jol9 כתב:אתה מנתח את הסגל כאילו מדובר במשחק מחשב. תסתכל על הפוסט של פליקס למשל. צריך להסתכל על התמונה הרחבה.
אני מסכים שהלפרין לא תחליף הולם לפרקינס בצד ההגנתי, אבל בקליעה הוא טוב ממנו, וגם במסירה.
אני מסכים שהקו האחורי צריך להיות יותר עמוק, אבל הלפרין הוא תוספת משמעותית מאוד לקו האחורי, וישנה אפשרות גם להוסיף שחקן צעיר (ישראלי או זר) כמו שכתבתי לפני.
כל עוד טל חתום, צריך להשתמש בו, ולא להפוך אותו לגרין 2. יש לו יכולות ויש לו עדיין מה לתרום לקבוצה.
לא מדובר כאן רק על ההגנה של דורון
מדובר כאן גם על המנהיגות שלו,המהירות,האתלטיות,היכולת שלו בריבאונד וכמובן האופי שלו,המלחמה והנחישות,
אלה דברים שהלפרין בחיים אבל בחיים לא יתן,גם אם הוא יעלה לשמיים וירד הוא לא יספק את הדברים האלה.
כל עוד פרקינס יהיה כשיר ויחזור לעצמו אז הכל יהיה בסדר אבל במידה והוא לא יחזור מכבי חייבים שחקן בסטייל שלו כדי שישלים את פארגו אי אפשר לבנות על הלפרין בתור המחליף שלו למשך עונה שלמה זה פשוט יהיה אבסורד,
חשוב לזכור שאחד מהדברים החזקים שלנו העונה שהוביל אותנו כל כך רחוק זה צמד התאומים פ"פ שהשלימו אחד את השני בצורה הירואית והם אלה שהביאו את שמירת הלחץ הנהדרת שהניבה הרבה חטיפות כדור,התישה את היריבות וגרמה להם להרבה איבודי כדור.
מהלפרין אנחנו לא נקבל את הדברים האלה ואני גם לא חושב שהוא מסוג השחקנים שיכולים להשלים את פארגו,הוא ההיפך הגמור מפרקינס גם מבחינת היכולות וגם מבחינת האופי,הוא לא מנהיג והוא לא עוגן מרכזי כמו דורון.
בכל מקרה אני מסכים שהלפרין יחזק לנו את מצבת הגארדים באופן הולם ויהווה כח מאוד משמעותי לקו האחורי כמו שאמרת אבל לא בתור שחקן חמישייה מוביל אלא בתור שחקן ספסל משלים,
חוץ מזה אם כל הכבוד ליכולות שלו כשחקן שהן מצויינות ואין עליהן שום מחלוקת אני לא היית בונה על האופי שלו,
לא הייתי ממהר לתת לשחקן לוזר חסר אשכים להיות שחקן חמישייה מוביל אצלנו כל עוד אנחנו רוצים לזכות בגביע אירופה שזאת המטרה שלנו בעונה הבאה.
במילים אחרות עם הלפרין כשחקן חמישייה מוביל מכבי לא תזכה ביורוליג.