סוני ווימס

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: סוני ווימס

הודעהעל ידי roy1000 » 10 ינואר 2017, 16:33

MTA2311 כתב:
roy1000 כתב:מעבר לפדרמנים, אני נוטה להסכים שיש עם הבחור הזה בעיה באופי. יש סיבה שהוא הגיע לפה ב"הנחה". באמת שמכבי יכולה וצריכה למצוא משהו יותר טוב ממנו.

בשנה אחת, בלי פציעות, בנבא הוא הפך מהsf הכי טוב באירופה לשחקן עם בעיה באופי שמכבי יכולה למצוא יותר טוב ממנו?

נשמע כמו מסקנה קלה.

ה- SF הטוב באירופה לא היה חותם פה בסכומים האלה. ברגע שהוא חתם פה ב- 1.5 מליון היה ברור שיש איזושהי בעיה. תראה את מה שדיברנו בקיץ. אני חששתי בעיקר מפציעה, אבל איך שלא תהפוך את זה, הבחור לא נראה אותו שחקן שהיה בצסק"א וזה לא רק מי שמשחק לצידו.

אני לא חושב שיש טעם להחזיק אותו לעוד עונה.
roy1000

הודעהעל ידי איתי-שגב » 10 ינואר 2017, 16:43

רוי, אני רגיל ממך להסברים הרבה יותר רציניים מ"הוא חתם פה בזול אז הוא שחקן פחות טוב".
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הודעהעל ידי ankram » 10 ינואר 2017, 16:56

בואו ונראה , בשנת 2011 היו בסגל 2 שחקני ליגה זרים (פארגו,פרקינס) , עוד שחקן טוב ביורוקאפ אחרי עונת בכורה מאכזבת משהו (אידסון) , פאוור סנטר מהליגה הספרדית (הנדריקס) , עוד סנטר שלא עשה כלום בקרייריה ובא להציל אותה (סופו) ושורה של מתאזרחים וישראלים ראויים וטובים (אליהו,בלו,פניני) וכמה בשלהיי קרייריה (בורשטיין,שארפ,גרין). והפלא ופלא , לא רק שקרענו את הליגה (הפסד בודד, אחרי הארכה!!) בשלל משחקים שנגמרו ברבע הראשון , אלא גם עשינו זאת ביורוליג , למעט הגמר וכמה מפגשים מול בארסה. אבל מה? היתה הקרבה , רעב,הגנה , חיפוי , חברות , אופי, ואף שחקן שלא התקרב למליון.
זאת היתה קבוצה חדשה יחסית , מאמן חדש יחסית , ואפס תירוצים.
אף אחד לא ישכנע אותי שקו קדמי של סופו ואליהו הוא קו קדמי ששומר. אף אחד לא ישכנע אותי שפרקינס היה רכז ברמת יורוליג גבוהה , או שפארגו היה נטול חסרונות.

מה רוצה להגיד , שזה לא הסכומים שמשלמים על השחקנים , זה לא הרזומה שלהם , זה לא התקציב , זה לא הסגל הרחב , ולא כל הבולשיט הזה , קבוצה בונים , קבוצה לא מרכיבים מ 15-16 מרכיבים לא מאוזנים , מאמן לא צריך לשכנע שחקנים להתאמץ , מאמן לא צריך לשבור את הכלים ,לאיפה הדרדרנו אלוהים ישמור???

גם אנחנו , מסונוורים מכל מני סוני ווימסים,פארמרים,רוצ'סטים וגאודלוקים כאלו , ובכלל לא שואלים , האם הם רעבים? האם הם עושים גם את הדברים ה"פחות" נוצצים? למה הם אצלנו אם אנחנו לא הכי עשירים? , מה הקץ'? למה אין לי אף שחקן בקבוצה כמו שארפ , שיבכה שמפסידים , שלעולם לא ייתן סל קל?

