MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:כיף לראות כמה דני היה טוב מול הבלייזרס
הדבר השני שחשבתי עליו (ראית את הבלוק שהוא דפק שם?)
הראשון היה איזה כיף לראות את טוני נותן ככה עבודה. 18 נקודות הלילה ו20 מול הסאנס ב17/31 מהשדה בשניהם, העלה הילוך כשקוואי בחוץ וזה מאוד מעודד אותי לדעת שלטוני עדיין יש כדורסל ברמה הזאת.
ראיתי את ההיילייטס שלו משני המשחקים (לא ראיתי אף אחד מהם) והוא קלע כמו טוני הישן, מחדירות מוזרות לסל, לייאפים של טוני, פלואוטרים מאמצע הצבע, ג׳אמפים מחצי מרחק, אפילו שלשה אחת מהפינה. כל הרפרטואר הישן הטוב.
לגמרי, בהנחה והוא ישאר בריא, זה ממש מעודד אותי. כי זה אומר שהיכולות עדיין שם, זה פשוט עניין של כושר ומנוחה. מבחינתי, גם אם קוואי יושב בחוץ גם במשחק הבא, אין לי בעיה לוותר על המשחק ושטוני ינוח. צריך להיזהר איתו. אבל באמת תענוג, גם כי זה טוב למשחק, וגם כי זה עושה טוב על הלב לראות אותו ככה, כי זה הולך ומתקרב לסופו. לא כולם יסחבו עד 40 כמו טים.
סתם לידע, כרגע אחוזי ההצלחה שלנו הם עשירית האחוז מעל האחוזים משנה שעברה, שנתנו לנו 67-15. אני לא חושב שנשמור על זה, כי בעונה שעברה פירקנו קבוצות עוד במחצית הראשונה, אבל זה אומר שאם נמשיך ככה פלוס מינוס, נוכל לתת מנוחה ממושכת להרבה שחקנים שזקוקים לזה, עם דגש על טוני וLA.
ולמרות שהכדורסל שלנו ממשיך להטריד אותי, נתון מעודד:
אחרי שפתחנו את העונה לא משהו מבחינת הפלוס מינוס, כרגע אנחנו במקום הרביעי בליגה, עם פלוס 7.4, כשמעלינו הרוקטס עם 7.8, והראפטורס עם 7.9. אני לא חושב שזה מדד לפלייאוף או משהו(בעונה שעברה הובלנו את הליגה רוב העונה, ונראה לי סיימנו ממש צמודים לווריורס), אבל זה טוב שהמדדים שלנו בהכול משתפרים, גם קצת בריבאונד, באסיסטים ,בהגנה. זה מראה שהספינה קצת מתייצבת, וככל שממשיכים לנצח זה אומר שאין שום וואקום או רצף הפסדים מבהיל.