פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: סוני ווימס

24 דצמבר 2016, 11:49

roy1000 כתב:
er79 כתב:הגיע הזמן לקחת החלטה אמיצה ולא פשוטה, וכמו שעשו עם פרמאר אשתקד להגיע עם השחקן להסכם על פיצוי ולהעיף אותו לאלף עזאזל. לא בשביל התצוגות האפסיות האלה הוא מקבל את השכר הגבוה בקבוצה ומהגבוהים ששחקן קיבל במכבי. תימצא הקבוצה העשירה והמטומטמת שתיקח את שק הפשפשים הזה.

אני מניח שיתנו למאמן החדש עוד כמה שבועות לעבוד איתו, אבל נראה לי שזה באמת הולך לכיוון הזה. העונה גמורה. עכשיו הז הזמן לחסוך בהוצאות כדי שיהיה אפשר להעמיד קבוצה ראויה בעונה הבאה.

ההנחה שלך בסוף מופרכת ואינה מתיישבת עם המציאות הנוכחית , שנה הבאה , יהיה אותו סיפור , עודף בעמדה אחת , חוסר ב 3 עמדות אחרות.

24 דצמבר 2016, 13:17

er79 כתב:הגיע הזמן לקחת החלטה אמיצה ולא פשוטה, וכמו שעשו עם פרמאר אשתקד להגיע עם השחקן להסכם על פיצוי ולהעיף אותו לאלף עזאזל. לא בשביל התצוגות האפסיות האלה הוא מקבל את השכר הגבוה בקבוצה ומהגבוהים ששחקן קיבל במכבי. תימצא הקבוצה העשירה והמטומטמת שתיקח את שק הפשפשים הזה.

השחרור של פארמר באמת הפך את העונה. היה מהלך מצויין, אין ספק.

אני דווקא חושב שהגיע הזמן לקחת החלטה אמיצה ולהפסיק לדבר על שחרורים של שחקנים שמשחקים ותורמים.
מי תורם יותר ומי פחות, אבל השחקנים שצריך לחשוב (אם בכלל) על לשחרר אותם, הם שחקנים שיושבים על הספסל ולא תורמים, כמו מקל, יבזורי ואלכסנדר.
אין שום סובה לשחרר שחקן שנותן לך 12 נק', 3.5 אס', ו3.5 רב' לערב.

יש בהחלט מקום לשנות את התפקוד שלו על המגרש, ולהוציא לו את הכדור מהיד, כדי שיאבד פחות.

24 דצמבר 2016, 13:28

יוני, השחרור של פארמר לא תרם אבל גם לא ממש פגע בקבוצה. לפחות עם הכסף שנחסך דני בטח פרגן לחברה איזה כמה ניתוחים ומסע קניות בלונדון. גם זה משהו.

24 דצמבר 2016, 14:33

לא אמרתי שהשחרור של פרמאר תרם או גרע אבל הוא היה מתבקש. אותו הדבר בנוגע לווימס. ואני מסכים עם אנקראם, אבל אנחנו מזמרים כבר מהקיץ שלקבוצה הזו חסר מנהל משחק וגבוה הגנתי, זה לא חדש. בגלל זה ההחתמה של הלטבי תמוהה בעיניי. אפשר היה להסתפק במאמן ישראלי זול יותר ולשדרג את מצבת השחקנים. לא רואה במה הלטבי עדיף על מאמנים ישראלים. זה לא שהוא שוס כמו טרינקיירי או משהו.

24 דצמבר 2016, 19:31

אני חושב שצריך להשאיר אותו..צריך פשוט לבנות סביבו קבוצה(!) עם מישהו שיוביל אותה-
הוא צריך להחליף את סמית- ובטעות נותנים לו להחליף את רייס/פארגו..

לא להרוג אותי..

24 דצמבר 2016, 19:32

my man כתב:אני חושב שצריך להשאיר אותו..צריך פשוט לבנות סביבו קבוצה(!) עם מישהו שיוביל אותה-

לא להרוג אותי..

גם ויימס וגם גאודלוק צריכים להישאר.

24 דצמבר 2016, 19:34

MTA2311 כתב:
my man כתב:אני חושב שצריך להשאיר אותו..צריך פשוט לבנות סביבו קבוצה(!) עם מישהו שיוביל אותה-

לא להרוג אותי..

גם ויימס וגם גאודלוק צריכים להישאר.

מילר_ארז

24 דצמבר 2016, 19:53

ואולי בואו נוותר על ההגדרות של "לבנות סביבו קבוצה", ונבין שכאן הטעות?
לא בונים קבוצה סביב אף אחד.
פשוט, בונים, קבוצה.

24 דצמבר 2016, 19:54

אם לא ההגנה הייתי אומר לשחרר עכשיו

24 דצמבר 2016, 20:32

er79 כתב:לא אמרתי שהשחרור של פרמאר תרם או גרע אבל הוא היה מתבקש. אותו הדבר בנוגע לווימס. ואני מסכים עם אנקראם, אבל אנחנו מזמרים כבר מהקיץ שלקבוצה הזו חסר מנהל משחק וגבוה הגנתי, זה לא חדש. בגלל זה ההחתמה של הלטבי תמוהה בעיניי. אפשר היה להסתפק במאמן ישראלי זול יותר ולשדרג את מצבת השחקנים. לא רואה במה הלטבי עדיף על מאמנים ישראלים. זה לא שהוא שוס כמו טרינקיירי או משהו.

אני לא חושב שהשחרור של פארמר היה מתבקש, ובטח ובטח שלא השחרור של ווימס.