ייאוש , אני כבר לא יודע איפה לקבור את עצמי , אני לא פותח טלוויזיה , שומע רדיו ושמדברים על מכבי מכבה , מקשיב בגועל על כל העקיצות שמקבלים , ובוכה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 10 ינואר 2017, 17:00

איתי-שגב כתב:רוי, אני רגיל ממך להסברים הרבה יותר רציניים מ"הוא חתם פה בזול אז הוא שחקן פחות טוב".

ההסבר הוא ברור. יש ירידה ביכולת של השחקן הזה לעומת מה שהיה לפני כמה שנים. ברגע ששחקן שהרוויח עונה קודם 3 מליון חותם תמורת 1.5 מליון זה מאיר נורה אדומה.

אבל בעצם זו השיטה של מכבי - ללכת לשחקנים ולהציע להם 50% פחות מהחוזה האחרון שלהם. ככה קיבלנו את ווימס ב- 1.5 מליון וגאודלוק ב1.2 מליון. הבעיה בשיטה הזו היא שמי שמוכן לקצץ ב- 50% מהשכר שלו עושה את זה מסיבה ובדיוק ככה נתקעים עם ווימס.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 10 ינואר 2017, 17:32

roy1000 כתב:
איתי-שגב כתב:רוי, אני רגיל ממך להסברים הרבה יותר רציניים מ"הוא חתם פה בזול אז הוא שחקן פחות טוב".

ההסבר הוא ברור. יש ירידה ביכולת של השחקן הזה לעומת מה שהיה לפני כמה שנים. ברגע ששחקן שהרוויח עונה קודם 3 מליון חותם תמורת 1.5 מליון זה מאיר נורה אדומה.

אבל בעצם זו השיטה של מכבי - ללכת לשחקנים ולהציע להם 50% פחות מהחוזה האחרון שלהם. ככה קיבלנו את ווימס ב- 1.5 מליון וגאודלוק ב1.2 מליון. הבעיה בשיטה הזו היא שמי שמוכן לקצץ ב- 50% מהשכר שלו עושה את זה מסיבה ובדיוק ככה נתקעים עם ווימס.

שמע , זה לא נורמאלי שככה מתנהלת הנהלה שבסה"כ עשתה המון דברים טובים עבור אוהדיה. זה כאילו הם החליטו יום אחד לפרק את כל המועדון.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 10 ינואר 2017, 17:33

"בהנהלה ובצוות המקצועי כעסו על גישתו של סוני ווימס, כשגם אחד השחקנים התייחס לנושא: "לפעמים יש תחושה שיש לו יותר מדי ביטחון. הוא עושה מה שהוא רוצה וזה הורס את המשמעת בקבוצה. שחקנים רואים את זה וחושבים שזה מותר".

כועסים, גישה,משמעת - כל האמירות האלו , כל כך מיותרות , זה שחקן שאם היה נמצא במכבי בזמן שמלוק, הוא היה עף קיבניבלוך.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי RomanR » 10 ינואר 2017, 18:01

ankram כתב:בואו ונראה , בשנת 2011 היו בסגל 2 שחקני ליגה זרים (פארגו,פרקינס) , עוד שחקן טוב ביורוקאפ אחרי עונת בכורה מאכזבת משהו (אידסון) , פאוור סנטר מהליגה הספרדית (הנדריקס) , עוד סנטר שלא עשה כלום בקרייריה ובא להציל אותה (סופו) ושורה של מתאזרחים וישראלים ראויים וטובים (אליהו,בלו,פניני) וכמה בשלהיי קרייריה (בורשטיין,שארפ,גרין). והפלא ופלא , לא רק שקרענו את הליגה (הפסד בודד, אחרי הארכה!!) בשלל משחקים שנגמרו ברבע הראשון , אלא גם עשינו זאת ביורוליג , למעט הגמר וכמה מפגשים מול בארסה. אבל מה? היתה הקרבה , רעב,הגנה , חיפוי , חברות , אופי, ואף שחקן שלא התקרב למליון.
זאת היתה קבוצה חדשה יחסית , מאמן חדש יחסית , ואפס תירוצים.
אף אחד לא ישכנע אותי שקו קדמי של סופו ואליהו הוא קו קדמי ששומר. אף אחד לא ישכנע אותי שפרקינס היה רכז ברמת יורוליג גבוהה , או שפארגו היה נטול חסרונות.

מה רוצה להגיד , שזה לא הסכומים שמשלמים על השחקנים , זה לא הרזומה שלהם , זה לא התקציב , זה לא הסגל הרחב , ולא כל הבולשיט הזה , קבוצה בונים , קבוצה לא מרכיבים מ 15-16 מרכיבים לא מאוזנים , מאמן לא צריך לשכנע שחקנים להתאמץ , מאמן לא צריך לשבור את הכלים ,לאיפה הדרדרנו אלוהים ישמור???

גם אנחנו , מסונוורים מכל מני סוני ווימסים,פארמרים,רוצ'סטים וגאודלוקים כאלו , ובכלל לא שואלים , האם הם רעבים? האם הם עושים גם את הדברים ה"פחות" נוצצים? למה הם אצלנו אם אנחנו לא הכי עשירים? , מה הקץ'? למה אין לי אף שחקן בקבוצה כמו שארפ , שיבכה שמפסידים , שלעולם לא ייתן סל קל?

ייאוש , אני כבר לא יודע איפה לקבור את עצמי , אני לא פותח טלוויזיה , שומע רדיו ושמדברים על מכבי מכבה , מקשיב בגועל על כל העקיצות שמקבלים , ובוכה.

מסכים איתך לחלוטין. הבעיה שההנהלה איבדה את זה, היא מסונוורת מהצלחה רגעית שלא קרתה בגללה, ובניגוד לדעה הרווחת גם לא קרתה בגלל מאמן על ב2014, אלא בגלל צירוף מקרים הזוי במילאנו והתעלות של שחקנים פייטרים. אחת הטעויות הגדולות אחרי אותה שנה היה שחרורו של רייס, על סכומים זעומים ביחס למה שהיא משלמת מאז. השחקן הזה היה מחוייב, נלחם בכל משחק, וגם היה שחקן לא רע. אם אני לא טועה, מכבי לא הגיעה לשום מקום באף עונה שבה היו לה שחקנים יקרים עם שמות מפוצצים, אלא בשנים שהיא הייתה מורכבת מחבורה של שחקנים רעבים, לוחמים, נחושים להצליח.
סמל אישי של המשתמש
RomanR

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 ינואר 2017, 18:05

כל הסיפור של "לב", "מלחמה", "נחישות" וכו' זה שקר גדול. מיתוס.

מכבי הצליחה כשהיו פה שחקנים טובים. מספיק שחקנים טובים.

בשנים האחרונות אין פה מספיק שחקנים טובים ולכן אנחנו לא מצליחים. לדבר על כל מני ממבו ג'מבו על מחוייבות ונחישות זה לשחק לידיים שלהם. כמו אחרי ה"כישלון" עם ארויו, שנה הבאה נראה פה 12 סילי ואייברסון כי הם מחוייבים. נראה מה יהיה אז.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 10 ינואר 2017, 18:15

MTA2311 כתב:כל הסיפור של "לב", "מלחמה", "נחישות" וכו' זה שקר גדול. מיתוס.

בשנים האחרונות אין פה מספיק שחקנים טובים ולכן אנחנו לא מצליחים. לדבר על כל מני ממבו ג'מבו על מחוייבות ונחישות זה לשחק לידיים שלהם. כמו אחרי ה"כישלון" עם ארויו, שנה הבאה נראה פה 12 סילי ואייברסון כי הם מחוייבים. נראה מה יהיה אז.

זה לא מאה אחוז מדוייק.

יש חשיבות גדולה לטיימינג, לרעב להישגים, למטרות בקריירה.
הקבוצה צריכה להיות מאוזנת גם באספקטים האלה.

גם כמעט ואין "שחקנים טובים" אבסולוטית. הרי גאודלוק הוא חיה התקפית, אבל פח הגנתית.
הוא טוב? תלוי את מי אתה שואל.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שמואל1 » 10 ינואר 2017, 18:17

:like:
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 ינואר 2017, 18:31

החציל האצטקי כתב:

זה לא מאה אחוז מדוייק.

