המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MaccabiTA כתב:מאצ'בן זה התשובה, אם ישלבו אותו נכון הוא יקח את הקו הקדמי רמה אחת קדימה לטופ של הטופ. אם יוותרו עליו (בטח אם שוב בגלל הנדריקס) זאת תהיה שטות.
yzafrir כתב:MaccabiTA כתב:מאצ'בן זה התשובה, אם ישלבו אותו נכון הוא יקח את הקו הקדמי רמה אחת קדימה לטופ של הטופ. אם יוותרו עליו (בטח אם שוב בגלל הנדריקס) זאת תהיה שטות.
מילאו אולי ישדרג מאוד את עמדה 4 אבל בעמדה 5 תמיד יהיו לנו בעיות עם קבוצות הצמרת ואם להודות באמת , אז מול כל קבוצה שהיה לה סנטר דומיננטי היה לנו בעיות בהגנה . בהתקפה מכבי מסתדרת אבל החוסר סייז של הנדריקס והכבדות של סופו הם חיסרון שמונע ממכבי להיות ממש בטופ...
yzafrir כתב:בגלל זה אמרתי גג ....אני מאמין שזה לא יגיע לסכומים האלו....בכל מקרה זה עדיין סכום שלא תמצא בו שחקן מוכח שיתן לך את מה שהנדריקס נותן וזו הבעיה .
אני גם חושב שאולי כדאי להמר על סנטר צעיר ומוכשר אבל חסר נסיון ( ויונאס ואלנציונאס לא נחשב...) ולו רק בגלל שמדובר בעמדת הסנטר המחליף ויכול להיות שגם מילאן יחזור ויוכל גם לגבות את העמדה הזאת . מקודם הזכרתי את זובצ'יץ' מציבונה שהרשים אותי מאוד כבר בעונה שעברה ביורוליג ואת מירו בילאן שהרשים אותי השנה באדריאטית . הם דוגמא לשחקנים לפני פריצה שאולי יש סיכויי להביא במחיר שפויי...
יוסי22 כתב:ההמלצות הן להתעלם מהשטויות של עוד אחד שחייב להמציא בעיות בשביל הפרנסה.
רציתי רק להזכיר לסלע שסופו פצוע והניסיון לשפוט אותו לפי המשחק הזה מגוחך(הוא גם קיבל 8 דקות במשחק הזה) ושאליהו קיבל 13 דקות כי בלאט פישל בענק ועובדתית לא הגענו רחוק עם ההברקה הזו של בלאט.
אז כן ... מכבי בלי סופו ואליהו מוגבלת עם הגבוהים שלה , איתם ועם מאצ'באן שיחזור שנה הבאה היא מחזיקה את קו הגבוהים הטוב באירופה בלי שום ספק.
jay כתב:הנדריקס שומר אישי גרוע? ושמעון מזרחי מלכת אנגליה? בלי סמית' והנדריקס למכבי אין הגנה.
MTA2311 כתב:גרוע. כל האנרגיות וההקרבה בעולם לא ישנו את זה. אין סנטר מעל 2.06 שלא קירקס אותו
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־18 אורחים