yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:אור, מסב את תשומת ליבך שיש מפגש עם גילי בר הלל ביום הפתוח של האקדמיה
דיייי
באמת תהיתי מה היא עושה היום.
לאיזה הרצאות נרשמת?(או שלא שמת לב שצריך להירשם?)
סבתא אחראית על פרטי המסגרת
מה מומלץ?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:אור, מסב את תשומת ליבך שיש מפגש עם גילי בר הלל ביום הפתוח של האקדמיה
דיייי
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:אור, מסב את תשומת ליבך שיש מפגש עם גילי בר הלל ביום הפתוח של האקדמיה
דיייי
מה מומלץ?
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:אור, מסב את תשומת ליבך שיש מפגש עם גילי בר הלל ביום הפתוח של האקדמיה
דיייי
מה מומלץ?
הרוב כבר תפוס, לצערי, תבדוק אם היא כבר בחרה או שלא, שלא יגמרו לכם המקומות. אני הולך לגילי, לפענוח צפנים בשטרות עתיקים, ועוד משהו שאין לי מושג כי אין שם פירוט. וכמובן לפואטרי סלאם בסוף
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:
דיייי
מה מומלץ?
הרוב כבר תפוס, לצערי, תבדוק אם היא כבר בחרה או שלא, שלא יגמרו לכם המקומות. אני הולך לגילי, לפענוח צפנים בשטרות עתיקים, ועוד משהו שאין לי מושג כי אין שם פירוט. וכמובן לפואטרי סלאם בסוף
ינאי זה יהיה מביך רצח אבל כשרק אני ואתה נשב אצל גילי. לא יניה מנוס מיצירת אינטראקציה
LIAV10 כתב:זאת הבחורה שיצרה את ואנדרולו, לא?
yanay21 כתב:LIAV10 כתב:זאת הבחורה שיצרה את ואנדרולו, לא?
והמתרגמת הכי טובה ביקום
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:LIAV10 כתב:זאת הבחורה שיצרה את ואנדרולו, לא?
והמתרגמת הכי טובה ביקום
היו תקופות ששנאתי אותה כל כך
rc4991 כתב:מסתבר שחבר שלי מהצב התקבל לדה וויס
רק עכשיו ראיתי את האודישן שלו
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:מסתבר שחבר שלי מהצב התקבל לדה וויס
מהצב
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:מסתבר שחבר שלי מהצב התקבל לדה וויס
מהצב
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:מסתבר שחבר שלי מהצב התקבל לדה וויס
מהצב
היינו יחד בשריון
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:LIAV10 כתב:זאת הבחורה שיצרה את ואנדרולו, לא?
והמתרגמת הכי טובה ביקום
על איזה קטעים? כי בגדול היא אדירה. הזדעזעתי כששמעתי שהיו מתרגמים שלא הבינו את התרגום של הראי של ינפתא, וחלקם תרגמו את זה כסוג של ג'יבריש
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:LIAV10 כתב:זאת הבחורה שיצרה את ואנדרולו, לא?
והמתרגמת הכי טובה ביקום
על איזה קטעים? כי בגדול היא אדירה. הזדעזעתי כששמעתי שהיו מתרגמים שלא הבינו את התרגום של הראי של ינפתא, וחלקם תרגמו את זה כסוג של ג'יבריש
LIAV10 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:LIAV10 כתב:זאת הבחורה שיצרה את ואנדרולו, לא?
והמתרגמת הכי טובה ביקום
תזכיר לי
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:LIAV10 כתב:זאת הבחורה שיצרה את ואנדרולו, לא?
והמתרגמת הכי טובה ביקום
מאז שהתחלתי לקרוא באנגלית היה לי קשה לקרוא תרגומים שלה. בדיעבד אני מבין שזה לא באשמתה בשום צורה.
yanay21 כתב:LIAV10 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:
והמתרגמת הכי טובה ביקום
תזכיר לי
הראי של ינפתא, בספר הראשון ,מראה למתבונן בו את מה שהוא הכי רוצה. כתוב עליו "לא את פניך אראה כי אם את משאלת לבך", אבל בהיפוך אותיות. והיו מתרגמים בעולם שלא עלו על העניין, ותירגמו את זה כג'יבריש מלכתחילה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים