ankram כתב:אבל הוא בור בהגנה , משחקים עליו ועל סופו , אליהו רוצה לשחק? שישמור.
אי אפשר לנצח שאתה לא שומר.
ובלו כן שומר? מילא היה לו איזה טלטוביץ' על הראש שיקבל את הדקות האלה, אבל בלו לא תורם יותר לא בהתקפה, ולא בהגנה.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קודי כתב:לא הייתי מזלזל ביכולת של קאנטו לנצח גם בארץ. הם משחקים משחק קבוצתי נהדר ומול האין הגנה של מכבי הגיעו היום כמעט כל התקפה לזריקה חופשית ואני לא רואה סיבה שלא יעשו את זה גם כאן. בשבוע הבא שחקני מכבי גם יהיו הרבה יותר בלחץ וזה בהחלט עלול להיגמר רע. לפחות סופו נראה טוב יותר אבל מול קבוצת פיק אנד רול כל כך טובה הוא פשוט הופך לטרף קל בהגנה.
asafb96 כתב:refael כתב:מאלט 0 אסיסטים ב20 דקות
פאפא 2 אסיסיטים ב4 דקות
אמרת הכל.
בלאט הורג את ליאור ופאפאס. כולם פה קופצים שליאור מקבל שלשה על הפנים, למרות שהוא קופץ ומכריח זריקה קשה. למה אף אחד לא אומר מילה שבהתקפה אולי הכי קריטית במשחק, בלו פשוט עמד 5 מטר מהשחקן שלו, ונתן לו שלשה חופשית (שנכנסה כמובן..), מה שגמר את המשחק?
בלו רע בהגנה לא פחות מליאור, וזה לא מהיום. שבוע אחר שבוע חוגגים עליו כאילו אין מחר, ואנשים פה מטייחים את זה. על ההתקפה אין מה לדבר, בלו מוגבל מאוד, וליאור שחקן הרבה הרבה יותר טוב, ופשוט מקופח
סמית' פשוט שחקן עלוב. גרוע. מחריד. מה שלא תרצו. אין לו מקום במכבי.
פאפאס היה מצוין 4 דקות, ולא ראה יותר מגרש. אוחיון הפתיע לטובה, ולטעמי יכול ליהיות בשנה הבאה רכז מחליף, וככזה הוא יהיה לא רע בכלל. לאנגפורד וסופו יוצאים מהכלל. לעשות הכל כדי להשאיר אותם
הנדריקס היה היום המצטיין. משחק נפלא שלו. צריך לנסות להשאיר אותו, אבל כמובן עד גבול מסויים. עשה עבודה מצוינת היום, כמו כמעט בכל ערב
יוסי22 כתב:קודי כתב:לא הייתי מזלזל ביכולת של קאנטו לנצח גם בארץ. הם משחקים משחק קבוצתי נהדר ומול האין הגנה של מכבי הגיעו היום כמעט כל התקפה לזריקה חופשית ואני לא רואה סיבה שלא יעשו את זה גם כאן. בשבוע הבא שחקני מכבי גם יהיו הרבה יותר בלחץ וזה בהחלט עלול להיגמר רע. לפחות סופו נראה טוב יותר אבל מול קבוצת פיק אנד רול כל כך טובה הוא פשוט הופך לטרף קל בהגנה.
זה גם יכול להיגמר טוב , אתה יודע...![]()
אפשר להסכים ששבוע הבא זה משחק על כל הקופה גם אם נקבל את שני הצדדים המנוגדים שהועלו פה על אפשרות מסויימת לעלות עם ניצחון פחות מ-8 ומנגד אפשרות תיאורטית להישאר בבית גם עם ניצחון ביותר מ-8 , ברור לגמרי שניצחון שבוע הבא ב-9 הפרש יעשה את הכול הרבה הרבה יותר פשוט.
יוסי22 כתב:האיטלקים בלחץ בדיוק כמו מכבי והפסד יסיים עבורם את העונה עוד יותר ממכבי שעשתה ניצחון חוץ גדול בקובנה .
למרות המשחק המביש נגד ברצלונה אני עוד מאמין שבהיכל במשחק על כל העונה מכבי תעשה את העבודה ומכבי נתנה לנו מספיק סיבות להאמין בה בייחוד בהיכל.
yzafrir כתב:מכבי הפסידה במשחק הזה בדיוק בגלל מה שכתבתי בעמוד הראשון של התרד .
אנחנו מגעים לשלב הזה לא בכושר טוב וככה זה נראה . נכון שהפסדנו לברצלונה (שאגב גם כן לא נימצאת בשיאה) אחרי משחק צמוד אבל מכבי נראתה זוועה במשחק נגדם והמשיכה את היכולת הזאת גם הערב .
אני לא חי באשליות וכמו שחשבתי בתחילת העונה הסגל של מכבי לא שווה יותר מהצלבה מה שגם נמצא עכשיו בספק גם אם ננצח מעל 8 .
הקבוצה לא מחוברת בגרוש , שחקנים גמורים פיזית ומנטאלית ודיויד נראה אבוד לאור היכולת של השחקנים שלו.
אין פה מה להאשים שחקן זה או אחר כי פשוט כמעט כולם היו חלשים משני צידי המגרש . למעט לאנג ,הנדריקס , וסופו בהתחלה....
אז מה אתם אומרים , נשחרר את סופו לניתוח עכשיו ??
מיקוב מסתמן כאיידסון החדש , שחקן שעושה הכל על המגרש....
jol9 כתב:ankram כתב:אבל הוא בור בהגנה , משחקים עליו ועל סופו , אליהו רוצה לשחק? שישמור.
בשנה שעברה ליאור שיחק 20 דק' למשחק ומכבי עשתה גמר יורוליג.
אני לא מבין למה זה צריך להשתנות פתאום. רק לפני שבועיים, ליאור היה מצויין מול ז'לגיריס בחוץ, שיחק 25 דק' והיה אחד הטובים. אז למה פתאום
להפסיק עם זה?
אתה יודע מה, בוא נלך בשיטת האלימינציה. יש לך בלו ואליהו. בלו לא מספיק טוב התקפית בתקופה האחרונה, ובהגנה הוא פחות טוב אפילו מליאור. אז מה עשינו בזה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־14 אורחים