משהו משהו ספרס

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: משהו משהו ספרס

הודעהעל ידי MaccabiTA » 30 דצמבר 2016, 01:25

yanay21 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
yanay21 כתב:
שועל כתב:לא ברצינות, אתם באמת לא מכירים אותי אני רואה
מקרה שלישי שלי היום, פעמיים בפרטי ועכשיו כאן

אתה צריך לשים איזה הערת שוליים בהודעות כאלו, אני מגונן על הת'רד הזה כאילו אני הורה באסיפת הורים

במילא יש לכם רק עד שהודאל טס ואז או שהוא מתמזג עם ת'רד אחר או שהוא ננעל (אתם תחליטו), וגם זה דד-ליין רק במידה ותצליחו לשמור על הת'רד הזה נקי

אל תזכירי לי שהוא טס, אני לא מכיר בעניין הזה. הוא פשוט הלך לחפש עבודה בארגנטינה. תני לי כמה דקות, אני מארגן קוף(אור?), לחם שלא נגמר, ואני מוצא אותו תוך איזה 20 פרקים.

אני יכול להגיד לך פשוט איפה אני אהיה אבל זה לא טוב לרייטינג
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי yanay21 » 30 דצמבר 2016, 01:26

MTA2311 כתב:
yanay21 כתב:
MTA2311 כתב:
MaccabiTA כתב:
Holiday_Armadillo כתב:אתם צריכים לעשות מפתח שמות כזה בהודעה המקורית עם צבעים והכל שלאנשים תהיה נקודת התייחסות כשאתם משתמשים באיזשהו שם שאף אחד לא מכיר

זה לא יעניין אף אחד, אבל זה מה-זה יעסיק אתכם

רעיון גדול
ינאי, אתה ממונה בזאת לוועדת קישוט של הת'רד

יש לי תחושה שזאת לא הפעם הראשונה

תמונה

אני רוצה לראות מה שמת אבל זה לא עולה

תמונה של בית מקושט לעילא ועילא לכבוד חג המולד, ואז תמונה של הain't nobody got time for that. מאוד מצחיק, חבל שלא ראית
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 30 דצמבר 2016, 01:26

MTA2311 כתב:
yanay21 כתב:
MTA2311 כתב:
MaccabiTA כתב:
Holiday_Armadillo כתב:אתם צריכים לעשות מפתח שמות כזה בהודעה המקורית עם צבעים והכל שלאנשים תהיה נקודת התייחסות כשאתם משתמשים באיזשהו שם שאף אחד לא מכיר

זה לא יעניין אף אחד, אבל זה מה-זה יעסיק אתכם

רעיון גדול

תמונה

תמונה של בית עם קישוטי כריסמס ו-meme של ain't nobody got time for that
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MaccabiTA » 30 דצמבר 2016, 01:27

yanay21 כתב:
MTA2311 כתב:
yanay21 כתב:
MTA2311 כתב:
MaccabiTA כתב:רעיון גדול

תמונה

תמונה של בית מקושט לעילא ועילא לכבוד חג המולד, ואז תמונה של הain't nobody got time for that. מאוד מצחיק, חבל שלא ראית

לעילא ועילא
אם מישהו תהה לעצמו למה הת'רד הזה אוכל כל ת'רד אחר
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי yanay21 » 30 דצמבר 2016, 01:27

MaccabiTA כתב:
yanay21 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
yanay21 כתב:
שועל כתב:לא ברצינות, אתם באמת לא מכירים אותי אני רואה
מקרה שלישי שלי היום, פעמיים בפרטי ועכשיו כאן

אתה צריך לשים איזה הערת שוליים בהודעות כאלו, אני מגונן על הת'רד הזה כאילו אני הורה באסיפת הורים

במילא יש לכם רק עד שהודאל טס ואז או שהוא מתמזג עם ת'רד אחר או שהוא ננעל (אתם תחליטו), וגם זה דד-ליין רק במידה ותצליחו לשמור על הת'רד הזה נקי

אל תזכירי לי שהוא טס, אני לא מכיר בעניין הזה. הוא פשוט הלך לחפש עבודה בארגנטינה. תני לי כמה דקות, אני מארגן קוף(אור?), לחם שלא נגמר, ואני מוצא אותו תוך איזה 20 פרקים.

