24 דצמבר 2016, 11:49
roy1000 כתב:er79 כתב:הגיע הזמן לקחת החלטה אמיצה ולא פשוטה, וכמו שעשו עם פרמאר אשתקד להגיע עם השחקן להסכם על פיצוי ולהעיף אותו לאלף עזאזל. לא בשביל התצוגות האפסיות האלה הוא מקבל את השכר הגבוה בקבוצה ומהגבוהים ששחקן קיבל במכבי. תימצא הקבוצה העשירה והמטומטמת שתיקח את שק הפשפשים הזה.
אני מניח שיתנו למאמן החדש עוד כמה שבועות לעבוד איתו, אבל נראה לי שזה באמת הולך לכיוון הזה. העונה גמורה. עכשיו הז הזמן לחסוך בהוצאות כדי שיהיה אפשר להעמיד קבוצה ראויה בעונה הבאה.
24 דצמבר 2016, 13:17
er79 כתב:הגיע הזמן לקחת החלטה אמיצה ולא פשוטה, וכמו שעשו עם פרמאר אשתקד להגיע עם השחקן להסכם על פיצוי ולהעיף אותו לאלף עזאזל. לא בשביל התצוגות האפסיות האלה הוא מקבל את השכר הגבוה בקבוצה ומהגבוהים ששחקן קיבל במכבי. תימצא הקבוצה העשירה והמטומטמת שתיקח את שק הפשפשים הזה.
24 דצמבר 2016, 13:28
24 דצמבר 2016, 14:33
24 דצמבר 2016, 19:31
24 דצמבר 2016, 19:32
my man כתב:אני חושב שצריך להשאיר אותו..צריך פשוט לבנות סביבו קבוצה(!) עם מישהו שיוביל אותה-
הוא צריך להחליף את סמית- ובטעות נותנים לו להחליף את רייס/פארגו..
לא להרוג אותי..
24 דצמבר 2016, 19:34
MTA2311 כתב:my man כתב:אני חושב שצריך להשאיר אותו..צריך פשוט לבנות סביבו קבוצה(!) עם מישהו שיוביל אותה-
הוא צריך להחליף את סמית- ובטעות נותנים לו להחליף את רייס/פארגו..
לא להרוג אותי..
גם ויימס וגם גאודלוק צריכים להישאר.
24 דצמבר 2016, 19:53
24 דצמבר 2016, 19:54
24 דצמבר 2016, 20:32
er79 כתב:לא אמרתי שהשחרור של פרמאר תרם או גרע אבל הוא היה מתבקש. אותו הדבר בנוגע לווימס. ואני מסכים עם אנקראם, אבל אנחנו מזמרים כבר מהקיץ שלקבוצה הזו חסר מנהל משחק וגבוה הגנתי, זה לא חדש. בגלל זה ההחתמה של הלטבי תמוהה בעיניי. אפשר היה להסתפק במאמן ישראלי זול יותר ולשדרג את מצבת השחקנים. לא רואה במה הלטבי עדיף על מאמנים ישראלים. זה לא שהוא שוס כמו טרינקיירי או משהו.
24 דצמבר 2016, 20:33
24 דצמבר 2016, 20:36
toja27 כתב:להשאיר !
ולשחרר את גאודלוק וזה יקרה רק בעונה הבאה.
24 דצמבר 2016, 20:39
jol9 כתב:er79 כתב:לא אמרתי שהשחרור של פרמאר תרם או גרע אבל הוא היה מתבקש. אותו הדבר בנוגע לווימס. ואני מסכים עם אנקראם, אבל אנחנו מזמרים כבר מהקיץ שלקבוצה הזו חסר מנהל משחק וגבוה הגנתי, זה לא חדש. בגלל זה ההחתמה של הלטבי תמוהה בעיניי. אפשר היה להסתפק במאמן ישראלי זול יותר ולשדרג את מצבת השחקנים. לא רואה במה הלטבי עדיף על מאמנים ישראלים. זה לא שהוא שוס כמו טרינקיירי או משהו.
אני לא חושב שהשחרור של פארמר היה מתבקש, ובטח ובטח שלא השחרור של ווימס.
מעבר לנזק התדמיתי, גם הנזק המקצועי ממהלך כזה יהיה גדול מאוד לדעתי.
24 דצמבר 2016, 20:39
jol9 כתב:toja27 כתב:להשאיר !
בעונה הבאה אלוהים גדול.
בעיקרון שני השחקנים האלה יכולים להצליח במכבי וביחד.
כל אחד מהם שיחק עם כוכבי על ועם מאמני על בעבר, והסתדר מצויין, אז אין שום סיבה שזה לא יקרה במכבי.
האגו שלהם, זה לא משהו חריג לאגואים של שחקנים ברמה הזאת שהיו כאן בעבר, ומי שמחכה לפארקר
שיהיה לו בהצלחה.
24 דצמבר 2016, 20:44
jol9 כתב:er79 כתב:לא אמרתי שהשחרור של פרמאר תרם או גרע אבל הוא היה מתבקש. אותו הדבר בנוגע לווימס. ואני מסכים עם אנקראם, אבל אנחנו מזמרים כבר מהקיץ שלקבוצה הזו חסר מנהל משחק וגבוה הגנתי, זה לא חדש. בגלל זה ההחתמה של הלטבי תמוהה בעיניי. אפשר היה להסתפק במאמן ישראלי זול יותר ולשדרג את מצבת השחקנים. לא רואה במה הלטבי עדיף על מאמנים ישראלים. זה לא שהוא שוס כמו טרינקיירי או משהו.
אני לא חושב שהשחרור של פארמר היה מתבקש, ובטח ובטח שלא השחרור של ווימס.
מעבר לנזק התדמיתי, גם הנזק המקצועי ממהלך כזה יהיה גדול מאוד לדעתי.
24 דצמבר 2016, 20:44
24 דצמבר 2016, 20:47
jol9 כתב:toja27 כתב:להשאיר !
בעונה הבאה אלוהים גדול.
בעיקרון שני השחקנים האלה יכולים להצליח במכבי וביחד.
כל אחד מהם שיחק עם כוכבי על ועם מאמני על בעבר, והסתדר מצויין, אז אין שום סיבה שזה לא יקרה במכבי.
האגו שלהם, זה לא משהו חריג לאגואים של שחקנים ברמה הזאת שהיו כאן בעבר, ומי שמחכה לפארקר
שיהיה לו בהצלחה.
24 דצמבר 2016, 20:53
toja27 כתב:אף אחד לא הולך לשלם על שק האנוכיות הזה שקוראים לו אנדרו גאודלוק 2 מיליון דולר.
המציאות עד כה מוכיחה שהם לא מסתדרים ביחד והם לא מתאימים עד שיוכח אחרת. אבל עד שיוכח אחרת , ואם בכלל, זה יכול להיות שוב פעם מאוחר מדי.
24 דצמבר 2016, 20:58
roy1000 כתב:toja27 כתב:אף אחד לא הולך לשלם על שק האנוכיות הזה שקוראים לו אנדרו גאודלוק 2 מיליון דולר.
המציאות עד כה מוכיחה שהם לא מסתדרים ביחד והם לא מתאימים עד שיוכח אחרת. אבל עד שיוכח אחרת , ואם בכלל, זה יכול להיות שוב פעם מאוחר מדי.
על המקורי שילמו 30 מליון לעונה. למה שלא ישלמו על החיקוי 2 מליון?
24 דצמבר 2016, 21:00