פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: יורוליג: מכבי נגד הכוכב האדום - חמישי 21:00, 5LIVE

17 ינואר 2017, 14:25

אין שום קשר לשנאת זרים
אנשים חושבים שקבוצה שבעיניהם מייצגת אותם ואת המדינה ראוי שיהיה לה אופי יותר ישראלי
אני חושב שרבים חושבים כך, אבל גם חושבים שזה לא יכול לבוא על חשבון כדורסל איכותי

17 ינואר 2017, 14:38

אין קשר לפוליטיקה בכלל. אבל יש קשר לשנאת זרים, מספיק לראות ולשמוע את התקשורת והפרשנים שמזנקים על כל הזדמנות לתקוף מאמן/שחקן זר בעוד שחקנים ,מאמנים ובעיקר בעלי קבוצות ישראלים יכולים להמשיך להחריב כל ענף ספורט בארץ.
לגביי ייצוג המדינה, בשביל זה יש את הנבחרת. מכבי לא מחויבת לפיתוח הכדורסל או הכדורסלן הישראלי, היא מחויבת לקהל שלה, והקלה שלה רוצה משחקים איכותיים וניצחונות, כרגע מעטים השחקנים הישראלים שמסוגלים לתת את זה. לכן הדיון צריך להיות על איכות הכדורסל ולא על זמן המשחק של שחקנים שלא יכולים להועיל

17 ינואר 2017, 14:45

אני לא חושב שמכבי צריכה לייצג מישהו, אני כן חושב שלרבים זה חשוב להרגיש קשר לקבוצה שהם אוהדים, ולהרגיש שהשחקנים משחקים בשביל הסמל ובשביל ייצוג המדינה, ולא בשביל הקריירה שלהם. רבים מאוהדי מכבי אוהדים אותה בגלל שהיא קבוצה ישראלית שמשתתפת ברמה הכי גבוהה של הכדורסל באירופה, ויש לזה משקל מבחינתם.

האם זה שיקול הגיוני או לא אני לא שופט, אבל האם זו שנאת זרים? אני חושב ומקווה שברוב המקרים לא.

17 ינואר 2017, 15:02

MTA2311 כתב:
roy1000 כתב:
RomanR כתב:זהו ראיתי כמעט מילה במילה גם בכתבה של פיק. ההתעסקות האינסופית הזאת בישראלים מדהימה, שנאת זרים פה ממש חזקה יחסית לעם שעבר שואה בגלל שנאת הזר

את לא באמת רוצה להפוך את הסיפור הזה למשהו פוליטי נכון? אין שום קשר לשנאת זרים ובטח שאין קשר לשואה.

קשר מובהק לשנאת זרים.

העדפת מקומיים ושנאת זרים הם לא דברים שקולים. אין שום מדינה שלא מעדיפה את המקומיים, ואוי ואבוי לכולנו ביום שבוא נפתח את שערי המדינה לכולם.

17 ינואר 2017, 15:03

שועל כתב:אני לא חושב שמכבי צריכה לייצג מישהו, אני כן חושב שלרבים זה חשוב להרגיש קשר לקבוצה שהם אוהדים, ולהרגיש שהשחקנים משחקים בשביל הסמל ובשביל ייצוג המדינה, ולא בשביל הקריירה שלהם. רבים מאוהדי מכבי אוהדים אותה בגלל שהיא קבוצה ישראלית שמשתתפת ברמה הכי גבוהה של הכדורסל באירופה, ויש לזה משקל מבחינתם.

האם זה שיקול הגיוני או לא אני לא שופט, אבל האם זו שנאת זרים? אני חושב ומקווה שברוב המקרים לא.

:like:

17 ינואר 2017, 15:05

roy1000 כתב:
MTA2311 כתב:
roy1000 כתב:
RomanR כתב:זהו ראיתי כמעט מילה במילה גם בכתבה של פיק. ההתעסקות האינסופית הזאת בישראלים מדהימה, שנאת זרים פה ממש חזקה יחסית לעם שעבר שואה בגלל שנאת הזר

את לא באמת רוצה להפוך את הסיפור הזה למשהו פוליטי נכון? אין שום קשר לשנאת זרים ובטח שאין קשר לשואה.

קשר מובהק לשנאת זרים.

העדפת מקומיים ושנאת זרים הם לא דברים שקולים. אין שום מדינה שלא מעדיפה את המקומיים, ואוי ואבוי לכולנו ביום שבוא נפתח את שערי המדינה לכולם.

שחקנים ומאמנים זרים במכבי זה שווה ערך לפתיחת שערי המדינה לכולם?

17 ינואר 2017, 15:17

אני לא חושב שיש פה מישהו באמת, עם רגשות מינימליים, שלא יתרגש משחקן ישראלי שמתחיל לככב ביורוליג אצל הקבוצה שלו.
אבל ברור שזה לא אמור לבוא על חשבון הצלחת הקבוצה ובטח ובטח שהישראלים האלה לא צריכים לבכות של שבוע ולטעון שהם לא מקבלים דקות בגלל שהם נולדו בישראל. זה לא עובד ככה.

17 ינואר 2017, 15:17

אוחיון ופניני לא ראויים לדקות יורוליג משמעותיות.
מקל, לעומת זאת, ראוי בהחלט.

17 ינואר 2017, 15:20

שמואל1 כתב:אוחיון ופניני לא ראויים לדקות יורוליג משמעותיות.

אבל כבר ניסו את זה וזה לא הלך.
שום דבר לא הפריע לו להוכיח את עצמו, למעשה הוא קיבל על מגש של כסף את עמדת הרכז בלי שאף זר מתחרה איתו על העמדה, הוא בסך הכל היה צריך לשחק ברמה סבירה ולא להפריע.
גם בעונה הקודמת הוא כיכב בליגה, זה לא אומר הרבה לגבי היורוליג.

