ת'רד ההנהלה הכושלת- צעדים בעקבות תצוגת הנפל. תגובת GATE 11

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד ההנהלה הכושלת- צעדים בעקבות תצוגת הנפל

הודעהעל ידי שמואל1 » 03 ינואר 2017, 01:17

אולי הגיע הזמן שנרים מחאה. עצומה, פנייה לעיתונות. למישהו יש רעיון?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי yanay21 » 03 ינואר 2017, 01:17

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
MTA2311 כתב:אני אגיד משהו מעבר- גם אם ההנהלה הנוכחית תיקח אלף צעדים אחורה, תביא gm ברמה גבוהה ותיתן לו להתוות את הדרך המקצועית באופן בלעדי, והקבוצה תצליח, לא אוכל להינות מזה בלב שלם.

אני רוצה שהם ילכו הביתה.

הם הפריעו לך ב2014? לי אישית הם הפריעו קצת אחרי, כשהבנתי שהם לא מוכנים ולא מסוגלים לתת קרדיט לבלאט על מה שקרה בעונה ההיא.

אבל אם יגיע איש מקצוע ברמה, ואם הוא ירחיק את הפרצופים המאוסים האלה אל היציע, אז אני חושב שאפשר יהיה להנות שוב מהקבוצה הזאת.

הפריעו לי בטירוף. החיוכים הזחוחים של דני לא יוצאים לי מהראש.

גם פתחתי על זה ת'רד אז אחרי הזכייה.

בוא נגיד, שאני קונה שמחה מהולה בקצת עצבים כמו שאתה מתאר.

אבל זה לא אותו דבר עכשיו. עכשיו אנחנו יודעים בול מי הם. זה לא איזה משהו שמתחבא מאחורי הזכייה בתואר.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי yanay21 » 03 ינואר 2017, 01:18

שמואל1 כתב:אולי הגיע הזמן שנרים מחאה. עצומה, פנייה לעיתונות. למישהו יש רעיון?

לא יקרה. זה יקבל גוון של "בגידה במולדת". עיין ערך התגובה של גייט 11 לפני כמה ימים
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי שמואל1 » 03 ינואר 2017, 01:19

yanay21 כתב:

לא יקרה. זה יקבל גוון של "בגידה במולדת". עיין ערך התגובה של גייט 11 לפני כמה ימים

לא אכפת לי מגייט 11. בסופו של דבר מדובר בארגון יחסית קטן. הארגון הזה לא נותן את הטון והוא לא יכול לבלום התקוממות טבעית של האוהדים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 03 ינואר 2017, 01:20

yanay21 כתב:
jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
MTA2311 כתב:אני אגיד משהו מעבר- גם אם ההנהלה הנוכחית תיקח אלף צעדים אחורה, תביא gm ברמה גבוהה ותיתן לו להתוות את הדרך המקצועית באופן בלעדי, והקבוצה תצליח, לא אוכל להינות מזה בלב שלם.

אני רוצה שהם ילכו הביתה.

הם הפריעו לך ב2014? לי אישית הם הפריעו קצת אחרי, כשהבנתי שהם לא מוכנים ולא מסוגלים לתת קרדיט לבלאט על מה שקרה בעונה ההיא.

אבל אם יגיע איש מקצוע ברמה, ואם הוא ירחיק את הפרצופים המאוסים האלה אל היציע, אז אני חושב שאפשר יהיה להנות שוב מהקבוצה הזאת.

אבל זה לא אותו דבר עכשיו. עכשיו אנחנו יודעים בול מי הם. זה לא איזה משהו שמתחבא מאחורי הזכייה בתואר.

זה אשכרה הפך לאישי.
אבל יש לי עוד מקום שאני שומר להם את האופציה לצאת מזה- שיעלו ליציע ויסתמו ת'פה. ויתנו למישו מקצועי לעשות את העבודה.
זה או זה או שימכרו.
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 03 ינואר 2017, 01:20

שמואל1 כתב:
yanay21 כתב:

לא אכפת לי מגייט 11. בסופו של דבר מדובר בארגון יחסית קטן. הארגון הזה לא נותן את הטון והוא לא יכול לבלום התקוממות טבעית של האוהדים.

לא צריך אירגון קטן או גדול בשביל לחסום ''התקוממות'' של 18 איש
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yanay21 » 03 ינואר 2017, 01:20

שמואל1 כתב:
yanay21 כתב:

אבל אנחנו זה לא התקוממות טבעית. אנחנו בקיאים בפרטים, בהתנהלות, בכישלונות. אנחנו פרקליט השטן בקטע הזה, אופוזיציה ברורה. זה לא בא מבפנים באמת.
והם קולניים, הם יכולים לתת את הטון אם ילחמו על החיים של הקבוצה, כמו שהם בוודאי יעשו, ביחד עם שאר העלובים שנקראים "ארגוני אוהדים"
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי yanay21 » 03 ינואר 2017, 01:21

my man כתב:
yanay21 כתב:
jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
jol9 כתב:

זה אשכרה הפך לאישי.
אבל יש לי עוד מקום שאני שומר להם את האופציה לצאת מזה- שיעלו ליציע ויסתמו ת'פה. ויתנו למישו מקצועי לעשות את העבודה.
זה או זה או שימכרו.

גם אם הם יעשו את זה, ואני אדע, בקטע רציונלי, שהם עשו את הדבר הנכון, אני לא אוכל להנות מהקבוצה כל עוד הם הבעלים שלהם. עקרונית.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי RomanR » 03 ינואר 2017, 01:25

האמת שלא מפריע לי שהגוורדיה הישנה תשאר, אבל שלא תשב בשום פנים ואופן על הספסל או לשופטים בוריד. שישבו ביציע, בתא הכבוד, על הצפלין של הפרסומת מבחינתי, רק לא שם.
שיעיפו את הדגנרטים במחלקת הסקאוט ואת הג'ירף הקרואטי.
שימנו מאמן בכיר וGM שיש לו ניסיון בבניית קבוצות, יתנו להם תקציב X ויתנו להם לבנות, בלי להתערב. רק אז, אולי, הם יהיו ראויים לשם שלהם
סמל אישי של המשתמש
RomanR

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 03 ינואר 2017, 01:28

RomanR כתב:האמת שלא מפריע לי שהגוורדיה הישנה תשאר, אבל שלא תשב בשום פנים ואופן על הספסל או לשופטים בוריד. שישבו ביציע, בתא הכבוד, על הצפלין של הפרסומת מבחינתי, רק לא שם.
שימנו מאמן בכיר וGM שיש לו ניסיון בבניית קבוצות, יתנו להם תקציב X ויתנו להם לבנות, בלי להתערב. רק אז, אולי, הם יהיו ראויים לשם שלהם

ההנהלה הזאת היא האחראית הישירה להחתמה שהלכה ביודעין נגד הצוות המקצועי כי חשבו שזה ימכור מנויים, וזה במילים שלהם
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי RomanR » 03 ינואר 2017, 01:29

Holiday_Armadillo כתב:
RomanR כתב:האמת שלא מפריע לי שהגוורדיה הישנה תשאר, אבל שלא תשב בשום פנים ואופן על הספסל או לשופטים בוריד. שישבו ביציע, בתא הכבוד, על הצפלין של הפרסומת מבחינתי, רק לא שם.

ההנהלה הזאת היא האחראית הישירה להחתמה שהלכה ביודעין נגד הצוות המקצועי כי חשבו שזה ימכור מנויים, וזה במילים שלהם

בגלל זה אני אומר שהם לא צריכים להיות מעורבים בקבלת ההחלטות.
שכחתי להגיד שגם את הג'וניורס למיניהם, ש"לא מעורבים" צריך לגרשת בבושת פנים לקרואטיה
סמל אישי של המשתמש
RomanR

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 03 ינואר 2017, 01:35

RomanR כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

בגלל זה אני אומר שהם לא צריכים להיות מעורבים בקבלת ההחלטות.
שכחתי להגיד שגם את הג'וניורס למיניהם, ש"לא מעורבים" צריך לגרשת בבושת פנים לקרואטיה

אין דבר כזה
כל עוד הם יהיו פה הם יהיו מעורבים בהחלטות

זה שהזמן של רמי הדר היה ''קצוב'' כי הוא דיבר לשמעון לא יפה באמצע משחק, ולא כי הוא היה מאמן חרא, אומר הכל
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 03 ינואר 2017, 01:42

ד"א, זה שהעיפו את פיני בגלל התקרית בגארדן (במשחק אימון כזכור)... אולי שם הכל התחיל בעצם, ורק בלאט הצליח לדחות במעט את ההתרסקות הזאת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 03 ינואר 2017, 01:42

jol9 כתב:ד"א, זה שהעיפו את פיני בגלל התקרית בגארדן (במשחק אימון כזכור)... אולי שם הכל התחיל בעצם, ורק בלאט הצליח לדחות במעט את ההתרסקות הזאת.

זה אחד התירוצים הגרועים ביותר שחשבו עליהם
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yanay21 » 03 ינואר 2017, 01:46

jol9 כתב:ד"א, זה שהעיפו את פיני בגלל התקרית בגארדן (במשחק אימון כזכור)... אולי שם הכל התחיל בעצם, ורק בלאט הצליח לדחות במעט את ההתרסקות הזאת.

בלאט היה הילד עם האצבע בסכר.
תחשוב דקה על ההישגים שלנו, סוף השושלת עד תחילת בלאט:

2007-אין גביע, אליפות בפוקס מארץ הפוקסים.
2008-גמרים בהכול, הפסדים בהכול(להפסדים בגביע ובאליפות בארץ אין שום תירוץ, לא אכפת לי פציעות לא פציעות. הפסדנו את האליפות בנקודה, כמעט על הבאזר. ואת הגביע, הס מלהזכיר).
2009-אין גביע, יש אליפות, אפילו לא מגיעים להצלבה(חריג בטירוף בזמנו).
2010-אין אליפות, יש גביע, מפסידים בהצלבה למרות ביתיות ופייבוריטיות.

את פיני הם העיפו, אבל אם לא היה שם בלאט, מי עוד היו יכולים להביא? לא חושב שמישהו להיט
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי RomanR » 03 ינואר 2017, 02:04

ההנהלה איבדה את זה, אבל אנחנו לא יודעים (אני לפחות) בוודאות שיש רוכשים פוטנציאלים ואיך המצב יראה תחת בעלים חדשים.
לכן אני חושב שהם צריכים להפחית את התערבותם, מה שעבד פעם לא עובד היום, ולמנות אנשי מקצוע מוכחים ולתת להם את המפתחות
סמל אישי של המשתמש
RomanR

הודעהעל ידי שמואל1 » 03 ינואר 2017, 02:09

RomanR כתב:ההנהלה איבדה את זה, אבל אנחנו לא יודעים (אני לפחות) בוודאות שיש רוכשים פוטנציאלים ואיך המצב יראה תחת בעלים חדשים.
לכן אני חושב שהם צריכים להפחית את התערבותם, מה שעבד פעם לא עובד היום, ולמנות אנשי מקצוע מוכחים ולתת להם את המפתחות

יש לא מעט רוכשים פוטנציאליים. זה פורסם בעבר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי yanay21 » 03 ינואר 2017, 02:11

אני בטוח שיש מלא יהודים מחו"ל שיעופו על זה. גם בתקציב הנוכחי אפשר לעשות הצלבות, אם הקבוצה מנוהלת נכון. בקושי צריך לשים עליה כסף, והיא, למרות הכול ,אחד המותגים הכי בולטים ומוצלחים בארץ, ובכדורסל האירופי כולו. זו הטרגדיה שלנו, הבעיה היא באנשים, לא בכסף.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי שמואל1 » 03 ינואר 2017, 02:17

yanay21 כתב:אני בטוח שיש מלא יהודים מחו"ל שיעופו על זה. גם בתקציב הנוכחי אפשר לעשות הצלבות, אם הקבוצה מנוהלת נכון. בקושי צריך לשים עליה כסף, והיא, למרות הכול ,אחד המותגים הכי בולטים ומוצלחים בארץ, ובכדורסל האירופי כולו. זו הטרגדיה שלנו, הבעיה היא באנשים, לא בכסף.

אכן, מכבי היא הקבוצה היחידה בעולם שמנהלת תקציב מאוזן.
ז"א שמספיק שהרוכש מביא *קצת* כסף מהבית, ומכבי יכולה להיות טופ 5 תקציבית באירופה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 03 ינואר 2017, 02:19

הבעיה שלנו היא אפילו לא התקציב, זה נטו מה עושים איתו
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא