21 דצמבר 2016, 19:28
RomanR כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:מדאיג מאוד שכל מה שהוא צריך לעשות זה לזכות בדאבל בארץ. זה לא צריך להיות המדד.
כן ולא
בכללי אתה צודק, אבל מה הוא אמור לעשות עם היורוליג עכשיו? (ואני בכלל לא מדברת על הסגל שעומד לרשותו)
מבחינתי מספיק שיזכה בשני התארים האלה ונציג כדורסל טוב
כן, אבל אף אחד לא התנה כדורסל טוב, ובשביל לזכות בדאבל בארץ לא צריך לשחק כדורסל טוב.
באופן כללי הוא כנראה לא מתאים לאמן אותנו מעבר לעונה הנוכחית. מכבי צריכה מאמן על.
מכבי לא תקבל מאמן על
מכבי רוצה מאמן כזה שנה הבאה, איטלקי מתולתל עם משקפיים, כנראה שבגלל זה הם חיפשו מישהו עד סוף העונה
21 דצמבר 2016, 19:28
RomanR כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:מדאיג מאוד שכל מה שהוא צריך לעשות זה לזכות בדאבל בארץ. זה לא צריך להיות המדד.
כן ולא
בכללי אתה צודק, אבל מה הוא אמור לעשות עם היורוליג עכשיו? (ואני בכלל לא מדברת על הסגל שעומד לרשותו)
כן, אבל אף אחד לא התנה כדורסל טוב, ובשביל לזכות בדאבל בארץ לא צריך לשחק כדורסל טוב.
באופן כללי הוא כנראה לא מתאים לאמן אותנו מעבר לעונה הנוכחית. מכבי צריכה מאמן על.
מכבי לא תקבל מאמן על
מכבי רוצה מאמן כזה שנה הבאה, איטלקי מתולתל עם משקפיים, כנראה שבגלל זה הם חיפשו מישהו עד סוף העונה
21 דצמבר 2016, 19:30
yanay21 כתב:RomanR כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:כן ולא
מכבי לא תקבל מאמן על
הוא ממש לא מאמן על. הוא אחלה מאמן, אבל לא מאמן על
21 דצמבר 2016, 19:37
my man כתב:yanay21 כתב:RomanR כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:
מכבי לא תקבל מאמן על
כן, קצת מגזימים איתו. הוא בהחלט הרבה (הרבה) יותר טוב מכל מה שראינו פה מאז בלאט אבל לא "מאמן על"
21 דצמבר 2016, 19:49
עם או בלי קשר זוכר שאמרנו שאם גם העונה נראה כמו הקודמות זה יהיה הסוף?yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:RomanR כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכבי לא תקבל מאמן על
כן, קצת מגזימים איתו. הוא בהחלט הרבה (הרבה) יותר טוב מכל מה שראינו פה מאז בלאט אבל לא "מאמן על"
זה בדיוק הקטע. שוב, לא שהוא לא מאמן טוב, הוא אחלה, אבל הסטנדרטים שלנו כל כך נמוכים אחרי בלאט, שאנחנו קצת מטושטשים. אני יכול לאמן את מכבי, לקחת אותך בתור מאמן כושר, ולהחתים את אלקנה (סמיילי של חמסה) בתור סנטר, ואני עדיין אהיה המאמן הכי טוב שעבר בקבוצה הזו. חשוב לזכור שלטרינקיירי אין יותר מדי הישגים להתפאר בהם(לא אומר שלא יהיו לו, הוא עדיין צעיר יחסית), ומכבי איננה באמברג, לא בתקציב ולא בציפיות. אני מעדיף להשקיע ערימות של כסף על מאמן שכבר 'עבר' את מכבי ברמה, אבל יכול להתמודד איתה, מאשר לקחת מאמן כמו טרינקיירי שאולי ישתלם אם יתגלה כמאמן אדיר. אין זמן למשחקים. למעשה, הזמן נגמר כבר העונה.