יש חשיבות גדולה לטיימינג, לרעב להישגים, למטרות בקריירה.
הקבוצה צריכה להיות מאוזנת גם באספקטים האלה.

גם כמעט ואין "שחקנים טובים" אבסולוטית. הרי גאודלוק הוא חיה התקפית, אבל פח הגנתית.
הוא טוב? תלוי את מי אתה שואל.

בוא נשפוט אותם כשיהיה סביבם סגל לכל הפחות סביר. לשפוט אותם תחת הנסיבות הקיימות זה לא רציני.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 10 ינואר 2017, 18:55

MTA2311 כתב:בוא נשפוט אותם כשיהיה סביבם סגל לכל הפחות סביר. לשפוט אותם תחת הנסיבות הקיימות זה לא רציני.

אני באמת לא שופט אותם.
אני כן שופט חבר כמו צירבס, ששיחק עד לפני שנה תמורת מאות אלפי דולרים בודדים, מרוויח השנה מיליון ונראה על המגרש כמו מושב אסלה.
אין לי שום טענות לסוני. הבן אדם הוא בערך היחיד שהביא לנו נצחונות השנה ביורוליג.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שועל » 10 ינואר 2017, 18:59

החציל האצטקי כתב:
MTA2311 כתב:בוא נשפוט אותם כשיהיה סביבם סגל לכל הפחות סביר. לשפוט אותם תחת הנסיבות הקיימות זה לא רציני.

אני באמת לא שופט אותם.
אני כן שופט חבר כמו צירבס, ששיחק עד לפני שנה תמורת מאות אלפי דולרים בודדים, מרוויח השנה מיליון ונראה על המגרש כמו מושב אסלה.
אין לי שום טענות לסוני. הבן אדם הוא בערך היחיד שהביא לנו נצחונות השנה ביורוליג.

אז מה, גם סילי ניצח את אולימ'
ווימס גם הפסיד לנו הרבה משחקים. אנחנו לא צריכים להגיד לו תודה על זה שהוא ניצח משחק וחצי, בשביל זה הוא הגיע לכאן ולכן הוא מרוויח את הסכומים האלו, מה גם שזה בא על חשבון העלמות והריסת אין ספור משחקים אחרים.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 10 ינואר 2017, 19:39

שועל כתב:אז מה, גם סילי ניצח את אולימ'
ווימס גם הפסיד לנו הרבה משחקים. אנחנו לא צריכים להגיד לו תודה על זה שהוא ניצח משחק וחצי, בשביל זה הוא הגיע לכאן ולכן הוא מרוויח את הסכומים האלו, מה גם שזה בא על חשבון העלמות והריסת אין ספור משחקים אחרים.

כמה משחקים לברון הפסיד לקליבלנד?
ברור שהוא הפסיד לנו הרבה משחקים. הוא שחקן מוביל בקבוצה. הוא אחראי ישיר לתוצאות שלה.
ווימס הוא פיסה טובה, אפילו טובה מאוד, בפאזל, שרוב המרכיבים שלו פשוט גרועים ולא מתאימים אחד לשני.

תסתכל על צסק"א רק עם תאודוסיץ' ועם קולקציה של אפסים מסביב.
ריאל רק עם רודי.
הם שחקני כדורסל, טובים, לא סופרמנים. זה ענף קבוצתי.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שועל » 10 ינואר 2017, 19:44

על מה אתה מדבר חציל? כמה ניצחונות יש לכל קבוצה שלברון נמצא בה וכמה ללברון שלנו? אתה מתעלם מהמאזן הנוראי של הקבוצה שגם הוא בהחלט אחראי ישיר לו עם תצוגות חלשות והפגנת יכולת אישית נוראית ברוב המשחקים?
הוא חתיכה רעה עם הבלחות. עם עובדות לא מתווכחים.
אתה יכול לומר שהוא היה יותר טוב עם שחקנים אחרים לצידו, וגם על זה אני אחלוק בעקבות התצוגות הרעות מאוד שלו, אבל לא שהוא טוב.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 10 ינואר 2017, 19:48

