שועל כתב:rc4991 כתב:שועל כתב:rc4991 כתב:שועל כתב:ומה לא נכון בזה? אין כמעט קבוצת יורוליג שלא הייתי מחליף איתה את הקו הקדמי.
אתה לא מעדיף קו קדמי עם מלי ותייס?
וזה ממש לא קשור למשחק האחרון.
ומכבי הייתה טובה יותר עם ג'קסון פרידזון והיגינס (במקום סילי ווימס וגאודלוק נאמר), ששניים מהם גם שומרים מצוין.
לגבי קו קדמי אתה צודק, לגבי קו אחורי אני ממש לא מסכיםזה קשור כי כל שנה אומרים - וואי איזה קו קדמי יש לאלה, ואיזה שחקנים יש לאלה, ואיזה שחקן זה ווימס, ואיזה
שחקן זה גאודלוק, והלוואי ופארמר יגיע, וכו' וכו', וכשאותם שחקנים מגיעים למכבי ולא מצליחים (בעיקר בגלל
המערכת הדפוקה), אז פתאום הם כבר לא טובים, והלוואי והיה לנו את פרידזון, ואת תייס ואת דאנסטון...
תתקן את המערכת כולה, ואז זה יהיה פחות משנה כי הקבוצה תצליח גם עם סוני ואנדרו ואפילו עם צירבס.
די מסכים עם מה שיוני אמר פה (חוץ מההתייחסות בהודעותיו לקו הקדמי שהיה רע והיה ברור שהוא לא מאוזן וטוב מספיק)
מה יש לא להסכים לגבי הקו האחורי כשאין לך רכז? ואיך אפשר להסכים עם יוני כשהוא טען כל הזמן שהבעיה היא במאמן ואז הוא פתאום אומר שהבעיה היא לא במאמן אלא במערכת? ואיך אפשר להסכים עם יוני כשברור ששחקנים כמו אמבקווה או פאברני או ראד או צירבס פשוט רעים וזה לא משנה באיזה מערכת ותחת איזה מאמן?
גאודלוק-אוחיון-ווימס יותר טובים מג'קסון-פרידזון-היגינס, ההבדל הוא במאמנים
הבעיה היא במאמן וגם במערכת, לגבי הקו הקדמי אמרתי שאני לא מסכים (חוץ מצירבס שאני חושב שאפשר להוציא ממנו הרבה בהתקפה)
אוחיון?
צחקתי בקול
אין לנו באמת רכז, אז איך יכול להיות לנו קו אחורי נורמלי?
והיגיניס טוב יותר לדעתי מווימס, בלי קשר
בנוסף, מדובר בשחקנים בלי אגו ועם אחלה אופי, שישחקו הרבה יותר טוב כקבוצה, וראינו את זה אתמול
הכללתי את אוחיון כי לשים רק את ווימס וגאודלוק במשוואה יהיה לחטוא לאמת, תאמין לי שאני בקושי מעריך אותו
מבחינת איכויות השלישיה הזאת (למרות אוחיון) יותר טובה מזו שציינת
להגיד שהיגינס יותר טוב מווימס זה בדיוק הקטע של "הדשא של השכן"