Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:אני לא חושב שהוא אשם, או גאודלוק אשם, והם בוודאי טובים יותר ממה שהם. אבל אף אחד מהם לא צריך להיות פה בשנה הבאה, ולא באשמתם. זה פשוט לא עובד לנו
אבל אם צריך להשאיר את אחד מהם כי שניהם זה לא עובד אז אני מעדיפה את גאודלוק
ווימס הוא נכס כשהוא בשיאו כי הוא אול-אראונד מטורף, אבל הוא לא יכול להוביל קבוצה
גאודלוק כן
מאחר ואף אחד מהם לא נראה כמו שהוא אמור להיראות, אני לא אומר שאת טועה, אבל בעיניי בדיוק ההיפך. גאודלוק יכול לסחוב משחק, אבל לווימס יש אפשרות לעשות משהו לטווח ארוך יותר. יחד עם זאת, יכול שלאף אחד מהשניים אין את מה שדרוש, כי הכישרון שלהם התבטא כחלק ממכונה גדולה ומשומנת ממכבי, תחת מאמנים מוכשרים מאדלשטיין ושות'. גם אם נתעלם מזה שהחוזה של גאודלוק לשנה הבאה הוא בערך בשווי המכונות שבוודאי מחזיקות את שימון בחיים, אין טעם שהוא יהיה פה, לא הוא ולא ווימס. לא רק שהם עולים ערימות של כסף, אלא שעם הכסף הזה באות ציפיות. כלומר, מקצצים מהקו הקדמי לטובת האחורי, ואולי בשנה הבאה יעשו להיפך. אני מעדיף סגל שאין אף שחקן מוכשר במיוחד, מה שיכול לדפוק אותנו במשחקים צמודים, מאשר 2 סופרסטארים שנאלצים לשחק הירו בול. והירו בול דופק את שניהם-גאודלוק כי הוא בעיקר מפגיז, וכשזה נכנס זה נכנס, כשלא זה לא, ואת ווימס, כי הוא נאלץ להחזיק בכדור יותר מדי, ולאבד יותר נשמות ממה ששימון איבד בשלוש השנים האחרונות(יש פה איזו מגמה מסתמנת של עלבונות).
אמרתי את זה כבר בעבר, אנחנו צריכים להיות הבוסטון סלטיקס. רק עם שדרנים פחות מעצבנים. פחות מעצבנים משלהם, ופחות מעצבנים משלנו.