המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:roy1000 כתב:RomanR כתב:זהו ראיתי כמעט מילה במילה גם בכתבה של פיק. ההתעסקות האינסופית הזאת בישראלים מדהימה, שנאת זרים פה ממש חזקה יחסית לעם שעבר שואה בגלל שנאת הזר
את לא באמת רוצה להפוך את הסיפור הזה למשהו פוליטי נכון? אין שום קשר לשנאת זרים ובטח שאין קשר לשואה.
קשר מובהק לשנאת זרים.
שועל כתב:אני לא חושב שמכבי צריכה לייצג מישהו, אני כן חושב שלרבים זה חשוב להרגיש קשר לקבוצה שהם אוהדים, ולהרגיש שהשחקנים משחקים בשביל הסמל ובשביל ייצוג המדינה, ולא בשביל הקריירה שלהם. רבים מאוהדי מכבי אוהדים אותה בגלל שהיא קבוצה ישראלית שמשתתפת ברמה הכי גבוהה של הכדורסל באירופה, ויש לזה משקל מבחינתם.
האם זה שיקול הגיוני או לא אני לא שופט, אבל האם זו שנאת זרים? אני חושב ומקווה שברוב המקרים לא.
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:roy1000 כתב:RomanR כתב:זהו ראיתי כמעט מילה במילה גם בכתבה של פיק. ההתעסקות האינסופית הזאת בישראלים מדהימה, שנאת זרים פה ממש חזקה יחסית לעם שעבר שואה בגלל שנאת הזר
את לא באמת רוצה להפוך את הסיפור הזה למשהו פוליטי נכון? אין שום קשר לשנאת זרים ובטח שאין קשר לשואה.
קשר מובהק לשנאת זרים.
העדפת מקומיים ושנאת זרים הם לא דברים שקולים. אין שום מדינה שלא מעדיפה את המקומיים, ואוי ואבוי לכולנו ביום שבוא נפתח את שערי המדינה לכולם.
שמואל1 כתב:אוחיון ופניני לא ראויים לדקות יורוליג משמעותיות.
מקל, לעומת זאת, ראוי בהחלט.
איתי-שגב כתב:אני לא חושב שיש פה מישהו באמת, עם רגשות מינימליים, שלא יתרגש משחקן ישראלי שמתחיל לככב ביורוליג אצל הקבוצה שלו.
אבל ברור שזה לא אמור לבוא על חשבון הצלחת הקבוצה ובטח ובטח שהישראלים האלה לא צריכים לבכות של שבוע ולטעון שהם לא מקבלים דקות בגלל שהם נולדו בישראל. זה לא עובד ככה.
שמואל1 כתב:אוחיון ופניני לא ראויים לדקות יורוליג משמעותיות.
שועל כתב:שמואל1 כתב:אוחיון ופניני לא ראויים לדקות יורוליג משמעותיות.
אבל כבר ניסו את זה וזה לא הלך.
שום דבר לא הפריע לו להוכיח את עצמו, למעשה הוא קיבל על מגש של כסף את עמדת הרכז בלי שאף זר מתחרה איתו על העמדה, הוא בסך הכל היה צריך לשחק ברמה סבירה ולא להפריע.
גם בעונה הקודמת הוא כיכב בליגה, זה לא אומר הרבה לגבי היורוליג.
שמואל1 כתב:שועל כתב:שמואל1 כתב:אוחיון ופניני לא ראויים לדקות יורוליג משמעותיות.
אבל כבר ניסו את זה וזה לא הלך.
שום דבר לא הפריע לו להוכיח את עצמו, למעשה הוא קיבל על מגש של כסף את עמדת הרכז בלי שאף זר מתחרה איתו על העמדה, הוא בסך הכל היה צריך לשחק ברמה סבירה ולא להפריע.
גם בעונה הקודמת הוא כיכב בליגה, זה לא אומר הרבה לגבי היורוליג.
על מה אתה מדבר? מקל לא נספר ביורוליג במשחקים האחרונים למרות היכולת המצויינת בליגה. הוא היה מעולה בדקות המעטות שהוא כן קיבל ביורוליג (דרושאפקה).
בתחילת העונה הוא לא היה בכושר ולקח לו קצת זמן להיכנס לעניינים.
איתי-שגב כתב:אני חושב שלאור המצב שנוצר והתקופה הטובה של מקל, מגיע לו עוד הזדמנות, בטח נגד קבוצה יחסית לא חזקה כמו הכוכב.
Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:אני חושב שלאור המצב שנוצר והתקופה הטובה של מקל, מגיע לו עוד הזדמנות, בטח נגד קבוצה יחסית לא חזקה כמו הכוכב.
קבוצה יחסית לא חזקה עם מאזן חיובי, שניצחה קבוצות שאנחנו לא הצלחנו לנצח, כולל מכבי, והכי חשוב - קבוצה יחסית לא חזקה שמקל לא הצליח להחזיק שם אפילו חצי עונה
Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:אני חושב שלאור המצב שנוצר והתקופה הטובה של מקל, מגיע לו עוד הזדמנות, בטח נגד קבוצה יחסית לא חזקה כמו הכוכב.
קבוצה יחסית לא חזקה עם מאזן חיובי, שניצחה קבוצות שאנחנו לא הצלחנו לנצח, כולל מכבי, והכי חשוב - קבוצה יחסית לא חזקה שמקל לא הצליח להחזיק שם אפילו חצי עונה
איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:אני חושב שלאור המצב שנוצר והתקופה הטובה של מקל, מגיע לו עוד הזדמנות, בטח נגד קבוצה יחסית לא חזקה כמו הכוכב.
אם נשווה כל דבר למקל ולמכבי נגיע למצב שיש יותר מדי קבוצות שהם יותר טובות מאיתנו. באופן יחסי, זה המשחק להכניס אותו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־15 אורחים