פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: משהו משהו ספרס

28 דצמבר 2016, 14:20

my man כתב:
שמואל1 כתב:בשביל מה נחוץ הת'רד הזה? יש את ת'רד הדברים הקטנים או ת'רד ה- NBA לשיחות על הספרס או כל קבוצת NBA אחרת.

חוץ מהספאם שרץ פה ינאי והודאל חופרים על הספרס ואין כבר מקום לכתוב בת'רד האנביאיי.
אז הביאו להם ת'רד ייעודי- אור בסה"כ עשה את המוטל עליו.

אין דבר כזה שאין מקום. ספרס קבוצת NBA והדיונים של הודאל וינאי מקומם בת'רד ה- NBA.
הת'רד הזה הוא ת'רד ספאם שכונתי. לא מתאים.

28 דצמבר 2016, 14:31

שמואל1 כתב:בשביל מה נחוץ הת'רד הזה? יש את ת'רד הדברים הקטנים או ת'רד ה- NBA לשיחות על הספרס או כל קבוצת NBA אחרת.

זו מכלאה סגורה בשביל הודאל וינאי

28 דצמבר 2016, 15:33

חבורה של אנשים שנואים, בחיי, מוציאים את כל החשק

28 דצמבר 2016, 15:48

חחח הקלות שבה הת'רד הזה הפך ל״משהו משהו ספאם״..
פייר, לא חשבתי שיהיה לו גורל אחר, או חו״ח שידברו בו רק על הספרס..

28 דצמבר 2016, 15:52

אתם לא יודעים להעריך ספאם איכותי

28 דצמבר 2016, 15:52

ShiriV כתב:חחח הקלות שבה הת'רד הזה הפך ל״משהו משהו ספאם״..

חכי, יש משחק היום מול פיניקס. אם מפסידים, יש פה שבעה עמודים חדשים לפחות. וזה עוד לפני שהודאל בכלל מגיב חזרה

28 דצמבר 2016, 15:58

yanay21 כתב:

חכי, יש משחק היום מול פיניקס. אם מפסידים, יש פה שבעה עמודים חדשים לפחות. וזה עוד לפני שהודאל בכלל מגיב חזרה

אתה חייב גמילה

28 דצמבר 2016, 15:59

ShiriV כתב:
yanay21 כתב:

אתה חייב גמילה

באן גם יעבוד.

28 דצמבר 2016, 15:59

ShiriV כתב:
yanay21 כתב:

אתה חייב גמילה

עוד שבועיים הוא נוטש אותי, זו הגמילה

28 דצמבר 2016, 16:19

קשה לי עם סאחיות של אנשים.
למה להיות כזה מרובע?
נערך לאחרונה על ידי LIAV10 בתאריך 28 דצמבר 2016, 17:48, נערך פעם אחת בסך הכל.

28 דצמבר 2016, 16:39

MaccabiTA כתב:
jay כתב:סוף סוף מקום ייעודי לשיחות על הספרס ומזרחים.

לגבי הכותרת, לקח לי רגע לעכל אם המוח שלי שוב מסנן שיט על הספרס או שזה אשכרה כתוב ככה.

צדיק, על דאנקן כבר דיברת היום?

כבר דיברתי בבית נשמה

28 דצמבר 2016, 21:21

ינאי, נשאר למשחק היום?

29 דצמבר 2016, 00:36

MaccabiTA כתב:ינאי, נשאר למשחק היום?

אני די שבור מעייפות, משפחה באה מקנדה והייתי איתם בחוץ, הסתובבנו מלא ואני די גמור. אתה? אם כן, אשמח לסיכום(אלא אם אנחנו מפסידים לקבוצה העלובה הזו, ואז אנחנו לא מזכירים אפילו מדינות שגובלות באריזונה)

29 דצמבר 2016, 00:37

yanay21 כתב:

אני די שבור מעייפות, משפחה באה מקנדה והייתי איתם בחוץ, הסתובבנו מלא ואני די גמור. אתה? אם כן, אשמח לסיכום(אלא אם אנחנו מפסידים לקבוצה העלובה הזו, ואז אנחנו לא מזכירים אפילו מדינות שגובלות באריזונה)

חחח גם משפחה שלי מקנדה הגיעה היום.

סיוט.

29 דצמבר 2016, 00:37

yanay21 כתב:

חוץ ממקסיקו, בכל זאת, טיול והכל
האמת שאני שוקל את העניין, אני אנסה להתעורר אם אני אלך לישול לפני, יש מצב שפשוט אשאר ער

29 דצמבר 2016, 00:38

למה לכולם יש שפחה בקנדה חוץ ממני?

29 דצמבר 2016, 00:39

MaccabiTA כתב:למה לכולם יש שפחה בקנדה חוץ ממני?

כך במקור

29 דצמבר 2016, 00:41

MTA2311 כתב:
MaccabiTA כתב:למה לכולם יש שפחה בקנדה חוץ ממני?

כך במקור

אני לא מכרמל את ההודעה במילא, יצא מצחיק מדי בשביל לערוך

29 דצמבר 2016, 12:42

ניצחון סולידי פלוס בלי קוואי, זה לא יכול להיות רע.
קייל עם 5 אס' ו4 ריב' ב20 דקות, לא רע, אבל 0 נקודות (ו0 מ6 מהשדה).. ההבדל המשמעותי בין דיאו לבינו, חוץ מהסייז, הוא העובדה שלמרות שדיאו לא אוהב לזרוק הרבה, כשהוא זורק הוא קולע באחוזים טובים מאוד מרוב הטווחים, וזה חתיכת הבדל.
הבחור לא מסוגל לקנות שלשה גם אם החיים של אמא שלו תלויים בזה. הוא בקושי מצליח להשחיל לייאפים. אני די בטוח שאני לוקח אותו במשחק חיובים.

29 דצמבר 2016, 16:16

MaccabiTA כתב:ניצחון סולידי פלוס בלי קוואי, זה לא יכול להיות רע.
קייל עם 5 אס' ו4 ריב' ב20 דקות, לא רע, אבל 0 נקודות (ו0 מ6 מהשדה).. ההבדל המשמעותי בין דיאו לבינו, חוץ מהסייז, הוא העובדה שלמרות שדיאו לא אוהב לזרוק הרבה, כשהוא זורק הוא קולע באחוזים טובים מאוד מרוב הטווחים, וזה חתיכת הבדל.
הבחור לא מסוגל לקנות שלשה גם אם החיים של אמא שלו תלויים בזה. הוא בקושי מצליח להשחיל לייאפים. אני די בטוח שאני לוקח אותו במשחק חיובים.

תקשיב, בהתחלה כשלא ראיתי את השם שלו בבוקס סקור, חשבתי שהוא נפצע וסיים את העונה. אחלה ניצחון במחצית השנייה, אבל גם בלי קוואי, פיגור דו ספרתי מול פיניקס זה די מבאס. מזל שזו רק פיניקס. אה, וטוני :heart :heart :heart :heart :heart

בינתיים קייל מאכזב, והקליעה שלו באמת בעייתית, אבל אני חושב שקשה לשפוט אותו עד שהוא לא מקבל נתח דקות משמעותי באופן רציף, ולא רק כשיש לנו חורים לסתום בליינאפ, או בגארבג'. שלא תבין, הוא לא יהיה קלעי טוב גם ב30 דקות כל ערב מעכשיו ועד סוף העונה, אבל הוא שווה יותר ממה שהוא הראה במשחק הזה. יכול להיות שהוא גם לא יראה מה שהוא שווה, ושהוא לא מתאים לנו, אבל לא הייתי שורף אותו עדיין. יחד עם זאת, מפתיע אותי שאת לפרו' שיחררו ואת קייל לא(אגב, לפרו' רק יחגוג 27 בינואר. עוד היה מה לנצל)
נושא נעול