MaccabiTA כתב:ניצחון סולידי פלוס בלי קוואי, זה לא יכול להיות רע.
קייל עם 5 אס' ו4 ריב' ב20 דקות, לא רע, אבל 0 נקודות (ו0 מ6 מהשדה).. ההבדל המשמעותי בין דיאו לבינו, חוץ מהסייז, הוא העובדה שלמרות שדיאו לא אוהב לזרוק הרבה, כשהוא זורק הוא קולע באחוזים טובים מאוד מרוב הטווחים, וזה חתיכת הבדל.
הבחור לא מסוגל לקנות שלשה גם אם החיים של אמא שלו תלויים בזה. הוא בקושי מצליח להשחיל לייאפים. אני די בטוח שאני לוקח אותו במשחק חיובים.
תקשיב, בהתחלה כשלא ראיתי את השם שלו בבוקס סקור, חשבתי שהוא נפצע וסיים את העונה. אחלה ניצחון במחצית השנייה, אבל גם בלי קוואי, פיגור דו ספרתי מול פיניקס זה די מבאס. מזל שזו רק פיניקס. אה, וטוני
בינתיים קייל מאכזב, והקליעה שלו באמת בעייתית, אבל אני חושב שקשה לשפוט אותו עד שהוא לא מקבל נתח דקות משמעותי באופן רציף, ולא רק כשיש לנו חורים לסתום בליינאפ, או בגארבג'. שלא תבין, הוא לא יהיה קלעי טוב גם ב30 דקות כל ערב מעכשיו ועד סוף העונה, אבל הוא שווה יותר ממה שהוא הראה במשחק הזה. יכול להיות שהוא גם לא יראה מה שהוא שווה, ושהוא לא מתאים לנו, אבל לא הייתי שורף אותו עדיין. יחד עם זאת, מפתיע אותי שאת לפרו' שיחררו ואת קייל לא(אגב, לפרו' רק יחגוג 27 בינואר. עוד היה מה לנצל)