17 ינואר 2017, 15:22

אני חושב שלאור המצב שנוצר והתקופה הטובה של מקל, מגיע לו עוד הזדמנות, בטח נגד קבוצה יחסית לא חזקה כמו הכוכב.

17 ינואר 2017, 15:24

איתי-שגב כתב:אני לא חושב שיש פה מישהו באמת, עם רגשות מינימליים, שלא יתרגש משחקן ישראלי שמתחיל לככב ביורוליג אצל הקבוצה שלו.
אבל ברור שזה לא אמור לבוא על חשבון הצלחת הקבוצה ובטח ובטח שהישראלים האלה לא צריכים לבכות של שבוע ולטעון שהם לא מקבלים דקות בגלל שהם נולדו בישראל. זה לא עובד ככה.

כל מה שהישראלים עשו בעשור האחרון זה להוכיח שהם "שכירי חרב" (ביטוי אהוב במיוחד על התקשורת הישראלית), הרבה יותר מכל זר שהיה פה.

הישראלים במכבי לא טובים. אף אחד מהם לא קרוב אפילו לרמת יורוקאפ. אף אחד מ7 המאמנים (ישראלים וזרים) שעברו במכבי בשנה וחצי האחרונות לא קשר נגדם קשר ולא עשה להם עוול.

חלאס, תתקדמו.

17 ינואר 2017, 15:26

דעתי הפוכה משלך.
לדעתי מקל לא ראוי לקבל דקות משמעותיות ביורוליג, כי מצד אחד הוא מאוד דומיננטי, ומצד שני הוא לא מספיק טוב בשביל להיות הכוכב של הקבוצה ביורוליג. אפילו בליגה המקומית הדומיננטיות שלו בדרך כלל לא הולכת לטובת הקבוצה.

בשני משחקי הליגה האחרונים, בהם מקל היה דומיננטי (מעל 20 נקודות למשחק), הפסדנו משחק אחד, וכמעט הפסדנו את השני. עדיף שיקלע רק 10 ויחלק 10 אסיסטים

17 ינואר 2017, 15:39

שועל כתב:

שום דבר לא הפריע לו להוכיח את עצמו, למעשה הוא קיבל על מגש של כסף את עמדת הרכז בלי שאף זר מתחרה איתו על העמדה, הוא בסך הכל היה צריך לשחק ברמה סבירה ולא להפריע.

על מה אתה מדבר? מקל לא נספר ביורוליג במשחקים האחרונים למרות היכולת המצויינת בליגה. הוא היה מעולה בדקות המעטות שהוא כן קיבל ביורוליג (דרושאפקה).
בתחילת העונה הוא לא היה בכושר ולקח לו קצת זמן להיכנס לעניינים.

17 ינואר 2017, 15:44

שמואל1 כתב:
שועל כתב:

על מה אתה מדבר? מקל לא נספר ביורוליג במשחקים האחרונים למרות היכולת המצויינת בליגה. הוא היה מעולה בדקות המעטות שהוא כן קיבל ביורוליג (דרושאפקה).
בתחילת העונה הוא לא היה בכושר ולקח לו קצת זמן להיכנס לעניינים.

אני מדבר על מה שכתבתי ולא ענית על זה
הוא לא נספר כי הוא לא היה טוב כשהוא קיבל את כל הצ'אנס, גם פתח בחמישייה
למה שהוא לא יהיה בכושר? במה הוא שונה מאחרים?

17 ינואר 2017, 15:49

איתי-שגב כתב:אני חושב שלאור המצב שנוצר והתקופה הטובה של מקל, מגיע לו עוד הזדמנות, בטח נגד קבוצה יחסית לא חזקה כמו הכוכב.

קבוצה יחסית לא חזקה עם מאזן חיובי, שניצחה קבוצות שאנחנו לא הצלחנו לנצח, כולל מכבי, והכי חשוב - קבוצה יחסית לא חזקה שמקל לא הצליח להחזיק שם אפילו חצי עונה

17 ינואר 2017, 15:50

Holiday_Armadillo כתב:
איתי-שגב כתב:אני חושב שלאור המצב שנוצר והתקופה הטובה של מקל, מגיע לו עוד הזדמנות, בטח נגד קבוצה יחסית לא חזקה כמו הכוכב.

קבוצה יחסית לא חזקה עם מאזן חיובי, שניצחה קבוצות שאנחנו לא הצלחנו לנצח, כולל מכבי, והכי חשוב - קבוצה יחסית לא חזקה שמקל לא הצליח להחזיק שם אפילו חצי עונה

ושממוקמת במקום השביעי ביורוליג, אנחנו במקום ה14

17 ינואר 2017, 15:53

Holiday_Armadillo כתב:

אם נשווה כל דבר למקל ולמכבי נגיע למצב שיש יותר מדי קבוצות שהם יותר טובות מאיתנו. באופן יחסי, זה המשחק להכניס אותו.

17 ינואר 2017, 15:55

איתי-שגב כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אם נשווה כל דבר למקל ולמכבי נגיע למצב שיש יותר מדי קבוצות שהם יותר טובות מאיתנו. באופן יחסי, זה המשחק להכניס אותו.

לא צריך לדעתי להכניס אותו.
יותר בכיוון של להוציא אותו.

17 ינואר 2017, 15:57

למה צריך לחפש לדחוף אותו בכוח?

17 ינואר 2017, 15:58

כי צריך רכז, והעסק ממלא סגור, אז בוא נראה אם עכשיו בתקופה יחסית סבירה שלו הוא יכול לעשות משהו.
אין הבדל בינו לבין סילי.
פרסם תגובה