Asf כתב:roy1000 כתב:למה אתם מתעקשים לקרוא לו סוני ווימס? קוראים לו לברון.
Cp3 של אירופה.
Sent from my Nokia5120 using Fapatalk
מה שלומו באמת?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Asf כתב:roy1000 כתב:למה אתם מתעקשים לקרוא לו סוני ווימס? קוראים לו לברון.
Cp3 של אירופה.
Sent from my Nokia5120 using Fapatalk
החציל האצטקי כתב:הוא לא הבעיה בשום מצב.
הוא שחקן מוגבל התקפית (כן.), אבל כאולראונדר הוא נהדר. הוא שומר, לוקח ריבאונדים ומוסר. הוא מסוגל לשחק נהדר כשחקן כנף בהתקפת המעבר.
הבעיה היא שבמכבי בנו קבוצה מחוריינת, ואז הוא גם צריך ליצור, גם לקלוע, גם לשמור, גם לרכז ובסוף עוד באים אליו בטענות שהוא גרוע בהכל.
איתי-שגב כתב:גם אם מייקל גורדן (בשיאו) היה במקום ווימס הוא היה פח אשפה, כי הוא לא יכול לנצח חמישה שחקנים לבד.
bigi כתב:yanay21 כתב:my man כתב:לא מאמין שאשכרה יש חיצים שמופנים אליו ואל אנדרו ..
הפנימו את שיטה של העמלקים
כולם אשמים ! מהבעלים שהם האשמים העיקריים , לצוות ה"מקצועי " עלק ,לצוות האימון העלוב שלנו , ובסוף גם השחקנים
כן שחקנים ! שחקנים בלי כבוד , אני ספורטאי בעצמי ג'ודוקא מגיל 5 השתתפתי בהמון תחרויות , מעולם לא הפסדתי בלי קרב
גם אם היריב היה חזק ממני בהרבה הייתי עושה הכל כדי לנסות לנצח . האם תמיד הצלחתי ? לא ! אבל ירדתי עם תחושה
של וואלה נתתי הכל .
פה אתה רואה שחקנים שמתחילת המשחק עולים בגישה רעה בלי מוטיבציה .. לא טורפים את המגרש ..
אז כן גם הם אשמים .
שועל כתב:החציל האצטקי כתב:הוא לא הבעיה בשום מצב.
הוא שחקן מוגבל התקפית (כן.), אבל כאולראונדר הוא נהדר. הוא שומר, לוקח ריבאונדים ומוסר. הוא מסוגל לשחק נהדר כשחקן כנף בהתקפת המעבר.
הבעיה היא שבמכבי בנו קבוצה מחוריינת, ואז הוא גם צריך ליצור, גם לקלוע, גם לשמור, גם לרכז ובסוף עוד באים אליו בטענות שהוא גרוע בהכל.
שחקן מוגבל התקפית שלא מוכשר במיוחד בכלום
500 אלף הייתי משלם עליו
jol9 כתב:איתי-שגב כתב:גם אם מייקל גורדן (בשיאו) היה במקום ווימס הוא היה פח אשפה, כי הוא לא יכול לנצח חמישה שחקנים לבד.
יש יתרון בלהיות זקן והוא נקרא פרספקטיבה.
MTA2311 כתב:בטח, כולם פלופים. שחקני טופ יורוליג, שחקני נבא.. פלופים. כמה קלה המסקנה הזאת.
המצב של המועדון לא משפיע. סגל מחורר ולא מאוזן לא משפיע. מאמנים דרג ז' לא משפיעים.
פלופים.
roy1000 כתב:jol9 כתב:איתי-שגב כתב:גם אם מייקל גורדן (בשיאו) היה במקום ווימס הוא היה פח אשפה, כי הוא לא יכול לנצח חמישה שחקנים לבד.
יש יתרון בלהיות זקן והוא נקרא פרספקטיבה.
וגם זה שראיתי את מייקל ג'ורדן משחק...
התנין 2 כתב:אני שומע יותר מידי ססמאות כמו "הוא לא אותו השחקן שהיה בצסק"א" ומגיע למסקנה שאלו שאומרים זאת פשוט לא ראו אותו כ"כ בצסק"א. הוא מעולם לא היה איזה אנתוני פארקר שיכול לעשות סל מתי שבא לו. אחלה שחקן, גם היום, אבל לא סופרסטאר.
הייתי משאיר אותו גם היום ומשחרר את גאודלוק. כשהקבוצה שיחקה בלעדיו היא נראתה טוב יותר.
ankram כתב:במה הוא יותר טוב מקלייבורן שעולה חמישית ממנו? מאדם הנגה?
jol9 כתב:אנקראם, זאת חוכמה בדיעבד.
אם בקיץ היו מחתימים את קלייבורן כסמול המוביל שלנו, מה היית אומר אז?
roy1000 כתב:jol9 כתב:אנקראם, זאת חוכמה בדיעבד.
אם בקיץ היו מחתימים את קלייבורן כסמול המוביל שלנו, מה היית אומר אז?
זה קצת חוכמה בדיעבד וקצת היה צפוי מראש.
אם אתה עובד השיטה שבה אתה עובר על רשימת השחקנים הכי טובים בכל עמדה ומציע להם 30%-50% פחות מהשכר האחרון שלהם אז כמעט בוודאות תקבל שחקנים עם בעיות כאלו ואחרות.
אז כן, ברור שאי אפשר היה להחתים את קלייבורן כסמול המוביל שלנו, אבל כן היה אפשר לעבוד בצורה אחרת - לחשוב על השחקן שבאמת מתאים ורוצים אותו ולשלם לו את מחיר השוק.
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, felix_r, עידן ו־11 אורחים