כדורסל ישראלי (חוץ ממכבי): משחקים, חדשות וכו'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כדורסל ישראלי2010-11: משחקים, חדשות וכו'

הודעהעל ידי אבי » 21 מאי 2011, 06:44

ערד כתב:תהיה טעות גדולה אם יחזירו את הלפרין למכבי אלקטרה תל אביב. האיש לא אהוד בנוקיה בנוסף לזה רמת הכדור סל שלו וכושר ההחלטות שלו ירוד.

צודק לחלוטין. על העובדה שהאיש לא אהוד בנוקיה אין בכלל מה להתווכח. עם זאת, ברור שאם הוא יחזור למכבי ויתן תצוגות טובות אז העויינות של הקהל נגדו תעלם, אבל זה לא יקרה כי מדובר על שחקן מאד בינוני.
בכל מקרה, עם הסגל הרחב שמכבי תצטרך ל-3 הליגות והכסף הרב שהמועדון יצטרך להשקיע לקראת העונה הקרובה אין למכבי כסף מיותר לזרוק על שחקנים ספסל יקרים כמו הלפרין. עדיף להביא שחקן צעיר ורעב עם פוטנציאל כמו שייר או לנדסברג.
סמל אישי של המשתמש
אבי

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 22 מאי 2011, 03:50

משהו ראה מה אוקנס אמר על השופטים בישראל היום :
בשביל מכבי או ירושלים היו מקימים ועדת חקירה"
יו"ר בני השרון, אלדד אקוניס, פורק תסכול ומאשים את איגוד השופטים והשופט משה ביטון בהפקרות • ביטון בתגובה: "אקוניס איש קטן ומסכן. אני מרחם עליו"
אבי סגל
כל הקבוצות על עסקניהן מאמניהן ושחקניהן היו ביום חמישי בערב הגאלה של הכדורסל. כולן חוץ מבני השרון (מלבד לי ניילון) ומייד נמתח קו מחבר בין אי הגעת הקבוצה לפיינל פור לבין ההיעדרות המופגנת.
יו"ר בני השרון אלדד אקוניס טוען שלא מדובר בחרם: "לאף אחד במועדון לא היו אנרגיות להגיע לאירוע אחרי הדרך שבה הסתיימה העונה. זה קודם כל כישלון שלנו אבל מי שיש לו שתי עיניים יודע שיש עוד סיבה משמעותית למה אנחנו לא בפיינל פור. שמרנו על שקט לאחר ההדחה כי לא רצינו לפגוע בהישג של ראשל"צ ובגלל שציפינו שהביקורת תגיע ממקומות אחרים."
אקוניס המשיך לירות: "הכעס והאכזבה שלי הם שאף אחד במינהלת איגוד השופטים או התקשורת לא קם ודיבר על הדברים מיוזמתו. בשביל מכבי ת"א או הפועל ירושלים היו מקימים מזמן ועדת חקירה על השיפוט שקיבלנו בסידרה אבל כשמדובר בבני השרון זה לא מספיק מעניין כנראה."
אלה לא תירוצים והסרת אחריות לכישלון מהקבוצה וממך?
"נכשלנו ואני לא מוריד מעצמי את האחריות. עשינו טעויות אבל העונה לא היתה מסתיימת בצורה כזו אלמלא השיפוט. בלתי אפשרי לשחק לאורך זמן כאשר השחקנים והמאמנים מרגישים ששופטים סימנו אותם ומחפשים אותם."
למי הטענות שלך מופנות?
"כולם יודעים מה היה בינינו לבין משה ביטון יותר מוקדם העונה. התרעתי בפני איגוד השופטים שביטון מתנכל לנו ומחפש לפגוע בקבוצה. זה לא מפתיע שאת השריקות שגמרו לנו את העונה לקח ביטון. ב20- השניות האחרונות ביטון בשלוש שריקות הכריע את המשחק לרעתנו. הוא לא ראוי לשפוט בפיינל פור." שופטים בהתקפה
אם חשבתם שאקוניס מתכוון לעצור כאן אתם טועים. הוא סימן את האשם מבחינתו ולא מתכוון לשתוק. סערת רגשות אמיתית של עונה שלמה ממשיכה לצאת החוצה.
מאיפה באה תחושת הקיפוח לעומת מכבי וירושלים?
"ירושלים חיסלה בעבר קריירה של שופט בינלאומי מכובד על שריקות הרבה פחות שערורייתיות משריקות שנלקחו נגדנו והתקשורת חגגה. במקרה שלנו קל להתעלם ולכן קל לביטון לעשות מה שעשה והדברים עוברים לסדר היום. יש בנו כאב גדול על הסיום המר אבל כאב יותר גדול בגלל אי צדק וחוסר האונים. קשה לי לעמוד מול הבעלים לני רקנאטי ולבקש ממנו להמשיך להשקיע מזמנו ומכספו בקבוצה כאשר זה המצב."
אז לדעתך בגלל שופט אחד אתם לא בפיינל פור?
"באיגוד השופטים קיימת תופעה מדאיגה שבה שופט בעל ניסיון וכוח מאגד סביבו שופטים 'עושי דברו' וגם את המנהל והמפקח על השופטים. כך נוצר מצב שבו הוא והשופטים שאיתו לא רק שאינם נתונים לביקורת אלא זוכים לגיבוי. זה בלתי נסבל זו הפקרות."
איזה החלטות אתה מצפה שיתקבלו בעתיד?
"הייתי מצפה מאבנר קופל לקום בעצמו ולפעול. אם קופל והמינהלת מצפים שאנשים יצטרפו וישקיעו כסף הם טועים. משנה לשנה המצב נהיה יותר גרוע. איגוד השופטים זה איגוד חולה שלא מעניש לא בודק את עצמו ולא מטפל בשופטים שסרחו. צריך לעשות בו רפורמה מקיפה. המינהלת ואיגוד הכדורסל חייבים לשים את הנושא בראש סדר העדיפויות מייד בסיום העונה." שופטים בהתקפה
השופט משה ביטון לא חשש להגיב: "אקוניס איש קטן ומסכן ואני מרחם עליו. אם הוא רוצה מלחמה אני טוב במלחמות. הוא מחפש להדביק את הכישלונות אלי. גם עוד 100 פעם הייתי לוקח את אותן שריקות. אני אהיה בפיינל פור והוא לא. אם הוא צריך כרטיס אני אנסה לעזור לו."
יו"ר איגוד השופטים ראובן וירובניק הוסיף: "שאקוניס יעשה בדק בית. זו חוצפה. איגוד השופטים מנוהל בשקיפות וברמה הכי גבוהה. אם הוא היה אובייקטיבי הייתי מקבל את דבריו. מי שמנהל את הכדורסל אלה נציגי הקבוצות ואקוניס ביניהם שהם אינטרסנטים לקבוצות שלהם. הגוף הניטרלי היחיד הוא איגוד השופטים."

