פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ליגת ווינר: הפועל אילת נגד מכבי תל אביב, שני, 19:45, ספו

09 ינואר 2017, 23:32

RomanR כתב:
yanay21 כתב:
felix_r כתב:
yanay21 כתב:
MTA2311 כתב:פניני אחד השנואים

בעיניי, הישראלי הכי שנוא. לנדסברג מקבל אש על זה שהוא זבל ביורוליג וטוב בליגה(בצדק), ופניני חמק מתחת לרדאר לא מעט זמן. והגנת יורוליג לא מדברת אליי, כי הוא החטיא זרוקות פנויות. שלא לדבר על האופי המגעיל שלו, שמפרשים את זה כ"גבר ומכביסט". אם היה מתאמץ קצת בקריירה שלו, היה יכול להיות אחד הגדולים בישראל.

לדעתי אתה טועה. פניני בכלל לא נחשב לשחקן מוכשר בנוער של מכבי. אף אחד לא חשב שיגיע פעם לקבוצה הבוגרת. רק בגלל האופי שלו הוא כן הצליח להגיע למכבי.

אני לא אחלוק עלייך, קטונתי מלהבין בענייני פניני, או כדורסל.
אבל כבוגר, הוא קלעי מצויין, באמת. שלוש, עונשין. אם הוא היה מפתח את המשחק ההתקפי שלו קצת יותר, ויותר חשוב מזה, שומר על הגוף שלו, הוא היה יכול להיות מצויין. מהיר יותר, חזק יותר, קל תנועה. כרמל פעם הגדירה אותו כגוש בצק שקולע שלשות.

הדבר היחיד שנשאר לפניני זה הקליעה, למרות שגם עכשיו הוא הדרדר בתחום. הוא כבר לא שומר מי יודע כמה, מדיי פעם מקריב עבירה חכמה. כשהוא מתחיל לכדרר קיים חשש שהכדור יקפוץ חזרה והוא יפול לרצפה. יחסית לעלות שלו ולמס שמשלמים עליו, הוא לא מספיק

אגב, החוכמה זה מה שמרגיז אותי. כי הוא לא אהבל, אבל לפעמים יש את הקטע של ה"חוכמה" שמשליכים ליותר מדי דברים. כמו שיש כאלו שאומרים שיותם שומר חכם כי לפעמים הוא חוטף כדור, או מקריב עברה במקום, וזה פשוט ממשיך איתו שנים. לפניני יש חוכמה, אבל היא בחיים לא הייתה נוכחת במשך עונה, כמו שצריך, למרות שאני יודע ומאמין שיש לו.

09 ינואר 2017, 23:37

הלפרין זה אחד השחקנים הכי אוברייטד בליגה.
לגביי פניני, זה כבר לא זה. אולי זה האווירה בבית האבות על שם פוקס תל אביב, אבל לאף אחד שם פשוט לא אכפת. גם לשחקנים שאמורים להיות מכביסטים כביכול, הוא, יוגב, סיל

10 ינואר 2017, 01:42

עוד פעם שכחתי שיש מכבי בליגה, עוד פעם הפסידו ועוד פעם הייתי מופתע. עוד פעם מטומטם.

10 ינואר 2017, 04:55

החציל האצטקי כתב:
felix_r כתב:
yanay21 כתב:
MTA2311 כתב:פניני אחד השנואים

בעיניי, הישראלי הכי שנוא. לנדסברג מקבל אש על זה שהוא זבל ביורוליג וטוב בליגה(בצדק), ופניני חמק מתחת לרדאר לא מעט זמן. והגנת יורוליג לא מדברת אליי, כי הוא החטיא זרוקות פנויות. שלא לדבר על האופי המגעיל שלו, שמפרשים את זה כ"גבר ומכביסט". אם היה מתאמץ קצת בקריירה שלו, היה יכול להיות אחד הגדולים בישראל.

לדעתי אתה טועה. פניני בכלל לא נחשב לשחקן מוכשר בנוער של מכבי. אף אחד לא חשב שיגיע פעם לקבוצה הבוגרת. רק בגלל האופי שלו הוא כן הצליח להגיע למכבי.

פניני שרט את הדרך לצמרת.
העובדה שהוא הגיע להיות שחקן יורוליג לגיטימי (בשיאו), שחקן על בליגה, שחקן משמעותי בנבחרת...

הוא לא ספורטאי. הוא לא חי כמו ספורטאי. הוא לא מתאמן כמו ספורטאי או בנוי כמו ספורטאי.
אבל בראש הוא שם. קילר אמיתי, ועדיף שיפרוש עוד העונה ושזה מה שנזכור ממנו, לפני שזה הופך להיות ממש מביך.