שועל כתב:אל מה אתה מדבר חציל? כמה ניצחונות יש לכל קבוצה שלברון נמצא בה וכמה ללברון שלנו? אתה מתעלם מהמאזן הנוראי של הקבוצה שגם הוא בהחלט אחראי ישיר לו עם תצוגות חלשות והפגנת יכולת אישית נוראית ברוב המשחקים?
הוא חתיכה רעה עם הבלחות. עם עובדות לא מתווכחים.
אתה יכול לומר שהוא היה יותר טוב עם שחקנים אחרים נגדו, וגם על זה אני אחלוק בעקבות התצוגות הרעות מאוד שלו, אבל לא שהוא טוב.

אני פשוט לא שופט אותו.
בתוך סט היכולות שלו, הוא עושה עבודה טובה מאוד. אם מישהו ציפה ליותר מזה כשהביא אותו- אין לו מושג מי זה סוני ווימס.
גם גאודלוק אגב. הם פשוט עושים את העבודה שלהם. לא פחות ולא יותר.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 ינואר 2017, 19:48

העובדות הן שמדובר באחד מהשחקנים הטובים שעברו באירופה בשנים האחרונות, שגם עשה דברים יפים בנבא וכשהגיע למכבי פתאום לא מצליח. בהינתן העובדה שמכבי היא מועדון כושל, עם סגל חרא וצוות מקצועי חרא, מה נעשה? נאשים את השחקן שכבר הוכיח את עצמו, או את השחקנים שלא הוכיחו את עצמם ואת המערכת שסביבו?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שועל » 10 ינואר 2017, 19:51

אם הקבוצה הייתה מפסידה למרות יכולת יחסית סבירה שלו הייתי מאשים את ההנהלה ולא אותו. לכן לא אאשים את גאודלוק למרות שגם הוא לא נראה מציאה גדולה. אבל שחקן שמשחק רע, לא מצליח לסיים פעולות כדורסל בסיסיות או לשחק משחק קבוצתי סביר, הוא שחקן לא טוב. אין שום דרך אחרת לתרץ את זה לדעתי.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 10 ינואר 2017, 19:54

שועל כתב:אם הקבוצה הייתה מפסידה למרות יכולת יחסית סבירה שלו הייתי מאשים את ההנהלה ולא אותו. לכן לא אאשים את גאודלוק למרות שגם הוא לא נראה מציאה גדולה. אבל שחקן שמשחק רע, לא מצליח לסיים פעולות כדורסל בסיסיות או לשחק משחק קבוצתי סביר, הוא שחקן לא טוב. אין שום דרך אחרת לתרץ את זה לדעתי.

מי שמביא שחקן בן 31 שנזרק מהNBA ומצפה שיהיה "בשיאו" מפגר.
הוא משחק טוב מאוד ביחס לסכומים שהגיע בעדם והמעמד שמביא איתו. זה השחקן.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שועל » 10 ינואר 2017, 19:57

החציל האצטקי כתב:
שועל כתב:אם הקבוצה הייתה מפסידה למרות יכולת יחסית סבירה שלו הייתי מאשים את ההנהלה ולא אותו. לכן לא אאשים את גאודלוק למרות שגם הוא לא נראה מציאה גדולה. אבל שחקן שמשחק רע, לא מצליח לסיים פעולות כדורסל בסיסיות או לשחק משחק קבוצתי סביר, הוא שחקן לא טוב. אין שום דרך אחרת לתרץ את זה לדעתי.

מי שמביא שחקן בן 31 שנזרק מהNBA ומצפה שיהיה "בשיאו" מפגר.
הוא משחק טוב מאוד ביחס לסכומים שהגיע בעדם והמעמד שמביא איתו. זה השחקן.

הוא ממש לא משחק טוב ביחס לשחקן שמרוויח מיליון וחצי דולר. רחוק מזה מרחק שנות אור. גם אור להערכתי יודה בזה רק שהוא חושב שזה בגלל הסיטואציה שסביבו.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r, Google Adsense [Bot], liran ו־13 אורחים