לא, כי כאוהדי ספרס, אנחנו ורייטינג ממש הולכים טוב ביחד. אני חושב שהגמרים שלנו זה הרייטינג הכי נמוך בעידן פוסט ג'ורדן
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 30 דצמבר 2016, 01:28

5 דקות על השעון מעכשיו לחזור לספרס
ו..............go
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MaccabiTA » 30 דצמבר 2016, 01:29

yanay21 כתב:
MaccabiTA כתב:
yanay21 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
yanay21 כתב:

לא, כי כאוהדי ספרס, אנחנו ורייטינג ממש הולכים טוב ביחד. אני חושב שהגמרים שלנו זה הרייטינג הכי נמוך בעידן פוסט ג'ורדן

בארה"ב הרייטינג אמנם צנח, מצד שני בעפולה הרייטינג זינק, אבל לא תשמע אף אחד מדבר על זה בתשקורת. שמאלנים.
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי MaccabiTA » 30 דצמבר 2016, 01:30

Holiday_Armadillo כתב:5 דקות על השעון מעכשיו לחזור לספרס
ו..............go

אנחנו מדברים על ספרס אבל
את מתעללת בנו נפשית
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 30 דצמבר 2016, 01:30

MaccabiTA כתב:
ו..............go

אנחנו מדברים על ספרס אבל
את מתעללת בנו נפשית

זה לא היה בשבילכם
בשביל כל אוכלי הנבלות שחגו סביב הת'רד (אני גם בקבוצה הזאת)
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MaccabiTA » 30 דצמבר 2016, 01:31

Holiday_Armadillo כתב:
MaccabiTA כתב:
ו..............go

אנחנו מדברים על ספרס אבל
את מתעללת בנו נפשית

זה לא היה בשבילכם

כמו בלייק וג׳ורדן אורבים לריב' התקפה מתחת לסל של הספרס
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי yanay21 » 30 דצמבר 2016, 01:31

MaccabiTA כתב:
yanay21 כתב:
MaccabiTA כתב:
yanay21 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

בארה"ב הרייטינג אמנם צנח, מצד שני בעפולה הרייטינג זינק, אבל לא תשמע אף אחד מדבר על זה בתשקורת. שמאלנים.

בהתחשב בעובדה שכדורסל זה ספורט לאשכנזים בישראל, סביר להניח שהספרס היא קבוצת הNBA הנצפית ביותר בעפולה
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי yanay21 » 30 דצמבר 2016, 01:32

MaccabiTA כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
MaccabiTA כתב:
ו..............go

אנחנו מדברים על ספרס אבל
את מתעללת בנו נפשית

זה לא היה בשבילכם

עם הריבאונד שלנו, גם רונדו יכול לארוב
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי MaccabiTA » 30 דצמבר 2016, 01:36

yanay21 כתב:
MaccabiTA כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
MaccabiTA כתב:
ו..............go

אנחנו מדברים על ספרס אבל
את מתעללת בנו נפשית

זה לא היה בשבילכם

עם הריבאונד שלנו, גם רונדו יכול לארוב

מייק צירבס סוגר מולנו דאבל דאבל
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי yanay21 » 30 דצמבר 2016, 13:13

היום בלילה יש 2 משחקים שאנחנו צריכים לשים לב אליהם:
האחד, ודווקא הפחות חשוב מביניהם, זה אנחנו מארחים את הבלייזרס וליליארד. לנצח זה נחמד, אבל לא צריך להתאבד על זה. אם קוואי חוזר, לדעתי חשוב לתת מנוחה לטוני, שנתן חתיכת תצוגה במשחק האחרון. יהיה נחמד לנצח ולהתרחק מ3-4, אבל אין עלינו איום מיידי.

המשחק החשוב יותר נמצא דווקא מזרח מאיתנו, הרוקטס מארחים את הקליפרס. כששני משחקים וחצי מפרידים בין שתי הקבוצות, לטובת הרוקטס. מצד אחד, אנחנו בעד הרוקטס במקום השלישי, מצד שני, הקליפרס במצב ממש ממש רע, ושני משחקים וחצי מאחוריהם נמצאות במקום החמישי יוטה(!), ובשישי ראס וחבורתו.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי yanay21 » 31 דצמבר 2016, 15:39

כיף לראות כמה דני היה טוב מול הבלייזרס
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי MaccabiTA » 31 דצמבר 2016, 16:11

yanay21 כתב:כיף לראות כמה דני היה טוב מול הבלייזרס

הדבר השני שחשבתי עליו (ראית את הבלוק שהוא דפק שם?)
הראשון היה איזה כיף לראות את טוני נותן ככה עבודה. 18 נקודות הלילה ו20 מול הסאנס ב17/31 מהשדה בשניהם, העלה הילוך כשקוואי בחוץ וזה מאוד מעודד אותי לדעת שלטוני עדיין יש כדורסל ברמה הזאת.
ראיתי את ההיילייטס שלו משני המשחקים (לא ראיתי אף אחד מהם) והוא קלע כמו טוני הישן, מחדירות מוזרות לסל, לייאפים של טוני, פלואוטרים מאמצע הצבע, ג׳אמפים מחצי מרחק, אפילו שלשה אחת מהפינה. כל הרפרטואר הישן הטוב.
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי yanay21 » 31 דצמבר 2016, 16:36

MaccabiTA כתב:

הראשון היה איזה כיף לראות את טוני נותן ככה עבודה. 18 נקודות הלילה ו20 מול הסאנס ב17/31 מהשדה בשניהם, העלה הילוך כשקוואי בחוץ וזה מאוד מעודד אותי לדעת שלטוני עדיין יש כדורסל ברמה הזאת.
ראיתי את ההיילייטס שלו משני המשחקים (לא ראיתי אף אחד מהם) והוא קלע כמו טוני הישן, מחדירות מוזרות לסל, לייאפים של טוני, פלואוטרים מאמצע הצבע, ג׳אמפים מחצי מרחק, אפילו שלשה אחת מהפינה. כל הרפרטואר הישן הטוב.

לגמרי, בהנחה והוא ישאר בריא, זה ממש מעודד אותי. כי זה אומר שהיכולות עדיין שם, זה פשוט עניין של כושר ומנוחה. מבחינתי, גם אם קוואי יושב בחוץ גם במשחק הבא, אין לי בעיה לוותר על המשחק ושטוני ינוח. צריך להיזהר איתו. אבל באמת תענוג, גם כי זה טוב למשחק, וגם כי זה עושה טוב על הלב לראות אותו ככה, כי זה הולך ומתקרב לסופו. לא כולם יסחבו עד 40 כמו טים.
סתם לידע, כרגע אחוזי ההצלחה שלנו הם עשירית האחוז מעל האחוזים משנה שעברה, שנתנו לנו 67-15. אני לא חושב שנשמור על זה, כי בעונה שעברה פירקנו קבוצות עוד במחצית הראשונה, אבל זה אומר שאם נמשיך ככה פלוס מינוס, נוכל לתת מנוחה ממושכת להרבה שחקנים שזקוקים לזה, עם דגש על טוני וLA.
ולמרות שהכדורסל שלנו ממשיך להטריד אותי, נתון מעודד:
אחרי שפתחנו את העונה לא משהו מבחינת הפלוס מינוס, כרגע אנחנו במקום הרביעי בליגה, עם פלוס 7.4, כשמעלינו הרוקטס עם 7.8, והראפטורס עם 7.9. אני לא חושב שזה מדד לפלייאוף או משהו(בעונה שעברה הובלנו את הליגה רוב העונה, ונראה לי סיימנו ממש צמודים לווריורס), אבל זה טוב שהמדדים שלנו בהכול משתפרים, גם קצת בריבאונד, באסיסטים ,בהגנה. זה מראה שהספינה קצת מתייצבת, וככל שממשיכים לנצח זה אומר שאין שום וואקום או רצף הפסדים מבהיל.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי MaccabiTA » 31 דצמבר 2016, 16:55

yanay21 כתב:
MaccabiTA כתב:

לגמרי, בהנחה והוא ישאר בריא, זה ממש מעודד אותי. כי זה אומר שהיכולות עדיין שם, זה פשוט עניין של כושר ומנוחה. מבחינתי, גם אם קוואי יושב בחוץ גם במשחק הבא, אין לי בעיה לוותר על המשחק ושטוני ינוח. צריך להיזהר איתו. אבל באמת תענוג, גם כי זה טוב למשחק, וגם כי זה עושה טוב על הלב לראות אותו ככה, כי זה הולך ומתקרב לסופו. לא כולם יסחבו עד 40 כמו טים.
סתם לידע, כרגע אחוזי ההצלחה שלנו הם עשירית האחוז מעל האחוזים משנה שעברה, שנתנו לנו 67-15. אני לא חושב שנשמור על זה, כי בעונה שעברה פירקנו קבוצות עוד במחצית הראשונה, אבל זה אומר שאם נמשיך ככה פלוס מינוס, נוכל לתת מנוחה ממושכת להרבה שחקנים שזקוקים לזה, עם דגש על טוני וLA.
ולמרות שהכדורסל שלנו ממשיך להטריד אותי, נתון מעודד:
אחרי שפתחנו את העונה לא משהו מבחינת הפלוס מינוס, כרגע אנחנו במקום הרביעי בליגה, עם פלוס 7.4, כשמעלינו הרוקטס עם 7.8, והראפטורס עם 7.9. אני לא חושב שזה מדד לפלייאוף או משהו(בעונה שעברה הובלנו את הליגה רוב העונה, ונראה לי סיימנו ממש צמודים לווריורס), אבל זה טוב שהמדדים שלנו בהכול משתפרים, גם קצת בריבאונד, באסיסטים ,בהגנה. זה מראה שהספינה קצת מתייצבת, וככל שממשיכים לנצח זה אומר שאין שום וואקום או רצף הפסדים מבהיל.

בנוגע להתייצבות המספרים, בעיקר בהגנה, טפו טפו זה הולך כמו שקיוויתי שיילך וגם מורגש על הפרקט במשחקים שיוצא לי לראות שפופ לאט לאט מוצא את הנוסחה הנכונה ושהשחקנים החדשים מוצאים את מקומם במערכת. מאמין שבסביבות פברואר-מרץ נוכל לראות כבר את המוצר המוגמר לפני שהמנוחה-פסט תגיע, ואני אפילו אחטוא ואומר שאני מעט אופטימי.
החזרה של דני לכושר טוב אחרי פציעה ועונה חלשה מאוד, ההתעוררות של טוני, ההשתלבות היפה של לי ודדמון ועליית המדרגה של קוואי גורמים לי להרגיש כאילו דברים הולכים לפי התכניות סך הכל בשלב הזה. גאסול עדיין סוג של תעלומה, הוא אמנם נותן משחקים מצויינים פה ושם אבל גם נעלם לחלוטין באחרים, מצד שני הפריחה של דדמון היא סוג של תעודת ביטוח.
כן הייתי רוצה לראות קצת יותר דקות של קוואי ב4, לראות אם ואיך זה יעבוד, אבל כל עוד המזוקן עם הטבעות יושב על הספסל שלנו אני רגוע בעניינים מהסוג הזה. מאמין שנראה את זה יותר אחרי שתהליך ההתגבשות של הקבוצה יושלם, כי אפשר ליצור כמה הרכבים קטלניים ככה כקונטרה להרכבים הגדולים שאנחנו יכולים להעמיד.
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי MaccabiTA » 31 דצמבר 2016, 17:00

ינאי, כהערת ביניים, איזה כיף זה לזיין את השכל בנוגע לספרס עם מאות מילים מיותרות ולדעת שעדיין יש מישהו שקורא את זה [HEAVY BLACK HEART]
(כן, עכשיו אתה חייב לקרוא)
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי yanay21 » 31 דצמבר 2016, 17:20

גאסול באמת תעלומה, אבל אני מאמין שיגיע לפלייאוף. אני זוכר בשנה שעברה את ה40 נקודות שהוא דפק מול נבחרת צרפת(שזה היה משהו כמו חצי מסך הנקודות של ספרד), את הלהט שהיה לו, את הנחישות. הוא כבד מדי ומבוגר מדי מכדי לתת תפוקה בעונה הסדירה בתדירות כזו(תחשוב שמאנו וטוני הם גארדים, המשקל שהם סוחבים על הברכיים נמוך, והם תמיד היו די שחיפים, אפילו ביחס לגארדים אחרים. טים גם לא היה כבד במיוחד, וגם חריג בהתחשב באורך הקריירה שלו בלי קשר). אני מאמין שאם יגידו לו "תקשיב, עכשיו חצי גמר מערב, יש חמישה-שישה משחקים, תן עבודה", הוא יגיע.
אני ממש רוצה לראות את קוואי ב4, זה לא רק הרכב שיכול להיות יעיל מאוד, אלא שהוא גם הכרחי, כי הdeath lineup של הווריורס כולל את דוראנט ב4, וקוואי צריך להידבק אליו בהגנה, ואפילו ללכת עליו בהתקפה. אחרת אנחנו נשארים עם דדמון או אולדריג' על דוראנט, ופשוט לא.

לגמרי, אני כך כל נהנה לכתוב ולקרוא על הקבוצה הזו. כשמדברים עם חברים שלא אוהדים את הקבוצה, זה חייב להסתכם ב"איזה באסה, הפסדנו" או "איזה כיף, ניצחנו".
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־12 אורחים