מסכים איתך לגמרי.

זה מאוד מפתיע איך שחקן עם אפס אתלטיות (לא זוכר שראיתי אותו פעם מטביע), אפס מהירות, לא פיזי, לא מספיק גבוה לעמדה ששמים אותו לשחק בה , איך הוא בכלל הגיע בשיאו להיות שחקן לגיטימי ביורוליג, רק בגלל האופי וכוח רצון.

10 ינואר 2017, 05:09

RomanR כתב:הלפרין זה אחד השחקנים הכי אוברייטד בליגה.
לגביי פניני, זה כבר לא זה. אולי זה האווירה בבית האבות על שם פוקס תל אביב, אבל לאף אחד שם פשוט לא אכפת. גם לשחקנים שאמורים להיות מכביסטים כביכול, הוא, יוגב, סיל

הלפרין בצעירותו היה אחד השחקנים הכי מוכשרים בהיסטוריה של הכדורסל הישראלי. מלך הסלים של אליפות אירופה עד גיל 20. מלך הסלים של אליפות העולם עד גיל 21. אתה יודע מה מנע ממנו להיות מיקי ברקוביץ' 2 ? האופי הפחדני שלו.

אני זוכר את המשחק נגד יוון באליפות העולם עד גיל 21, שרביב לימונד היה צורח עליו משהו כמו: אני אמסור לך כל הזמן ואתה תזרוק, אל תפחד, תזרוק, אל תנסה למסור! ולימונד באמת היה מוסר לו פעם אחר פעם, והלפרין באמת קלע וקלע שם איזה 30 נקודות.

אם להלפרין בנוסף לכישרון היה את האופי של פניני, הוא היה כוכב אירופי.

10 ינואר 2017, 09:44

מילא דווין סמית שמחכים אתו לשלהי העונה, מישהו יכול להסביר לי למה מילר לא נרשם לליגה וצובר קצת כושר גופני? זה לא שאתה הולך להביא לנו רכש נוסף, נכון מר פדרמן? אז יאללה.

10 ינואר 2017, 09:46

er79 כתב:מילא דווין סמית שמחכים אתו לשלהי העונה, מישהו יכול להסביר לי למה מילר לא נרשם לליגה וצובר קצת כושר גופני? זה לא שאתה הולך להביא לנו רכש נוסף, נכון מר פדרמן? אז יאללה.

גם הוא וגם דווין על כרעי תרנגולת, 2 משחקים בשבוע והם מתאדים.

10 ינואר 2017, 09:52

ankram כתב:
er79 כתב:מילא דווין סמית שמחכים אתו לשלהי העונה, מישהו יכול להסביר לי למה מילר לא נרשם לליגה וצובר קצת כושר גופני? זה לא שאתה הולך להביא לנו רכש נוסף, נכון מר פדרמן? אז יאללה.

לגבי סמית ברור, אבל לא מסכים לגבי מילר. הבן אדם צריך להיכנס לכושר משחק. אם הוא משחק ביורוליג אין שום סיבה שלא ישחק בליגה. הרי מכבי לא יביאו רכש נוסף אז חלאס עם השטויות

10 ינואר 2017, 09:55

er79 כתב:
ankram כתב:

לגבי סמית ברור, אבל לא מסכים לגבי מילר. הבן אדם צריך להיכנס לכושר משחק. אם הוא משחק ביורוליג אין שום סיבה שלא ישחק בליגה. הרי מכבי לא יביאו רכש נוסף אז חלאס עם השטויות

גם סמית לא צריך להרשם לליגה , צריך לרשום רכז זר חדש במקומו , מה יעזור עוד פורוורד שאין מנהל משחק?

10 ינואר 2017, 10:20

ankram כתב:
er79 כתב:
ankram כתב:

גם סמית לא צריך להרשם לליגה , צריך לרשום רכז זר חדש במקומו , מה יעזור עוד פורוורד שאין מנהל משחק?

לא שאני לא מסכים איתך, אני חושב שגארד וגבוה זר היו צריכים להיות פה עוד לפני הפיטורים של ארז, אבל בוא נהיה מציאותיים בבקשה. הנהלת הבבונים שלנו לא מתכוונת להביא אף רכש, אז מספיק עם השטויות. לרשום את מילר לליגה עכשיו ואת סמית בחודש מרץ. הקבוצה הזאת בין כה וכה עפה מעשית מהטופ 8, הגיע הזמן שיעשו מעשה וימנעו חרפה של אובדן אליפות בליגה עונה 3 ברציפות, כי כרגע זה בדרך לקרות

10 ינואר 2017, 10:33

אין שום משמעות להפסד הזה בפני עצמו. מכבי תסיים את הליגה במקום הראשון וגם אם לא, זה לא משנה.

