my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:RomanR כתב:
מכבי רוצה מאמן כזה שנה הבאה, איטלקי מתולתל עם משקפיים, כנראה שבגלל זה הם חיפשו מישהו עד סוף העונה
הוא ממש לא מאמן על. הוא אחלה מאמן, אבל לא מאמן על
כן, קצת מגזימים איתו. הוא בהחלט הרבה (הרבה) יותר טוב מכל מה שראינו פה מאז בלאט אבל לא "מאמן על"
זה בדיוק הקטע. שוב, לא שהוא לא מאמן טוב, הוא אחלה, אבל הסטנדרטים שלנו כל כך נמוכים אחרי בלאט, שאנחנו קצת מטושטשים. אני יכול לאמן את מכבי, לקחת אותך בתור מאמן כושר, ולהחתים את אלקנה (סמיילי של חמסה) בתור סנטר, ואני עדיין אהיה המאמן הכי טוב שעבר בקבוצה הזו. חשוב לזכור שלטרינקיירי אין יותר מדי הישגים להתפאר בהם(לא אומר שלא יהיו לו, הוא עדיין צעיר יחסית), ומכבי איננה באמברג, לא בתקציב ולא בציפיות. אני מעדיף להשקיע ערימות של כסף על מאמן שכבר 'עבר' את מכבי ברמה, אבל יכול להתמודד איתה, מאשר לקחת מאמן כמו טרינקיירי שאולי ישתלם אם יתגלה כמאמן אדיר. אין זמן למשחקים. למעשה, הזמן נגמר כבר העונה.
עם או בלי קשר זוכר שאמרנו שאם גם העונה נראה כמו הקודמות זה יהיה הסוף?
נכון גם אתה לא באמת האמנת שזה אשכרה יכול לקרות?(ובטח לא בצורה המוגזמת שהבום הזה הגיע העונה)
וזה באמת, לפחות מבחינתי, הסוף. אפילו לא מבחירה, אני פשוט אדיש בטירוף. וזו האדישות בשלב הכי מתקדם שלה, שאי אפשר כבר לחזור אחורה. אני יכול לזייף כעס בהפסדים, להצביע על הטעויות ובלה בלה בלה, אבל אני לא באמת מרגיש משהו כלפי זה. פעם, בחיי, היה קשה לי להירדם אחרי הפסדים מרוב תסכול.
מודה שלא חשבתי שנוכל לפשל ככה פעם נוספת. כי וואלה, מדובר פה על משהו כמו 300 מיליון שקל, שלוש שנים. זה סכום כל כך גדול, שגם אם אתה לא מנסה בכלל להצליח, חייב לצאת מזה לפחות דאבל בארץ וגביע ווינר. במקרה ממש ממש רע.