מעבר לנזק התדמיתי, גם הנזק המקצועי ממהלך כזה יהיה גדול מאוד לדעתי.

24 דצמבר 2016, 20:33

להשאיר !
ולשחרר את גאודלוק וזה יקרה רק בעונה הבאה.

24 דצמבר 2016, 20:36

toja27 כתב:להשאיר !

בעונה הבאה אלוהים גדול.
בעיקרון שני השחקנים האלה יכולים להצליח במכבי וביחד.
כל אחד מהם שיחק עם כוכבי על ועם מאמני על בעבר, והסתדר מצויין, אז אין שום סיבה שזה לא יקרה במכבי.

האגו שלהם, זה לא משהו חריג לאגואים של שחקנים ברמה הזאת שהיו כאן בעבר, ומי שמחכה לפארקר
שיהיה לו בהצלחה.

24 דצמבר 2016, 20:39

jol9 כתב:
er79 כתב:לא אמרתי שהשחרור של פרמאר תרם או גרע אבל הוא היה מתבקש. אותו הדבר בנוגע לווימס. ואני מסכים עם אנקראם, אבל אנחנו מזמרים כבר מהקיץ שלקבוצה הזו חסר מנהל משחק וגבוה הגנתי, זה לא חדש. בגלל זה ההחתמה של הלטבי תמוהה בעיניי. אפשר היה להסתפק במאמן ישראלי זול יותר ולשדרג את מצבת השחקנים. לא רואה במה הלטבי עדיף על מאמנים ישראלים. זה לא שהוא שוס כמו טרינקיירי או משהו.

כן, כי פארמר היה אדיר בעונות שלו בטורקיה לפני מכבי ובNBA לאחר מכבי

24 דצמבר 2016, 20:39

jol9 כתב:

בעונה הבאה אלוהים גדול.
כל אחד מהם שיחק עם כוכבי על ועם מאמני על בעבר, והסתדר מצויין, אז אין שום סיבה שזה לא יקרה במכבי.

האגו שלהם, זה לא משהו חריג לאגואים של שחקנים ברמה הזאת שהיו כאן בעבר, ומי שמחכה לפארקר
שיהיה לו בהצלחה.

השאלה היא על היכולות, לא על האגו

24 דצמבר 2016, 20:44

jol9 כתב:

נזק תדמיתי? אנחנו כבר ממזמן שם נשמה. אגב נזק תדמיתי, אדון ווימס בכבודו ובעצמו הוא נזק תדמיתי לא קטן עם הג'ורה שלו

24 דצמבר 2016, 20:44

הוא לא מצליח למצוא את עצמו כי קודם כל הוא לא כל כך מוכשר התקפית כמו שמצפים ממנו בתור אחד שמגיע על תקן סטאר אירופאי וכמו שהוא מצפה מעצמו. והוא קורס תחת לחץ הציפיות.
דבר שני, הוא לא מסוגל למצוא את החיבור עם קיירי אירויינג שגם הוא רוצה להיות הסטאר ולא מתבייש להראות את זה ב20 זריקות רצופות אם חלילה וחס הוא בילה על הספסל 2 דקות יותר ממה שהוא דורש.
אבל אם לרגע נוריד ממנו את הציפיות של הסטאר והוא בחוכמתו יעשה זאת זאת גם, נקבל שחקן רב גוני שיכול לשחק ב 2 , לקחת ריבאונדים ולתת הגנה. בנוסף, למרות התצוגות הנוראיות בזמן האחרון, גם בהתקפה הוא יותר טוב ממה שהראה עד כה . הוא רק צריך למצוא את הזרם שלו.

24 דצמבר 2016, 20:47

jol9 כתב:

בעונה הבאה אלוהים גדול.

שיהיה לו בהצלחה.

אף אחד לא הולך לשלם על שק האנוכיות הזה שקוראים לו אנדרו גאודלוק 2 מיליון דולר.
המציאות עד כה מוכיחה שהם לא מסתדרים ביחד והם לא מתאימים עד שיוכח אחרת. אבל עד שיוכח אחרת , ואם בכלל, זה יכול להיות שוב פעם מאוחר מדי.

24 דצמבר 2016, 20:53

toja27 כתב:אף אחד לא הולך לשלם על שק האנוכיות הזה שקוראים לו אנדרו גאודלוק 2 מיליון דולר.
המציאות עד כה מוכיחה שהם לא מסתדרים ביחד והם לא מתאימים עד שיוכח אחרת. אבל עד שיוכח אחרת , ואם בכלל, זה יכול להיות שוב פעם מאוחר מדי.

על המקורי שילמו 30 מליון לעונה. למה שלא ישלמו על החיקוי 2 מליון?

24 דצמבר 2016, 20:58

roy1000 כתב:
toja27 כתב:אף אחד לא הולך לשלם על שק האנוכיות הזה שקוראים לו אנדרו גאודלוק 2 מיליון דולר.

על המקורי שילמו 30 מליון לעונה. למה שלא ישלמו על החיקוי 2 מליון?

המקורי היה ווינר והוביל את הקבוצה שלו להישגים עם כל שק האנוכיות. אני מניח שהיית ציני.
אבל אני חושב שתחת בגצקיס (תודה פליקס על העזרה בנוגע לזכירת השם) הוא יהיה יותר טוב. הוא הוציא משחקנים באותו סגנון ופחות מוכשרים (כמו רוצ'סטי) לא מעט.

24 דצמבר 2016, 21:00

לא צריך לשחרר את ווימס, וגם לא את כגאודלוק. בסך הכל צריך מאמן סמכותי, שיודע לנהל כוכבים.
פרסם תגובה