ואני אומר לאדון קופל : מה עם העונש ? או לכולם מותר רק לבלאט זה עולה 15 אלף ש"ח . על דברים הרבה רבה פחות חמורים ?
טיקי חוזר

הודעהעל ידי yzafrir » 22 מאי 2011, 04:11

אבי כתב:
ערד כתב:תהיה טעות גדולה אם יחזירו את הלפרין למכבי אלקטרה תל אביב. האיש לא אהוד בנוקיה בנוסף לזה רמת הכדור סל שלו וכושר ההחלטות שלו ירוד.

צודק לחלוטין. על העובדה שהאיש לא אהוד בנוקיה אין בכלל מה להתווכח. עם זאת, ברור שאם הוא יחזור למכבי ויתן תצוגות טובות אז העויינות של הקהל נגדו תעלם, אבל זה לא יקרה כי מדובר על שחקן מאד בינוני.
בכל מקרה, עם הסגל הרחב שמכבי תצטרך ל-3 הליגות והכסף הרב שהמועדון יצטרך להשקיע לקראת העונה הקרובה אין למכבי כסף מיותר לזרוק על שחקנים ספסל יקרים כמו הלפרין. עדיף להביא שחקן צעיר ורעב עם פוטנציאל כמו שייר או לנדסברג.