21 דצמבר 2016, 19:53
my man כתב:עם או בלי קשר זוכר שאמרנו שאם גם העונה נראה כמו הקודמות זה יהיה הסוף?yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:RomanR כתב:
זה בדיוק הקטע. שוב, לא שהוא לא מאמן טוב, הוא אחלה, אבל הסטנדרטים שלנו כל כך נמוכים אחרי בלאט, שאנחנו קצת מטושטשים. אני יכול לאמן את מכבי, לקחת אותך בתור מאמן כושר, ולהחתים את אלקנה (סמיילי של חמסה) בתור סנטר, ואני עדיין אהיה המאמן הכי טוב שעבר בקבוצה הזו. חשוב לזכור שלטרינקיירי אין יותר מדי הישגים להתפאר בהם(לא אומר שלא יהיו לו, הוא עדיין צעיר יחסית), ומכבי איננה באמברג, לא בתקציב ולא בציפיות. אני מעדיף להשקיע ערימות של כסף על מאמן שכבר 'עבר' את מכבי ברמה, אבל יכול להתמודד איתה, מאשר לקחת מאמן כמו טרינקיירי שאולי ישתלם אם יתגלה כמאמן אדיר. אין זמן למשחקים. למעשה, הזמן נגמר כבר העונה.
נכון גם אתה לא באמת האמנת שזה אשכרה יכול לקרות?(ובטח לא בצורה המוגזמת שהבום הזה הגיע העונה)
21 דצמבר 2016, 20:03
21 דצמבר 2016, 20:08
yanay21 כתב:RomanR כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:כן ולא
מכבי לא תקבל מאמן על
21 דצמבר 2016, 20:21
21 דצמבר 2016, 20:23
21 דצמבר 2016, 20:40
Holiday_Armadillo כתב:זה לא שטרנקיירי לא מאמן טוב, אבל הפורום הזה נוטה ליפול לטרנדים מסויימים
בדרך כלל זה שחקנים, הפעם זה מאמן
אז שוב, זה לא שהוא מאמן לא טוב, אבל זה לא אומר שהוא היחידי שיכול להצליח פה
להנהלה לא מגיע שום קרדיט, אבל למאמן הנכנס מגיע לפחות מעט לפני שרואים אם הוא נכשל או לא
21 דצמבר 2016, 20:54
Holiday_Armadillo כתב:זה לא שטרנקיירי לא מאמן טוב, אבל הפורום הזה נוטה ליפול לטרנדים מסויימים
בדרך כלל זה שחקנים, הפעם זה מאמן
אז שוב, זה לא שהוא מאמן לא טוב, אבל זה לא אומר שהוא היחידי שיכול להצליח פה
להנהלה לא מגיע שום קרדיט, אבל למאמן הנכנס מגיע לפחות מעט לפני שרואים אם הוא נכשל או לא
22 דצמבר 2016, 00:13
22 דצמבר 2016, 00:18
שמואל1 כתב:בגאצקיס עוד עלול לעשות אחורה פנה בעקבות המשחק היום.
22 דצמבר 2016, 00:38
22 דצמבר 2016, 00:39
MTA2311 כתב:אני לא מבין למה שוב מביאים מאמן כשהעונה כבר גמורה.
מה הדבר הכי גרוע שיכול לקרות אם ליובין ישאר עד סוף העונה?
22 דצמבר 2016, 00:39
my man כתב:MTA2311 כתב:אני לא מבין למה שוב מביאים מאמן כשהעונה כבר גמורה.
נעוף ברבע מול אילת כשאנחנו מובילים 2-0 בסדרה?
22 דצמבר 2016, 00:40
my man כתב:MTA2311 כתב:אני לא מבין למה שוב מביאים מאמן כשהעונה כבר גמורה.
נעוף ברבע מול אילת כשאנחנו מובילים 2-0 בסדרה?
22 דצמבר 2016, 00:41
MTA2311 כתב:אני לא מבין למה שוב מביאים מאמן כשהעונה כבר גמורה.
22 דצמבר 2016, 00:42
מקאדו 3 כתב:MTA2311 כתב:אני לא מבין למה שוב מביאים מאמן כשהעונה כבר גמורה.
שהוא יפוטר והניו זילנדי יאמן ?
,