על ידי ankram » 10 ינואר 2017, 16:56
בואו ונראה , בשנת 2011 היו בסגל 2 שחקני ליגה זרים (פארגו,פרקינס) , עוד שחקן טוב ביורוקאפ אחרי עונת בכורה מאכזבת משהו (אידסון) , פאוור סנטר מהליגה הספרדית (הנדריקס) , עוד סנטר שלא עשה כלום בקרייריה ובא להציל אותה (סופו) ושורה של מתאזרחים וישראלים ראויים וטובים (אליהו,בלו,פניני) וכמה בשלהיי קרייריה (בורשטיין,שארפ,גרין). והפלא ופלא , לא רק שקרענו את הליגה (הפסד בודד, אחרי הארכה!!) בשלל משחקים שנגמרו ברבע הראשון , אלא גם עשינו זאת ביורוליג , למעט הגמר וכמה מפגשים מול בארסה. אבל מה? היתה הקרבה , רעב,הגנה , חיפוי , חברות , אופי, ואף שחקן שלא התקרב למליון.
זאת היתה קבוצה חדשה יחסית , מאמן חדש יחסית , ואפס תירוצים.
אף אחד לא ישכנע אותי שקו קדמי של סופו ואליהו הוא קו קדמי ששומר. אף אחד לא ישכנע אותי שפרקינס היה רכז ברמת יורוליג גבוהה , או שפארגו היה נטול חסרונות.
מה רוצה להגיד , שזה לא הסכומים שמשלמים על השחקנים , זה לא הרזומה שלהם , זה לא התקציב , זה לא הסגל הרחב , ולא כל הבולשיט הזה , קבוצה בונים , קבוצה לא מרכיבים מ 15-16 מרכיבים לא מאוזנים , מאמן לא צריך לשכנע שחקנים להתאמץ , מאמן לא צריך לשבור את הכלים ,לאיפה הדרדרנו אלוהים ישמור???
גם אנחנו , מסונוורים מכל מני סוני ווימסים,פארמרים,רוצ'סטים וגאודלוקים כאלו , ובכלל לא שואלים , האם הם רעבים? האם הם עושים גם את הדברים ה"פחות" נוצצים? למה הם אצלנו אם אנחנו לא הכי עשירים? , מה הקץ'? למה אין לי אף שחקן בקבוצה כמו שארפ , שיבכה שמפסידים , שלעולם לא ייתן סל קל?
ייאוש , אני כבר לא יודע איפה לקבור את עצמי , אני לא פותח טלוויזיה , שומע רדיו ושמדברים על מכבי מכבה , מקשיב בגועל על כל העקיצות שמקבלים , ובוכה.