RomanR כתב:yanay21 כתב:felix_r כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:פניני אחד השנואים
בעיניי, הישראלי הכי שנוא. לנדסברג מקבל אש על זה שהוא זבל ביורוליג וטוב בליגה(בצדק), ופניני חמק מתחת לרדאר לא מעט זמן. והגנת יורוליג לא מדברת אליי, כי הוא החטיא זרוקות פנויות. שלא לדבר על האופי המגעיל שלו, שמפרשים את זה כ"גבר ומכביסט". אם היה מתאמץ קצת בקריירה שלו, היה יכול להיות אחד הגדולים בישראל.
לדעתי אתה טועה. פניני בכלל לא נחשב לשחקן מוכשר בנוער של מכבי. אף אחד לא חשב שיגיע פעם לקבוצה הבוגרת. רק בגלל האופי שלו הוא כן הצליח להגיע למכבי.
אני לא אחלוק עלייך, קטונתי מלהבין בענייני פניני, או כדורסל.
אבל כבוגר, הוא קלעי מצויין, באמת. שלוש, עונשין. אם הוא היה מפתח את המשחק ההתקפי שלו קצת יותר, ויותר חשוב מזה, שומר על הגוף שלו, הוא היה יכול להיות מצויין. מהיר יותר, חזק יותר, קל תנועה. כרמל פעם הגדירה אותו כגוש בצק שקולע שלשות.
הדבר היחיד שנשאר לפניני זה הקליעה, למרות שגם עכשיו הוא הדרדר בתחום. הוא כבר לא שומר מי יודע כמה, מדיי פעם מקריב עבירה חכמה. כשהוא מתחיל לכדרר קיים חשש שהכדור יקפוץ חזרה והוא יפול לרצפה. יחסית לעלות שלו ולמס שמשלמים עליו, הוא לא מספיק
אגב, החוכמה זה מה שמרגיז אותי. כי הוא לא אהבל, אבל לפעמים יש את הקטע של ה"חוכמה" שמשליכים ליותר מדי דברים. כמו שיש כאלו שאומרים שיותם שומר חכם כי לפעמים הוא חוטף כדור, או מקריב עברה במקום, וזה פשוט ממשיך איתו שנים. לפניני יש חוכמה, אבל היא בחיים לא הייתה נוכחת במשך עונה, כמו שצריך, למרות שאני יודע ומאמין שיש לו.