אתם מנויים ??
אני יכול להגיד לכם שזה בכלל לא נכון , אולי הוא לא הבן אדם שהכי אוהבים היום בנוקיה אבל הוא בהחלט אהוד ומקובל כמעט על כל יושבי ההיכל , אלה שלא אוהבים אותו פשוט אדישים אליו ואין הרבה כאלו... לגבי המשחק שלו , הוא שחקן חכם שקולע טוב ומוסר טוב , הבעיה זה שהוא לא לוקח אחריות כשצריך אבל בתור שחקן מחליף אין אם זה שום בעיה .
לאנדסברג או שייר צריכים להיות במכבי בלי שום קשר להלפרין...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי אבי » 22 מאי 2011, 12:35

אני לא מנוי (וכל עוד מכבי משחקת בליגת קופל, אני גם לא אהיה) אבל, לא צריך לשבת ביד אליהו בשביל לדעת כמה האיש לא אהוד. גם בטלויזיה שומעים טוב מאד את שריקות הבוז שהאיש מקבל, ובצדק, כל פעם שהוא מגיע לנוקיה.
להחתים אותו בתור שחקן מחליף? אין למכבי כסף לבזבז על שחקני ספסל יקרים. עדיף שהכסף יופנה להשארת צ'אק אידסון ולהבאת עוד זרים איכותיים. חבל יהיה אם מכבי שבעונה הבאה נפטרת סוף סוף מהחוזה המעיק עם גרין תעשה שוב את אותה הטעות עם הלפרין ותחתים עציץ יקר לספסל.
סמל אישי של המשתמש
אבי

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 22 מאי 2011, 13:00

לכל שחקן ית את ההתרונות וחסרונות שלו . מאוד לא אהבתי את המעשה לפני 3 שנים . מצד שני מכבי היתה יכולה לא להסכים. הבעיה היחידה היתה שאז הוא תחת חוזה זה הכל .לא ניתן להפיל כל האשמה על הבן אדם אחד . בסיטואציה של היום הוא שחקן מתאים לעמדה 2 , צריך רק לתאם צפיות ולא לצפות למה שלא קיים . מצד שני לא צריך לשלם עכשין מיליונים , משהו בסביבות סכום שגרין מקבל בלי להתלבש בכלל . :cry3
טיקי חוזר

הודעהעל ידי misha » 22 מאי 2011, 13:57

הלפרין יחתום במכבי כי הוא פשוט הגארד הישראלי הכי טוב, ובטח כל עוד יש חוק רוסי, מכבי צריכה שחקן כמוהו. וכל הקטע של הקהל אפילו לא יהיה שיקול (מה גם שזה נופח). עציץ יקר לספסל? תעשה לי טובה. הוא ישחק 20-25 דקות לפחות. באולימפיאקוס העונה יש תחרות בעמדות הגארדים יותר גדולה מאשר במכבי והוא מקבל 20 דק' בממוצע בליגה.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי itai7 » 22 מאי 2011, 16:57

גיא קנטור פורש

http://safsal.co.il/article.aspx?id=18039

עצוב

שרון אברהמי המאמן של מגרש החנייה האדומה לא ימשיך עונה הבאה איתם
itai7

הודעהעל ידי jol9 » 22 מאי 2011, 17:52

אבי כתב:אני לא מנוי (וכל עוד מכבי משחקת בליגת קופל, אני גם לא אהיה) אבל, לא צריך לשבת ביד אליהו בשביל לדעת כמה האיש לא אהוד. גם בטלויזיה שומעים טוב מאד את שריקות הבוז שהאיש מקבל, ובצדק, כל פעם שהוא מגיע לנוקיה.
להחתים אותו בתור שחקן מחליף? אין למכבי כסף לבזבז על שחקני ספסל יקרים. עדיף שהכסף יופנה להשארת צ'אק אידסון ולהבאת עוד זרים איכותיים. חבל יהיה אם מכבי שבעונה הבאה נפטרת סוף סוף מהחוזה המעיק עם גרין תעשה שוב את אותה הטעות עם הלפרין ותחתים עציץ יקר לספסל.

תזכיר לי מתי בפעם האחרונה גרין היה שחקן החמישייה השניה של היורוליג, וקיבל חוזה מליונים לשלוש שנים באחת הקבוצות העשירות ביבשת...

בכל אופן כל הטיעונים שלכם לא רלוונטיים ונובעים 100% אחוז מחוסר אהדה לשחקן ו0% התייחסות מקצועית.

הלפרין יהיה במכבי, כי אני לא מאמין שיקבל חוזה בקבוצה גדולה אחרת, ומכבי גם תוכל להביא אותו במחיר סביר יחסית, שזה מצויין.
אתה תראה גם שהוא יהיה שחקן חמישייה יחד עם פארגו ואידסון אם יישאר, לפחות עד אשר פרקינס יחזור.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי מכביסט » 22 מאי 2011, 20:01

הלפרין בשום מצב לא צריך להיות בחמישיה
גם לא בשביל להחליף את פרקינס עד שהוא יחזור אם בכלל.
מכביסט

הודעהעל ידי אבי » 23 מאי 2011, 13:45

הדוג'ה קופל וכנופייתו מזמן איבדו מעצורים ובושה:

פרסום ראשון: רק ארבעה זרים ישחקו, יבוטל "החוק הרוסי". מסתמנים שינויים נרחבים בליגת לוטו בעונה הבאה. שמונה זרים ירשמו, מחצית מהם בטופס המשחק. הפועל והבקעה יעלו לליגה בת 12 קבוצות.

http://www.one.co.il/Article/180190.html

אם לא הספקתם להתרגל לעובדה שאליפות בליגת קופל מוכרעת בקומבינה באמצעות פיינל 4, אז עכשיו גם זהות העולה לליגה מוכרעת במשרדי המנהלת ולא על המגרש. כן, כן חבורת הבאדר מאיינהוף מאוסישקין עולה ליגה בחסד ולא בזכות (נחמד לראות כמה הדוג'ה מוכן ללכת לקראת הגועל ולהעלות אותם ליגה למרות שלא מגיע להם ומצד שני כמה הוא והמנהלת מנסים כל הזמן לז#$ן את מכבי).
אבל עכברושי הביבים האדומים והדרך שבה הם מצליחים להתגנב לליגת קופל זה לא באמת מה שחשוב. מה שחשוב הוא שבהנהלה המעופפת של מכבי יראו כבר שטוב לא יצא מההשתתפות בליגת קופל ויעשו מה שצריך כדי לפרוש מליגת '4 הזרים+פיינל 4+ אופציה לתקרת שכר' של קומנדנט קופל והכנופיה האדומה שלו.
סמל אישי של המשתמש
אבי

הודעהעל ידי בנימין נעמן » 23 מאי 2011, 13:51

עכברושים זה עוד בסדר כי אפשר להתעלל בהם.
אבל 4 זרים?!
סמל אישי של המשתמש
בנימין נעמן

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 23 מאי 2011, 13:53

אני עדיין עצבני רצח עם עניין השופטים , קנס לבלאט ובני השרון . הבן אלף עם הג'ל עכשיו גם רוצה להחליט מי ישפוט ומי לא . מפריע לו ביטון אין בעיה .... למה שלא נזמין שופטים מחו"ל . אם מזמנים מעודדות ואת מסינה , מה בעיה להזמין איזה 7-8 שופטים מחו"ל ? הבעיה היא אז לא היו שריקות כמו של אסטרון והחברה נגד מכבי אלה יהו שריקות כדורסל וכל "חוסמים " הנקיים שלו כמו רנדל יצאו ב5 עבירות כבר אחרי 3 רבעים .
טיקי חוזר

הודעהעל ידי jol9 » 23 מאי 2011, 15:33

מכביסט כתב:הלפרין בשום מצב לא צריך להיות בחמישיה

הלפרין היה בחמישייה ב2008 כשמכבי הגיעה לגמר היורוליג.

אני חושב שאם מכבי תשקיע עוד כסף באיזה גארד בכיר, אז לא יישאר לה בשביל אידסון. בכל אופן, מכבי יכולה גם להחתים גארד צעיר מאחת המדינות
היוגוסלביות או מליטא, ואם הוא יוכיח את עצמו, אז שייקח את המקום בחמישייה, כמו שפארגו עשה השנה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי מכביסט » 23 מאי 2011, 17:15

jol9 כתב:

אני חושב שאם מכבי תשקיע עוד כסף באיזה גארד בכיר, אז לא יישאר לה בשביל אידסון. בכל אופן, מכבי יכולה גם להחתים גארד צעיר מאחת המדינות
היוגוסלביות או מליטא, ואם הוא יוכיח את עצמו, אז שייקח את המקום בחמישייה, כמו שפארגו עשה השנה.

קודם כל הלפרין הוא בשום אופן לא תחליף לפרקינס ואם כן אז אוי ואבוי לנו,
נניח שבתחילת העונה הבאה בחודשיים שלושה הראשונים עד שדורון יחזור הוא ישחק במקומו בחמישייה
אז מי יהיה הגארד המחליף מהספסל עוד פעם בורשטיין? שוב נצטרך לבנות על טל כגיבוי?
ומה יהיה אם חלילה יתברר פרקינס לא יחזור? אז הלפרין יהיה המחליף שלו לכל העונה? זה אבסורד
ומה יקרה אם חס וחלילה עוד פעם מישהו יפצע? שוב נהיה עם רוטציה של גארד וחצי? אסור שזה יקרה שוב.
את כל הדברים האלה בלאט והצוות יהיו חייבים לקחת בחשבון
וחשוב לזכור שאנחנו הולכים לשחק ב-3 מפעלים בעונה הבאה ובמצב כזה יהיה יותר עומס והסיכון לפציעות יהיה גדול יותר.
שורה תחתונה מכבי חייבים שמצבת הגארדים שלהם תהיה עמוקה ותמנה לא פחות מ-4 שחקנים בטח ובטח שעכשיו הם ישתתפו ב-3 מסגרות
מכביסט

הודעהעל ידי felix_r » 23 מאי 2011, 17:34

מכביסט כתב:
jol9 כתב:

נניח שבתחילת העונה הבאה בחודשיים שלושה הראשונים עד שדורון יחזור הוא ישחק במקומו בחמישייה
ומה יהיה אם חלילה יתברר פרקינס לא יחזור? אז הלפרין יהיה המחליף שלו לכל העונה? זה אבסורד
ומה יקרה אם חס וחלילה עוד פעם מישהו יפצע? שוב נהיה עם רוטציה של גארד וחצי? אסור שזה יקרה שוב.
וחשוב לזכור שאנחנו הולכים לשחק ב-3 מפעלים בעונה הבאה ובמצב כזה יהיה יותר עומס והסיכון לפציעות יהיה גדול יותר.
שורה תחתונה מכבי חייבים שמצבת הגארדים שלהם תהיה עמוקה ותמנה לא פחות מ-4 שחקנים בטח ובטח שעכשיו הם ישתתפו ב-3 מסגרות

איזה חודשיים שלושה? הוא אמור לחזור רק לקאת האביב.

הלפרין מספיק טוב. ראינו, שללא פרקינס לידם פארגו ואיידסון פרחו. הלפרין לא יפריע להם, כי הוא לא שחקן, שכל הזמן צריך את הכדור אצלו. מצד שני הוא גם קולע טוב, אם מוציאים לו את הכדור לעמדה נוחה. אז מה רע בו? אז נכון, הוא לא מנהיג, אבל למכבי כבר יש מנהיגים בקו האחורי.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חנו'ש » 23 מאי 2011, 18:00

העניין הוא שהעונה היה חסר לנו גארד נוסף עוד לפני שפרקינס נפצע, אז אולי הלפרין יוכל למלא את מקום אותו גארד שהיה חסר, אבל מי ימלא את מקומו של פרקינס עד שיחזור? בטח כשאנחנו לא יודעים איך יחזור.
לפי דעתי, בלי קשר להלפרין, יהיה צורך בעוד גארד. לא חייב שחקן בכיר ויקר, אבל אין שום סיבה שגם העונה יהיה קו אחורי חסר וקצר כמו שהיה העונה, בטח לא אם משחקים ב-3 מסגרות.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 23 מאי 2011, 18:04

מכביסט כתב:
jol9 כתב:

אתה מנתח את הסגל כאילו מדובר במשחק מחשב. תסתכל על הפוסט של פליקס למשל. צריך להסתכל על התמונה הרחבה.
אני מסכים שהלפרין לא תחליף הולם לפרקינס בצד ההגנתי, אבל בקליעה הוא טוב ממנו, וגם במסירה.

אני מסכים שהקו האחורי צריך להיות יותר עמוק, אבל הלפרין הוא תוספת משמעותית מאוד לקו האחורי, וישנה אפשרות גם להוסיף שחקן צעיר (ישראלי או זר) כמו שכתבתי לפני.
כל עוד טל חתום, צריך להשתמש בו, ולא להפוך אותו לגרין 2. יש לו יכולות ויש לו עדיין מה לתרום לקבוצה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי משה » 23 מאי 2011, 18:38

jol9 כתב:

לא הייתי יכול לסכם את זה יותר טוב ממך. כשיש לך בקבוצה את פארגו ואידסון יחד עם הלפרין ואולי פרקינס בקו האחורי שהוכיחו כבר לא פעם שהם גארדים מהשורה הראשונה באירופה אז יש לך הרבה יותר מרחב אילתור ולקיחת סיכונים שיכולים לצאת בינגו אבל אם לא, זה לא נורא.
משה

הודעהעל ידי מכביסט » 23 מאי 2011, 19:53

jol9 כתב:אתה מנתח את הסגל כאילו מדובר במשחק מחשב. תסתכל על הפוסט של פליקס למשל. צריך להסתכל על התמונה הרחבה.
אני מסכים שהלפרין לא תחליף הולם לפרקינס בצד ההגנתי, אבל בקליעה הוא טוב ממנו, וגם במסירה.

אני מסכים שהקו האחורי צריך להיות יותר עמוק, אבל הלפרין הוא תוספת משמעותית מאוד לקו האחורי, וישנה אפשרות גם להוסיף שחקן צעיר (ישראלי או זר) כמו שכתבתי לפני.
כל עוד טל חתום, צריך להשתמש בו, ולא להפוך אותו לגרין 2. יש לו יכולות ויש לו עדיין מה לתרום לקבוצה.

לא מדובר כאן רק על ההגנה של דורון
מדובר כאן גם על המנהיגות שלו,המהירות,האתלטיות,היכולת שלו בריבאונד וכמובן האופי שלו,המלחמה והנחישות,
אלה דברים שהלפרין בחיים אבל בחיים לא יתן,גם אם הוא יעלה לשמיים וירד הוא לא יספק את הדברים האלה.
כל עוד פרקינס יהיה כשיר ויחזור לעצמו אז הכל יהיה בסדר אבל במידה והוא לא יחזור מכבי חייבים שחקן בסטייל שלו כדי שישלים את פארגו אי אפשר לבנות על הלפרין בתור המחליף שלו למשך עונה שלמה זה פשוט יהיה אבסורד,
חשוב לזכור שאחד מהדברים החזקים שלנו העונה שהוביל אותנו כל כך רחוק זה צמד התאומים פ"פ שהשלימו אחד את השני בצורה הירואית והם אלה שהביאו את שמירת הלחץ הנהדרת שהניבה הרבה חטיפות כדור,התישה את היריבות וגרמה להם להרבה איבודי כדור.
מהלפרין אנחנו לא נקבל את הדברים האלה ואני גם לא חושב שהוא מסוג השחקנים שיכולים להשלים את פארגו,הוא ההיפך הגמור מפרקינס גם מבחינת היכולות וגם מבחינת האופי,הוא לא מנהיג והוא לא עוגן מרכזי כמו דורון.
בכל מקרה אני מסכים שהלפרין יחזק לנו את מצבת הגארדים באופן הולם ויהווה כח מאוד משמעותי לקו האחורי כמו שאמרת אבל לא בתור שחקן חמישייה מוביל אלא בתור שחקן ספסל משלים,
חוץ מזה אם כל הכבוד ליכולות שלו כשחקן שהן מצויינות ואין עליהן שום מחלוקת אני לא היית בונה על האופי שלו,
לא הייתי ממהר לתת לשחקן לוזר חסר אשכים להיות שחקן חמישייה מוביל אצלנו כל עוד אנחנו רוצים לזכות בגביע אירופה שזאת המטרה שלנו בעונה הבאה.
במילים אחרות עם הלפרין כשחקן חמישייה מוביל מכבי לא תזכה ביורוליג.
מכביסט

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 24 מאי 2011, 02:01

דורון פרקינס שחקן נפלא ומי אמר שהוא ויותר לא יכולים לשחק יחד ? הלפרין מכל הגרדים שמשחקים היום במכבי הכי טוב בעמדה זאצ גם כאשר עולה מספסל . עם כל המינוסים של יותם במיוחד בנושא המנהגות הקליע שלו , יכולת לבצע מה שמאמן מבקש וחוכמת המשחק לא הולכת ברגל . מה עוד שלא צריך 10 מנהגים . גם אליהו לא מנהיד בנגוד לפניני - אז מה ? צריך רק שיהיה מאמן שיודע לנצל את היכולת הכדורסל של השחקן ומי כמו דויד יודע לעשות זאת .
טיקי חוזר

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google [Bot], omerk ו־22 אורחים