המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:אני אגיד משהו מעבר- גם אם ההנהלה הנוכחית תיקח אלף צעדים אחורה, תביא gm ברמה גבוהה ותיתן לו להתוות את הדרך המקצועית באופן בלעדי, והקבוצה תצליח, לא אוכל להינות מזה בלב שלם.
אני רוצה שהם ילכו הביתה.
הם הפריעו לך ב2014? לי אישית הם הפריעו קצת אחרי, כשהבנתי שהם לא מוכנים ולא מסוגלים לתת קרדיט לבלאט על מה שקרה בעונה ההיא.
אבל אם יגיע איש מקצוע ברמה, ואם הוא ירחיק את הפרצופים המאוסים האלה אל היציע, אז אני חושב שאפשר יהיה להנות שוב מהקבוצה הזאת.
הפריעו לי בטירוף. החיוכים הזחוחים של דני לא יוצאים לי מהראש.
גם פתחתי על זה ת'רד אז אחרי הזכייה.
בוא נגיד, שאני קונה שמחה מהולה בקצת עצבים כמו שאתה מתאר.
שמואל1 כתב:אולי הגיע הזמן שנרים מחאה. עצומה, פנייה לעיתונות. למישהו יש רעיון?
yanay21 כתב:שמואל1 כתב:אולי הגיע הזמן שנרים מחאה. עצומה, פנייה לעיתונות. למישהו יש רעיון?
לא יקרה. זה יקבל גוון של "בגידה במולדת". עיין ערך התגובה של גייט 11 לפני כמה ימים
yanay21 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:אני אגיד משהו מעבר- גם אם ההנהלה הנוכחית תיקח אלף צעדים אחורה, תביא gm ברמה גבוהה ותיתן לו להתוות את הדרך המקצועית באופן בלעדי, והקבוצה תצליח, לא אוכל להינות מזה בלב שלם.
אני רוצה שהם ילכו הביתה.
הם הפריעו לך ב2014? לי אישית הם הפריעו קצת אחרי, כשהבנתי שהם לא מוכנים ולא מסוגלים לתת קרדיט לבלאט על מה שקרה בעונה ההיא.
אבל אם יגיע איש מקצוע ברמה, ואם הוא ירחיק את הפרצופים המאוסים האלה אל היציע, אז אני חושב שאפשר יהיה להנות שוב מהקבוצה הזאת.
אבל זה לא אותו דבר עכשיו. עכשיו אנחנו יודעים בול מי הם. זה לא איזה משהו שמתחבא מאחורי הזכייה בתואר.
שמואל1 כתב:yanay21 כתב:שמואל1 כתב:אולי הגיע הזמן שנרים מחאה. עצומה, פנייה לעיתונות. למישהו יש רעיון?
לא יקרה. זה יקבל גוון של "בגידה במולדת". עיין ערך התגובה של גייט 11 לפני כמה ימים
לא אכפת לי מגייט 11. בסופו של דבר מדובר בארגון יחסית קטן. הארגון הזה לא נותן את הטון והוא לא יכול לבלום התקוממות טבעית של האוהדים.
שמואל1 כתב:yanay21 כתב:שמואל1 כתב:אולי הגיע הזמן שנרים מחאה. עצומה, פנייה לעיתונות. למישהו יש רעיון?
לא אכפת לי מגייט 11. בסופו של דבר מדובר בארגון יחסית קטן. הארגון הזה לא נותן את הטון והוא לא יכול לבלום התקוממות טבעית של האוהדים.
my man כתב:yanay21 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:
אבל זה לא אותו דבר עכשיו. עכשיו אנחנו יודעים בול מי הם. זה לא איזה משהו שמתחבא מאחורי הזכייה בתואר.
זה אשכרה הפך לאישי.
אבל יש לי עוד מקום שאני שומר להם את האופציה לצאת מזה- שיעלו ליציע ויסתמו ת'פה. ויתנו למישו מקצועי לעשות את העבודה.
זה או זה או שימכרו.
RomanR כתב:האמת שלא מפריע לי שהגוורדיה הישנה תשאר, אבל שלא תשב בשום פנים ואופן על הספסל או לשופטים בוריד. שישבו ביציע, בתא הכבוד, על הצפלין של הפרסומת מבחינתי, רק לא שם.
שיעיפו את הדגנרטים במחלקת הסקאוט ואת הג'ירף הקרואטי.
שימנו מאמן בכיר וGM שיש לו ניסיון בבניית קבוצות, יתנו להם תקציב X ויתנו להם לבנות, בלי להתערב. רק אז, אולי, הם יהיו ראויים לשם שלהם
Holiday_Armadillo כתב:RomanR כתב:האמת שלא מפריע לי שהגוורדיה הישנה תשאר, אבל שלא תשב בשום פנים ואופן על הספסל או לשופטים בוריד. שישבו ביציע, בתא הכבוד, על הצפלין של הפרסומת מבחינתי, רק לא שם.
שימנו מאמן בכיר וGM שיש לו ניסיון בבניית קבוצות, יתנו להם תקציב X ויתנו להם לבנות, בלי להתערב. רק אז, אולי, הם יהיו ראויים לשם שלהם
ההנהלה הזאת היא האחראית הישירה להחתמה שהלכה ביודעין נגד הצוות המקצועי כי חשבו שזה ימכור מנויים, וזה במילים שלהם
RomanR כתב:Holiday_Armadillo כתב:RomanR כתב:האמת שלא מפריע לי שהגוורדיה הישנה תשאר, אבל שלא תשב בשום פנים ואופן על הספסל או לשופטים בוריד. שישבו ביציע, בתא הכבוד, על הצפלין של הפרסומת מבחינתי, רק לא שם.
ההנהלה הזאת היא האחראית הישירה להחתמה שהלכה ביודעין נגד הצוות המקצועי כי חשבו שזה ימכור מנויים, וזה במילים שלהם
בגלל זה אני אומר שהם לא צריכים להיות מעורבים בקבלת ההחלטות.
שכחתי להגיד שגם את הג'וניורס למיניהם, ש"לא מעורבים" צריך לגרשת בבושת פנים לקרואטיה
jol9 כתב:ד"א, זה שהעיפו את פיני בגלל התקרית בגארדן (במשחק אימון כזכור)... אולי שם הכל התחיל בעצם, ורק בלאט הצליח לדחות במעט את ההתרסקות הזאת.
jol9 כתב:ד"א, זה שהעיפו את פיני בגלל התקרית בגארדן (במשחק אימון כזכור)... אולי שם הכל התחיל בעצם, ורק בלאט הצליח לדחות במעט את ההתרסקות הזאת.
RomanR כתב:ההנהלה איבדה את זה, אבל אנחנו לא יודעים (אני לפחות) בוודאות שיש רוכשים פוטנציאלים ואיך המצב יראה תחת בעלים חדשים.
לכן אני חושב שהם צריכים להפחית את התערבותם, מה שעבד פעם לא עובד היום, ולמנות אנשי מקצוע מוכחים ולתת להם את המפתחות
yanay21 כתב:אני בטוח שיש מלא יהודים מחו"ל שיעופו על זה. גם בתקציב הנוכחי אפשר לעשות הצלבות, אם הקבוצה מנוהלת נכון. בקושי צריך לשים עליה כסף, והיא, למרות הכול ,אחד המותגים הכי בולטים ומוצלחים בארץ, ובכדורסל האירופי כולו. זו הטרגדיה שלנו, הבעיה היא באנשים, לא בכסף.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־12 אורחים