הבעיה היא שהמועדון הזה רקוב מהיסוד. בנו סגל דפוק עם שחקנים שלגמרי לא מתאימים אחד לשני ועל זה הוסיפו רכבת מאמנים הזויה כשכל מאמן יותר דפוק מהקודם.

אני מסכים שסיפור היורוליג גמור. אם רוצים לקחת אליפות בארץ צריך להעיף מפה את הלטבי חולה הכלבת, להחזיר את ליובין ולהביא עוד פורוורד ליגה שיכול לשחק בעמדות 4-5.

אפשר גם לשחרר את ווימס וצירבס. נראה לי שהגיע הזמן לזה.

10 ינואר 2017, 10:47

ווימס וצירבס הם חלק מהבעיה אבל לא כולה. גאודלוק אומנם קולע נקודות אבל ההשפעה שלו על הפסדים הרבה יותר גדולה מהניצחונות.
גם בראד צריך להשתמש הרבה יותר נכון בליגה, הוא יכול להיות יתרון גדול במסגרת הזו.
נערך לאחרונה על ידי שועל בתאריך 10 ינואר 2017, 10:55, נערך פעם אחת בסך הכל.

10 ינואר 2017, 10:49

שועל כתב:ווימס וצירבס הם חלק מהבעיה אבל לו כולה. גאודלוק אומנם קולע נקודות אבל ההשפעה שלו על הפסדים הרבה יותר גדולה מהניצחונות.
גם בראד צריך להשתמש הרבה יותר נכון בליגה, הוא יכול להיות יתרון גדול במסגרת הזו.

אפשר גם לזרוק את גאודלוק מצידי.

אם מתמקדים בליגה אז הרכב של הישראלים עם סילי, ראד, אייברסון, תוסיף עוד פורוורד ליגה ועוד קומבו גארד זה הכיוון ללכת אליו.

10 ינואר 2017, 11:03

רוי, אני איתך.

10 ינואר 2017, 11:06

קללות בחדר ההלבשה של מכבי תל אביב, המתיחות בין השחקנים מחמירה
אווירת נכאים בקבוצה לאחר ההפסד להפועל אילת: "לא אכפת לשחקנים. אין ביניהם כימיה, חלקם מבזים את המדים של מכבי תל אביב". כעס על ווימס ("עושה מה שהוא רוצה"), עימות בין מקל לצירבס

http://sports.walla.co.il/item/3030201

10 ינואר 2017, 11:27

שמואל1 כתב:קללות בחדר ההלבשה של מכבי תל אביב, המתיחות בין השחקנים מחמירה
אווירת נכאים בקבוצה לאחר ההפסד להפועל אילת: "לא אכפת לשחקנים. אין ביניהם כימיה, חלקם מבזים את המדים של מכבי תל אביב". כעס על ווימס ("עושה מה שהוא רוצה"), עימות בין מקל לצירבס

http://sports.walla.co.il/item/3030201

קללות זה חשוב מאוד. כי הרי ברור שאם מקללים אותך במקום העבודה אתה מתאמץ הרבה יותר. יש כנראה אנשים מאוד חכמים בלטביה. איך לא חשבנו על זה קודם?
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 10 ינואר 2017, 11:44, נערך פעם אחת בסך הכל.

10 ינואר 2017, 11:41

גם לקללות ולאיומים אין משמעות , ברור הוא שהנהלת מכבי לא תשחרר שחקנים , אז מה מפריע להם לזרוק זין ולקבל משכורת?
מכבי מאיימת במקל(אחלה קונוטציה) שאין לה, קנסות , שיחרורים , ובינתיים מעיפים מאמנים , נראה ששחקני מכבי פשוט שולטים בהנהלה
היה מאמן אחד העונה שאמר שהסגל הזה לא מספיק טוב , נעזוב לרגע שהוא לא התאים , פשוט הנהלת מכבי החליטה שהבעייה אם כבר היא בזהות המאמן.
המועדון הזה חולה , ואין לו תקומה.
אם פדרמן אומר בשיחות שהיה טעות לשחרר את טבק , זה אומר הכל , האיש הוא סוס טרויאני.

10 ינואר 2017, 13:23

קטש בגל"צ לרסקין: "הפתיעה אותי הקלות שבה ניצחנו"

10 ינואר 2017, 13:27

שועל כתב:קטש בגל"צ לרסקין: "הפתיעה אותי הקלות שבה ניצחנו"

קטש מתכונן לעונה הבאה

10 ינואר 2017, 13:28

RomanR כתב:
שועל כתב:קטש בגל"צ לרסקין: "הפתיעה אותי הקלות שבה ניצחנו"

קטש מתכונן לעונה הבאה