ווימס, ואיזה
שחקן זה גאודלוק, והלוואי ופארמר יגיע, וכו' וכו', וכשאותם שחקנים מגיעים למכבי ולא מצליחים (בעיקר בגלל
המערכת הדפוקה), אז פתאום הם כבר לא טובים, והלוואי והיה לנו את פרידזון, ואת תייס ואת דאנסטון...

תתקן את המערכת כולה, ואז זה יהיה פחות משנה כי הקבוצה תצליח גם עם סוני ואנדרו ואפילו עם צירבס.

אז בוא נעשה רגע סדר.
אני חושב שבאופן די עקבי אני טוען שהבעיה הגדולה היא במערכת.

ממנה נגזרות שאר הבעיות.

האם החלפה/הוספה של שחקן זה או אחר תפתור את הבעיות של המועדון הזה במבט רחב?
די בטוח שלא.

הטענה האחרת שלי היא שאתה ורבים אחרים כאן, מתעסקים לא מעט בלפתוח עיניים ולקנא בסגלים של קבוצות אחרות.
ואז כשמגיעים שחקנים כאלה או דומים להם, ונכשלים, אתם ממהרים לקטול אותם ולקנא בחבורה חדשה של שחקנים.

אבל נראה לי שכבר אמרתי את זה יותר מפעם אחת.
זאת היתה הטענה המרכזית של פליקס, ואני מסכים איתו לגמרי בהקשר הזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 09 דצמבר 2016, 14:51

שועל כתב:
rc4991 כתב:
שועל כתב:
rc4991 כתב:
שועל כתב:מה יש לא להסכים לגבי הקו האחורי כשאין לך רכז? ואיך אפשר להסכים עם יוני כשהוא טען כל הזמן שהבעיה היא במאמן ואז הוא פתאום אומר שהבעיה היא לא במאמן אלא במערכת? ואיך אפשר להסכים עם יוני כשברור ששחקנים כמו אמבקווה או פאברני או ראד או צירבס פשוט רעים וזה לא משנה באיזה מערכת ותחת איזה מאמן?

אוחיון?
צחקתי בקול

היא אולי יותר טובה, היא ללא ספק לא מאוזנת, ובמקרה הזה מדובר בחוסר איזון חריג כשאין לך רכז. מאמן לא יכול לעשות נס, והוא לא יכול להפוך את סילי לרכז (או בכלל לשחקן) וגם לא את ווימס.
והיגינס בכל קבוצה אחרת היה כוכב לא קטן, שחקן מאוד מוכשר שנבלע בתוך סוללת הכוכבים של צסק"א.
אני אישית חושב שווימס אוברייטד.

בשביל זה יש מאמנים שיכולים להוציא יותר מסיטואציות מסויימות
אנחנו מדברים על שחקנים של צסק"א...מה יש להם בצבע חוץ מהיינס? אין שם ממש עוד שחקן משמעותי, אבל בעמדה 3
אני גם בספק כמה חשבו שדה קולו ותיאודוסיץ' יהיה שילוב מוצלח אבל הם הפכו לצמד הכי קטלני באירופה
בסופו של דבר יש פה כמה שחקנים כשרוניים מאוד שאפשר להוציא מהם יותר וזה קשור למאמן
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שועל » 09 דצמבר 2016, 15:16

רוני, אתה פשוט מדבר לא לעניין
היינס זה המון, הסנטר הטוב באירופה בשני צידי המגרש (אולי אודו המתחרה היחיד שלו) ויש לו בהחלט מחליף ראוי
דה קולו ותאו אלו שני השחקנים הטובים באירופה, ועם אופי מתאים בשביל להסתדר עם כל שחקן.

למכבי יש בעיות מבניות בסגל שאין לאף קבוצה באירופה, ויש לנו סגל בינוני מינוס שאף מאמן לא היה מוציא ממנו הרבה יותר
לגאודלוק יש בעיות קשות באופי, לא סתם אפילו אוברדוביץ' שחרר אותו למרות שהוא ספציפית איך שהוא התנהל איתו נכון.

ווימס זה פשוט לא זה, אי אפשר להתעלם מכך שמדובר באחד הזרים הגרועים בליגה הישראלית מבחינת המספרים שהוא מנפק, זה נכון שביורוליג הוא נראה קצת יותר טוב אבל גם ביורוליג אנחנו מקבלים במשך מידיי הרבה דקות לאחרונה את ווימס של הליגה.

לא בהכל אשם המאמן, השחקנים אשמים לא פחות וודאי במקרה הזה, גם ההנהלה שבנתה את הסגל.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי rc4991 » 09 דצמבר 2016, 16:49

שועל כתב:רוני, אתה פשוט מדבר לא לעניין
היינס זה המון, הסנטר הטוב באירופה בשני צידי המגרש (אולי אודו המתחרה היחיד שלו) ויש לו בהחלט מחליף ראוי
דה קולו ותאו אלו שני השחקנים הטובים באירופה, ועם אופי מתאים בשביל להסתדר עם כל שחקן.

למכבי יש בעיות מבניות בסגל שאין לאף קבוצה באירופה, ויש לנו סגל בינוני מינוס שאף מאמן לא היה מוציא ממנו הרבה יותר
לגאודלוק יש בעיות קשות באופי, לא סתם אפילו אוברדוביץ' שחרר אותו למרות שהוא ספציפית איך שהוא התנהל איתו נכון.

ווימס זה פשוט לא זה, אי אפשר להתעלם מכך שמדובר באחד הזרים הגרועים בליגה הישראלית מבחינת המספרים שהוא מנפק, זה נכון שביורוליג הוא נראה קצת יותר טוב אבל גם ביורוליג אנחנו מקבלים במשך מידיי הרבה דקות לאחרונה את ווימס של הליגה.

לא בהכל אשם המאמן, השחקנים אשמים לא פחות וודאי במקרה הזה, גם ההנהלה שבנתה את הסגל.

1. אמרתי חוץ מהיינס. כמה שחקנים נהדרים יש להם בעמדות 3-5 חוץ מהיינס?
2. תיאו ודה קולו ממש לא זיווג משמיים. מניח שהרבה חשבו שזה לא יצליח בהתחלה
3. הסגל לא מושלם, אמרתי עוד בקיץ שהוא לא מאוזן ושהקו הקדמי רע
אני לא מצפה עכשיו לקבוצה מדהימה אבל מאמן איכותי יוכל להוציא מהסגל הזה יותר
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שועל » 10 דצמבר 2016, 18:36

צסק"א בנויה מצוין, אתה לא חייב כוכבים בכל העמדות (ליהפך) ויש לה בהחלט שחקנים יעילים מאוד בכל עמדה.
כשאתה מחתים שחקן אתה צריך לקחת בחשבון את כל המאפיינים, לא היה צריך להיות גאון גדול בשביל להבין ששחקנים כמו תאו ודה קולו שחושבים דבר ראשון מסירה (מה שלא מונע מהם להיות הקלעים המובילים ביורוליג) ויש להם אחלה אופי יסתדרו טוב מאוד ביחד.

איך שלא נסתכל על זה מהסגל של מכבי אי אפשר להוציא הרבה. גם אם היה נוחת כאן מאמן מצוין, ולא רק בגלל הקו הקדמי אל גם בגלל הקו האחורי.
אף מאמן לא היה יכול לגרום שהתנועה ההתקפית היחידה של השחקן הכי יקר שלו (הזריקה המשונה של ווימס מחצי מרחק) תכנס, אף מאמן לה היה יכול לגרום לגאודלוק לשחק ביחד עם הקבוצה (גם אוברדוביץ' לא הצליח, אבל לו היה חתיכת סגל), אף מאמן לא היה יכול להתגבר על הגנת צבע נוראית של הקו קדמי שגורמת לצופף את הצבע ולהמר על קליעות מבחוץ, ואף מאמן לא היה יכול לגרום לקבוצה הזו לשחק קבוצתי כשאין רכז והאיי קוי של השחקנים בקו הקדמי שואף לאפס. לא הכל זה באחריות וביכולת של המאמן, אחרית הרב יותר גדולה לאלה שבונים את הקבוצה, ומשלמים מספיק כסף לשחקנים בשביל שהם ידעו לשחק כדורסל נכון ויתאימו את עצמם לקבוצה.

וחוץ מזה, תתבונן בכל קבוצות היורוליג, אפשר לציין אולי חמישה מאמנים שמביאים ערך מוסף לקבוצות שלהם, שוק המאמנים באירופה עלוב.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי arel123 » 10 דצמבר 2016, 18:39

דניאל האקט נפצע ויעדר מהמגרשים ל2 חודשים !
http://www.eurohoops.net/featured/36145 ... two-months
4.10 נכנס להיכל המכבים !

תמונה
סמל אישי של המשתמש
arel123

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 דצמבר 2016, 18:40

arel123 כתב:דניאל האקט נפצע ויעדר מהמגרשים ל2 חודשים !

AKA חודשיים
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 דצמבר 2016, 18:48

Holiday_Armadillo כתב:
arel123 כתב:דניאל האקט נפצע ויעדר מהמגרשים ל2 חודשים !

AKA חודשיים

2 חודש*
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי איתי-שגב » 10 דצמבר 2016, 18:48

שתיים חודש
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 דצמבר 2016, 18:51

או כמו שהגיס שלי מדרום אפריקה אומר - חודשניים
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי איתי-שגב » 10 דצמבר 2016, 23:30

פיגוע ליד אצטדיון הכדורגל של בשיקטאש באיסטנבול. יש מצב הפיינל פור יעבור משם אם יהיה עוד מקרים דומים ?.
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הודעהעל ידי LIAV10 » 10 דצמבר 2016, 23:34

איתי-שגב כתב:פיגוע ליד אצטדיון הכדורגל של בשיקטאש באיסטנבול. יש מצב הפיינל פור יעבור משם אם יהיה עוד מקרים דומים ?.

חחחחחח ממש
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 דצמבר 2016, 03:00

Hmm @EuroLeague can we do something about the advertising signs at the Freethrow line.. it's dangerous, and caused multiple injuries already
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי RomanR » 11 דצמבר 2016, 20:05

למעוניינים, קרב צמרת בין הבלתי מנוצחות בגרמניה, ומביסות הישראליות באירופה.
אולם מארחת את במברג: http://www.sportingvideo.org/20161208/v ... 15873.html
סמל אישי של המשתמש
RomanR

הודעהעל ידי yanay21 » 11 דצמבר 2016, 20:09

RomanR כתב:למעוניינים, קרב צמרת בין הבלתי מנוצחות בגרמניה, ומביסות הישראליות באירופה.
אולם מארחת את במברג: http://www.sportingvideo.org/20161208/v ... 15873.html

מנתצות השלשלאות וכו'
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי אחדשיודע » 12 דצמבר 2016, 07:15

* דורון פרקינס חתם באיראן לפי פיק: https://twitter.com/IAmDPick/status/808057710377897985

* ברייס קוטון (אנאדולו אפס) "לא רוצה לחזור לאיסטנבול" אחרי הפיגועים שהיו שם: http://www.eurohoops.net/featured/36227 ... s-bombings
אחדשיודע

הודעהעל ידי RomanR » 12 דצמבר 2016, 11:16

אחדשיודע כתב:*
* [b]ברייס קוטון
(אנאדולו אפס) "לא רוצה לחזור לאיסטנבול" אחרי הפיגועים שהיו שם: http://www.eurohoops.net/featured/36227 ... s-bombings

לפי פיק הם הגיעו לסיכום על פרידה
סמל אישי של המשתמש
RomanR

הודעהעל ידי שמואל1 » 12 דצמבר 2016, 11:28

RomanR כתב:
אחדשיודע כתב:*
* [b]ברייס קוטון
(אנאדולו אפס) "לא רוצה לחזור לאיסטנבול" אחרי הפיגועים שהיו שם: http://www.eurohoops.net/featured/36227 ... s-bombings

לפי פיק הם הגיעו לסיכום על פרידה

ואו
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים