06 ינואר 2017, 01:07
arel123 כתב:אנדרו גאודלוק: "לא יודעים מי המנהיג"
"בהתחלה זו הייתה קבוצה שלי ושל ווימס, אחר כך של סוני, אחר כך ראד. הכימיה בינינו רעה. תחת ארז לא עבדנו על הגנה. התפקידים לא ברורים. שחקנים הרשו לעצמם לעשות דברים שונים ממה שנדרשו. מעולם לא הייתי במצב כזה". אנדרו גאודלוק פותח הכל על העונה. ראיון
http://sports.walla.co.il/item/3028978#!/wallahistory
06 ינואר 2017, 02:00
הצופה כתב:arel123 כתב:אנדרו גאודלוק: "לא יודעים מי המנהיג"
"בהתחלה זו הייתה קבוצה שלי ושל ווימס, אחר כך של סוני, אחר כך ראד. הכימיה בינינו רעה. תחת ארז לא עבדנו על הגנה. התפקידים לא ברורים. שחקנים הרשו לעצמם לעשות דברים שונים ממה שנדרשו. מעולם לא הייתי במצב כזה". אנדרו גאודלוק פותח הכל על העונה. ראיון
http://sports.walla.co.il/item/3028978#!/wallahistory
"בהתחלה זו הייתה קבוצה של ווימס ואחר כך של סוני"
06 ינואר 2017, 14:25
yanay21 כתב:החציל האצטקי כתב:הוא סקורר מדהים והוא שווה גם 2 מיליון דולר.
אין דבר כזה החתמות נוצצות. יש דבר כזה החתמות טובות.
עד שמצליחים עם אחת כזאת, ומביאים שחקן טוב, צריך להשאיר.
השאלה היא כזו, ואני שואל בכנות, בלי רצון להתנגח-האם אתה באמת חושב שמכבי יכולה להוציא עליו 2 מיליון, ועדיין לבנות סביבו סגל שיספיק להצלבה? כי כרגע, קיבלנו אותו בהרבה פחות, ואתה רואה. אז מה ההבדל, שהוא יקלע חמש נקודות יותר בממוצע, כי השאר יהיו נגרים?
06 ינואר 2017, 14:26
06 ינואר 2017, 14:28
שועל כתב:תקציב השחקנים עדיין נמוך ביחס לרוב הקבוצות
10 ינואר 2017, 12:04
11 ינואר 2017, 12:35
11 ינואר 2017, 12:40
jay כתב:לא עושה לך טוב הקבוצה הזאת..
11 ינואר 2017, 13:00
ankram כתב:jay כתב:לא עושה לך טוב הקבוצה הזאת..
אין לך מושג כמה זה עולה לי בבריאות. ישנם לילות שאשכרה אני לא מצליח להרדם , אחרי הפסדים (והיו לנו ים כאלו בשנים האחרונות) , מסתובב מדוכא בעבודה , והכי גרוע שאין לי שליטה על זה.
לא מאמין שאין פה כאלו שלא חווים את התסכול הזה , שבא לידי ביטוי גם בדברים פיסיים.
לדעתי זה סוג של דיכאון , אולי פקסט או ציפרלקס יעזרו , כי כפי שאמרתי , אין לי שליטה על זה.
11 ינואר 2017, 13:02
RomanR כתב:ankram כתב:jay כתב:לא עושה לך טוב הקבוצה הזאת..
אין לך מושג כמה זה עולה לי בבריאות. ישנם לילות שאשכרה אני לא מצליח להרדם , אחרי הפסדים (והיו לנו ים כאלו בשנים האחרונות) , מסתובב מדוכא בעבודה , והכי גרוע שאין לי שליטה על זה.
לא מאמין שאין פה כאלו שלא חווים את התסכול הזה , שבא לידי ביטוי גם בדברים פיסיים.
לדעתי זה סוג של דיכאון , אולי פקסט או ציפרלקס יעזרו , כי כפי שאמרתי , אין לי שליטה על זה.
יכול להזדהות עם זה, חלקית. המשחקים של מכבי מוציאים ממני צדדים לא טובים של צעקות ועצבים. צריך ללמוד לשחרר מזה, הם פשוט לא שווים את זה, אולי לי קל יותר כי אני אוהד טרי יחסית
11 ינואר 2017, 13:09
Holiday_Armadillo כתב:RomanR כתב:ankram כתב:jay כתב:לא עושה לך טוב הקבוצה הזאת..
יכול להזדהות עם זה, חלקית. המשחקים של מכבי מוציאים ממני צדדים לא טובים של צעקות ועצבים. צריך ללמוד לשחרר מזה, הם פשוט לא שווים את זה, אולי לי קל יותר כי אני אוהד טרי יחסית
מה זה ''טרי''? הרי ממה שזכור לי אתה לא כזה צעיר
11 ינואר 2017, 13:23
RomanR כתב:Holiday_Armadillo כתב:RomanR כתב:ankram כתב:jay כתב:לא עושה לך טוב הקבוצה הזאת..
א- אאוץ'.
ב - אני לא אוהד מלידה, והאמת שלא התעניינתי בספורט יותר מדי, רק בעונת 2010/11 אם אני לא טועה התחלתי לעקוב אחרי מכבי.
11 ינואר 2017, 13:25
11 ינואר 2017, 13:29
Holiday_Armadillo כתב:RomanR כתב:Holiday_Armadillo כתב:RomanR כתב:ankram כתב:
א- אאוץ'.
ב - אני לא אוהד מלידה, והאמת שלא התעניינתי בספורט יותר מדי, רק בעונת 2010/11 אם אני לא טועה התחלתי לעקוב אחרי מכבי.
אז היית רק בן 3 בזכייה הראשונה שלך ביורוליג
11 ינואר 2017, 13:33
RomanR כתב:Holiday_Armadillo כתב:RomanR כתב:Holiday_Armadillo כתב:RomanR כתב:
א- אאוץ'.
אז היית רק בן 3 בזכייה הראשונה שלך ביורוליג
In a matter of speaking.
זה מאוד מאכזב לילד כה קטן לראות קבוצה כל כך מסריחה
11 ינואר 2017, 13:43
ankram כתב:שחקן של שלשות מהחצי , לא מסוגל לשמור על קונוס , אנוכי ועצלן , לא מסוגל לבוא לידי ביטוי במשחק קבוצתי , כי אם הוא לא לוקח את כל הכדורים הוא פשוט לא אפקטיבי בכלום.
לא סתם הגיע למכבי , אין יותר מדי מועדונים רציניים שיהיו מוכנים להכניס את ה one trick pony הזה אליהם , נשק קטלני שמשחק לבד , שם ז על החברים שלו , מקבל סלים על הראש מקטן ועד גדול.
ואל תגידו לי שלא מפעילים אותו , הבחור בגישה חרא , של שחקן שלא מוכן לשמור בהגנה , אין לו אפילו גאווה מקצועית , הוא אפילו לא נעלב שעושים ממנו צחוק , כמו ווימס וצירבס , המליונרים , פשוט לא אכפת לו מכלום.
11 ינואר 2017, 13:46
er79 כתב:ankram כתב:שחקן של שלשות מהחצי , לא מסוגל לשמור על קונוס , אנוכי ועצלן , לא מסוגל לבוא לידי ביטוי במשחק קבוצתי , כי אם הוא לא לוקח את כל הכדורים הוא פשוט לא אפקטיבי בכלום.
לא סתם הגיע למכבי , אין יותר מדי מועדונים רציניים שיהיו מוכנים להכניס את ה one trick pony הזה אליהם , נשק קטלני שמשחק לבד , שם ז על החברים שלו , מקבל סלים על הראש מקטן ועד גדול.
ואל תגידו לי שלא מפעילים אותו , הבחור בגישה חרא , של שחקן שלא מוכן לשמור בהגנה , אין לו אפילו גאווה מקצועית , הוא אפילו לא נעלב שעושים ממנו צחוק , כמו ווימס וצירבס , המליונרים , פשוט לא אכפת לו מכלום.
מכבי עשו טעות, אין ספק. בעשור האחרון ישנה רק נישת גארדים אחת שהצליחה במכבי, בשתי עונות, וזה היה תחת בלאט, ומדובר בשילוב של גארד יוצר לעצמו ולאחרים ולצדו גארד קשוח ואגרסיבי. זה הצליח בעונת הפ"פ של פארגו (שהיה אז בשיאו) ופרקינס, זה הצליח גם בעונת רייס והיקמן. שחקן כמו גאודלוק הוא מותרות. הוא היה יכול להתאים פרפקט לנישה של בלו, אס שעולה מהספסל ותופר שלשות, אבל זה אך ורק כשיש שני גארדים בנישה שתיארתי ולא על חשבון אחד מהם. סילי יכול להתאים לנישה הזאת אבל הוא לא גארד ברמת יורוליג ואין לו אימפקט ברמת יורוליג כמו שהיה להיקמן ולפרקינס. ועל אוחיון ומקל אני לא אוסיף מילה. וכאן יש לנו בעיה. בגלל זה לדעתי מכבי חייבת לחזור למקורות ולהנחית כאן קודם כל גארד שהוא יוצר ופלור מנג'ר שיש לו ביצים של שור, כמו רייס או שחקן כמו דילייני (אם בכלל יהיה סרט שיחזור לאירופה) ולצדו גארד שהוא קודם כל אגרסיבי ופיזי, קליעה היא רק בונוס. היקמן שומר חזק וגם יודע לקלוע, בכיף לוקח גם את מייק ג'יימס. הבניה במכבי היא כבר כמה שנים עקומה ולא מאוזנת, והדבר האבסורד והמבחיל כאחד זה שניקולה ואבי אבן עדיין מקבלים שכר מהמועדון הזה.
11 ינואר 2017, 14:02
שועל כתב:er79 כתב:ankram כתב:שחקן של שלשות מהחצי , לא מסוגל לשמור על קונוס , אנוכי ועצלן , לא מסוגל לבוא לידי ביטוי במשחק קבוצתי , כי אם הוא לא לוקח את כל הכדורים הוא פשוט לא אפקטיבי בכלום.
מכבי עשו טעות, אין ספק. בעשור האחרון ישנה רק נישת גארדים אחת שהצליחה במכבי, בשתי עונות, וזה היה תחת בלאט, ומדובר בשילוב של גארד יוצר לעצמו ולאחרים ולצדו גארד קשוח ואגרסיבי. זה הצליח בעונת הפ"פ של פארגו (שהיה אז בשיאו) ופרקינס, זה הצליח גם בעונת רייס והיקמן. שחקן כמו גאודלוק הוא מותרות. הוא היה יכול להתאים פרפקט לנישה של בלו, אס שעולה מהספסל ותופר שלשות, אבל זה אך ורק כשיש שני גארדים בנישה שתיארתי ולא על חשבון אחד מהם. סילי יכול להתאים לנישה הזאת אבל הוא לא גארד ברמת יורוליג ואין לו אימפקט ברמת יורוליג כמו שהיה להיקמן ולפרקינס. ועל אוחיון ומקל אני לא אוסיף מילה. וכאן יש לנו בעיה. בגלל זה לדעתי מכבי חייבת לחזור למקורות ולהנחית כאן קודם כל גארד שהוא יוצר ופלור מנג'ר שיש לו ביצים של שור, כמו רייס או שחקן כמו דילייני (אם בכלל יהיה סרט שיחזור לאירופה) ולצדו גארד שהוא קודם כל אגרסיבי ופיזי, קליעה היא רק בונוס. היקמן שומר חזק וגם יודע לקלוע, בכיף לוקח גם את מייק ג'יימס. הבניה במכבי היא כבר כמה שנים עקומה ולא מאוזנת, והדבר האבסורד והמבחיל כאחד זה שניקולה ואבי אבן עדיין מקבלים שכר מהמועדון הזה.
*ג'קסון*
והיקמן לא ממש יודע לקלוע
11 ינואר 2017, 14:11
11 ינואר 2017, 23:31